Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Morrowind
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik RPG
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Cegla
proponuje robic questy w vivecu sa proste jak drut a oplacane jedno zabujstwo za 500 albo 1000 -zawsze cos za zabicie jakiegos cieniasa!
Xarou
O (pipi) tongue.gif Można budować domy, a ja o tym nic nie wiem? Odstawiłem MW już pare tygodni temu, ale chyba znowu się ostro wezme za nie...

Pytanko:

Zabiłem jednego ze strażników w balmorze tongue.gif i mnie wyrzucili z Hlaau Great house (czy jakoś tak, nie pamietam juzdokłądnych nazw smile.gif ) i musze znaleść jakeigoś gościa co oczyści moje imie i znowu mnie przyjmą. Wiecie gdzie on jest ??

Ile dokładnie jest Great Housów i gdzie są ich główne siedziby ? smile.gif
IgI
Co do tego straznika, to trza pogadac pewnie z ktoryms z councilow (tak mi sie zdaje), oni moze ci pomoga. Co do councilow, to zeby zajsc wyzej w Hlaalu trza sobie znalezc patrona. Ja poszedlem do Crassiusa Curio, a ten do mnie zebym sie rozebral, a te teksty ktore walil to masakra tongue.gif .

Teraz siedziby:

Great House Hlaalu- glowna siedziba w Balmorze, ogolnie preferuje zlodziej i takich tam smile.gif .

Great House Telvaani- siedziba w Saedrith Mora (najlepsza jaka widzialem, maja takie gigantyczne "drzewko" na skraju wysepki), gildia magow, za wykonane zadania czesto ucza spelli.

Great House Redoran- dom wojownikow, siedziba chyba w Ald-Ruhn (nie jestem pewien). O nich wiem najmniej bo jeszcze zadna postacia tam nie bylem.

Sa jeszcze 3 domy, ale do nich nie mozna wstapic tongue.gif.
Twin Lamps, Sixth House i jeszcze jakis.

Btw. Znalazlem ostatnio taka maske ktora na stale podnosi personality o 30 pkt. smile.gif . Mozna ja znalezc w wiezy chyba na polnocny zachod od Dragon Fel. Czeka tam na was Nord necromancer, a wszesniej z 3 kolesi. Jest tam takze daedric dagger i pare innych fajnych rzeczy smile.gif .
Cegla
tak w aldruhnie . ich siedziba jest w skorupie takiego zabitego zwiezaka ktorego wielkosc jest porownywalna z boiskiem pilkarskim(u nich niedostaje sie kasy:( ale duzo reputacji
IgI
Noooooooo, troche sie pomeczylem i juz czekam na zbudowanie mojej Twierdzy !! Wszystkie formalnosci zalatwilem, w miedzyczasie podskoczylem na 18lvl (za jakies 20k zl tongue.gif ), jestem juz House Brother (czy jakos tak). Ile to ja sie nabiegalem zeby zrobic ta (pipi)a twierdze to szkoda gadac smile.gif , teraz tylko oczekuje jej wybudowania icon_twisted.gif . Btw. wiecie moze gdzie mozna znalezc jakis ciekawy short sword zaenchantowany ?? Bo biegam z takim lipnym za niecaly 1000 chyba wink.gif . Uhhh nie moge sie doczekac tej twierdzy smile.gif
Xarou
I co masz już tą twierdze ?? Gdzie ją budujesz ?smile.gif Ja narazie jestem Oathman w Hlaalu House smile.gif

Gdzie jesteście w głównej fabule - wątek z Nerevarine, bo ją wypełniam dopiero 4 próbe ?
IgI
Nooo juz mam twierdze, zostala tylko jedna rozbudowa jeszcze. Tylko najpierw musze zostac grandmasterem, a do tego brakuje mi tylko ubic jednego kolesia smile.gif . Twierdza znajduje sie na SW od Balmory, na 2 poziomie rozbudowy jest glowny budynek, wieza straznicza i mur otaczajacy to wszystko. W samych budynkach sa fajne przedmioty smile.gif , w domku jest ebonitowy longsword za 20k, w wiezy ebonitowy shortsword za 10k i jeszcze pare innych bajerow. Juz sie nie moge doczekac ostatniego poziomu rozbudowy.

