Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Koncik Bijatyk-sparring partner! Kultury troche.
Forum PSX Extreme > Kąciki > Forum Bijatyk
Flink_TDK
Panowie jest mala sprawa to all obecnych na forum...Jest ona zwiazana z nr. telefonu zamieszczanymi w konciku bijatyk w PSX.Mianowicie wczoraj do mojego qumpla odezwal sie jakis leszcz z textami typu "jestes waflem w tekkena a twoja stara to ******".NR. tej francy to : 603356829

Podejzewam ze nieraz sie juz to zdazalo ale nie jest to zachowanie na poziomie.
Jesli ktos wie czyj to nr. niech poda mi kto to jest a wklepie mu 10-krota na pysk...

Jesli kiedykolwiek sie cos takiego jeszcze zdazy komus z was zamieszczajcie takie nr. tel, tutaj.
Vince
Temat o dosc ciekawym przeslaniu. Nie chcialbym jednak zeby zamienil sie w poletko prywatnych rozrachunkow. Lincze sa przestarzale. Albo zapoczatkowal nieprzyzwoite zabawy w bombiarzy. Coz, takie ryzyko z podawaniem swoich danych w miejscu publicznym, wszedzie spotyka sie debili, nic na to poradzic.
Di
Właśnie dlatego nie powinno się podawać numeru telefonu. Jak ktoś nie ma stałego dostępu do internetu to wystarczy podać adres e-mail, raz na tydzień można skoczyć do kafejki.
Krakers
Co to jest koncik bijatyk?
Dante84
QUOTE(Di @ 30 01 2007, 11:22) *

Właśnie dlatego nie powinno się podawać numeru telefonu. Jak ktoś nie ma stałego dostępu do internetu to wystarczy podać adres e-mail, raz na tydzień można skoczyć do kafejki.

Di twój chyba w jakimś archiwalny m PE widziałem tongue.gif laugh.gif
Di
Nie podawałem numeru telefonu.
Sylvan Wielki
Najlepiej w inteligentny sposob podejsc takowa "mila" osobe, odczekac kilka tygodni i zadzwonic jako przykladowo Slawek i rzec "czesc sorka ze tak dlugo z tymi CD, masz czas bym wpadl?" osoba bedzie zdezorientowana, powie ze pomylka , ty spytasz "a to przepraszam do kodo sie dodzwonilem?" i sprawa wyjasniona....alebo z bramki ery slac "pozdrowienia" / przepisy kulinarne w liczbie kikladziesiad dziennie (^^)
Dante84
Tja wyjdzie na to że niedługo jak ktoś umówi się na sparry to będzie stał za rogiem i krzyczał "thunder" i jak nie usłyszy "flash" to zacznie strzelać laugh.gif wszyscy powariowali z tym numerami Tel.przy oakzji radze też zdrapać nr. mieszkania z domofonu laugh.gif Z mailem bywa różnie ktoś poda a bywa na necie raz na ruski rok (jest paru takich xp ). Kto chce niech podaje numer ale niech liczy się też z wypadkami jak ten powyżej ( oraz pewnymi "gópymy " żartami paru osób "Hi Brolly laugh.gif "). A tak przy okazji........

NNIGDY NIE WIESZ KTO SIEDZI PO DRUGIEJ STRONIE excl.gif laugh.gif
Raveman
QUOTE(Dante84 @ 30 01 2007, 23:15) *

NIGDY NIE WIESZ KTO SIEDZI PO DRUGIEJ STRONIE excl.gif laugh.gif

A na c.h.u.j. dawałeś nr. telefonu. Trzeba było gadać na gg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.