Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Morrowind
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik RPG
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Isildur
To jak z Gohstgate to masz pewnie hiper mega mada faka armor wink.gif.Ja ostatnio wykonywałem questa i z zabitego kolesia zabrałem zbroje o levelu 110  8O !!!.chyba 30 ileś tysięcy jest warta

Xarou>>>ja mam w sumie pdobne czary,mam min amulet do chodzenia po wodzie i czar poprawiający acrobatics o 1000!!uzyłem tego raz i zrobiłem zwykły skok i poleciałem jak z katapulty wink.gif

A gdzie ty teraz jesteś w Morro ??? Bo ja sie wybrac do tego obozu nie moge ... Ale teraz sie dopakowałem i jestem gotów ... Ty pewnie jesteś juz O wiele dalej ..... smile.gif

nieee,obóz olałem,robie questy dla glidii wojaków smile.gif,napisz jaki masz tera armor
easye
Isildur - to moze mi pomozesz...
Gdzie moge dorwac tych dwoch kolesi z kopalni ? Jeden z nich to chyba Sevilo Othan. Mam za zadanie ich zabic...
A - i czy jest jakis inny sposob, aby ukrasc diamet ze sklepu White Haven niz niewidzialnosc...? Potrzebuje tego dla Zlodzii...

Nie,ja mam miecz za 17000  8O ,jest w Balmorze i bynajmniej nie do kupienia biggrin.gif

Szukalem tego miecza i nic ! Czy powinien byc powieszony na scianie zaraz przy samym wejsciu. Pytam sie, bo zauwazylem, ze wersja Pc ma losowo generowane przedmioty...
Isildur
Isildur - to moze mi pomozesz...
Gdzie moge dorwac tych dwoch kolesi z kopalni ? Jeden z nich to chyba Sevilo Othan. Mam za zadanie ich zabic...
A - i czy jest jakis inny sposob, aby ukrasc diamet ze sklepu White Haven niz niewidzialnosc...? Potrzebuje tego dla Zlodzii...

Nie,ja mam miecz za 17000  8O ,jest w Balmorze i bynajmniej nie do kupienia biggrin.gif

Szukalem tego miecza i nic ! Czy powinien byc powieszony na scianie zaraz przy samym wejsciu. Pytam sie, bo zauwazylem, ze wersja Pc ma losowo generowane przedmioty...

chodzi ci o qust dla glidii wojowników z Balmory?O ile znalazłeś tą kopalnie to troche po niej połaź a w końcu wejdziesz do pomieszczenia gdzie sami cię zaatakują
Miecz jest na szafie w East Guard Tower.
easye
Jest jakis sposob, aby ukrasc staruszce diamet dla gildi zlodzieii ?
Isildur
Ja do glidii złodzieji nie należe więc nie wiem smile.gif,czasami lepiej należeć do jednej glidii zamiast do kilku
easye
Dobra - juz wiem.
3 diamety znajduja sie na gorze w skatulce nad jej lozkiem !
Miecz juz znalazlem.
Dzieki Xaoru za patent.
Ja do glidii złodzieji nie należe więc nie wiem smile.gif,czasami lepiej należeć do jednej glidii zamiast do kilku

Dlaczego ?
Isildur
Bo czasami zadania glidii się ze sobą łączą,np bedziesz musiał zabić kogoś z innej glidii....smile.gif
marshall
Bitter Coast Region to nie jest nazwa wyspy  Mógłbyś powiedzieć obok którego miasta jest ta wyspa ??
to jest nazwa jaskini jak idziesz do Balmoru (chyba dobrze napisalem) wink.gif
marshall
nie wiem czemu mnie straznicy gonia ja tylko troche nakradlem nic wiecej ;)mam dopiero drugi level wiec duzo nie moglem namieszac do wiezienia nie chce isc bo strace wszystkie rzeczy powiedzcie czy moge wyzucic rzeczy isc do pierdla i pozniej je zebrac????
Isildur
przede wszystkim nie kradnij jak ktoś patrzy!!To nie jest zwykła gra co zgarniasz garść przedmiotów wszystkim z przed nosa
easye
nie wiem czemu mnie straznicy gonia ja tylko troche nakradlem nic wiecej ;)mam dopiero drugi level wiec duzo nie moglem namieszac do wiezienia nie chce isc bo strace wszystkie rzeczy powiedzcie czy moge wyzucic rzeczy isc do pierdla i pozniej je zebrac????