Ostatnio zrobilem wkoncu zadanie od takiego kolesia, ktory stoi kolo swiatyni w glownej siedzibie Morag Tong w Vivec. W nagrode przemowila do mnie Daedra i podarowala mi Ring of Khatjii. Pierscien zwieksza predkosc chyba o 20 i na 30s daje niewidzialnosc. Kosztuje cos kolo 12k.
Cegla
od jakiej rangi mozna kupic twierdze i ile kosztuje ? bo kupilem land dead
ale nie moge kupic twierdzy

ej co jest ja sie pytam przeszedlem juz wszystkie questy u dwoch ostob mam 10 reputacji a moja rannga to jakis tam wiesniacki othaman czemu?? i czemu ten kolo w vivecu niechce mi zlecac zadan - mial ktos takie problemy??
CreateMAN
gra może jeszcze ktoś w tą gre
Anonymous
gra może jeszcze ktoś w tą gre

Ja gram wink.gif ...
CreateMAN
Fajny patencik na necie znalazłem. Odpalcie zwój Iakra i tuż nad ziemią drugi jak spadnieci i niezabijecie sie bedziecie mieli Akrobatyke 1000

Może wie ktoś gdzie znaleść jakiś dobry długi miecz jedno ręczny demoniczny
Anonymous
Muszę sprawdzić , chociaż może być mały problem - został mi tylko jeden zwój . Resztę sprzedałem sad.gif. Co do miecza ?? Nie wiem . W Morrowinda dopiero zacząłem grać (wcześniej na kompie , ale to było pół roku temu - nie pamiętam) .
CreateMAN
Cholera wiesz może gdzie można sie uleczyć z wampiryzmu przez przypadek sie zaraziłem. SHIT
Mazzi
A mowilem, prosilem, ostrzegalem - seks bez zabezpieczen prowadzi pozniej do przykrych komplikacji. W tym przypadku najlepszym rozwiazaniem bedzie amputacja miejsca, ktore stalo sie ogniskiem dolegliwosci.

....

...

au smile.gif
CreateMAN
No dobra pośmialiśmy sie laugh.gif . A tak na serio gdzie można sie tego syfu pozbyć :wink:
Anonymous
W nowym poradniku coś było na ten temat , jeśli dobrze pamiętam .
Xarou
Zaraz, ale jak ty się zaraziłeś? smile.gif Myslałem, ze po ugryzieniu przez wampira dopiero jak zaśniesz na 2 bądź 3 dni - dopiero wtedy staniesz się wampirem. A że raczej przez przypadek tyle nie spałeś to trzeba ponosic konsekfencje " zabawy" :wink:
Trzcina
Proponuje zacac gre od nowa :P
Sp3ct3R
najlepszy imho mieczyk to lodowe ostrze monarcha, zadaje bodajze od 20-50 + jakies 50 obrazen od mrozu icon_twisted.gif do tego jak macie opoke eleidona to postac jest nie do wy(pipi)ania icon_twisted.gif
kura
CreateMan ja znalazlem w kanalach pod St. Olmes w Vivec miecz długi Daedrycki (chyba o tego typu bron Ci chodzi) z uszkodzeniami 3-32 czy jakos tak (po umagicznieniu +50 obrazen od ognia hehehe:), trzeba było zabic kolesia w zbroi typu Bonemold i jeszcze dwie osoby w dziwnej swiatyni, przed ktorej wejsciem stala jakas wojowniczka (tez do zaciukania), a jak sie wzielo z oltarza kamienie zlachetne to pojawial sie jais lord "czegostam" smile.gif i atakowal mnie. W sumie gralem w Morrowinda niewiele (jeno 30 godz;) ale to jest najlepsza bron jaka znalazlem dla swojej postaci.
Dante
ten miecz ma uszkodazenia do 44 kosztuje 40 tyś jes lepsza broń
Dai-Katana ma obrażenia do 60 iluś i kosztuje 120 tyś
Łatwo ją zdobyć.
Gassus
No dobra pośmialiśmy sie laugh.gif  . A tak na serio gdzie można sie tego syfu pozbyć  :wink:

Jest podobno jakaś metoda, że się do jakiegoś posągu idzie. Wszystko jest opisane na np. Księgach Morrowind, czy Adamentowej Wieży.
Co do mnie: Mam 47 lev., Argonianin, walcze nie zaklętym daedrycznym toporem, do tego 275 pancerza. I to by było na tyle. Morrowind jest de best i basta tongue.gif
Cegla
CreateMan ja znalazlem w kanalach pod St. Olmes w Vivec miecz długi Daedrycki (chyba o tego typu bron Ci chodzi) z uszkodzeniami 3-32 czy jakos tak (po umagicznieniu +50 obrazen od ognia hehehe:), trzeba było zabic kolesia w zbroi typu Bonemold i jeszcze dwie osoby w dziwnej swiatyni, przed ktorej wejsciem stala jakas wojowniczka (tez do zaciukania), a jak sie wzielo z oltarza kamienie zlachetne to pojawial sie jais lord \"czegostam\" smile.gif i atakowal mnie. W sumie gralem w Morrowinda niewiele (jeno 30 godz;) ale to jest najlepsza bron jaka znalazlem dla swojej postaci.

te bronie sie dobrze enchantuje sam mam podrasowany deaderycki topor nap-dala jak szalony a pozatym "zwala z nog" smile.gif
Sergio
ten miecz ma uszkodazenia do 44 kosztuje 40 tyś jes lepsza broń
Dai-Katana ma obrażenia do 60 iluś i kosztuje 120 tyś  
Łatwo ją zdobyć.

Mam ten miecz, umagiczniłem go i teraz zadaje dodatkowe 68-100 obrażeń od ognia. Czyli mam 69-160+ damage każdym ciosem. Nice. Qwa zacząłem w to grać tongue.gif

EDIT: a po co pozbywać się wampiryzmu? Przecież daje bonusy do statystyk... wykonać wszystkie inne questy w grze, zotać wampirem, zrobić questy jednego z rodów i gra na półke tongue.gif
CreateMAN
Dobra już nie jestem wampirem od 3-4 tygodni sorry że sie nie odzywałem. Poszedłem do jakiegoś posągu zabiłem goscia córe i jakiegoś tam leszcza i spoko nie jestem wampirkiem teraz nietoperze mogą mi na skoczyć hehe. Gdzie można znaleść Dedric daikatane (czy jak to tam sie pisze), albo coś lepszego poszukuje dobrej zbroji.

Cholera co zrobić żeby reputacja podskoczyła do góry wykonuje zadania ale kicha nadal mam 0 sad.gif

Ile kosztuje wybudowanie zamku (chodzi mi o wszystkie koszty z ziemią i innymi tam duperelami)????
Anonymous
W jakimś mieście na południe od vivek jest farma niewolników tam jest taka stróżówka. Wchodzimy zabijamy bena i mamy deadyryczną dai katane
Uzny
Jaki macie najlepszy miecz ?
Mam Daedric (czy jakoś tak wink.gif ) longsword( jednoręczny!!!) a do tego, zaczarowałem go żeby zadawał obrażenia od ognia (fire damage) 45-50 za cios !!! miecz ma statsy
1 - 30coś
1-40
1-45
Chyba takie (ale coś podobnego napewno smile.gif )
Jak narazie jest to mój najlepszy miecz, a przy tym jednoręczny, czyli np. jak walne ze slesza biggrin.gif to zabiera 40 + 45-50 = ok.87 obrażeń za 1 cios !!!
Miecz Umbry przy tej kombinacji wymięka icon_twisted.gif
A Wy co macie ???
kura
Właśnie o tym mieczu ja pisałem w jednym z poprzednich postów, do zdobycia w kanałach pod St. Olms w Vivec, ale jest kurew.sko ciężki (60 funtów),szybko "zżera" ładunki i po kilku uderzeniach traci moc, trzeba go ładować.
Cegla
Topor icon_twisted.gif
Gassus
Daedryczny topór 1-80. Przy 105 ciężki topór wystarcza. Może kiedyś go zaklnę...
Cegla
Daedryczny topór 1-80. Przy 105 ciężki topór wystarcza. Może kiedyś go zaklnę...

