Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Pilka nozna- pytaj i odpowiadaj :) :)
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
Il Capitano
Marco Van Basten
Frank Gullit
Frank Rijkard
Paolo Maldini
Franco Baresi
Filippo Galii

Są wśród tych gracze o których Ci chodzi?
lukasz
Ano są chodzi tu oczywiście o Gullita,Rijkarda i Van Bastena.Są to mówi się na nich tulipany bo pochodzą z Holandii.W każdym razie zadawaj Deco
Il Capitano
Z jaką reprezentacją narodową ,Polska rozegrała największą ilość spotkań piłki nożnej? cool.gif Proszę podać liczbę ,z kim i ile to było?
Napiszę Wam lata od 1921-12-18 do 2000-11-15!
Anonymous
Wydaje mi się , że najwięcej meczy rozegraliśmy z Węgrami.Ile tych meczy było ,tego nie wiem , ale strzelam -26.
Bresiu
ejjjj czy ten temat wreście ruszy???
Il Capitano
Węgry to zła odpowiedź!!!
Ten temat nigdy nie ruszy ponieważ trzeba poszukać stosowną rozpiskę w internecie z kim polska grała w tych latach i podliczać po kolei!!!
Zajęło mi to jakieś 2 godziny ,wiem z kim ,ile ,gdzie,ile było kibiców!!!
mam wszystko napisane z kim graliśmy i ile razy!!! cool.gif cool.gif

Tak więc nie wiem czy temat ruszy!To jest pytanie dla ambitnych a zadawała je i robiła ambitna osoba cool.gif
SIKI
Luis: Weź przestań... Quiz ma nie polegać na szukaniu w googl'ach i liczeniu ile Polska meczy rozegrała icon_twisted.gif Zadawaj takie pytania, żeby osoba, która ma wiedze na nie odpowiedziała, a nie osoba, której chce się coś liczyć icon_twisted.gif
ZADAJ INNE PYTANIE :!: :!: :!:
Il Capitano
Eeeeee,nawet nie szukałem tego w goglach

Co do szukania na goglach to większośc ludzi szuka tam informacji do odpowiedzi cool.gif Dobrze wiem,że ludziska zaczęliby szukac po internecie w końcu po to jest internet!Specjalnie utrudniłem pytanie ażeby trochę się wysilic niż tylko poszukać icon_twisted.gif icon_twisted.gif
A więc pytanie nadal aktualne icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
SIKI nie kombinuj o zmianę pytania tylko szukaj!!! cool.gif Z kim najwięcej razy graliśmy!Pytanie jest jeszcze lekko podchwytliwe! cool.gif
SIKI
Dobra strzelam...
Białoruś A ile spotkań nie wiem....
Jakuza
Wyspy Owcze question.gif
Il Capitano
Białoruś źle!!!
Ok podam poprawną odpowiedź: NRD+Niemcy = 33 spotkania z tą reprezentacją,z Węgrami zagraliśmy 29 razy, z Rumunią 30 razy!To czołowa trójka!

Ok zadam prostrze pytanie nie trzeba przy tym liczyć! cool.gif
Maciej Żurawski nie wykorzystał karnego w meczu Polska_USA na mistrzostwach swiata Korea - Japonia! Chciałbym abyście napisali ,ktora to była minuta spotkania?
SIKI
77 question.gif
Il Capitano
niet!
Kubaa__
75
Il Capitano
77 question.gif

Zgadza się 77 minuta!!!Powaliło mi się z 67 minutą!!!!
Pytanie należy do Ciebie SIKI!
SIKI
Który z piłkarzy Arsenalu ma silny lęk przed lataniem samolotami question.gif question.gif question.gif
Il Capitano
Denis Bergkamp!!!
SIKI
ofkoz... hyh.gif Luis Ty zadawaj, a ja ide spać hyh.gif hyh.gif hyh.gif
Il Capitano
Z jakim numerem w reprezentacji i klubie gra Luis De Souza Deco!?
lukasz
10?
Saunter
w klubie z 10 a w reprezentacji z 20
Il Capitano
Saunter pytanie Twoje!
Saunter
Heh szczerze mowiac to strzelilem smile.gif
Kto w FC Barcelona gra z numerem 1, 34, 20, 10 smile.gif (Imie nazwisko narodowosc)
Mackal21
Z numerem 1 gra bramkarz Resben Rustu(Turcja),z 20 napastnik Quaresma(Hiszpania),z 10 pomocnik Ronaldinho (Brazylia),a z 34 nie wiem.
Mackal21
A teraz ja wam zadam pytanie.Z jakiego kraju pochodzi Abel Xavier?
Saunter
z Portugali. Stary nie odpowiedziales dobrze na pytanie to sie nie wyrywaj. Moje pytanie nadal aktualne.
Kubaa__
34 - Andres Iniesta (Portugalia)
1 - Rustu Recber (Turcja)
20 - Ricardo Quaresma (Portugalia)
10 - Ronaldinho Gaucho (Brazylia)
Mackal21
Zła odpowiedź Saunter.
Xavier pochodzi z innego kraju.
Saunter
Kuuba dobrze zadajesz pytanko.
Mackal nie wpychaj sie
Kubaa__
Hmm.... za bardzo nie mam pomysłu, niech będzie takie :
Jak nazywa się ośrodek treningowy Interu Mediolan ??
Mackal21
Ośrodek treningowy im. Angelo Moratti ''Pinetina'' cool.gif
Procuś
w jakich miastach w polsce jest akcja vlepkowania prócz kochanego wrocławia
Il Capitano
w jakich miastach w polsce jest akcja vlepkowania prócz kochanego wrocławia

