Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Morrowind
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik RPG
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Cegla
w ebonharcie jest kolo ktory ma 5000 a moze w caladerze :oops:
Xarou
w ebonharcie jest kolo ktory ma 5000 a moze w caladerze  :oops:

To się zdecyduj.... Kto, gdzie i jak ??
Cegla
jest taki domek z samymmi orkami w srodku i jeden z nich ma 5000 i nic ciekawego na sprzedaz. potem sprawdze ktory ale narazie nie moge .wieczorem bedzie odpowiec
Cegla

juz wiem jest to w caladerze w takim domku co sie nazywa... :oops: :oops: :oops: niewim grunt ze jest to nazwa dwu czlonowa i pierwsza litera pierwszego czlonu jest"g" a druga "m" ghul Morg czjakos podobnie to brzmi ale badz pewien ze niepoprawnie to powiedzialem w kazdym razie pamietaj g i m poszukaj i znajdziesz sprzedawca jest scamp(rasa) takie male uszate:)
Xarou

juz wiem jest to w caladerze w takim domku co sie nazywa... :oops: :oops: :oops: niewim grunt ze jest to nazwa dwu czlonowa i pierwsza litera pierwszego czlonu jest\"g\" a druga \"m\" ghul Morg czjakos podobnie to brzmi ale badz pewien ze niepoprawnie to powiedzialem w kazdym razie pamietaj g i m poszukaj i znajdziesz sprzedawca jest scamp(rasa) takie male uszate:)

OK, poszukam....

Ja myslałem, że Scamp to takie małe uszate stworki Deadra ??? :wink:
Cegla
bo to jest takie male uszete (pipi) normalnie ten stworek cie atakuje - ten jest inny i sprzedaje ale nie umie mowic:)
Isildur
bo to jest takie male uszete (pipi) normalnie ten stworek cie atakuje - ten jest inny i sprzedaje ale nie umie mowic:)

Aaaa,kojarze go..fajna sprawa smile.gif
Pablo
A propos ciekawostek, sotkał juz ktos z was gadającego Mud Craba ? Niezły wypas, hehe. Jest na skrawku lądu, nawet nie mozna tego nazwac wyspą, przypadkiem na niego trafiłem. Powodzenia w szukaniu.

Update: jakoś nikt sie nie wypowiada, szukacie kraba ?
Washi
Ten dom w Caldera nazywa się Ghorak Manor i jest tam scamp, który ma 5000 złota i kupuje przedmioty według ich wartości (nie taniej)
Gemi
hmm... mam pytanie... moj koles to mroczny elf ... klasa wlasna smile.gif
od czego zalezy czy zjadajac jakas roslinke bede odzyskiwal kondycje czy tez nie... bo wczoraj grajac zjadlem sobie cos tam i pisze ze nie dziala na mnie ... po jakims czasie znowu zjadlem to sami i nic nie pisaleo ... ale kondycja sie nie odnawiala jakos czybciej czy tez raptownie nie skoczyla o iles tam punktow...od czego to zalezy ?
Pablo
od czego zalezy czy zjadajac jakas roslinke bede odzyskiwal kondycje czy tez nie... bo wczoraj grajac zjadlem sobie cos tam i pisze ze nie dziala na mnie ... po jakims czasie znowu zjadlem to sami  i nic nie pisaleo ... ale kondycja sie nie odnawiala jakos czybciej czy tez raptownie nie skoczyla o iles tam punktow...od czego to zalezy ?

Jak dla mnie czysta losówka. Czasem się odnawia a czasem nie, różnie bywa. Ja np "zjadłem" diament, hehe i dostałem chyba swift swima na 3 dni czy jakoś tak.

