Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: FlatOut Ultimate Carnage
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Blim
http://xboxyde.com/news_3981_en.html

Pierwsze screeny z kontynuacji FlatOuta.
xdeadly
Te 2 trasy na screenach są z 2 częsci...wink.gif I grafa bardzo podobna... No ale nic giera jest przednia i fajnie będzie poszagać w nia na klocku biggrin.gif
signap
bo to tylko podciagnieta wersja FO2 z poprzedniej generacji
Covall_Ps2
Po screenach prezentuje sie ladnie smile.gif
Bardzo mi sie podobala czesc pierwsza i druga wiec rowniez czekam na te czesc smile.gif
Diabeu
QUOTE(signap @ 3 02 2007, 11:07) *

bo to tylko podciagnieta wersja FO2 z poprzedniej generacji

w dwójce były szosy? bo jedynie w jedynkę grałem
Covall_Ps2
byly wink.gif
Mastah27
Screeny:

http://www.xboxyde.com/news_4194_en.html
jarken
Ja nie wiem, co ta gra ma takiego w wersji na kompa. Już 2 tydzień nie mogę się od niej oderwać smile.gif Oby wersja na X360 była równie dobra lub jeszcze lepsza tongue.gif
Mikes
Nie jest źle, ale IMO powinni wywalić wszelkie konkurencje stadionowe i zapełnić je wyścigami, te stunty były beznadziejne

ROTFL, tak teraz skojarzyłem po trailerku, czy to nie jest przytyk do 300?

THIS IS NOT A STREET RACER! THIS IS FLATOUT!!

xDDD
balthier
http://www.youtube.com/watch?v=PYhrSIz8pFk trailer
Mikes
Nowe screeny:

http://www.gameonly.pl/newsy/11868

mniam
Mastah27
Screeny:

http://www.xboxyde.com/news_4452_en.html
elimiko
W Ultimie od dzisiaj w sprzedazy, cena: 199 zł

Ocena IGN: 7.5

Orange
CYTAT(elimiko @ 22 06 2007, 14:57) *
W Ultimie od dzisiaj w sprzedazy, cena: 199 zł

Ocena IGN: 7.5

albo cos ze mna nie tak albo nie wiem ,nie moge znalezc tej recki na IGN a chcialem przeczytac biggrin.gif
Mastah27
Nie możesz jej znaleźć, bo jej nie ma, na gamerankings w spisie nie ma w ogóle żadnej recki, więc... to musi być ocena pierwszej części rolleyes.gif.
Zeratul
wrog wlasnie w nia sobie pogrywa.

http://www.xbox360achievements.org/achieve....php?gameID=265
lista achv
wrog
Świetna pozycja - niezwykle grywalna, a do tego piękna pod względem grafiki. Jak usiadłem koło 20, to dopiero teraz skończyłem smile.gif Must have dla każdego lubiącego Burnouty.

Swoją drogą developerzy zarządzili z osiągnięciami. Dostajesz coś i nie wiesz za co, nawet nie jesteś w stanie tego sprawdzić, bo opis dashboardowy dosłownie nic nie sugeruje.
opall
na IGNie nic nie ma confused.gif
tu znalazlem pierwsza recenzje
EUROGAMER

ocena 8/10

worg niezla opinie grze wystawiasz, czyli zapowiada sie konkret gra!
Zeratul
premiera US TBA... _-_

to juz trzecia gra wydana wczesniej w Europe niz US...

