Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Morrowind
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik RPG
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Xarou
Czas założyc temat i o tej grze smile.gif Wsumie już dawno powinien to ktoś zrobić ... Po co temat ??? Żeby wymieniać się doświadczeniamy i różnymi innymi rzeczami, oraz gadać o grze smile.gif

Możemy opisywac też swoje postacie smile.gif Może ja zaczne :!:
Gram Ciemnym Elfem (uwielbiam elfy), który jest łucznikiem (hehe moze 3 razy w łapie łuk trzymałem ledwo smile.gif ) i nazywa się GALAHAD (I'don't why smile.gif ). W chwili obecnej mam 10 level (nie wiem czy to duzo czy mało, ale gram dosyc długo smile.gif ). Co do mojego inwentarza to nie mam duzo fajnych rzeczy sad.gif Mam mase mikstur, scroolów, ksiązek i 2000zł smile.gif. Co do bardziej wartosciowych rzeczy to mam 2 hełmy za 3000 (takie same, jeden udało mi sie ukraść :wink: ) i zbroje za 7000. Ale to dopiero początek :wink:

Morrowind the best RPG ever ....

Co tu by nie mówić, jeśli chodzi o rozbudawonie gry FFX może się schować. Ta gra jest MEGA gigantyczna :!: Nie wiem, czy nie jest to najwiekszy swiat stworzony do tej pory .... Ilosc przedmiotów, postaci, questów dosławnie poraża :!: Można też powiedzieć, że jest to najmniej liniowa gra .... Brakuje w niej tylko możliwości założenia własnego sklepu smile.gif Normalnie najlepszy RPG w jakiego grałem smile.gif

PS. Jak coś bedziecie pisać to na wstepie zaznaczcie w razie czego: UWaga Spoilery ! smile.gif

Mam pytanko: W Morro znajdziemy duzo pozamykanych dzrwi. Niektóre maja level 10, drugie 70 ... O co chodzi z tymi levelami i czy są jakies sposoby
Cegla
zgadzam sie ze lepszego rpega nie bylo. z tymi lewelami to zalerzy od twojego wytrychu i umiejetnosci.the best rozwiazanie jest sobie dac ze urodziles sie bod znakiem tower(najlepszy sam go mam) i wtedy mozesz gdzies tak do okolo 70 levelu wszystko otwierac.

moja postac? ork barbarzynca lata z zloty mlotem w twardym okuci mam 3000 zl i 9level:). najbardziej wartosciowy przedmiot to buty co prawda kosztuja tylko 500 ale dodaja 200 do szybkosci :!: :!: :!: :!: zasowam tak szybko ze mala glowa mam 254 szybkosci -zaden stwor w grze mnie ie dogania. ekstra sprawa jak sie ma luk - ja niemam

P.S mimo ze nie jest to moj temat proponuje aby kazdy umieszczal porady jak cos zdobyc dobrego itd. ale jak Xarou nieche zeby zasmiecac tamat to nic nie wrzucajcie laugh.gif
Xarou
zgadzam sie ze lepszego rpega nie bylo. z tymi lewelami to zalerzy od twojego wytrychu  i umiejetnosci.the best rozwiazanie jest sobie dac ze urodziles sie bod znakiem tower(najlepszy sam go mam) i wtedy mozesz gdzies tak do okolo 70 levelu  wszystko otwierac.

moja postac? ork barbarzynca lata z zloty mlotem w twardym okuci mam 3000 zl i 9level:). najbardziej wartosciowy przedmiot to buty co prawda kosztuja tylko 500 ale dodaja 200 do szybkosci :!:  :!:  :!:  :!: zasowam tak szybko ze mala glowa mam 254 szybkosci -zaden stwor w grze mnie ie dogania. ekstra sprawa jak sie ma luk - ja niemam

Nieźle nieźle ... gdzie znalazłeś takie super buty ??? smile.gif (powiedz dokładniej, bo sie tam przejde, bo takie buty to niezła gradka) ...

Co do tych wytrychów ... jak one sie dokładnie nazywaja ????