To luknij jaki masz wskaznik Bounty...
A przy okazji - czy ktos wie jak ukrasc cos kolesiowi, ktory trzyma rzeczy przy sobie. Trzeba miec jakas specjalna zdolnosc...?
Xarou
Na pewnym odludziu, w pewnej starej chacie, u biednego goscia, znalazłem książke za ..... :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kto zgadnie za ile biggrin.gif
Isildur
30 000 wink.gif
Xarou
30 000 wink.gif

laugh.gif laugh.gif 50 000 :!: :!: :!: :!:

Ale jest rzecz lepsza .... Wziałem WindWalker i poleciałem do zamku Dogoth Ur :!: Wchodze do komnaty ... A tamstoi ołtarzyk ... Patrze leży jakis miecz .... Patrze, a on kosztuje 400 000 :!: :!: :!: :!: :!: :!: Normalnie SZOK 8O Pomyśleć, ze ten miecz co mam kosztuje tylko 17 tys. ...... Dobra, nie ma to tamto biore miecz ... Znajduje najbliżego potwora ... Wyciągam miecz .... Nagle co się dzieje :!: :!: Mój bohater zaczyna latać jak szmaciana lalka i nagle pada martwy na ziemie :!: :!: :!: Morrowind nalepsza gra :!: :!: :!:
paroofa
30 000 wink.gif

Ale jest rzecz lepsza .... Wziałem WindWalker i poleciałem do zamku Dogoth Ur :!: Wchodze do komnaty ... A tamstoi ołtarzyk ... Patrze leży jakis miecz .... Patrze, a on kosztuje 400 000 :!: :!: :!: :!: :!: :!: Normalnie SZOK 8O Pomyśleć, ze ten miecz co mam kosztuje tylko 17 tys. ...... Dobra, nie ma to tamto biore miecz ... Znajduje najbliżego potwora ... Wyciągam miecz .... Nagle co się dzieje :!: :!: Mój bohater zaczyna latać jak szmaciana lalka i nagle pada martwy na ziemie :!: :!: :!: Morrowind nalepsza gra :!: :!: :!:

Kurde, Xarou wink.gif Już nie wiem co kupić jak uzbieram kase na gre ... czy Morrowind'a czy DOA:XBV ? Weźcie poradzcie, bo zwariuje :x.
easye
Czlowieku...
Powiem tak ! Nigdy nie bylem wielkim fanem RPG. Co lepsze - nie grajac wypowiadalem sie, ze wolalbym sage FF na X... :roll:
Teraz pomimo, iz gre mam na Pc (na ktorym nigdy nie lubilem grac) wszystko odstawilem na bok. Czaisz. X'a od 4 dni nie wlaczylem :!:
Ta gra po prostu pochlania w calosci...!
paroofa
Moge mieć wersje na PC ( z Kazyy chyba 160 mb ) ale nie wiem czy nie lepiej kupic na X'a. BTW: jak ma ktos tą wersje z Kazyy ( pewnie RIP ) 160mb to co jest powycinane ? I ile zajmuje FULL na Xbox'a i ile FULL na PC ? ( na pc chodzi mi o ilość CD )
easye
Jak juz wspomnialem ma wersje Pc. I powiem Ci szczerze, ze jezeli masz wymagany sprzet to tez lykaj. Dlaczego ?
Zapewne wiesz, ze w grze trzeba duzo czytac, a monitor tak nie meczy, jak wlepianie wzroku w Tv
(przynajmniej ze mna tak jest)...
A poza tym, to pewnie za wiele te wersje sie nie roznia.
I po co wydawac pieniadze jak mozesz cos miec za darmo (a radocha taka sama ! )