Wogóle to zacząłem grać od nowa bo załatwiłem sobie oryginał i save`y sa niekompatybilne. Heh już wiem, że nie będę atakowac Ordinatorów dla ich zbrój i kasy albo inaczej, będę ich atakować ale nie będe tego nosił na sobie. Ech... co za wypas, teraz jak wchodze na 3 level do dowolnej kryjówki łowców niewolników to dostaję bęcki. Hehe teraz nie mam speechcrafta więc levelowanie nie będzie takie proste. Hah znów spotkałem tego maga od Scroll of Icarion Flight, gdzie atletyka skacze o 1000 na 8 sekund. Teraz spojrzałem do góry i widziałem jak pikuje w kierunku ziemi aby po chwili sie roztrzasnąć na gruncie pod moimi stopami.
Gemi
od czego zalezy czy zjadajac jakas roslinke bede odzyskiwal kondycje czy tez nie... bo wczoraj grajac zjadlem sobie cos tam i pisze ze nie dziala na mnie ... po jakims czasie znowu zjadlem to sami  i nic nie pisaleo ... ale kondycja sie nie odnawiala jakos czybciej czy tez raptownie nie skoczyla o iles tam punktow...od czego to zalezy ?

Jak dla mnie czysta losówka. Czasem się odnawia a czasem nie, różnie bywa. Ja np \"zjadłem\" diament, hehe i dostałem chyba swift swima na 3 dni czy jakoś tak.

Wogóle to zacząłem grać od nowa bo załatwiłem sobie oryginał i save`y sa niekompatybilne. Heh już wiem, że nie będę atakowac Ordinatorów dla ich zbrój i kasy albo inaczej, będę ich atakować ale nie będe tego nosił na sobie. Ech... co za wypas, teraz jak wchodze na 3 level do dowolnej kryjówki łowców niewolników to dostaję bęcki. Hehe teraz nie mam speechcrafta więc levelowanie nie będzie takie proste. Hah znów spotkałem tego maga od Scroll of Icarion Flight, gdzie atletyka skacze o 1000 na 8 sekund. Teraz spojrzałem do góry i widziałem jak pikuje w kierunku ziemi aby po chwili sie roztrzasnąć na gruncie pod moimi stopami.

Hmm ten mag...tez go widzialem ale spadajacego nie ... dziwne troche sad.gif ... Jedno tylko pytanie mam ... masz orginal..czy na orginale jest wiecej glosow ? . Bo ta wersja co ja na pc mam, ma strasznie malo dubbingu. Tylko jakies odzywki przypadkowe... tak wszystko w tekscie... dla mnie glupota bo np. ten spadajacy mag wogole nie wydawl dzwieku... jak przechodzilem pokazaly mi sie tylko napisy (spoczatku myslalem ze to moj koles dzrze jape) ... ale teraz sie rozjasnilo...i niby jak mialem to przyuwazyc? tongue.gif
Co do roslinek... dla mnie to podejrzane wogole bo jeszcze ani razu nie zadzialay na mnie..a jak nawet to dzialanie to jest znikome... wniosek: nie ma sensu zbierac roslinek.
Kolejny problem to zbroja...gdzie (pipi) sa parametry takie jak obrona... ? sa niby punkty jakies (u mnie KP:5 np.), ale skad ja mam wiedziec co mi to daje... ? Tak samo z atakiem... paranoja... nie wiem co nie wiem jak ... taki spontan tongue.gif Troche przesadzili z tym realizmem... tongue.gif
Hmm...znalazlem sposob na zabicie straznika zaraz na poczatku gry chociaz jest straaaaaaaaasznie czasochlonny confused.gif i tak naprawde nei wiem czy dziala bo nie wiem jakie taki straznik ma parametry ... jak mi sie uda to zrobic zapodam go biggrin.gif ... narazie sie powstrzymam biggrin.gif
Pablo

Hmm ten mag...tez go widzialem ale spadajacego nie ... dziwne troche sad.gif ... Jedno tylko pytanie mam ... masz orginal..czy na orginale jest wiecej glosow ? . Bo ta wersja co ja na pc mam, ma strasznie malo dubbingu. Tylko jakies odzywki przypadkowe... tak wszystko w tekscie... dla mnie glupota bo np. ten spadajacy mag wogole nie wydawl dzwieku... jak przechodzilem pokazaly mi sie tylko napisy (spoczatku myslalem ze to moj koles dzrze jape) ... ale teraz sie rozjasnilo...i niby jak mialem to przyuwazyc?...