CODE
P.S mimo ze nie jest to moj temat proponuje aby kazdy umieszczal porady jak cos zdobyc dobrego itd. ale jak Xarou nieche zeby zasmiecac tamat to nic nie wrzucajcie :lol:[/

Miedzy innymi oto własnie w temacie chodzi smile.gif Jak wiecie gdzie jest cos cikeawego to czemu nie ... Tylko, zeby głównej fabuły nie zdradzać :!:
Cegla
te wytrychy nazywaja sie lockpicks i mozna je dostac w gildi zlodzieji zazwyczaj

z tymi butami to jest mniejwiecej tak jak idziesz z balmory na polnoc droga to powinienes zachaczyc o taka babke ktora powie ze jak ja przeskortujesz to da ci buty ktore ma na sobie. po przeczytaniu zasmialem sie zabilem ja zabralem buty i zadowolony poszedlem:D
a wlasnie buty te sprawiaja ze wszystko jest troszke bardziej ciemne wiec doradzam je nosic jedynie podczas walki i podrozy

P.S to dobrze:)
Xarou
te wytrychy nazywaja sie lockpicks i mozna je dostac w gildi zlodzieji zazwyczaj

z tymi butami to jest mniejwiecej tak jak idziesz z balmory na polnoc droga to powinienes zachaczyc o taka babke ktora powie ze jak ja przeskortujesz to da ci buty ktore ma na sobie. po przeczytaniu zasmialem sie zabilem ja zabralem buty i zadowolony poszedlem:D
a wlasnie buty te sprawiaja ze wszystko jest troszke bardziej ciemne wiec doradzam je nosic jedynie podczas walki  i podrozy

P.S to dobrze:)

Chodzi ci o taka babke na pustyni niedaleko Ald-Rushn ?? (tak to sie pisze ?? ) Sprecyzuj bardziej to miesce: Czy to jest droga miedzy Balmora, a Caldera czy jak ??? smile.gif
marshall
Ja mam ta gierke ale jakos na poczatku nie wiedzialem o co chodzi widze ze musze zaczac w nia dluzej grac zeby miec tu cos do powiedzenia biggrin.gif mam pytanie w tej grze w sumie mozna wszystko zbierac prawda ale po kiego grzyba mi jakies garnki i inne swieczniki wink.gif czy pozniej moge to wymieniac na cos czy jak dajcie znac
Isildur
Czas na moj wpis smile.gif.Ja gram Redguardem,Crusaderem,nazywa się Gil Galad(wtajemniczeni wiedzą o co chodzi wink.gif)jestem na 4 levelu(w zasadzie już prawie na 5 wink.gif),najcenniejszy przedmiot to chyba moja zbroja,za 7000.

***Spoiler***

W tej chwili szukam takiego miejsca co się zowie Mallapi,na połnocy wschód od Gnaar Mok,na razie się błąkam więc może ktoś z was wie dokładniej gdzie to? smile.gif
YETI
Ja gre mam o tygodnia,troche gralem,ale jakoś nie moge dlużej uiąść i po grac w ten tytuł(GTA:VC wink.gif ).
Ja stwożyłem jakiegos gościa z ogonem,i w takim kolorowym płaszczu:),broń to długi miecz.Potworki w grze wyglądają fajnie(chodz to dopiero kilka godzin granja).Odwiedziłem kilka wiosk,no i woda,musze napisać że fajnie wygląda smile.gif.
---------------------------------------
a ha nazwałem go Gangrel
Xarou
Ja mam ta gierke ale jakos na poczatku nie wiedzialem o co chodzi widze ze musze zaczac w nia dluzej grac zeby miec tu cos do powiedzenia  :D mam pytanie w tej grze w sumie mozna wszystko zbierac prawda ale po kiego grzyba mi jakies garnki i inne swieczniki wink.gif czy pozniej moge to wymieniac na cos czy jak dajcie znac

Zbierac .... Uważaj jak zbierasz, bo te zbieranie to kradzieżą się okaze i pewnego razu moze podejsc do ciebie straznik i da ci do wyboru: grzywne i zabiera ci miecz, zbroje; więzienie lub smierc smile.gif Te wszystkie garnki, tacki mozna sprzedać, chociaz duzo kasy z tego nie bedzie smile.gif Ja na poczatku gry to chodziłem z garnkami i tackami biggrin.gif

YETI: Uuuuuuu ... to dużo o grze wiesz laugh.gif

Islidur: Hehe znowu cię gdzieś poniosło :wink: Oddałeś raporty dla twojego szefa (wiesz ten co się C..... nazywa smile.gif ) ??