Ps. Cala gra zajmuje jedna plyte...
paroofa
Jak juz wspomnialem ma wersje Pc. I powiem Ci szczerze, ze jezeli masz wymagany sprzet to tez lykaj. Dlaczego ? 
Zapewne wiesz, ze w grze trzeba duzo czytac, a monitor tak nie meczy, jak wlepianie wzroku w Tv 

Mam Athlona 1333mhz, 256 sdram i GF2 MX 400 64 sd ram. Mialem Morro z "pseudo" spolszczeniem, ktorego nie bylo, a na dodatek jakas gra skopana. Jak tylko włączyłem gre to zaraz na statkulub po gadania z tym co sie ustala znaki zodiaku etc. wywalalo mi bląd, że nie może odtworzyć jakiegoś mp3. Sprawdzałem potem czy naprawde nei ma tego MP3, a był. Kumpel mi najwyzej niedlugo wypali, jak bedzie w miare dobrze chodzic to nie bede kupowal na Xbox'a.
Isildur

Mam Athlona 1333mhz, 256 sdram i GF2 MX 400 64 sd ram. Mialem Morro z \"pseudo\" spolszczeniem, ktorego nie bylo, a na dodatek jakas gra skopana. Jak tylko włączyłem gre to zaraz na statkulub po gadania z tym co sie ustala znaki zodiaku etc. wywalalo mi bląd, że nie może odtworzyć jakiegoś mp3. Sprawdzałem potem czy naprawde nei ma tego MP3, a był. Kumpel mi najwyzej niedlugo wypali, jak bedzie w miare dobrze chodzic to nie bede kupowal na Xbox'a.

Ja ci radze,kup na Xa,będzie wyglądał i chodził lepiej na Xie skoro masz taki sprzęt,+ woda na Xie będzie lepsza wink.gif,+gra na padzie się znacznie lepiej IMO,+Okna dialogowe są większe i lepiej się czyta itp...
Isildur
30 000 wink.gif

To jeszcze nic....wink.gif.Ja znlazłem na wzgórzu orka,całego w zbroii który mówi że nie ma po już po co żyć,że wszystko na świecie zobaczył i że Bóg nie chce mu dać godnego siebie rywala,powiedział też że jego miecz, "Umbra"(nazywa się tak samo jak właściciel smile.gif) nie ma sobie rónych.Można mu "pomóc" i wyzwać go na pojedynek bo on chce umrzeć z honorem....Za pierwszym razem pociachał mnie ze 3 ciosami wink.gif,za drugim razem najadłem się wszelkiego rodzaju rzeczy które cię "przypakowują" i też nic...Więc za trzecim razem,wiedziałem że musze go załatwić trochę inaczej,nie zaczynałem z nim rozmowy i tradycyjnie nie zacząłem walki,tylko wlazłem na skałe na którą on nie mógł wejść,po czym zacząłem uderzać w niego wszelkimi czarami jakie miałem,oślepiające,szokujące,itp itd...smile.gif,zużyłem połowe tego co miałem,wtedy się przypakowałem Adrenaline Rush(zdolność Redguardów,poprawia większość współczynników o 50 chyba na 60 sec) i zacząłem go naparzać,padł dość szybko,chyba moje czary coś zdziałały...
Anyway,ten miecz jest wart 110 000!!!!,jest to magiczny,dwuręczny miecz,jest mniej więcej dwa razy potęrzniejszy przy każdym ciosie niż ten miecz z Balmory 8O ,jak looknąlem na ilość zadanych obrażeń przy różnych ciosach nim to są mniej więcej do 50,46 8O ,a na dodatek ten miecz ma jeszcze magiczą moc,soultrap.Jedyna wada to że jest to miecz dwuręczny więc nie moge nościć mojej nowej tarczy ale jest po prostu (pipi)sty,jeszcze na dobrą sprawe go nie wypróbowałem tylko zabiłem jednym ciosem jakiegoś nedznego potwora smile.gif
Xarou
30 000 wink.gif