Stary nie wpieprzaj się w kolejkę,najpierw musisz poprawnie odpowiedzieć na pytanie ,po czym zostanie odp potwierdzona przez zadawającego i dopiero możesz pytać TY!
Przypatrz się trochę a nie solisz z górki prosto w drzewo!
Widzę,że jesteś tu nowy tak więc zapoznaj się z jakimmiś zasadami

Mackal ,zadawaj pytanie!
Kubaa__
No tak, zapomniałem sprawdzić czy padła dobra odpowiedź biggrin.gif . Oczywiście ośrodek treningowy Interu to ''Pinetina". Macal zadawaj pytanie (a ty proscuś nie wp*****dalaj się z pytniem jak nie twoja kolej :wink: ).
Mackal21
Z jakiego kraju pochodzi Abel Xavier i w jakim klubie gra obecnie?
Kubaa__
Pochodzi z Portugalii, co do klubu to chyba Hannover.
Mackal21
zła odpowiedź
Saunter
Pochodzi z Mozambiku gra w Hannover 96
Kubaa__
No tak, nawet na poprzedniej stronie było, że nie pochodzi z Portugalii, ups :wink: .
Mackal21
Saunter , no dobrze.Dawaj pytanie.
Saunter
Jak nazywa sie klub pilkarski z Zielonej Gory. Podaj obecna i DAWNIEJSZA nazwe!
Yasio da rial madafaka
Obecna to Lech Sulma Zielona Góra, a dawna chyba po prostu Lech Zielona Góra.Dobrze?
Saunter
Obecna to Lech Sulma Zielona Góra, a dawna chyba po prostu Lech Zielona Góra.Dobrze?

Nie ale jestes bardzo blisko.
AkUz
Obecna nazwa to Lech Zielona Góra, a poprzednia Lech Sulma Zielona Góra
Saunter
Heh. Teraz jest dobre. Akuz pytasz. Btw myslalem ze kojarzycie znawe Lechia Zielona Gora
miguel
Pewnie wielu kojarzy. Cały pic polega jednak na tym, że Twoje pytanie sugeruje, że chodzi o ten sam klub. Tylko że Lechia Zielona Góra i Lech Zielona Góra poza podobną nazwą nie mają ze sobą nic wspólnego. Lech jest klubem pochodzacym spoza Zielonej Góry - przywiezionym "w walizce" z pobliskiego Sulechowa. Więc poprawną odpowiedzią na pytanie powinno być:

aktualna nazwa: Lech Zielona Góra
poprzednia nazwa: Lech Sulechów icon_twisted.gif

Tej "prawdziwej" Lechii Zielona Góra już nie ma. Po spadku z II ligi jej miejsce w III lidze i piłkarzy przejął Zryw Zielona Góra, który zrobił dodatkowo fuzję z czymns, co się nazywa Piast Czerwieńsk. Przedziwny ów twór po roku z hukiem spadł z III ligi, więc działacze wpadli na pomysł, żeby połączyć go z Lechem Sulechów, który akurat wygrał IV ligę. Tym oto sposobem w Zielonce jest trzecia liga, ale klub w żaden sposób nie może być uznany za kontynuatora tradycji zielonogórskiej Lechii. Dziękuję za uwagę. tongue.gif
Saunter
Ja to wiem ale Lech jest pod nazwa Zielona Gora. A to ze Sulma byla z Sulechowa to juz nie moj problem. Ale imponujace ile wiesz !!
lukasz
Chyba warto zmienić pytanie bo nikt raczej nie wie biggrin.gif
Mackal21
Zmień na bardziej światowe.
Arik
Niech ktoś pierwszy lepszy zada bo tak to nie ma sensu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.