Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Pilka nozna- pytaj i odpowiadaj :) :)
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
Krzychu
Jakim wynikiem zakonczyl sie pierwszy historyczny mecz o punkty druzyny Wysp Owczych i kto byl przeciwnikiem?
Deks
Chyba będzie potrzebna zmiana pytanka...
Kubaa__
Dokłdanie - Krzychu jak już pytanie wymyśli to później zastój przez pare dni biggrin.gif .
lukasz
Czy to był mecz w 1992 przeciwko Austrii zakończony wynikiem 1:0 ?
Krzychu
Czy to był mecz w 1992 przeciwko Austrii zakończony wynikiem 1:0 ?

A jednak dalo sie odpowiedziec na to pytanie. Dobra odpowiedz :!: smile.gif

Dawaj natepne.
lukasz
Oto i moje pytanie:
Jaki trener( i w jakiej włoskiej drużynie) wprowadził stosowane przez Włochów po dziś dzień ustawienie(styl?) zwany cattenacio?
Kubaa__
Helenio Herrera.
lukasz
Ok Kubaa zadawaj następne pytanie
Kubaa__
Jaki piłkarz poprowadził w 1987 roku SSC Napoli do zwyciętwa w lidze włoskiej (ten tytuł to głwónie jego zasługa).
SeJo
Zola do spolki z Maradona? ;p
Kubaa__
Uznam (Zola nie, chodziło o Maradone). Zadawaj.
SeJo
Powiedzcie dlaczego kibice ManUtd notorycznie wygwizduja Alana Shearera... mimo iz nigdy nie gral dla United.
Kubaa__
Dlatego, że mimo oferty od ManUtd nie zgodził się w nim grać (??).
toudi
oczernil klub i kibicow (??)
Quby
Moge zadawac pytania ?? biggrin.gif
toudi
Moge zadawac pytania ??   biggrin.gif

taaaa, odpowiedz pierw na pytanie od Sejo
Quby
Bo strzela zawsze duzo bramek MU ? :wink:
(Strzelam)
SeJo
Dlatego, że mimo oferty od ManUtd nie zgodził się w nim grać (??).

Poprawna odpowiedz, sorry za zwloke.
Kubaa__
Jak określa się biało niebieskie, reprezentacyjne koszulki Argentyny (mają swoją nazwe) ??
Quby
Mozesz, juz zmienic :wink:
Kubaa__
Jak do jutra nikt nie odpowie, to zmienie :wink: .
Kubaa__
Odpowiedź na poprzednie pytanie to: la albicelste.

Nowe pytanie (łatwiejsze :wink: ).
W jakim kraju grał zawodnik o nazwisku Papina.
toudi
ich chyba bylo dwoch, ale moja odpowiedz to Wlochy
Sarni
Mój to Francja, ale ten z Francji to bodajże Papin.
toudi
Mój to Francja, ale ten z Francji to bodajże Papin.

ale ten z Francji chyba byl bardziej trenerem a nie pilkarzem, moglby podac takze imie, wtedy nie byloby problemu
Kubaa__
Chodziło mi o tego z Francji (we Włoszech być może też był, ale go nie znam). Papin/Papina - teraz już sam nie wiem, wydaje mi się, że Papina :? , ale na 100% pewien nie jestem.
Sarni - zadawaj.
Sarni
Jean-Pierre Papin - o tego chodziło?

Dobra, moje pytanie:

Manchester United dosyć niedawno grał z Porto w meczach ćwierćfinałowych Ligi Mistrzów. Pytanie to: w którym to było roku, jakie padły wyniki i podaj co najmniej 2 strzelców bramek dla MU w meczu na Old Trafford?
toudi
sezon 1996/1997, na old trafford 4:0, bramki strzelil m.in. Giggs, Cole i May i chyba Cantona smile.gif, w Porto 0:0, Man Utd w dalszej fazie
Sarni
Błąd, ale nie powiem gdzie.
toudi
wynik na old trafford 4:0, w Porto 0:0
bramki dla Man Utd strzelali Cole i Giggs (chciales dwoch), ale jeszcze May i chyba Cantona
rok:1997
Sarni
No właśnie, rok to rok a nie sezon biggrin.gif Zadawaj.
toudi
tez fakt, ale chyba mozna bylo sie domyslec ze chodzi o 1997 smile.gif

moje pytanie:
Który gracz diabłów zagrał najwięcej meczy w swojej reprezentacji? (byli także wchodzą w rachubę)
Kubaa__
Peter Schmeichel ??
toudi
prawidlowa odpowiedz, cos kolo 225 wystepow
lukasz
prawidlowa odpowiedz, cos kolo 225 wystepow

może się myle ale chyba trochę przesadziłeś z tą liczbą
toudi
ano pomylilem sie, masz racje miala byc jedynka na przodzie, czyli cos kolo 125 wystepow, dokladnie 128 smile.gif soory za blad, ale to jest tak jak w pospiechu sie posty pisze
toudi
Kubaa: zadawaj pytanie bo niepotrzebny zastoj robisz :!:

ps. sorry za ppp :wink:
Kubaa__
Ja już zadawałem, ale forum siadlo i mojego poprzedniego pytania, na które odpowiedział RLS nie ma - więc to RLS powinien teraz zadawać.
DMX
Ja mam pytanie ale niewiem jaka jest odpowiedz ;P Moze ktos wie: Co to jest za gest Tottiego i dlaczego tak obrazil fanow Juve?

lukasz
Chodzi o to ,że Totti najpierw ucisza Tudora(ten zaczął się wcześniej kłócić z graczem Romy) potem pokazuję mu liczbę goli straconych przez Juve i na koniec kierując ręke do dołu nakazuję uspokojenie się Chorwatowi(właśnie z powodu bagażu straconych goli ).
Sarni
Zeby nie bylo zastoju w temacie, zadam pytanie.

Czym zasluzyl sie pilkarz Liverpoolu, Jamie Carragher, w historii ManUtd?
lukasz
Pozwolę sobie zadać pytanie w związku z opuszczeniem forum przez Sarniego.
Obecnie jeden Walijczyk(były piłkarz) robi karierę w przmyśle filmowym zagrał min w Przekręcie.Odpowiedz kto to jest i w której drużynie stworzył tak zwany szalony gang
dee
Vinnie Jones i Wimbledon FC
lukasz
Zadawaj.Dobra odpowiedż
dee
W którym roku reprezentacja Grecji zadebiutowała w finałach Mistrzostw Świata i ile straciła w tym turnieju goli?
dee
Czekam do 18.00 (20.03).Po tym czasie podaję odpowiedź,żeby nie było zastoju.
lukasz
Czy był to rok 1994?
dee
OK,18.00 minęła,nikt nie udzielił PEŁNEJ odpowiedzi.A brzmi tak:1994r. 10 goli.
Nowe pytanie,łatwe.W finale tych mistrzostw zagrała Brazylia z Włochami,Kanarki wygrały w karnych.Który z Włochów przestrzelił ostatni,decydujący karny?
lukasz
Roberto Baggio.Moje pytanie :

Jkai piłkarz przestrzelił trzy karne w jednym meczu podpowiedż to Argentyńczyk.
Rafael
Martin Palermo.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.