***** spoilery *****

Kurcze z tym code book to nie wiem jak zrobić .... Wkurzam babe, ale ona i tak mnie nie atakuje .... A jak ja ją zabiłem ( i przy okazji cała gildie Złodziejy- 7 osóB) to ona nic przy sobie nie miała ... Hmmmm

Czy spotkałeś w Vivec takiego niewidzialnego goscia ??? Może wiesz gdzie jest czarodziej, który go przemienił, bo trzeba go odnaleść ...
YETI
Xarou wiem smile.gif
napisalem że gre mam dopier od tygodnia.
Isildur
Xarou-oddałem raport smile.gif,ten quest o którym mówiłem to quest dla glidii wojowników z Vivec...

***Spojler***

Pobawiłem się trochę w kuriera wink.gif.Na drodze do Ald-ruhn spotkałem gościa który musiał dostarczyć drogie koszule do takiej babki w Ald-ruhn.Wykonałem robote i jeszcze jeden quest w tym mieście,kiedy dostajemy mase twoarów od jednego kolesia do zwrócenia ludziom w mieście,trochę się nabiegalem ale za to większość sprzedawców w tym mieście teraz bardzo mnie lubi no i moja reputacja wzrosła o jeden smile.gif
Cegla
Isildur:jak zdobyles ta zbroje?
Xa.:ta babka jest chyba na tej samej drodze co koles z koszulami
P.S jego tez zabilem wiesz doswiadczenie....
marshall:niekture (pipi)y sa wazne np? taca za 1000 albo za 650 - a swieczki mozesz sobie wsadzic w lape i ci wszystko rozswietla tylko po pewnym czasie gasna(realizm).
A jeszcze podam dobry patent wszystkim zaczynajacym gre : w pokoju gdzie spisuja twoje dane na pólce lezy taca za 650 po zarejstrowaniu podejdz do niej zabiez i odrazu po tym wyzuc na podloge. podejdzie straznik upomni cie:) i bedzie chcial zabrac tace ona bedzie lezec na ziemi i nic nie wezmie laugh.gif gdy odejdzie podnies ja z ziemi i sprzedaj nachapiesz sie dobre dwie stowy biggrin.gif
Isildur
Cegla>>>

***Spoiler***

Zbroje tą zdobyłem jako wynagrodzenie za quest w Vivec,dotyczący tajemniczych morderstw,dostałem też hełm smile.gif

A tak BTW,dziś zobyłem super miecz.Nie bede wam mówił gdzie dokładnie żebyście się trochę natrudzili wink.gif ale jest gdzieś w Balmorze.To coś dla tych którzy wprawnie się posługiją "long blade" bo to jest jednoręczny magiczny miecz smile.gif
Cegla
w sklepie z ravirem czy innym jest szklany dobry miecz za 9000
Isildur
Nie,ja mam miecz za 17000 8O ,jest w Balmorze i bynajmniej nie do kupienia biggrin.gif

Z innej beczki,znacie jakiś sposób żeby sprawić żeby cię ktoś zaatakował,mi to się udało tylko raz,przypadkowo mieszając z admire,taunt itp ale teraz mam quest z babką którą musze jakoś sprowokować bo obok jest strażnik.......
Isildur
W sumie już sam na to wpadłem smile.gif,trzeba miec dobry speechcraft i dobrze ich "tauntować" smile.gif,to cięzka sprawa ale w końcu się zdenerwują i cię zaatakują

Xarou>>i to jest też rozwiązanie problemu twojego z code book
Cegla
pisz gdzie jest ten mieczja i tak sie nieumiem nimi poslugiwac mam tylko bron obuchowa.
P.S poto jest ten temat
marshall
dajcie jakos rade jak najlepiej zaczac gre kim i jak robic biore cos z pulki to zaraz mnie atakuja biggrin.gif i nie wiem o co chodzi icon_evil.gif
Xarou
Nie,ja mam miecz za 17000  8O ,jest w Balmorze i bynajmniej nie do kupienia biggrin.gif

Z innej beczki,znacie jakiś sposób żeby sprawić żeby cię ktoś zaatakował,mi to się udało tylko raz,przypadkowo mieszając z admire,taunt itp ale teraz mam quest z babką którą musze jakoś sprowokować bo obok jest strażnik.......