Kolejny problem to zbroja...gdzie (pipipi) sa parametry takie jak obrona... ? sa niby punkty jakies (u mnie KP:5 np.), ale skad ja mam wiedziec co mi to daje... ? Tak samo z atakiem... paranoja... nie wiem co nie wiem jak ... taki spontan tongue.gif Troche przesadzili z tym realizmem... tongue.gif 
  Hmm...znalazlem sposob na zabicie straznika zaraz na poczatku gry chociaz jest straaaaaaaaasznie czasochlonny confused.gif i tak naprawde nei wiem czy dziala bo nie wiem jakie taki straznik ma parametry ... jak mi sie uda to zrobic zapodam go biggrin.gif ... narazie sie powstrzymam biggrin.gif

No u mnie mag się normalnie darł na głos i to dwa razy. To samo ze strażnikami, mieszkańcami, stworami czy wodą. Wszytsko słychać, wszystko gada. Na początku, jak miałem pirata to było to męczące bo strasznie cięło jak wchodziłem do pokoju gdzie uwielbiało mnie 5 osób i każdy chciał do mnie zagadać to było krytycznie, hehe.

Co do systemu walki, trafień i tak dalej to moim zdaniem rozwiązane jest to następująco:

Umiejętność władania jakąś bronią wskazuje na procentowe prawdopodobieństwo z jakim trafisz przeciwnika, np. Short Blade 30 może oznaczać, że masz 30% szans na trafienie przeciwnika.
Od tego należy odjąć, tak mi sie wydaje poziom agility u przeciwnika, czyli jego umiejętność unikania twoich trafień.

Do tego dochodzi skill taki jak Block, który też chyba ma jakąś procentową szansę zadziałania ale na pewno nie normalną, bo wtedy przy Block 100 nie było by klepy, która by weszła w ciebie, wszystko na tarcze hehe.

No i jeszcze Armor Class, którego poziom wskazuje na to jak często jak cię już trafią uderzenie zejdzie po zbroi.

Czyli reasumując, aby trafić wroga należy wziąć pod uwage szereg czynników: twoja szansę trafienia, prawdopodobieństwo, czy trafisz wroga czy nie, jeśli już trafisz czy przeciwnik sparuje to tarczą (jak ma tarczę) czy wejdzie na zbroją czy w ciało.

Taka jest moja teoria.
Mogę się mylić, to sobie wymyśliłem własnie ale nie wiem jak w instrukcji o tym napisane, jest ona po francuzku sad.gif

Aha pewnie Twoje KP to Klasa Pancerza, czyli Armor Class. Będzie on rósł, jeśli będziesz podnosić swoją umiejętność odnosnie zbroi, którą nosisz na sobie. Pewnie to przez spolszczenie olali część gadki mówionej...
Sarni
Może i jestem lamowaty, ale nie wiem jak mogę walczyć z kolesiami - walę w nich i ni chuja nic nie idzie. Sorka za LAMERSTWO ale grę mam od wczoraj, grałem 20 minut i nie mam czasu zbytnio zagłębić się w rozgrywkę.
Pablo
Może i jestem lamowaty, ale nie wiem jak mogę walczyć z kolesiami - walę w nich i ni (pipipi) nic nie idzie. Sorka za LAMERSTWO ale grę mam od wczoraj, grałem 20 minut i nie mam czasu zbytnio zagłębić się w rozgrywkę.

No, rzucanie się "na wygrzew" na byle napotkaną osobę to nie jest dobry pomysł, szczególnie pierwszolevelowcem. Na razie proponuję poćwiczyć na szczurach i innym badziewiu. Potem przy poziomach 3 i wyżej zacznij plądrować grobowce (jeśli tak grasz) no a potem już sam będziesz wiedział co zrobić. Heh tak testowo zawalczyłem sobie jak miałem postac na 31 na raz z trzema Ordinatorami nie dbając szczególnie o uzupełnianie życia buteleczkami i wysypałem dwóch przy czy trzeci był mocno naruszony też.

