QUOTE(vulcan69 @ 1 02 2007, 12:22)

QUOTE(Kimari @ 30 01 2007, 13:22)

Psp sie zuzywa ... Wszystkie klapki jaki ma po jakims czasie uzytkowania intensywnego same sie otwierają, laser sie zuzywa - trudniej mu to wychodzi loading'i jeszcze dluzsze. (uczepile msie psp ; P )
Gry są kwadratowe, brzydko wykonane

nawet najlepszym grafika nie wychodzi, ciekawe jak bedzie z sh i ff
Gry są krótkie a wydaje sie na nie wszystkie oszczęsności
Mały wybor :> w Czestochowie nie ma zadnej gry dla mnie Po Za MediEvil hihi w medi animacja szarpie, przy pierwszym zetknieciu widac najlepiej
Jak narzekasz na zuzywanie sie konsoli, to proponuje wgrac sobie firmware 3.03 OE-C, kupic duza karte pamieci np. 2 lub 4GB, do kieszeni na UMD wrzucic demo disc, i zripowac sobie swoje oryginaly na karte pamieci i smigac z karty (loadingi tez sie wtedy skracaja) no i jest ciszej bo napedu UMD nie slychac(demo disc jest w nim tylko dlatego, ze niektore kopie bez plytki w napedzie UMD nie ruszaja). A gry mozesz kupowac na sieci, albo skoczyc sobie osobowka do katowic na gielde komputerowa (nie wiem czy macie w czestochowie, wiec stad moja propozycja), gdzie mozesz kupic lub wymienic gierki, gielda jest w budynku dworca wiec sie nie nachodzisz. Co do gier na 3.03 OE-C lub innych OE, to sa jeszcze inne alternatywy, bez wychodzenia z domu, no ale o tym to juz pewnie wiesz:)
W Czestochowie nie ma takiej gieldy. Zapamietaj sobie na przyszlosc ze w czestochowie NIC NIE MA. Co to? Kononowicz u nas rzadzi?

W Czestochowie nie ma nic. Z kupnem PSP w MM zwlekalem ponad miesiac, bo ciagle bylo "dostawa bedzie jutro". Koniec koncow dostawa byla jakies 2 miesiace po tym jak kupilem konsole przez neta. A co mnie denerwuje w PSP?
- łatwo niszczacy sie ekran (obudowa nie jesli nosi sie w jakims "pudelku na PSP")
- brak drugiego analoga (mozna przymknac na to oko - dobrze ze jest chociaz jeden!)
- za szybko wyczerpujaca sie bateria. W ogole czemu nie ma jakics bezprzewodowych zrodel pradu... albo akumulatora napedzanego obracajaca sie plytka:D.
To chyba tyle, PSP to solidny sprzet.