Islidur napisz mi tutaj lub na gg, gdzie się "zgłośić po ten miecz" ... Szybko grasz cholewka smile.gif hehe ...

Co do tego taunt, to mam stać i cały czas to naciskac (jakies 5 minut ??? )
Isildur
Jak długo naciskać to zależy od twojego speechcraft,nie zajmie ci to 5 min ale jakiś czas smile.gif

Ten miecz jest w Balmorze!Czyli na początku gry...dobra,skoro jesteście tacy leniwy to wam powiem-w East Guard Tower,jak go zdobyć to już wymnyślcie sami smile.gif
BROtoCHAM
bro nie badz taki powiedz.......
Xarou
Jak długo naciskać to zależy od twojego speechcraft,nie zajmie ci to 5 min ale jakiś czas smile.gif

Ten miecz jest w Balmorze!Czyli na początku gry...dobra,skoro jesteście tacy leniwy to wam powiem-w East Guard Tower,jak go zdobyć to już wymnyślcie sami smile.gif

Skubaniec .... Jak ty ten miecz zauważyłeś smile.gif Zdobycie go to łatwizna smile.gif Jest zarąbisty .... Aha jak można uzupełniać tą niby "mane" miecza ?? smile.gif

Islidur, daleko już jestes ??? smile.gif Bo ja ponownie do Ald-Rushn się wybieram .... Mam te przedmioty, co mam je oddac dla kupców, ale chyba nie oddam, bo i po co ??? smile.gif

Aha ile tego speechcraft potrzebuje ??? Bo ja mam już 11 level, a nic nie wychodzi ....

marshall: A dziwisz się, ze cie łapia ... Stoi obok ciebie straznik, a ty kradniesz tace smile.gif Normalka ... Jak już coś kradzniesz to trzeba zaplanować smile.gif Mi np. udało sie tak straznika przesunać ( ma sie te sposoby smile.gif ), że ukradłem tarcze za 2500 !! ... Wziałem sobie ja, podchodze do własciciela tarczy, a tu sie na mnie zucaja smile.gif Ofkoz zobaczył swoja tarcze .... Czasami można niezłe rzeczy ukraść .... Mi np. w GhostGate udało się ukrasc miecz za 9000 .... I sie gosc nie skapował ... Ale jak spróbowałem już ukrasc hełm, szybko padłem ...

moge dac ci takie rady na poczatek:

Staraj sie wypełniac questy .... Za to bede pieniażki i inne rzeczy smile.gif

Zapisz sie do gildii Wojowników i Magów w Balmorze (mikstury za darmo)

Kradnij ile wlezie biggrin.gif i zarabiaj ...
Cegla
xa :jak pilnuje czegos zwykly straznik (ten co cie lapie za przestempstwa)
to da sie ukrasc chyba wszystko , juz o tym mowilem odrazu po kradiezy wypusc przedmiot na ziemie a straznik zarzada jedynie 40 golda a nie zabierze przdmiotu bo lezy na ziemi i dopiero kiedy straznik odejdzie podnies dany przedmiot z ziemi.dla tych co niewiedza tzeba w inwentarzu nasicnac chyba "a" na dany przedmiocie. patent jest poprostu Za*****

