Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Pilka nozna- pytaj i odpowiadaj :) :)
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
Bresiu
Pytanie zadam w formierymowanej,żeby było śmieszniej ,a więc:
Jest takich dwóch napastników,co podobne ksywy mają,niektórzy komentatorzy\"baby face killer\" ich nazywają.(chyba nie czuję,kiedy rymuję biggrin.gif )
O kogo mi chodzi?

Zaległe pytanie to Solskjaer i Raul?
Kubaa__
A kogo to obchodzi laugh.gif - odpowiadamy na to co jest teraz, bo się syf zrobi.
Yasio da rial madafaka
Bresiu ma rację,ale mniejsza o to-teraz jest już inne pytanie,moje było beznadziejne
Deks
Mogłoby być już nowe pytanie...;p
Kubaa__
Jeszcze 2 dni wam daje, jak nie bedzie odpowiedzi to pomyslimy...

OK, można uznać, że termin minął.
Pytanie:
Jaki trener zdybył z Realem Madryt najwięcej trofeów ??
DMX
Miguel Munoz

Pytanie: Jaki polski piłkarz grał w PSV??
Jakuza
Tomasz Iwan question.gif
Krzychu
Nie mozna uznac ze termin minal :!: cool.gif
Jest wlasnie 2 dzien :!: Poza tym napisalem "pomyslimy"... tzn. ze ja pomysle :!:

W odpowiedzi mogly byc kluby:
-Erster Fussball-Club Kattowitz (lub po prostu 1. FC lub FC Preussen)
-Sportklub Diana Kattowitz
-Sportklub Germania Kattowitz
-Sportklub Victoria Kattowitz.

Dziwne ze nikt z was nie znal przynajmniej 1 prawidlowej odpowiedzi :roll:

Nowe pytanie:
W pamiętnym finale PP 1993 pomiędzy GieKSą, a Ruchem II Chorzów padł wynik 1:1, a w karnych GieKSa wygrała 5:4. Kto zdobył bramki w meczu (dla obu drużyn), kto strzelał karne dla GieKSy i kto był pechowym strzelcem w barwach Ruchu?
DMX
No Ivan smile.gif

W odpowiedzi mogly byc  kluby: 
-Erster Fussball-Club Kattowitz (lub po prostu 1. FC lub FC Preussen)
-Sportklub Diana Kattowitz
-Sportklub Germania Kattowitz
-Sportklub Victoria Kattowitz.

Dziwne ze nikt z was nie znal przynajmniej 1 prawidlowej odpowiedzi :roll:

Ja tez sie dziwie ze nikt nie znal odpowiedzi laugh.gif
Kubaa__
Nie mozna uznac ze termin minal :!:  cool.gif 
Jest wlasnie 2 dzien :!:  Poza tym napisalem \"pomyslimy\"... tzn. ze ja pomysle :!:

Właśnie, że można, zależy jak liczysz (8 i 9 czy 9 i 10 :? ) i po co zadajesz pytanie, jak teraz zadawać powinien Jakuza.
Jakuza
Dobra pytanko :

Który zawodnik Wisły Kraków uroidził się 1 Września 1976 question.gif i w jakim grał klubie przed przejściem do Wisły Kraków question.gif
Kubaa__
Mauro Cantoro. Przed przyjściem do Wisły grał w Ascoli.
Sarni
nosz kur,wa icon_twisted.gif
Kubaa__
nosz kur,wa  icon_twisted.gif

Co ??
Jakuza
good Kubaa__ zadawaj pytanie
Krzychu
Jest wlasnie 2 dzien :!:  Poza tym napisalem \"pomyslimy\"... tzn. ze ja pomysle :!:

Właśnie, że można, zależy jak liczysz (8 i 9 czy 9 i 10 :? ) i po co zadajesz pytanie, jak teraz zadawać powinien Jakuza.