ja juz to zrobilem czlowieku paraliz plus dodatkowe obrazenia od ognia rzadza !!
Uzny
Mam jeszcze młot (blunt weapon), zadaje 80 z pierwszego ataku i ok. 40 ze "slesza", zostawiłem go w skrzynce w Balmorze (ciężar... 90 kilo) ale chyba do niego wróce, podszkole blunt weapon do setki (mam 80pare) i później zaklnę (paraliż + fire damage) tak jak radzi Cegła wink.gif Będzie wypas!!! Oj będzie cool.gif
Ölschmitz
no... już trochę pograłem, ale mam parę pytań:
arrow.gif Gdzie jest Tel Arhun (czy jakoś tak) ?
arrow.gif Gdzie znjadeę sprzedawcę z dużą ilością pieniędzy?
arrow.gif Czy to że uwalniam różnych kolesi w takich jaskiniach, daje coś?
arrow.gif Gdzie jest dokładnie Coldera Ebony Mines?
arrow.gif Gdzie znajdę jakieś lepsze lockpicki? (mam journeyman's)
troche dużo pytań, ale sądze iż będziecie wiedzieli wink.gif
Xarou
no... już trochę pograłem, ale mam parę pytań:
arrow.gif  Gdzie jest Tel Arhun (czy jakoś tak) ?
arrow.gif  Czy to że uwalniam różnych kolesi w takich jaskiniach, daje coś?
arrow.gif  Gdzie jest dokładnie Coldera Ebony Mines?

http://frduflot.free.fr/morrowind/HighRes/mw_map.htm - tutaj masz najlepsza mape Morrowinda z wyszukiwarką miejsc :wink:

arrow.gif  Gdzie znjadeę sprzedawcę z dużą ilością pieniędzy?

Creeper w Ghorak Manor w Calderze

arrow.gif  Gdzie znajdę jakieś lepsze lockpicki? (mam journeyman's)

W sklepie biggrin.gif
Anonymous
gdzie znaleźć grotę Wcielenia (trzecia pruba na Nerewajczyka od Nidai Maesa)
moskwiczsan
macie linka do forum, pewnie niektorym to pomoze http://www.morrowind.g4ce.pl/forum/index.php
Ozi
zgadzam sie ze lepszego rpega nie bylo. z tymi lewelami to zalerzy od twojego wytrychu  i umiejetnosci.the best rozwiazanie jest sobie dac ze urodziles sie bod znakiem tower(najlepszy sam go mam) i wtedy mozesz gdzies tak do okolo 70 levelu  wszystko otwierac.

moja postac? ork barbarzynca lata z zloty mlotem w twardym okuci mam 3000 zl i 9level:). najbardziej wartosciowy przedmiot to buty co prawda kosztuja tylko 500 ale dodaja 200 do szybkosci :!:  :!:  :!:  :!: zasowam tak szybko ze mala glowa mam 254 szybkosci -zaden stwor w grze mnie ie dogania. ekstra sprawa jak sie ma luk - ja niemam

P.S mimo ze nie jest to moj temat proponuje aby kazdy umieszczal porady jak cos zdobyc dobrego itd. ale jak Xarou nieche zeby zasmiecac tamat to nic nie wrzucajcie laugh.gif

Nie mam siły przeglądać wszystkich postów, żeby dowiedzieć się czy to co teraz napiszę przypadkiem się już nie pojawiło, także sorka dla wszystkich konserwatywnych gostków burzących się o każdą powtórkę. smile.gif