http://www.gametrailers.com/game/4289.html
Towarzysz
Jest region free, wiec moze importowac z Europy do USA wink.gif
Zeratul
jestes tego pewny w 100%? bo jak to prawda, to zamawiam juz dzis moze nawet z jakiegos polskiego sklepu, zeby wspomoc polski rynek smile.gif Tylko skad o tym wiesz i gdzie to sprawdziles?
Keymaker
Pusto tu...Gra w tę grę ktoś w ogóle ? Może któryś zgRed już położył na niej łapska ?
kubson
dzisiaj udalem sie na zakupy i mialem wziasc call of duty 3 badz fear a skonczylo sie na flatout smile.gif wracajac do domu mialem drobne obawy bo nie jestem jakims mega fanem wyscigow wole akcje hehe no i co moge napisac nie zawiodlem sie gra sie przyjemnie destrukcja tez ok grafika elegancki poziom, naprawde strasznie grywalny tytul polecam smile.gif
qwertyman
Noo wreszcie przyszła i do mnie przesyłka z grą. Cóż moge powiedzieć- jest tak jak się spodziewałem,a nawet mniej!
Jak do tej pory zauważyłem część tras(sugerowałbym większość) pochazi z Chrzanowa tfuu dwójki,są trochę (baaardzo trochę) przemodelowane. Stunty natomiast mnie zawiodły, bo liczyłem nawet jak nie na nowe to na zmienienie tras przejazdu przed właściwym "katapultowaniem". A tak to kurde minuta wczuwy i 198 pointsów na pierwszym Soccerze:P
Jednak to nie przekreśla funu płynącego z tego tytułu.
Jest trudniejszy niźli dwója, no i te poddytułowe hardcorowe zadanie czyli Carnage potrafią zdenerwować i wywołać kropelke potu płynącą przez cały plecy i kończącą swój żywot w mrocznych otchłaniach(chodź to możę przez ciepełko?). Niektórzy narzekają na niezrozumiałe achivmenty,ale to cieszy dostać pare punkcików "z kapelusza". No bo wreckuje sobie oponentów na destrucion i dobrze mi idzie i tu nagle taki achv z dópy. Grafika nie jest może soopa doopa ale jest to dobra robota, cieszy fajne błotko,realistyczne na owym kolejny,różnorakie kałuże czy tumany pyłu też potrafią załzawić oko. Dla fanów serii to będzie kotlet... A wcale że nie!! Grałem i w jedynke i dwójke i na tą część czekałem jak moja mama po mięso w 80s! Polecam rękami i nogami . Siakieś Coliny mogą spieprzać przed czołgami III rzeszy! Rzekłem! A chętnych na partyjke polaków zapraszam na Xbox Live, bo tryb daje rade i się dziwie że już tyle osób (polaka żadnego NA RAZIE nie widziałem) gra i mają całkiem niezły poziom hamburgerska ich mać! Tak czy siak kupować jako relaks po FORZIE którą kto miał skończyć to już to zrobi

Sznyta
atom3k
zachęciłeś :)

właśnie katuję demko, podoba się

w przyszłym tyg, może za 2 jakoś zakupię, miałem smaka aby na PC ponownie sobie przejść, ale powalczę na X`ie bo i ładniej i gs`y wpadną ;]
no i na Live też trochę przy okazji :)
Keymaker
Aye, ta gierka mnie zmiażdżyła biggrin.gif Demo to to, na co czekałem. Jedynka była genialna, szczególnie model jazdy i "wyczucie" pojazdu. Dwójka niestety pod tym względem mnie zawiodła. Ale trójeczka to cud, miód i orzeszki starwars.gif Niech no tylko potanieje...A jak na razie, to skutecznie odwraca moją uwagę od zakupu Bioshock'a, a to już naprawdę coś. Pieniądze, nadlatujcie !!!
easye
Skad macie demo ?
wrog
Pojawiło się wczoraj na europejskim Rynku.
El Loco Chocko
Z marketplace?
easye
To musze przeszukac jeszcze raz, bo bylem pewny, ze nie mam...

EDIT: U mnie nie ma ohmy.gif
atom3k
wczoraj w nocy
nowo dodane czy cos wybralem w opcjach i bylo, przed snem puscilem, aby sie sciagalo, wraz z juiced 2 hyh.gif
i rano przed praca zdazylem sobie poszpilac

konto UK
easye
Hmmm, myslalem ze juz zalatwili sprawe z kontami. Ja mam konto na USA i mi sie pojawilo The Darknes tylko z takich meg nowosci.
Brolin
jak dla mnie gierka full wypas, szczególnie deatchmatch na arenach biggrin.gif Wczoraj jak zapuściłem ten tryb tak nie mogłem się oderwać. Wieczorkami od około 20:00 jestem online więc jak ktoś chętny to możemy pograć smile.gif
link.mk
Siemka:) Sorki że odgrzewam kotleta ale mam problem z uruchomieniem trybu split screen w tej grze:) Kurcze już wszedzie szukałem i nic:( Mozecie mi pomóc?? Prosze:)

pozdro
Keymaker
Nie ma smile.gif
link.mk
Jesteś pewien?? Bo na gry-online pisze że jest tryb mulit: internet/split screen smile.gif

pzdr
Keymaker
Jestem pewien, bo miałem tę grę, a Gry-Online ssie jako serwis...
link.mk
Kurde a chciałem z bracholem zagrać sad.gif

Mimo to dzięki smile.gif
wi666
Kurcze, wróciłem dziś z zagranicy po 2 miesiącach i chciałem sobie pograć online we flatouta a tu pustki... Może są jeszcze jacyś zapaleńcy co chętnie pograją w tą gierkę...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.