To jeszcze nic....wink.gif.Ja znlazłem na wzgórzu orka,całego w zbroii który mówi że nie ma po już po co żyć,że wszystko na świecie zobaczył i że Bóg nie chce mu dać godnego siebie rywala,powiedział też że jego miecz, \"Umbra\"(nazywa się tak samo jak właściciel smile.gif) nie ma sobie rónych.Można mu \"pomóc\" i wyzwać go na pojedynek bo on chce umrzeć z honorem....Za pierwszym razem pociachał mnie ze 3 ciosami wink.gif,za drugim razem najadłem się wszelkiego rodzaju rzeczy które cię \"przypakowują\" i też nic...Więc za trzecim razem,wiedziałem że musze go załatwić trochę inaczej,nie zaczynałem z nim rozmowy i tradycyjnie nie zacząłem walki,tylko wlazłem na skałe na którą on nie mógł wejść,po czym zacząłem uderzać w niego wszelkimi czarami jakie miałem,oślepiające,szokujące,itp itd...smile.gif,zużyłem połowe tego co miałem,wtedy się przypakowałem Adrenaline Rush(zdolność Redguardów,poprawia większość współczynników o 50 chyba na 60 sec) i zacząłem go naparzać,padł dość szybko,chyba moje czary coś zdziałały...
Anyway,ten miecz jest wart 110 000!!!!,jest to magiczny,dwuręczny miecz,jest mniej więcej dwa razy potęrzniejszy przy każdym ciosie niż ten miecz z Balmory 8O ,jak looknąlem na ilość zadanych obrażeń przy różnych ciosach nim to są mniej więcej do 50,46 8O ,a na dodatek ten miecz ma jeszcze magiczą moc,soultrap.Jedyna wada to że jest to miecz dwuręczny więc nie moge nościć mojej nowej tarczy ale jest po prostu (pipipi),jeszcze na dobrą sprawe go nie wypróbowałem tylko zabiłem jednym ciosem jakiegoś nedznego potwora smile.gif

Nieźle :!: :!: :!: Tylko ten miecz co znalazłem go w Dogoth ur jest wart 400 000 :!: :!: Najśmieszniejsze to jest to, że to jest zwykły miecz (taki co w Balmorze, moge kupić za 100zł smile.gif ) tylko DOPAKOWANY Masą czarów .... Miałem kupić Sh2 ale po co smile.gif Normalnie czasami Morrowind jest straszny i ma ciezka atmosfere :!: Np. Przedzieram się przez skały w czasie pustynej burzy ... Kiedy ujrzałem jakiś budynek w oddali ucieszyłem sie jak cholera .... Budynek wyglądał jak fort ... Wchodze do środka, a tam ciemno, a na ziemi leza poustawiane świece ... Słychać słowrogie szepty ... Otwieram drugie drzwi, a tam widze Ciemnego Elfa ... Już sie sie ciesze, a nagle on sie na mnie rzuca, a za nim stoi TO COŚ ... Wygląda jak szaman, tylko zamiast twarzy, ma macki ... Okazało się, że to był miesce spotkan kultu Sixth House (ci co znaja fabułe wiedza o co chodzi ... ) Co ja tam przeżyłem ...

Islidur nie byłbym sobą gdybym nie zapytał gdzie znalazłeś tego orka ... Bo nie chce, zeby biedaczek sie w mojej grze męczył ( :wink: )

Drugie zadanie dal Gildi Wojowników w Ald-Rushn ... Musze znaleść barbazynce (nie pamietam jak sie nazywał), który ukrywa się w Sargon ... Szukałem tego Sargon z godzine i nic sad.gif HELP
Isildur
No widzisz,temam asz zwykły miecz a ten ma czar i jest mega mocny wink.gif.Jest na wzgórzu tuż obok Suran smile.gif
Xarou
No widzisz,temam asz zwykły miecz a ten ma czar i jest mega mocny wink.gif.Jest na wzgórzu tuż obok Suran smile.gif

:? Przeszukałem prawie cała okolice wokół Suranu i nic ... Mógłbyś napisać Bardzo dokładnie gdzie on jest smile.gif Czy on stoi tam sam, jak wyglada, czy obok niego sa jakies przedmioty, czy te wzgórze na którym stoi jest wysokie, niskie, może stoi obok jakiegoś charakterystycznego miesca ??
easye
Mozecie mi powiedziec jaki macie wskaznik REPUTATION i jaki level postaci macie ewentualnie. Bo u mnie calkowicie stoi, choc wielu osobom juz pomoglem...
(uwolnilem niewolnikow z Caldery, pomoglem paru osobom itp.)
Isildur
Ja mam reputation 5

