Wiele osób czekało na ten moment:
http://www.gameonly.pl/newsy/11075?sid=dab...6ee25dcf89c47b4Oby tylko Studio Liverpool znajdowało się w lepszej formie, niż przy tworzeniu Fusion.
Sylvan Wielki
3 02 2007, 14:52
Pozostaje miec nadzieje iz graficznie bedzie tak wspaniale jak na psx ( tak , tak starym soniaku ) przy okazji ostatniej czesci serii na 32 bitowa maszyne - tylko niechaj cos zrobia z tym wygorowanym poziomem trudnosci , co by niedzielnych / mniej skillowych graczy az tak zniecheci - gra winna byc notabene uniwersalna pod tym wzgledem - od czego sa poziomy trudnosci -_-
a tam niech cierpią! ja skilla na płycie z demem wyćwiczyłem- tak to katowałem na szaraczku

później gdy juz zdobyłem pełną wersję to startowałem z niezłego poziomu... echhh a trójka była wspaniała, w fusion nawet nie grałem (warto jeszcze?).
Oby seria na PS3 kontynuowała tradycję czyli futurystyczny feeling, hardcoreowe wywijasy, dynamiczna muza i tak oniesmielająca grafa że mimo małego skilla się w to gra, meczy aż się człowiek nie nauczy bolidami zarzucać
To może być prawdziwy pokaz możliwości PS3. Myślę, że gra wyjdzie bosko. Studio Liverpool zrehabilitowało się po Fusion, na co dowodem może być Wipeout Pure na peespeka. Wtedy wszystko było naprawdę dopieszczone. I nie inaczej będzie teraz, wierzę w ten tytuł. No i możliwości SIXAXIS. Da się naprawdę dobrze wykorzystać możliwości tego pada, ta gra jest do tego stworzona. Machanie padem aby przechylić statek, albo przyhamować. Jak w rasowym kokpicie pilota ;] Oby tylko nie zepsuli tym zabawy, bo o to nietrudno. No, ale przecież to kultowa seria, więc nie zamartwiam się tak bardzo. Czekam na kolejne niusy :>
CELL7777
4 02 2007, 09:15
ja chcę duzo tras rozbudowany tryb online i mozliwosc tuningu pojazdow
Tuning pojazdow jak i wykorzystanie SIXAXISa mam gdzies

Oby tylko gra trzymała przynajmniej poziom ostatniej czesci (Pure)
Najbardziej licze na rozbudowany tryb online (statystyki, turnieje, itp.) Od zawsze marzyło o Wipeout'cie z swietnym trybe online, to bedzie ekstra sprawa poscigac sie z najlepszymi z naszego kraju czy swiata

Tylko pewnie poczekamy sobie na ten tytuł do 2008

mam nadzieje ze w miedzy czasie zostanie wydana nowa czesc na PSP.
Skoro to ma byc next-genowy Wipeout to ja bym sobie zyczyl duza roznorodnosc pojazdow (bez tuningu moze byc) bo nie bardzo mi sie podobaja gry gdzie calosc sie jednym bolidem przechodzi vide Pure (z innymi Wipeoutami niestety nie mialem stycznosci ale tez PSP nastraja pozytywnie

) No i wiecej jeszcze bardziej wykreconych torow! (strzelam ze Pure bylo okrojone pod tym wzgledem na tle serii :>)