A propos co się stało panowie, dlaczego milczycie ? Nie gracie już czy jak ? Dzielcie się infem gdzie warto iść, co zrobić. Jakies ciekawe przemyślenia, LEGALNE sposoby na gotówkę bez OSZUKIWANIA gry ? Napiszcie co nieco...

Ja ze swojej strony przedstawię coś takiego. Ostatnio skasowałem stare save`y z Morro i zacząłem grać nową postacią z myślą, że będę grać POSTACIĄ czyli stworzyłem sobie gościa, który jest honorowym zabójcą, brzydzącym się złodziejstwem w każdej postaci. Gośc nigdy nie zaatakuje pierwszy, taką ma zasadę. Do tego dochodzi zamiłowanie do zielarstwa i niewielka fascynacja magią. Ten człowiek potrafi docenić ciężką pracę i za wszystko legalnie płaci. Czasem dorabia sobie tworząc mikstury i sprzedając je miejscowym alchemikom na czym nieźle zarabia (Alchemy 92, Inteligence 77, zestaw klasy Master do robienia mikstur). Gość gardzi jakimkolwiek wyzyskiem innych co czyni z niego zagorzałego wroga niewolnictwa.

Ostatnio Sorrowleaf eksploruje południowo wschodni region Morrowind i niszczy wszystkie kryjówki łowców niewolników i Bad Daedry.

Napiszcie coś o swoich postaciach i czy podchodziliście do gry w Morro w taki sposób...
Cegla
mam pytanie z jakimi bronmi chodzicie bo ja mam taki fajny miecz katana warta 50000 ktora naenchatowalem za kolejne 20000 uzywajac do tego soul gemu wartego kolejne 39000 czy warto?? warto otrzymalem bron ktora zadaje od 43 do ponad 120 niewiem ile konkretnie , bron jest super wytrzymala ma 175charge i jest jedno reczna 8O :!: szkoda tylko ze mam longblade na 26.......
Xarou
Ejjj no kurcze... Szukam topica, a tu przeniesiony został tutaj... . Moderatorzy: My sobie założylismy topic na forum Xbox, bo tam poprostu piszemy i wogóle... . Na to forum nie wchodze i przez to wasze przeniesienie topic zamarł :? Jakoś na forum PS2, GC są topiki o grach RPGach i ich tu nie przenosicie. Prosze was przeniescie topic zpowrotem na forum Xbox.
Pablo
Xarou nie miej pretensji do instancji wyższej a raczej do mnie. Jakby nie patrzec Morrowind jest RPG i to najwyższej klasy więc postanowiłem, że forum RPG będzie odpowiednie dla tego tematu równie mocno jak forum Xboxa jeśli nie bardziej. Jak koniecznie Ci to przeszkadza to napisz do Mazura aby przeniósł temat z powrotem ale chyba nie będzie aż tak źle co ? Poznasz też inne gry RPG mimochodem zerkając na tematy obok. ohmy.gif
Xarou
Xarou nie miej pretensji do instancji wyższej a raczej do mnie. Jakby nie patrzec Morrowind jest RPG i to najwyższej klasy więc postanowiłem, że forum RPG będzie odpowiednie dla tego tematu równie mocno jak forum Xboxa jeśli nie bardziej. Jak koniecznie Ci to przeszkadza to napisz do Mazura aby przeniósł temat z powrotem ale chyba nie będzie aż tak źle co ? Poznasz też inne gry RPG mimochodem zerkając na tematy obok.  :o

Nie no wiesz, ale jakoś czasu mi braknie, zeby i tutaj zaglądać tongue.gif. Ale skoro przeniosłes temat o Morrowind tutaj, to i powinienes przeniesc tematy o: Fable, SW:KOTOR, FFX-2, FFXII również tutaj. (Czego broń boże nie rób tongue.gif . Tak tylko to mówie... )

Trzcina: Xarou, Pablo nie mogl przenisc nic z forum X'a bo nie jest tam modem, mogl conajwyzej pogadac z modem Forum X'a albo adminem zeby to zrobil, a bzdurnych tematow o FFX i FFX-2 nei bede przenosil (juz to robilem, tzn na moja prozbe odpowiedni ludzie) bo i tak juz nt tych gier jest wystarczajaco duzo topicow tutaj.
Pablo
A teraz może na temat zaczniemy bo jestem głodny nowinek, co ?