Ja pier,dole jasne ze 9 i 10-ty, 8-my to byl dzien w ktorym napisalem ze daje jeszcze 2 dni. Czy ktos tu panuje wogole nad tym tematem i dzialem question.gif :roll:

To sie nazywa jawne kur,wa oszustwo, napisales se od tak ze minely 2 dni i pierdo'lnales swoje pytanie :!: icon_evil.gif
W sumie nie zalezy mi na tym jakos ogromnie, wrecz mi to po zwisa, ale czy tu sa wogole jakies zasady do chu,ja question.gif

Wy tu sobie normalnie prowadzicie dalej konkurs, zadajecie pytania, a jedyna pytanie nastepne po moim poprzednim ktore powinno sie tu pojawic moge zadac tylko ja :!: Czy ktos tu zrobi z tym porzadek question.gif GOPA, jestes question.gif

I powtarzam, nastepne pytnie powinno byc zadane przeze mnie i jest takie:

W pamiętnym finale PP 1993 pomiędzy GieKSą, a Ruchem II Chorzów padł wynik 1:1, a w karnych GieKSa wygrała 5:4. Kto zdobył bramki w meczu (dla obu drużyn), kto strzelał karne dla GieKSy i kto był pechowym strzelcem w barwach Ruchu?
Sarni
Tego to ja nawet w necie nie znajde jak będę chciał laugh.gif
Krzychu
Tego to ja nawet w necie nie znajde jak będę chciał  laugh.gif

znajdziesz :wink: cool.gif
Deks

Ja pier,dole jasne ze 9 i 10-ty, 8-my to byl dzien w ktorym napisalem ze daje jeszcze 2 dni. Czy ktos tu panuje wogole nad tym tematem i dzialem question.gif :roll:

To sie nazywa jawne kur,wa oszustwo, napisales se od tak ze minely 2 dni i pierdo'lnales swoje pytanie :!: icon_evil.gif
W sumie nie zalezy mi na tym jakos ogromnie, wrecz mi to po zwisa, ale czy tu sa wogole jakies zasady do chu,ja question.gif

Wy tu sobie normalnie prowadzicie dalej konkurs, zadajecie pytania, a jedyna pytanie nastepne po moim poprzednim ktore powinno sie tu pojawic moge zadac tylko ja :!: Czy ktos tu zrobi z tym porzadek question.gif GOPA, jestes question.gif

Weźcie wyluzujcie, zadawajcie pytania zgodnie z zasadami, nie róbcie zastojów i będzie lajcik... :wink:
Kubaa__

Weźcie wyluzujcie, zadawajcie pytania zgodnie z zasadami, nie róbcie zastojów i będzie lajcik... :wink:

Spox - ja nie wiem o co temu człowiekowi chodzi laugh.gif .

good Kubaa__ zadawaj pytanie

Oto ono:
W jakim klubie grał Maradona w latach 1982-1984 ?? (proste)
Sarni
Nigdy mnie ten zawodnik nie interesował, także będę strzelał - FC Barcelona.
lukasz
Boca Juniors?
Sarni
To była Barcelona icon_twisted.gif

Prawo do pytania oddaję Krzychowi - należało mu się wcześniej, to ma teraz.
Krzychu
To była Barcelona  :twisted:  

Prawo do pytania oddaję Krzychowi - należało mu się wcześniej, to ma teraz.

Dzieki :wink:
I mam nadzieje ze tu juz wiecej nie bedzie takich jaj (w negatywnym tego slowa znaczeniu) - to szczegolnie do Ciebie, Kubaa__ :x

No to pytanie zmienie z tamtego, bo widze ze i tak byscie sobie nie poradzili icon_twisted.gif

Pyt.:
Kto został trenerem roku 1978 wg. plebiscytu "Piłki Nożnej" i jaką drużynę trenował?
Kubaa__
Co do mojego pytania to racja - to była Barcelona.
Krzychu - jakich jaj, ja nic nie wiem laugh.gif (Sarni jakiś ty wielkoduszny, masz racje - należało mu się laugh.gif ).
Krzychu
Krzychu - jakich jaj, ja nic nie wiem  :lol:  (Sarni jakiś ty wielkoduszny, masz racje - należało mu się  :lol: ).