Xarou>>>Wyjdz z Suran tym wyjściem nie od strony Stilt Stridera ale tym drugim,potem idz cału czas prosto i na lewo będziasz miał jakąś kopalnie....miń ją i idz cały czas prosto i potem w lewo,ta uliczka to ślepy zaułek i tam stoi ten ork
Xarou
Ja mam reputation 5

Xarou>>>Wyjdz z Suran tym wyjściem nie od strony Stilt Stridera ale tym drugim,potem idz cału czas prosto i na lewo będziasz miał jakąś kopalnie....miń ją i idz cały czas prosto i potem w lewo,ta uliczka to ślepy zaułek i tam stoi ten ork

Dzieki Islidur, już ide szukać tego słabeusza ( :wink: )

eayse: Te reputation to dostajesz za wypełnianie zadań dla kogoś ... Uratowanie tych gosci to nie jest quest ...

Mój reputation wynosi 7, a level 20 ...

Islidur: Pamietasz jak o Long Blade gadalismy ??? Ja mam Long Blade na maxa i jest to 100/100, wiec wiecej miec nie mozesz smile.gif
Isildur
Hehehe,a ja mam level 8 i long balde chyba na 85 smile.gif
easye
Kurcze - wkolko gadacie o mieczach i pomalu zaczynam sie denerwowac, bo moja postac najlepiej wlada toporem i mlotem...
Chyba czas zaczac ostre szkolenie. :wink:
A moze ktos widzial jakis wyrabany topor, lub cos ciezszego... biggrin.gif
Xarou
Kurcze - wkolko gadacie o mieczach i pomalu zaczynam sie denerwowac, bo moja postac najlepiej wlada toporem i mlotem...
Chyba czas zaczac ostre szkolenie.  :wink:  
A moze ktos widzial jakis wyrabany topor, lub cos ciezszego... biggrin.gif

Szkoda, ze bronią w Morro wymieniać się nie mozna, bo ja mam 2 Topory kazdy po 15 tys. i młot za 50 tys. to bym ci dał smile.gif

Islidur: Znalazłem wreście ten Sargon smile.gif ... Jestem teraz w tym obozie Neverine (czy jakos inaczej smile.gif ) i musze znaleśc dla ich wodza jakieś kosci ... Znalazłeś moze to miesce gdzie te kosci są ??? Bo ja szukam i znaleśc nie moge ... Jak znalazłes to naprowadz mnie jakos :wink:
marshall
znalazlem tego goscia wczoraj silacz jak cholera ;)dwa cisy i po mnie ale zrobilem patent i wlazlem na kamien i mie mogl mnie siegnac i wlocznia go zabilem troche potrwalo (ok.30min)ale padl biggrin.gif
Xarou
znalazlem tego goscia wczoraj silacz jak cholera ;)dwa cisy i po mnie ale zrobilem patent i wlazlem na kamien i mie mogl mnie siegnac i wlocznia go zabilem troche potrwalo (ok.30min)ale padl  :D

:wink: Ja z gościem poszedłem na solo ... Zaden z niego paker, tylko ten miecz ... smile.gif A, że armor mam POTĘŻNY porządny miecz, tarcze, 2 butelki zycia i scrool (nie pamietam którego uzyłem) i gosc po 2 minutach padł martwy ...

Islidur: No nie moge znaleść tej głupiej farmy !! Poszedłem do gilidi Wojaków jeszcze raz i się dowiedziałem, że ta farma jest na północ od takiej plantacji ... Plantacje znalazłem, ale jak chce isc na północ od niej to ide prosto w Morze ( smile.gif ) ... Mówiłeś ze obok farmy jest jakis gosc z questem ... Jaki to quest ?? Moze pamietasz dokładnie jak ty tam szedłes ???