P.S xarou twoja ksywe bede pisal w skrocie nie obraz sie :wink:
marshall
Xarou jak mam sie zglosic
Zapisz sie do gildii Wojowników i Magów w Balmorze (mikstury za darmo
wiesz ja dopiero zaczalem grac,Angielski tak sobie wiec wiesz ciezko jest troche ;)ale gra zapowiada sie "CIEKAWIE" biggrin.gif wlazlem w pierwszej wioskce do jakiegos sklepu biore cos z polki a gosciu mi z jakies magi w czajnik i po mnie he he. A jedno czy tutaj w tej grze jest tak ze jak bede zabijal kradl to beda mnie tepili question.gif nie smiejcie sie zea glosno ze mnie ale PE z recka mi gdzies w niewyjasnionych okolicznosciach zniknela przed przeczytaniem :oops: czy droge jaka wybiore bede musial juz podarzac przez cala gre (Czyt.Dobry lub Zly)jesli jest tak question.gif question.gif prosilbym o jakies konkretne opdowiedzi do mojego belkotu laugh.gif
Cegla
Xarou jak mam sie zglosic 
Zapisz sie do gildii Wojowników i Magów w Balmorze (mikstury za darmo
wiesz ja dopiero zaczalem grac,Angielski tak sobie wiec wiesz ciezko jest troche ;)ale gra zapowiada sie \"CIEKAWIE\" biggrin.gif wlazlem w pierwszej wioskce do jakiegos sklepu biore cos z polki a gosciu mi z jakies magi w czajnik i po mnie he he. A jedno czy tutaj w tej grze jest tak ze jak bede zabijal kradl to beda mnie tepili question.gif nie smiejcie sie zea glosno ze mnie ale PE z recka mi gdzies w niewyjasnionych okolicznosciach zniknela przed przeczytaniem :oops: czy droge jaka wybiore bede musial juz podarzac przez cala gre (Czyt.Dobry lub Zly)jesli jest tak question.gif question.gif prosilbym o jakies konkretne opdowiedzi do mojego belkotu laugh.gif

niezapominaj ze razem z xa. nazwalismy ta gre best rpg a my slo na wiatr nie rzucamy :wink: :wink: jak masz zamkniete drzwi w domu i cie nikt nie widzi to se mozesz krasc do woli albo jezeli zabijesz wszystkich swiakow czasem tylko zglaszja przestempstwo- niewiem czemu...

P.S na poczatku zeby zdobyc doswiadczenie chodzilem po chalupach gdzie byl tylko jeden koles i zabijalem go dla doswiadczenia laugh.gif . a ze nikt nie widzial to poszlo w niepamiec......
marshall
AHA he he ja na zywca kradlem i sie nie przejmowalem dopuki mnie nie zabijali ;)cegla jak najlepiej na poczatku gry podniesc statystyki sobie levele i tym podobne wiesz o co chodzi :wink: ja dopiero zaczalem jestem w pierwszej wiosce (wlasnie musze przezucic gierke na dysk bo z plyty dlugo sie laduje)i zaczynam grac na powaznie he he wiec dajcie jakies rady (sorry ze poraz n-ty o tym wspominam) :oops:
Xarou
O rany, czego to ja w Morro przez jeen dzien nie zdobyłem biggrin.gif Mam razem towar do opylenia, za 25 tys. złota !!!!!!!!!! Wiecie może, czy jest jakiś kupiec, co kupuje nawet te przedmioty z kradzieży ????? HELP ....

Islidur: Pewnie już to zrobiłes, ale ci mówie smile.gif Idz zabij ten gang w Balmorze (Commana Tong) ... B. łatwo smile.gif Potem idz po nagrode, czyli pierscien za 12000zł !!!!! Jak juz bedziesz miał/masz pierscien to napisz do czego on słuzy, bo ja nie wiem smile.gif

Morro the best RPG ever ....
Isildur
O rany, czego to ja w Morro przez jeen dzien nie zdobyłem biggrin.gif Mam razem towar do opylenia, za 25 tys. złota !!!!!!!!!! Wiecie może, czy jest jakiś kupiec, co kupuje nawet te przedmioty z kradzieży ????? HELP ....