Co do kolejnej czesci na PSP to nie zdziwilbym sie gdyby ta pojawila sie w 2008 albo pod koniec tego roku...
ooo taak
to aony teraz pojechało
Zestaw starych dobrych kilerow :GT, FF, MGS, Tekken, Wipeout i nie wychodze z domu przez rok. Masaaa, mam gdzies tryp online. Chce klimat rodem z W 2097 i maxymalnie wykorzystane funkcje nowego padzika, ktorego wymyslili chyba specjalnie do tej gry
Ciekawostka. Według rubryki z plotkami w marcowym numerze EGM (najnowszym) nowy Wipeout ma pojawić się jeszcze w tym roku i korzystać będzie z silnika na którym dziś hula MotorStorm.
http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p...amp;postcount=1
Oby tylko ta plotka sie potwierdziła, osobiscie nowego Wipeouta spodziewałem sie gdzies... tam w 2008.
Ostatnio w necie trafilem na ciekawa informacje (plotke). Podobno Studio Liverpool zrezygnowało z silnika na ktorym smiga MotorStorm i zdecydowali zabrac sie za pisanie swojego własnego. Co oczywiscie odbije sie na późniejszej premieze gry.
I jeszcze jedno podobno pokazu nowego Wipeouta moze spodziewac sie dopiero po premierze Wipeouta: Pulse na PSP.
Wipeout PS3 coming : Announcement set for Augusthttp://games.kikizo.com/features/wipeout_iv_p1.aspCzemu nie w lipcu na E3?
neospiderman
12 07 2007, 08:46
http://www.ps3site.pl/tu-sie-liczy-tylko-szybkoscdwa filmiki z GC!
Moze ktos zmienic nazwe tematy na WipEout HD
FobiAone
26 08 2007, 15:31
Jak juz wszyscy sobie tak życzą to i ja sobie porzycze , żeby naprzykłąd była możliwość tuningu pojazdu , ale wylącznie w trybie online i tego jednego pojazdu który by było można samemu stworzyć i grać nim tylko w online w którym dostępność do serwów była by dawana wraz z wzrostem naszych olinowych osiągnięć
Sialala
28 08 2007, 17:22
CYTAT(saracen @ 3 02 2007, 19:44)

echhh a trójka była wspaniała, w fusion nawet nie grałem (warto jeszcze?).
IMO warto. szczegolnie jesli byles fanem poprzednich czesci.
moze nie wyglada pieknie jak na obecne standardy, moze jest momentami troche mulowaty w porownaniu z 2097, moze soundtrack nie jest tak dobry jak w pierwszej czesci, ale to nadal ten sam, dobry Wipeout z chorym poziomem trudnosci, za co zostal zjechany przez wszystkich. mi pierwsza serie wyscigow udalo sie wygrac bodajze po miesiacu grania
Zczenia, zyczeniami, ja chce po prostu "łajpałta" w nowych szatach, z owymi dopałkami, trasami i większą ilością oponętów na circucie i styknie mi, że ja pie.rdole, a w pełni next genowa wersja... ach
CYTAT(Psycho @ 29 08 2007, 02:02)

Zczenia, zyczeniami, ja chce po prostu "łajpałta" w nowych szatach, z owymi dopałkami, trasami i większą ilością oponętów na circucie i styknie mi, że ja pie.rdole, a w pełni next genowa wersja... ach

Najważniejsze ze w koncu WipEout dostanie tryb online. Wieczorne pojedynki użytkowników forum... to bedzie to
Dodać do tego tabele z najlepszymi wynikami z poszczególnych tras, nic tylko grać i wykręcać jak najlepsze czasy ^^
CYTAT(YETI @ 29 08 2007, 16:06)

CYTAT(Psycho @ 29 08 2007, 02:02)

Najważniejsze ze w koncu WipEout dostanie tryb online. Wieczorne pojedynki użytkowników forum... to bedzie to
Dodać do tego tabele z najlepszymi wynikami z poszczególnych tras, nic tylko grać i wykręcać jak najlepsze czasy ^^
O online, bym zapomniał, to tez nowość dla Wipeouta, zresztą jak dal wiekszości gier/serii Sony

Napewno miło będzie się mykać z żywymi przeciwnikami, a wiązanki mięsne beda miło w headsetach rozbrzmiewać
mnie sie tylko marzy soundtrack z wipeouta 2097 w tej odswiezonej wersi
CYTAT(Memory @ 18 09 2007, 21:33)

Jak na gre z PS Store wygląda bardzo ładnie. Ciekawe co pokarze next-genowy WipEout ^^
Prezentuje sie ślicznie, piękny gest Sony dla fanów. Ciekawe co przyniesie prawowity następca.
neospiderman
19 11 2007, 18:16
Dla tej wlasnie gry (i nastepczyni ktora wyjdzie w przyszlosci) kupilem PS3, reszta zapowiedzianych kilerkow to tylko dodatek do Wipeouta. Co do samej gry to modle sie zeby nie bylo dropow animacji, wole gorsza grafe ale gra musi smigac w 60 fps. O dopracowanej grze po necie nie musze wspominac, dodac dobry soundtrack lub mozliwosc wrzucania wlasnych kawalkow i bedzie odlot.
A co do pada to moze ktos wypusci jakas nowa wersje NegCona ? Oj przydalo by sie bo W2097 z tym wynalazkiem nabieral konkretnych rumiencow.
Też czekam na ten tytuł. Ciekawe ile sobie zażyczą, w końcu gierka będzie do kupienia z PS Store. Niestety premiera dopiero na początku 2008 (gra początkowo miała sie ukazac pod koniec 2007)
Jeśli będzie do kupienia na PSS, to wiadomo w jakiej cenie ?
sądzę że 115zł nie przekroczy
Butcher
23 11 2007, 08:10
IGN wykazuje WipEout HD
na głównej stronie z datą premiery 30.11.
premiera HD ma miec miejsce przed PULSE