Co do najcenniejszej rzeczy. Jeśli zapiszecie się do Gildii Magów w Balmorze i wykonacie wszystkie zadania Ajiry to można po jakimś czasie dowiedzieć się od niej o "Staff Of Magnuss" (jeśli dobrze pamiętam nazwę). Na północny-zachód od Molag Mar (odbijacie ścieżką od postoju Still Stridera w lewo, stać jednak należy twarzą na pólnoc i mieć przed soba robala) po jakiś 2-3 minutach podróży tą ścieżką docieracie na teren góry "Mount Kadm" bodajże. Idąc dalej tą ścieżką natraficie na rozwidlenie i odbijając w prawo zaraz za zaułkiem jest jaskinia, bodajże "Assu". W tejże jaksini rezyduje niezbyt wymagający mag (aczkolwiek do walki z nim potrzeba lewitacji) , który ma w swoim posiadaniu ową laskę. Laska ta jest warta, bagatela - 2 1 0 0 0 0 !!! (tak, dwieściedziesięć tysięcy). Nie gram długo - około dwóch tygodni - ale z tego co zdążyłem się zorientować to jest to spora sumka. Tylko, gdzie to kuna sprzedać? smile.gif
Anonymous
Może i jestem lamowaty, ale nie wiem jak mogę walczyć z kolesiami - walę w nich i ni (pipipi) nic nie idzie. Sorka za LAMERSTWO ale grę mam od wczoraj, grałem 20 minut i nie mam czasu zbytnio zagłębić się w rozgrywkę.

No, rzucanie się \"na wygrzew\" na byle napotkaną osobę to nie jest dobry pomysł, szczególnie pierwszolevelowcem. Na razie proponuję poćwiczyć na szczurach i innym badziewiu. Potem przy poziomach 3 i wyżej zacznij plądrować grobowce (jeśli tak grasz) no a potem już sam będziesz wiedział co zrobić. Heh tak testowo zawalczyłem sobie jak miałem postac na 31 na raz z trzema Ordinatorami nie dbając szczególnie o uzupełnianie życia buteleczkami i wysypałem dwóch przy czy trzeci był mocno naruszony też.

A propos co się stało panowie, dlaczego milczycie ? Nie gracie już czy jak ? Dzielcie się infem gdzie warto iść, co zrobić. Jakies ciekawe przemyślenia, LEGALNE sposoby na gotówkę bez OSZUKIWANIA gry ? Napiszcie co nieco...

Ja ze swojej strony przedstawię coś takiego. Ostatnio skasowałem stare save`y z Morro i zacząłem grać nową postacią z myślą, że będę grać POSTACIĄ czyli stworzyłem sobie gościa, który jest honorowym zabójcą, brzydzącym się złodziejstwem w każdej postaci. Gośc nigdy nie zaatakuje pierwszy, taką ma zasadę. Do tego dochodzi zamiłowanie do zielarstwa i niewielka fascynacja magią. Ten człowiek potrafi docenić ciężką pracę i za wszystko legalnie płaci. Czasem dorabia sobie tworząc mikstury i sprzedając je miejscowym alchemikom na czym nieźle zarabia (Alchemy 92, Inteligence 77, zestaw klasy Master do robienia mikstur). Gość gardzi jakimkolwiek wyzyskiem innych co czyni z niego zagorzałego wroga niewolnictwa.

Ostatnio Sorrowleaf eksploruje południowo wschodni region Morrowind i niszczy wszystkie kryjówki łowców niewolników i Bad Daedry.

Napiszcie coś o swoich postaciach i czy podchodziliście do gry w Morro w taki sposób...