Ja za swojej strony mogę dac jedną ciekawostkę na razie. Na południowym wschodzie, niedaleko miejsca, gdzie urodziła się jakaśtam bogini jest Egg mine. W tej kopalni niedaleko królowej są głazy a za jednym z nich jest niceka gdzie leży Dead Adventurer a przy nim, uwaga: Daedric Daikatana warta 120.000 plus inne szity. Polecam.
Xarou
A teraz może na temat zaczniemy bo jestem głodny nowinek, co ?

Ja za swojej strony mogę dac jedną ciekawostkę na razie. Na południowym wschodzie, niedaleko miejsca, gdzie urodziła się jakaśtam bogini jest Egg mine. W tej kopalni niedaleko królowej są głazy a za jednym z nich jest niceka gdzie leży Dead Adventurer a przy nim, uwaga: Daedric Daikatana warta 120.000 plus inne szity. Polecam.

Znalazłem tą Daiktatane w którejś, ze świątyń. Ale wychodzac z niej, zabił mnei stwór, to biore load, wracam tam spowrotem, a zamiast Katany jakies (pipi) lezy :? Gdzie jest w głównej fabule... . bo to mnie głównie interesuje tongue.gif
Cegla
a slyszal ktos moze o czyms takim(napewno) jak wielkie domy rendoran i tak dalej.. wie ktos jak do takiego przystapic?
Xarou
Co jest ludzie ?? :wink: Gdzie jesteście w głównym quescie ??
Pablo
W głównym queście właśnie wróciłem z Vivec z wiadomościami odnośnie Neravarine i The 6th House a główny kazał mi się na chwile zaczaić i zrobic kilka zleceń dla zwykłych gildii.

Co do wielkich domów (Hlaalu, Redoran i jeszcze jeden jakiś) to można przystąpic do którgoś domu jeśli twoja reputacja wynosi conajmniej 5 punktów.

Na zachód od Sayda Neen, niemal na samym wybrzeżu i moczarach jest dobrze zakamuflowana grota, gdzie zyja wampiry. Jak ktoś chce to może dać się wyssać a potem poczekać kilka dni.

Aha, wyleczyć można się zanim zostaniesz wampirem przy pomocy Cure Common Disease. Później nie wiem czy jest lekarstwo bo nie bawiłem się w to jeszcze.
Mazzi
No wlasnie: wie ktos jak jest z lekarstwem na wampiryzm ? Nie bawilem sie jeszcze w Wampirzenie, ale domyslam sie ze istnieje sposob, zeby wrocic pozniej do ludzkiej postaci. Jesli cos wiecie - dajcie znac! smile.gif
Xarou
Ehhh musze wykonać 4 i 5 próbe na Neverine, czyli musze odwiedzic jakies 10 miesc na mapie. Nie chce mi sie tam chodzić sad.gif. Mam nadzieje, że kiedyś mnie jeszcze na MW weźmie i przejde ją :!: A ty Mazzi gdzie jestes ??
Mazzi
Ja wlasnie znalazlem drugi SWORD OF WHITE WOE - tym razem jest w Suran, w kolejnej wieży strażniczej i tym razem ... pod łóżkiem smile.gif Ciekawa sprawa hehe
Melog
kuna, ze ja nie mam tego morro... sad.gif :cry: , musze sobie go zalatwic !!
Btw smiszne te latajace po(pipi)ki przy postach maziego biggrin.gif
Cegla
Ja wlasnie znalazlem drugi SWORD OF WHITE WOE - tym razem jest w Suran, w kolejnej wieży strażniczej i tym razem ... pod łóżkiem smile.gif Ciekawa sprawa hehe

najelpsze miecze robi sie samemu wiez mi....