Islidur: Pewnie już to zrobiłes, ale ci mówie smile.gif Idz zabij ten gang w Balmorze (Commana Tong) ... B. łatwo smile.gif Potem idz po nagrode, czyli pierscien za 12000zł !!!!! Jak juz bedziesz miał/masz pierscien to napisz do czego on słuzy, bo ja nie wiem smile.gif

Bardzo łatwo?nie wiem,ostatnio ich nie sprwadzałem.A jaki masz lvl postaci?
marshall
powiedzcie mi tylko i nie bede juz trul (pipi) :wink: jak ja mam szlachtowac stworki mam jedynie jeden maly "scyzoryk"he he ale trafic kogos to jeden cios na 10 wchodzi czy naprawde tak trudno sie trafia czy ja taki lewus jestem question.gif question.gif biggrin.gif
Napek
Leszcz jestes "szwagier" :)
Cegla
tego miecza cos znalezc nie moglem . ale pokadlem sobie troche smile.gif
xa: najbardziej kasiasty kolo jakiego ja spotkalem mial 5000:(
Xarou

Bardzo łatwo?nie wiem,ostatnio ich nie sprwadzałem.A jaki masz lvl postaci?

Ja ich rozwaliłem spokojnie .... i juz sam odkryłem co ten pierscien daje ... W kazdej chwili mozemy stac sie niewidzialni smile.gif Teraz to level mam 13 !! Znalazłem tą wiedzme co ten Topór dzikusa miała (pamietasz, jak mowiłes, ze to najlpsza bron w Morro smile.gif ) Ten Topór 1600 jest warty ... Zabiłe wiedzme z miesca, ale dzikusa nie znalazłem to topór se wziałem smile.gif Byłeś moze w przedsionku Czerwonych Gór .... ??? Straszne miesce, pełno potworów ... A tak własciwie to gdzie ty jesteś w Morro ???

Czy kazdego goscia moge sprowokować, zeby mnie zaatakował ??? Bo mam Speecraft 20, a musze takiego goscia sprowokowac i sie mi nie udaje biggrin.gif To taki gosc w miescie Suran, co ma niezłe rzeczy smile.gif Moze mam za mały poziom ???
Isildur
To ty żes wybiegł daleko,widze że mało ostatnio grałem wink.gif,ja mam level 6 i speechcraft znacznie mniejszy,chyba 15 czy coś koło tego i bez problemu prowokuje innych,zrobiłem ten quest a wszystkich sprowokowałem bo nie chciałem łamać prawa smile.gif.Teraz jestem w obozie tych Ashlanders,wyznawców Nerevara,to jest jeden z głównych questów.
Cegla
ej do tego prowokowania przydaje sie tez "personaliti":)

wszystkich ktorzy specjalizuja sie w zbrojach light polecam o udanie sie do gołstgejta bo jest tam sprzed za okolo 30000 8O do ukradzenia + bron do tego jest podszebny spel ktory uczyni cie niewidzialnym(ja mam pierscien)- oplaca sie wypas sprawa
marshall
jak sie nazywa ten spel zeby byc niewidzialnym???mozecie powiedziec jak sie (pipi) walczy nie moge nikogo trafic jeden cios na dziesiec wchodzi a oni mnie trafiaja co 3-ci cios?????
Cegla
jak sie nazywa ten spel zeby byc niewidzialnym???mozecie powiedziec jak sie (pipi) walczy nie moge nikogo trafic jeden cios na dziesiec wchodzi a oni mnie trafiaja co 3-ci cios?????

pewnie uzywasz innej broni niz masz w specjalizacji sprawdzto tak:nacisnij B i zobacz przy jakim rodzaju broni masz najwyzsza lliczbe NP:Long blade 35 wiec musisz chodzic z bronia tego typu bo bedziesz zezowal i musisz cwiczyc bo bez expow w rpegu nic nie osiagniesz
Xarou
ej do tego prowokowania przydaje sie tez \"personaliti\":)

wszystkich ktorzy specjalizuja sie w zbrojach light polecam o udanie sie do gołstgejta bo jest tam sprzed za okolo 30000 8O  do ukradzenia + bron  do tego jest podszebny spel ktory uczyni cie niewidzialnym(ja mam pierscien)- oplaca sie wypas sprawa

UDAŁO ci sie ukraść te bronie ??? Ciekawe jakim cudem, bo ja specjalnie godzine kombinowałem jak tu to ukraść i nic ... Jak masz jakis sposób to wal .....

Znalazłem te buty o których chyba wspominałeś smile.gif Fajne, tylko czemu ciemno sie robi biggrin.gif ...