Gram magiem - High Elfem, najlepszą postacią do tego rodzaju gry (tak na marginesie - przy tworzeniu postaci polecam wybór znaku - Mag. Pozostałe dwa dające bonusy do Magicka mają też swoje potężne wady - jeden - 50% słabość na większość elementarnych ataków (a High Elf sam w sobie ma już tą przypadłość, drugi - magia nie odraca się podczas snu!!! KASZANA!!!)). Tak jak Ty Pablo - nie kradnę, pomagam słabszym i generalnie fajny ze mnie gostek.

Co do poradnika PSX Extreme. Koso pisze, że dobrze jest dać np. magowi znak zodiaku Tower, bo służy mu to za wytrych. NIE, NIE, NIE - nie polecam - taki czar można bardzo szybko kupić, już w Gildii magów w Balmorze - po co tracić bonusy zodiakalne na coś co można bez problemu uzyskać? Generalnie jak w życiu - SPECJALIZACJA RULEZ!!! Jesteś złodziejem - wybierz znak dający Ci bonusy do zwinności i szybkości, jesteś magiem - zwiększ Swoją inteligencję!

Jeszcze jedna sprawa z poradnika - Starowi to się należy kop w zad! JEŚLI TEN CHOLERNY KRAB JEST NA PÓŁNOCNY-WSCHÓD O VIVEC TO COŚ SIĘ OSTRO MU POPIE......!!! No jak w mordę strzelił - na WSCHÓD!!!

I jeszcze jedno - chwalenie się levelem postaci w przypadku magów mija się z celem - ot cały dzień (a jak kto je twardy to i dłużej) można stać i napier..... z dowolnego czaru za jeden punkt magica. Już po pierwszym dniu grania możemy mieć i 20 level.

MORROWIND RULA! Tylko co za idiota wymyślił system walki???!!!

Ozi aka Wahooka.

PS. Pamietajciew o najpotężniejszym zaklęciu w grze - LOAD smile.gif

PS 2. Czemu nikt nie gra magiem???
SeJo
Mam pytanie odnosnie podstawowej wersji na Xboxa:
Czy ma ona wiele bugow i czy warto ja nabyc? Czy zorientowac sie moze zdecydowanie na wydanie GameOfTheYear?
estel
Od razy lykaj GOTY, ze wzgledu na Tribunala i Bloodmoona (ach ta przemiana w wilkolaka :wink: ). Tej, ja chcialem sie dowiedziec gdzie moge konkretnie zdobyc te buty szybkosci. Wg. Cegly wychodze z Balmory na polnoc droga i nic... nie ma babki. Kieruje sie na Caldere. Mam ~9 level. Gram magiem (Archmage, all magowskie + enchant + alchemy + athletics + acrobatics). Chodze sobie w kirysie Redoran Guard i teraz bede zdobywac Indoril Proudony, Boots i Gravesy :wink:

Ta gra jest wielka :-]
SeJo
Od razy lykaj GOTY, ze wzgledu na Tribunala i Bloodmoona (ach ta przemiana w wilkolaka :wink: ).

Kupa, GOTY w Polsce jest praktycznie nie do dostania. Zamowilem podstawowego, jak mi sie spodoba to lykne rozszerzona wersje, ot co ;p
estel
Juz sobie poradzilem z tymi bucikami. To glowna droga Caldera -> Ald-Ruhn :wink: . Tej, a skad zdobyc cos co ma constant effect Night-Eye. Bo w tych bucikach troszke ciemno sie zrobilo :roll: . W ogole bieda, chce sobie zenchtantowac u zaklinacza amulet zeby rzucal recalla, a tam 28k 8O . Bida z nedza.