apropos macie jakies dobre soul gemy??
Mazzi
Xarou: staram sie nie wykonywać wątku głównego i skupiłem się na Questach pobocznych, więc trudno mi określić "gdzie teraz jestem". W zadaniu głównym mam teraz udać się do Vivec, co od dobrych kilkuset godzin odkładam.
Ölschmitz
qrde chyba niedługo sprawię sobie Morrowinda, bo chciałem go zostawić sobie na wakacje, ale jak czytam wasze posty to czuję że zaraz go kupię smile.gif
Mazzi
Ej szczyt wszystkiego

Przed chwila koles powiedzial do mnie ze mnie zabije, a następnie zgwałci moje zwłoki. Dodał jeszcze po chwili, ze bedzie delikatny wink.gif

L0L nekrofil-gej w Morrowindzie, ta gra potrafi zaskakiwac do ostatniej chwili ;-))))))
Cegla
znalazlem ciekawego kolesia jego imie a wlasciwie xywa to : tadadada STAR jest w vivecu ma na sobie lipna zbroje i jest z jednego z wielkich domow nie powstrzymalem sie od zabicia redakcyjnego mastera :wink: ale nic nie mial :wink:

wie ktos gdzie mozna kupic czar lock bardzo by mi sie przydal nie ukrywam

byl ktos w takiej latajacej skale(nie wiem jak sie to nazywa) nad vivec.
jest tam lock lev. 80 a klucza niema:(
Anonymous
Wedlug mnie ta gierka to kapaale to jest moje zdanie i nikt nie musi sie znim zgadzac

I nikt sie z toba nie zgadza, a sam jestes kapa smile.gif - pozdrawiam, Bad Admin from Hell
Pablo
Cegła: jak tam wlazłeś ?
Lock 80 to ja otwieram "od strzała"

Lock kupisz w Balmora temple ale nie nazywa się lock tylko jakoś inaczej. Poszukaj u wiedźm.

Demon: dzięki za rozbudowaną opinię laugh.gif :wink:
Cegla
sprawa prosta kupujesz czar lub miksture dajaca latanie:) jak sie nazywa nie pamietam w kazdym razie przydaje sie jak niemozesz sobie poradzic z wejsciem za gohst gate
Pablo
Ciup jak mozna sobie nie poradzić z wejściem do Ghost gate ? Są dwoje drzwi, jedne pod przyciskiem a drugie na prawo przez świątynie i kwatery. Wielka filozofia...

Co do latania czy lewitacji to nie wpadłem na to, hehehe. Dobre.
Cegla
czy w glownej fabule doszliscie juz do snu o zjednoczeniu morrowmindu
minimog

Jak?
(Nie śmiać się gram w Morrowinda dopiero kilka dni)
Cegla

Jak?
(Nie śmiać się gram w Morrowinda dopiero kilka dni)

jak chcesz miec wypasiony miecz czy tam co Ci sie podoba to sie trzeba nameczyc. po primo musisz znalesc lub kupic soul gem najlepiej jakis dobry grand soul gem jest chyba spoko :wink: do tego musisz miec czar soul trap , kupe szmalu i dobry miecz:) jak masz juz czar musisz sobie znalesc godnego przeciwnika i rzucic na niego owy czar jak juz to zrobisz trzeba utluc chama - wtedy jego dusza bedzie zakleta w kamieniu. i w tym momencie musisz udac sie do enchantera zeby ci zaczarowal bron(chyba ze masz umiejetnosc enchant) jak chcesz dobrze podrasowac bron to musisz miec z 15000 ale potem bronie moga zadawac nawet do 150 8O
Marcun
Mam jedno pilne pytanko. Grałem sobie spokojnie w Morrowinda (kopia zapasowa:)) , i coś mnie podkusiło zmienić ustawienia w sterowaniu... wszystko się zawiesiło, i nic już niue mogę zrobić! Tzn. probowalem rozpoczac jeszcze raz, nic, usunalem gre z dysku, nic, wgralem jeszcze raz, tez nic, gra sie zawiesza w intrze a plytka jest czysciutka. Sejwy tez usunalem i wtopa. Co jest kurcze? Czy to schrzaniona przeroblka, czy bios? Moze mi ktos odpowiedziec? Pliiizz! Czuje sie jak cpun na glodzie! Wlasnie wpadlem po uszy w ten swiat a tu porazka! :x
KLEJU
A ja jednoczesnie sie ciesze i dołuję smile.gif
Cieszę się, bo gram na PC w Morrowinda i mam dwa (pipi) dodatki ( Tribunal ROXX ) - sorka, ale wersja na X'a tego nie ma i wbijam w nią wink.gif...
Smucę się, bo zostały mi tylko dwa dni grania ( czyli na upartego 48 godzin pykania non-stop ) - potem zawija mnie MON sad.gif...
Pablo
Cieszę się, bo gram na PC w Morrowinda i mam dwa (pipipi) dodatki ( Tribunal ROXX ) - sorka, ale wersja na X'a tego nie ma i wbijam w nią wink.gif...
Smucę się, bo zostały mi tylko dwa dni grania ( czyli na upartego 48 godzin pykania non-stop ) - potem zawija mnie MON sad.gif...

