Dark koki
30 01 2007, 12:02
Podawajcie nazwy gier które nie sprostały waszym oczekiwaniom (oczywiście na DS'a

). Dla mnie taką grą jest pokemon dash które okazało się bezsensowną grą polegającą tylko na niszczeniu ekranu
krystian0123
30 01 2007, 17:09
Dla mnie grą na której się zawiodłem była gra "Horsez"

. Była dla mnie w 100% nieudana próba naśladowania gry "Nintendogs".
New Super Mario Bros - zbyt latwy poziom trudnosci oraz krotki czas gry
Wario Ware. Zupelnie mi sie ta gra niepodoba.
Pokemon Mystery Dungeon: Blue/Red Rescue Team. Tyle w tym gry co nic... schemat i w ogóle debilski pomysł na grę...
Dark koki
31 01 2007, 12:43
QUOTE(Mithos @ 31 01 2007, 09:13)

Wario Ware. Zupelnie mi sie ta gra niepodoba.
Chyba nie poczułeś klimatu gry. Ja dawno się tak dobrze nie bawiłem jak przy tej gierce
Pablo100
2 02 2007, 17:42
ja myśle że szajs to dogz po co powtarzac udany temat jakim b

ył nintendogs
__bercik07
4 02 2007, 14:05
Ja sie zawiodłem na Metroid prime hunter:/ niby wszystko ladnie wyglada,super sterowanie. Ale jakos ten klimat nie trafil do mnie.Juz bardziej wtrafil do mnie 007
Nastepna gra jest Animal crossing.Tak samo jak w metroidzie grafika bardzo ladna, ale wieje nuda.Lowienie ryb co 5 min jest nie dla mnie.Brakuje mi questow za ktore moge dostac exp i polepszyc parametry postaci
Przede wszystkim Nintendogs - wyłączyłem po pół godziny, zresztą z tego co czytałem jak większość graczy na polskiej scenie

Potem Anothe Code i Hotel Dusk - nie zrozumcie mnie źle, gry sa dobre. Baa, nawet bardzo dobre, ale ja się spodziewałem się po nich czegoś genialnego (po wszystkich recenzjach i zapowiedziach)
Nie spodobał mi się również Metroid, ale ja nigdy nie przepadałem za fpsami.
zdecydowanie animal crossing, beznadzieja, elektoplanktikon, kupilem z ciekawosci i po 5min wylaczylem
torq314
15 05 2007, 11:13
electroplankton - nieporozumienie na 10 minut zabawy
sudokumaniacs - crap do kwadratu, jeśli ktoś myśli o wspieraniu rodzimych produkcji, to niech spróbuje - można się od ręki wyleczyc
Final Fantasy III. Może wielu się ze mną nie zgodzi ale ta gra to dno, oprócz super grafy nic nie oferuje. Wolałabym już żeby grafikę zostawili taką jak w pierwowzorze a skupili się bardziej na elementach naprawdę ważnych w RPG. Oby FFIV było lepsze.
CYTAT(signap @ 30 01 2007, 18:11)

New Super Mario Bros - zbyt latwy poziom trudnosci oraz krotki czas gry
Popieram, kicha do kwadratu. Ta gra zdobyła chyba jakieś międzynarodowe nagrody. Też mi coś...
Kupiłem ją razem z DSem. Skończyłem w trakcie pary kursów autobusem i na kilku wykładach. Nie dość, że łatwa i krótka to niesamowicie nudna. Zero wyzwań. Kiepskie plansze. No ale gra raczej dedykowana młodszemu odbiorcy.
Jedyne co ma in plus to to że laski lecą na Mariana. Sprawdzone!:)
Worms, worms, worms i jeszcze sprinter cell.
Zawiodłem się na nowych Pokemonach, DS potrafi o wiele więcej... perfidny skok na kasę

CYTAT
Jedyne co ma in plus to to że laski lecą na Mariana. Sprawdzone!:)
Potwierdzam
Skeleton
10 10 2007, 08:33
Osobiście zawiodłem się na Final Fantasy III. Nic mnie nie przyciąga do tej gry, a wygląd bohaterów jest komiczny.
Też lekko zawiodłem się na Zoo Keeper, ponieważ gra polega głównie na szczęściu.
Zdecydowanie Race Drive: Create&Race - praktycznie nie da się grać, Animal Crossing - spodziewałem się czegoś innego, Dragon Ball Z: Supersonic Warriors 2 - ja tam nie czerpię przyjemności z walki. Najbardziej jednak zawiodłem się na Rune Factory: A Fantasy Harvest Moon - po "dziewiątce" Kila myślałem, że chociaż troszkę spróbuje dogonić PSX'owego Back To Nature, a miałem nawet cichutką nadzieję, że będzie to mój ulubiony HM, jednak nic z tego, przynajmniej jak dla mnie (eksploracja dungeonów nie sprawia mi radości, a festyny są do... do wiadomo czego).
Super Monkey Ball zupelnie mnie rozczarowalo. Po kilku kolejnych planszach w ktorych jedyne co to obracanie otoczenia, dalem sobie spokoj. Nie gralem wczensiej z zadna czesc a myslalem ze wciagne sie gdy wreszcze sprobuje. No ale.. rozczarowalem sie
Pokemon Diamond - gra jest zbyt łatwa, no i nie ma już tej radości co przy pierwszych częściach (choć nie wiem czy to wina gry, czy może upływającego bezlitośnie czasu).
Metroid Hunters - jest to świetna gra, ale kiedy już odkryje się, że praktycznie cała gra to jeden wielki schemat, w dodatku bez jakiejś mocniejszej atmosfery, to czeka duży zwód.
_Shaman_
23 09 2008, 20:47
Zelda - przerost formy nad treścią, nudy i jeszcze Temple of Ocean King (śni mi się po nocach już) gra na maks. 8. Final Fantasy III - nuuuuuudne jak flaki z olejem (i chyba coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że jedyne RPG jakie mi podeszły to Chrono Trigger i Mario&Luigi)...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.