this is fucking outrage
HD 30.11
PULSE 12.12
115 zeta ? bez jaj, gdzies czytalem ze Tekken DR ma byc za cos okolo 5 dych
Skad wiadomo ze 115 zeta ??
Ja dam kazde pieniadze .
I kiedy on w koncu ma wyjsc -po mowym roku czy jeszcze w tym?
nightrunner
29 11 2007, 14:49
CYTAT(Psyko @ 29 11 2007, 14:29)

(...)Tekken DR ma byc za cos okolo 5 dych

Ja Tekkena kupiłem za 7 funtów, więc ok. 39 złotych.
Już wiadomo, że WipEoutHD będzie za 115 zeta??
CYTAT(drk2 @ 29 11 2007, 16:45)

I kiedy on w koncu ma wyjsc -po mowym roku czy jeszcze w tym?
Na początku 2008.
CYTAT(Memory @ 27 12 2007, 01:14)

Uhhh...
I to niby gra z PS Store? Dawać tego WipEouta!
edit
http://www.ps3site.pl/krol-nadciaga-z-zawr...oscia#more-6227
Dobrze zrozumialem ze premiera maj -czerwiec ??? Nie no ku.rwa nie doczekam...
Faktycznie "troche" przesadzaja z tym developingiem, dali by chociaz jakies demo z jedna trasa i online, moglbym juz te kilka miechow jakos przezyc. A grafa prezentuje sie pieknie, jak gra nie bedzie chrupac to pozostaje sie tylko modlic o dobry kod sieciowy i mamy hit.
Don_Pedro
27 12 2007, 15:44
Mnie osobiscie nie jara Wipeout HD ani troche. Wciaz czekam na jakies info, screeny i trailery z pelnoprawnego, next-genowego Wipeouta, ktory tworzony jest przez studio odpowiedzialne za Formula 1 na PS3. To moze byc moloch, tym bardziej, ze smigac ma na usprawnionym silniku graficznym MotorStorma!
Druga sprawa - premiery gier SONY stale sa przekladane! Idzie sie naprawde wnerwic...
CYTAT(Don_Pedro @ 27 12 2007, 17:44)

To moze byc moloch, tym bardziej, ze smigac ma na usprawnionym silniku graficznym MotorStorma!
Zrezygnowali z tego silnika, piszą własny.
Don_Pedro
28 12 2007, 13:34
CYTAT(YETI @ 27 12 2007, 18:54)

To moze byc moloch, tym bardziej, ze smigac ma na usprawnionym silniku graficznym MotorStorma!
Mozliwe. To by wyjasnialo, dlaczego do dnia dzisiejszego nie pokazano zadnych materialow z tej gry. Tworzenie silnika wymaga wielu miesiecy ciezkiej pracy.
CYTAT(Don_Pedro @ 28 12 2007, 13:34)

CYTAT(YETI @ 27 12 2007, 18:54)

Mozliwe. To by wyjasnialo, dlaczego do dnia dzisiejszego nie pokazano zadnych materialow z tej gry. Tworzenie silnika wymaga wielu miesiecy ciezkiej pracy.
No...az strach pomyslec ile bedziemy musieli czekac .
W 2012 koniec swiata podobno...Zdaza ?
zdążą
Don_Pedro
28 12 2007, 20:28
CYTAT(YETI @ 28 12 2007, 17:40)

zdążą

Na bank. Tylko pytanie, czy jeszcze w 2008 czy już w 2009? Mam nadzieje, że SCE ujawni jakieś info na temat next-genowego Wipeouta zaraz po premierze W HD. Wtedy bedzie nadzieja na premiere pod koniec 2008.
Dla mnie na tych nowych screenach WipEout HD prezentuje się jak next-genowa gra. Dodać do tego tryb online i juz nie mogę cię doczekać
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.