Hmmm... jak tylko załatwię przełączkę na pada do pieca to będę grał od nowa z dodatkami na pisi. Garbienie się nad mychą i klawiatura to żaden komfort grania dlatego do tego czasu X-Box w łaskach.
Cegla
Cieszę się, bo gram na PC w Morrowinda i mam dwa (pipipi) dodatki ( Tribunal ROXX ) - sorka, ale wersja na X'a tego nie ma i wbijam w nią wink.gif...

podobno jak sie wychodzi z woja to nie ma opcji zeby co drugie slowo to niebyla k**** ciekawe jak bedzie z toba smile.gif
minimog
Co to za dodatek?
Dante
śmieszni są ci co się chwalom 10 levelem i gównianym mieczykiem lub pancerzem klasy 30 ja mam to 10 razy lepsze
moskwiczsan
smieszny to ty jestes
sam tez pewnie sie cieszyles jak dziecko majac 10 lev i "jakis" mieczyk
wiec nie niszcz ludzi ktorzy dziela sie swoja radoscia
IgI
Ej gra ktos jeszcze w tego morro ?? tongue.gif Bo ja ostatnio sie zagrywam, sciagam juz dodatek i jestem ciekaw jak tam wasze postacie ??

Ja dopiero niedawno trafilem na postac ktora mi pasuje, czyli na zabojce. Wczesniej gralem juz chyba 5 postaciami i przy ktoryms tam lvlu nudzilo mi sie to.

Ma ktos z was wysoka pozycje w ktoryms z Great Houses ?? Bo podobno, np. gdy jestes w Telvanni House i masz juz range "Mouth" to mozesz zbudowac sobie wlasna twierdze smile.gif . Jeszcze tego nie sprawdzilem, ale niedlugo trza bedzie sie wziasc za robienie questow dla Hlaalu.
Cegla
igi : ja wlasnie sie dowiedzialem ze w w greatach mozena budowac domy. twierdze zamki i normalnie ma sie tam swoich niewolnikow!
osobiscie jest to dlamnie nowe wyzwanie wiem ze domek zwykly kosztuje 5000 mam 24000 wiec mnie stac ale niewiem ile zamek sad.gif w kazym razie zeby dostac chate dla tych co nie wiedza trzeba wykonac kilka zadan dla jednego z domow isc do skarbnika i kupic:) tylko niewiem jak wyglada to kupowanie i gdzie potem stoi ten dom
IgI
Gdzies wyczytalem, ze zanim bedziesz mogl zbudowac dom, bedziesz musial zalatwic akt wlasnosci domu ( land deed czy jakos tak).

Robil ktos z was zlecenia dla Morag Tong ?? Bo dostalem zadanie od jednego goscia stojacego kolo swiatyni w glownej kwaterze Morags. Mam otruc pewnego kolesia, wiem juz jak to zrobic, ale po drodze gdzies zgubilem 1 "Treated Bittergreen Petal", a zeby kolesia otruc musze miec ich 5. Wiecie moze czy mozna gdzies kupic takie cos, ew. siakis inny sposob ?? (bo nie chce mi sie calego Vvarendfell przeszukiwac, zeby to (pipi) znalezc).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.