*spoiler*

Dogoth Ur ... Wiecie zapewne kto to taki smile.gif Jak myslicie, dane nam bedzie spotkac go ??? Ja sobie go wyobrazic nie moge ... A wy ?? smile.gif
marshall
ale ja mam tylko osmy level wiec gosc bym trudny
ps.Gdzie jest gilidia Wojaków question.gif
Xarou
ale ja mam tylko osmy level wiec gosc bym trudny  
ps.Gdzie jest gilidia Wojaków  :?:

laugh.gif

Chodzi mi o Fighters Guild ... Jest w Ald-Rushn, Balmora, Vivec i ... ??? Chyba tylko w tych 3 miastach ...
marshall
Xarou jak mozesz wytlumacz mi dokladnie jak wypelniac te questy nie wiem do kogo sie zglosic jeden chyba wypelnilem mialem przyniesc pierscien i tak zrobilem oddalem gosciowi ale nie dostalem w zamian nic i nie wiem o co chodzi
Isildur
Xarou,będzie nam dane go spotkać smile.gif
easye
Isildur - powiedz mi, bo widze, ze wypelniasz zadania magow.
Czy jak miales wsadzic soul jam do szafki (chyba 2 zadanie) pokusiles sie na to, co lezalo na szafce...?
Grand Soul Jam (wart 60000 8O ), Greather (6000) i inne po 2000 ?
Jak tak - to gdzie to opchnac...?
A co do roznych gildi, to miales racje, ze sciezki sie krzyzuja, ale to w niczym nie przeszkadza...

Zapomnialbym najwazniejszego. Nie wiem, jak odzyskac Code Book. Ty pewnie juz to zrobiles...
Udalem sie do South Wall, ale nie wiem co dalej...? Mam ja ztauntowac...?
Isildur
Isildur - powiedz mi, bo widze, ze wypelniasz zadania magow.
Czy jak miales wsadzic soul jam do szafki (chyba 2 zadanie) pokusiles sie na to, co lezalo na szafce...?
Grand Soul Jam (wart 60000  8O ), Greather (6000) i inne po 2000 ?
Jak tak - to gdzie to opchnac...?
A co do roznych gildi, to miales racje, ze sciezki sie krzyzuja, ale to w niczym nie przeszkadza...

Zapomnialbym najwazniejszego. Nie wiem, jak odzyskac Code Book. Ty pewnie juz to zrobiles...
Udalem sie do South Wall, ale nie wiem co dalej...? Mam ja ztauntowac...?

easye ja nie wypełniam zadań dla magów smile.gif.Skąd ci to przyszło do głowy? smile.gif
easye
A dla wojownikow...?
Powiedz mi, jak mam odzyskac Code Book.
Isildur
Użyj opcji bribe....kilka razy smile.gif,wtedy babeczka bardziej Cię polubi i da ci code book smile.gif
easye
Juz uzywalem. Ma 100/100, jednak mimo wszystko jak klikam na Code Book, opowiada mi, ze ma to cos wspolnego z Comonna Tong. Nie wiem o co chodzi, ale ksiazki nie otrzymalem...
easye
Dobra - w jakis sposob udalo mi sie ja ztautowac...
Xarou
Miałem ten sam problem easye ... Nie chciała ci dać, bo do Gilidi Złodziejy należałeś ...

Sam nie wiedziałem, że na stole u tej (jak jej tam było na imie smile.gif ) takie SKARBY leża ... Jeśli jednak te "skarby" do niczego ci nie sa potrzebne, to po co ci je kraść ... Nie znajdziesz kupca w Morro, który ma 60 tys. :!: :!: Maja góra 2 tys. ... Ja mam taki pokój-magazyn gdzie chowam te wszystkie dobra ... Tańsze, żeczy sprzedaje ... Myśle, że mój majątek jest wart gdzieś ponad pół MILIONA ... Tylko co ja z tym zrobie ...

marshall: Questy dostać możesz wszedzie ... Cześto od przypadkowych osób lub u różnych gilidi ... Np. w Balmorze wchodzisz do Gildi Wojowników i idziesz schodami na góre ... Jest tam taka babka, która ma dla ciebie questy ... i tyle