Islidur, to chyba ty jesteś dalej ... Ja musze w Ald-Rushn znaleśc "prezent" dla takiego goscia, zeby dostac informacje o tym kulcie ... Moze wiesz gdzie znajde ta ksiazke, która on chce dostac smile.gif ??

Zdobyłes ten pierscien ??? Daje niewidzialnosc, prawda ???

Aha jeszcze jedno ... Ten "nasz" miecz za 17.000 ma coś jak mane (wiesz o co chodzi) ... czy moge u kogoś to szybko naładować ...

Bylscie juz w przedsionku Czerwonych Gór ???? Polecam icon_twisted.gif Ja tam wole jednak nie chodzic ...
marshall
wlasnie zdobylem ten miecz wink.gifw zyciu bym sie nie domyslil ze tam moze byc zebys nie powiedzial lokalizacji to bym go nie znalazl tak skrzetnie ukryty biggrin.gif . Co zrobic zeby odwracac uwage jak cos chcem ukrac question.gif
Isildur
Xarou>>mana uzupełnia się sama jak odpoczywasz,chyba nie można jej napełnić inaczej...ale nawet jeśli jest "nienaładowany" to i tak świetny miecz.Jesteś jeden quest przede mną,ale ja chwilowo straciłem zapał do Morro sad.gif,może przez to że głowny quest jest nużący bo musze się błąkać po tych kamiennych pustkowiach i nie moge znaleźć takiego miejsca.......
marshall
gdzie moge sprzedac rzeczy ktorych nie potrzebuje posiadam duzo ksiazek ktore chetnie bym opchnal bo kasy brakuje wink.gif
Isildur
gdzie moge sprzedac rzeczy ktorych nie potrzebuje posiadam duzo ksiazek ktore chetnie bym opchnal bo kasy brakuje wink.gif

w sklepach smile.gif,jak masz książki to idz do jakiegoś "booksellera" smile.gif
Cegla
XA: jak juz mowilem musisz rzucic na siebie czar dajacy niewidzialnosc albo miksturke ktora ci to da i krasc za 2/3 razem da sie ukrasc i nikt sie niedowie zbroja jak zbroja ale szklana wyglada zaje....
Xarou
Dzieki Cegla, popróbuje smile.gif

Ja właśnie szykuje się na wyprawe do tego miesca, o którym ty chyba mówisz .... Islidur ....

Znalazłem ostatnio SUPER czar ... WindWalker (new Zelda biggrin.gif ) ... Co daje ??? Ofkoz mozna chodzic w powterzu ... Jeśli sie ma super szybkie buty i sie dobrze naceluje mozna z jednego kranca na drugi kraniec całego Morrowind przelecieć :!: 8O Ja raz źle nacelowałem i poleciałem cholernie wysoko .... A że byłem tuż nad ZAMKIEM Dogoth Ur, to całe niebo wokoło było czerwone ... Nagle czar sie skonczył a ja zacząłem spadać .... Leciałem z 30sekund :!: Scroll z czarem można dostać w BookSeller in Ald-Rushn za 1700 :!:
Cegla
podobny czar ma kolo ktory niedaleko pierwszego miasta spada na ziemie.

ktory macie poziom juz bo troche czasu minelo:) probowal ktos pokomac straznika w zlotej zbroi? ja brobowalem kolesie so do bani i nic przy sobie nie maja
Xarou
podobny czar ma kolo ktory niedaleko pierwszego miasta spada na ziemie.

ktory macie poziom juz bo troche czasu minelo:) probowal ktos pokomac straznika w zlotej zbroi? ja brobowalem kolesie so do bani i nic przy sobie nie maja