BTW: 9 level tongue.gif
SeJo
Hi,
Zaczalem moja przygode z Morrowindem i mam "kilka" pytan:
- Moja postac to Redguard^^ W RPG najbardziej lubie grac jako postac swietnie poslugujaca sie bronia, potezna, niekoniecznie o umiejetnosciach maga czy zlodzieja? Czy on sie do tego nadaje? (z tego co wyczytalem w instrukcji on i Ork pasowali najlepiej)
- Czy wycieczka do(w ramach doniesienia dokumentow) Balmory to wlasnie glowny watek fabularny?
- Gdzie spac, zeby bylo legalnie i najlepiej co ile?
- Gdzie na poczatku latwo podpakowac postac?
- Jakie czary sa najbardziej przydatne na poczatku?
mario87
Hi,
Zaczalem moja przygode z Morrowindem i mam \"kilka\" pytan:
- Moja postac to Redguard^^ W RPG najbardziej lubie grac jako postac swietnie poslugujaca sie bronia, potezna, niekoniecznie o umiejetnosciach maga czy zlodzieja? Czy on sie do tego nadaje? (z tego co wyczytalem w instrukcji on i Ork pasowali najlepiej)
- Czy wycieczka do(w ramach doniesienia dokumentow) Balmory to wlasnie glowny watek fabularny?
- Gdzie spac, zeby bylo legalnie i najlepiej co ile?
- Gdzie na poczatku latwo podpakowac postac?
- Jakie czary sa najbardziej przydatne na poczatku?

- redgard to ten taki czarny? jak dobrze pamiętam to on jest najlepszym materiałem na wojaka smile.gif
- tak, to początek wątku głównego
- na łużku smile.gif w jakiś pustym domu albo gdzieś w lesie i śpij aż do wyzdrowienia, a śpij w tedy kiedy jesteś ranny albo nie lubisz łazić po nocach smile.gif
- najlepij idz do Balmory na piechote i poszwędaj się po lesie (ale nie odchodz za daleko) i pozabijaj kraby błotne i takie tam, na początku w balmorze przy łaziku jest wejście do jaskini, tam jest kilkui przemytników i mozesz ich zabić i zdobyć kilka rzeczy na sprzedaż, ale bądz ostrażny bo mag i panienka rzucająca gwiazdkami czy czymś może łatwo cię zabić...
- na początku najpotrzebniejesze są czary leczące, oddychanie pod wodą.... i chyba tylke te ci się przydadzą.... puźniej to kameleon, lewitacja i jeszcze kilka innych....
SeJo
thnx: poki co zlapalem "zajawke" na wchodzenie do czyjegos domu, traktowanie go long swordem i spanie w jego lozku ;p do tego wynosze mu nawet talerze ;]]]]
mario87
heh u mnie na początku to jak wychodziłem z czyjegoś mieszkania to nawet widelce i papier znikał tongue.gif

aha taka mała przestroga, nie zabijaj wszystkich ludzi jakich spotkaszw grze, bo puźniej moze się okazać że ten ktoś był związany z fabułą, nawet jak nigdzie o tym nie pisze smile.gif
SeJo
heh u mnie na początku  to jak wychodziłem z czyjegoś mieszkania to nawet widelce i papier znikał tongue.gif  

aha taka mała przestroga, nie zabijaj wszystkich ludzi jakich spotkaszw grze, bo puźniej moze się okazać że ten ktoś był związany z fabułą, nawet jak nigdzie o tym nie pisze smile.gif

zabijam jak musze, tzn jak upatrze sobie cos fajnego w sklepiku ;]] Jestem w Balmarze, ale oddam te dokumenty i zmykam do pierwszej lokazji wykonac wszystkie questy, bo wykonalem ze 2-3 i bylo b. fajnie ;]
Mazzi
Ja od paru dni wrocilem do swiata Morrowinda wink.gif))) Jak wroce to Wam opowiem kilka historii, bo dzieje sie oj dzieje hehehe wink.gif
Ozi
Nie wiem co Wy widzicie w tej grze? System walki jest tak spartolony, że już chyba w życiu Morrowinda nie odpalę. icon_evil.gif
SeJo
Nie wiem co Wy widzicie w tej grze? System walki jest tak spartolony, że już chyba w życiu Morrowinda nie odpalę. icon_evil.gif

Nie narzekaj, ta gra ma klimat i gameplay na najwyzszym poziomie. Magia swiata wciaga do tego stopnia, ze system wali przebolejesz ;] tylko daj sie zlapac ;>
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.