Nie zauważyliście, że kierunki na mapie Morrowind sa odwrotne ?? Zamiast określać wszystko jednakowymi kierunkami, mówia np.: na południe od jeziora (tylko według mapy na południu jest co innego) ... Często przez to nie moge znaleśc wielu rzeczy ... Np. teraz musze isc do punabi i za cholere nie moge znaleść miesca ... To samo jest z pewna farma, która musze znaleść ... Wyraznie pisze, że jest na północ od plantacji ... Tylko jak ide na północ to tam jest morze (według mapy) ... To wkurza :!:

Nie wiem czemu, ale dopiero teraz zainteresowałem sie magia ... (głupek ze mnie smile.gif ) ... Te wszystkie czary to świetna rzecz ... Np. czar lewitacja itd. A wy macie jakieś super czary :!: question.gif

Małe pytanko: Ile macie złota w gotówce ??? :wink:

Ale się rozpisałem .... icon_idea.gif
marshall
Małe pytanko: Ile macie złota w gotówce ???
ja mam 5000tys. tylko wink.gif wlasnie mam pare rzeczy do sprzedania ale cholera oni pieniedzy nie maja troche to bez sensu takie rzeczy mozna znalesc w grze biggrin.gif a nie mozna na tym zarobic :)gdzie najlepiej sprzedawac ksiazki mam ich troche question.gif question.gif co do mapy tez mnie to denerwuje mozna sie pogubic z tymi kierunkami. czarami jeszcze za bardzo sie nie zainteresowalem narazie pakuje bronie biggrin.gif
Xarou
Małe pytanko: Ile macie złota w gotówce ???
ja mam 5000tys. tylko wink.gif wlasnie mam pare rzeczy do sprzedania ale cholera oni pieniedzy nie maja troche to bez sensu takie rzeczy mozna znalesc w grze biggrin.gif a nie mozna na tym zarobic :)gdzie najlepiej sprzedawac ksiazki mam ich troche question.gif question.gif co do mapy tez mnie to denerwuje mozna sie pogubic z tymi kierunkami. czarami jeszcze za bardzo sie nie zainteresowalem narazie pakuje bronie biggrin.gif

8O laugh.gif chyba 5000 zł Ksiązki sprzedaż w ksiegarni smile.gif To oczywiste ...
marshall
juz sie nie czepiaj :wink: ale gdzie sa te ksiegarnie jedna znalazlem ale teraz nie pamietam gdzie ona byla ;)gdzies w jakims zamku chyba :oops:
Xarou
juz sie nie czepiaj  :wink: ale gdzie sa te ksiegarnie jedna znalazlem ale teraz nie pamietam gdzie ona byla ;)gdzies w jakims zamku chyba  :oops:

biggrin.gif Ksiegarnie mozna znaleść np. w Balmorze ... Poszukaj .....
Cegla
wie ktos cos o jakims dobrym mlotku w tej grze bo szukam szukam i znalesc nie moge - miecze sa bardziej dostepne:( a ja umiem poslugiwac sie jedynie obuchowa bronia.
Xarou
wie ktos cos o jakims dobrym mlotku w tej grze bo szukam szukam i znalesc nie moge - miecze sa bardziej dostepne:( a ja umiem poslugiwac sie jedynie obuchowa bronia.

Z młotami faktycznie jest trudno ... Ja znalazłem jeden przy prochach Deadra Lorda i jest wart 50 tys .... Przeszukaj świątynie Deadra (takie dziwne budowle, co w srodku nich stoi przeważnie duzy pomnik i ołtarz ... Ukradnij z ołtarza wszystkie dary, to pojawi sie Lord Deadra ... Oni czesto maja topory i młoty ...)
Cegla

Z młotami faktycznie jest trudno ... Ja znalazłem jeden przy prochach Deadra Lorda i jest wart 50 tys .... Przeszukaj świątynie Deadra (takie dziwne budowle, co w srodku nich stoi przeważnie duzy pomnik i ołtarz ... Ukradnij z ołtarza wszystkie dary, to pojawi sie Lord Deadra ... Oni czesto maja topory i młoty ...)

gdzie sa te swiatynie?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.