Ty to chyba jakis taki troche pierdo'lniety jestes, nie question.gif :roll:
dee

Pyt.:
Kto został trenerem roku 1978 wg. plebiscytu \"Piłki Nożnej\" i jaką drużynę trenował?

Antoni Piechniczek (Odra Opole)-yeah,to były piękne lata dla Odry .Dziś III liga :? .Płakać się chce.
Krzychu

Pyt.:
Kto został trenerem roku 1978 wg. plebiscytu \"Piłki Nożnej\" i jaką drużynę trenował?

Antoni Piechniczek (Odra Opole)-yeah,to były piękne lata dla Odry .Dziś III liga :? .Płakać się chce.

Zgadza sie - zadawaj nastepne pytanie...
dee
Kto strzelił 1000. gola w finałach pilkarskich MŚ? Nazwisko i kraj poproszę.
Deks
Robby Rensenbrink- Holandia, bodajże...
dee
Robby Rensenbrink- Holandia, bodajże...

Bardzo dobrze ,siadaj ,trzy minus smile.gif
Imię tego gościa podaje się w różnych brzmieniach ,więc dlatego pytalem tylko o nazwisko.
Zgadza się ,następne pytanie zadaje Deks
Kubaa__
Krzychu - jakich jaj, ja nic nie wiem  :lol:  (Sarni jakiś ty wielkoduszny, masz racje - należało mu się  :lol: ).

Ty to chyba jakis taki troche pierdo'lniety jestes, nie question.gif :roll:

laugh.gif
Deks
Jaki młody piłkarz przeniósł się w ostatnich dniach z Europy do brazylijskiego klubu Esporte Clube Bahia. Kto to, ile ma lat i z jakiego klubu odszedł?
Jakuza
Czyżby chodziło tu o Rivaldo , lat 32 , ostatni klub AC Milan question.gif
SeJo
Jaki młody piłkarz przeniósł się w ostatnich dniach z Europy do brazylijskiego klubu Esporte Clube Bahia. Kto to, ile ma lat  i z jakiego klubu odszedł?

Czyżby chodziło tu o Rivaldo , lat 32 , ostatni klub AC Milan  :?:

Jakuza ty kleszczu ;p
Jakuza
Jaki młody piłkarz przeniósł się w ostatnich dniach z Europy do brazylijskiego klubu Esporte Clube Bahia. Kto to, ile ma lat  i z jakiego klubu odszedł?

Jakuza ty kleszczu ;p

dobrze odpowiedziałem czy nie question.gif
kamson11

Jakuza ty kleszczu ;p

Hmmm 32 lata to młody 8O
Ja tam się nie znam...
DMX
LOL Przeciez Rivlado przeszedl do Cruzeiro Belo Horizonte
Deks
Rofl nie chodzi o Rivalda...
SeJo

Jakuza ty kleszczu ;p

Az strach sie bac jak ty odpowiadasz na pytanie, nie czytajac go...
Kubaa__

Alberoni (??)
Deks
Tak, dodam za Ciebie że jest on z Interu. Zadawaj pytanie...
Kubaa__
Piłkarzem jakiego kraju był kiedyś Vave ??
toudi
Brazylijczyk?
Jakuza
Urugwajczyk question.gif
R_L_S_
Agrentynczyk?
Kubaa__
Pierwsza odpowiedź poprawna. Next.
toudi
moje pytanie brzmi:

Podaj pierwszy angielski zespol ktory zagral mecz z Man Utd na Old Trafford
Krzychu
FC Liverpool.
toudi
dobrze, dawaj kolejne
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.