Ja mam 13, prawie 14 smile.gif Ale ostatnio zaczałem się bardzo lenić biggrin.gif Korzystam z wszelakiej masci transportów i uzywam szybkich butów ... Ale jak ktos chce sie podszkolic, to niech sobie zrobi rundke wokół Czerwonych gór ... Pełno słabych stworów ....
easye
Od niedawna mam ta gierke i powiem wam szczerze, ze jak na poczatku sie wypowiadalem, ze wolalby sage FF, tak dzisiaj kompletnie zmienilem zdanie...! 8O
Nie mam pytan. Pomimo, iz gierke mam na Pc (a jak juz wczesniej wspominalem nie lubie na nim grac) siedzialem przy niej caly dzien !
Ale ta gra wciaga !
A przy okazji - sam wybieralem postac i wrzucilem jej ceche Armorer...
Moze ktos mi powiedziec, co to jest.
marshall
co zrobilem ze gdzie sie nie pokaze obojetnie w jakim miescie straznicy od razu chca mnie aresztowac nie chce isc do pudla bo wszystko strace sad.gif HELPPPP
PS.Co ja jestem ROBIN HOOD ze mam siedziec w lesie he he a na walki ze straznikami jestem jeszcze za slaby biggrin.gif
Wlasnie znalazlem w jednej jaskini 2 Scrolle i Mentor`s Ring za 8000 dodaje Intelligence i Willpower po 10 punktow i wynalazlem to w urnie "Lorda Brinne"na jednej z wysp,wyspa nazywa sie Bitter Coast Region
PS.Niesmiejcie sie ja poczatkujacy ;)Ale jestem z siebie dumny he he GRA JEST (pipi)ISTAAAAA ODSTAWILEM WSZYSTKIE GRY NA BOK :wink:
Xarou
co zrobilem ze gdzie sie nie pokaze obojetnie w jakim miescie straznicy od razu chca mnie aresztowac nie chce isc do pudla bo wszystko strace sad.gif HELPPPP
PS.Co ja jestem ROBIN HOOD ze mam siedziec w lesie he he a na walki ze straznikami jestem jeszcze za slaby  biggrin.gif
Wlasnie znalazlem w jednej jaskini 2 Scrolle i Mentor`s Ring za 8000 dodaje Intelligence i Willpower po 10 punktow i  wynalazlem to w urnie \"Lorda Brinne\"na jednej z wysp,wyspa nazywa sie Bitter Coast Region
PS.Niesmiejcie sie ja poczatkujacy ;)Ale jestem z siebie dumny he he GRA JEST (pipipi) ODSTAWILEM WSZYSTKIE GRY NA BOK  :wink:

A co takiego zrobiłes ??? smile.gif Bo jak nabroiłes ostro to nic ci nie pomoże smile.gif Bedziesz musiał wiecznie sie ukrywać biggrin.gif chyba, ze ktos ci pomorze ..l Jak zrobiłęs nic powaznego to zapłac im troche złota lub pójdz do wiezienia na 2 dni ...

Bitter Coast Region to nie jest nazwa wyspy biggrin.gif Mógłbyś powiedzieć obok którego miasta jest ta wyspa ??

easye: Przeczytaj sobie objasnienie smile.gif Na Xboxie włacza sie je przyciskiem "Y", a na Pc nie wiem smile.gif

Morro pod jedna rzecza jest głupi .... Pamietam jak zdobyłem super zbroje i hełm ciezkimi staraniami smile.gif A teraz w Ghhost Gate pokradłem wszystko ... i jestem dopakowany na Maxa ...
Isildur
To jak z Gohstgate to masz pewnie hiper mega mada faka armor wink.gif.Ja ostatnio wykonywałem questa i z zabitego kolesia zabrałem zbroje o levelu 110 8O !!!.chyba 30 ileś tysięcy jest warta

Xarou>>>ja mam w sumie pdobne czary,mam min amulet do chodzenia po wodzie i czar poprawiający acrobatics o 1000!!uzyłem tego raz i zrobiłem zwykły skok i poleciałem jak z katapulty wink.gif
Xarou
To jak z Gohstgate to masz pewnie hiper mega mada faka armor wink.gif.Ja ostatnio wykonywałem questa i z zabitego kolesia zabrałem zbroje o levelu 110  8O !!!.chyba 30 ileś tysięcy jest warta

Xarou>>>ja mam w sumie pdobne czary,mam min amulet do chodzenia po wodzie i czar poprawiający acrobatics o 1000!!uzyłem tego raz i zrobiłem zwykły skok i poleciałem jak z katapulty wink.gif

A gdzie ty teraz jesteś w Morro ??? Bo ja sie wybrac do tego obozu nie moge ... Ale teraz sie dopakowałem i jestem gotów ... Ty pewnie jesteś juz O wiele dalej ..... smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.