Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: WipEout HD
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
t3xz
Z graniem nie powinno być żadnych problemów, póki co S nie wprowadziło tego rodzaju ograniczeń. Pytanie powinno raczej wyglądać tak, jak długo jeszcze będą akceptowalne polskie karty kredytowe przy zakupach w US?

Kikizo 9/10
http://games.kikizo.com/reviews/ps3/wipeout-hd-p1.asp
Hysz
No i trzeba wziąć pod uwagę DLC, który będzie już sprzężony z odpowiednim regionem. A znając życie US dostanie więcej w tyłki niż my...
t3xz
Ostatnio jedynie DLC do GH3 w postaci albumu Death Metallic działał zależnie od regionu gry. Jakoś poza tym nie przypominam sobie regionalizacji DLC ściąganych z US.
Ficuś
na 100% gra kupiona na jednym koncie,pójdzie na każdym innym koncie na tej samej konsoli(pierwotnie Warhawk i GT5P miał blokady ale od softu 2.4 już je zniesiono).Pytaniem pozostaje natomiast fakt czy będzie można dzielić grę na różne konsole czy też dalej będzie blokada 24h.

Ja kupuje z UK smile.gif

jakby były jakieś problemy z zakupem,uruchomieniem to od razu piszcie na forum smile.gif

PS.każde DLC z którym się zetknąłem miał regionalizację na US,EU - CoD4 mapki,dodatki do Pain,nowe tryby do StarDust itp
sakiu
Tak, gry na ps3 sa region free, ale DLC nie....i tak np moja amerykanska wersja Soul Calibur musi miec DLC z US store, bo inaczej nie dziala....
t3xz
Łapcie surrealistyczne, wręcz niesamowite tapetki z gry:
http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p...p;postcount=608
http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p...p;postcount=642
Ten drugi link wręcz emanuje REZowością.
YETI
To już jutro, oszałamiająca prędkość, głośna muzyka z głośników, niepowtarzalny desing... WipEout HD nadciąga!!! hyh.gif
Jazdaone
kiedy ta premiera dzisiaj czy jutro?
Łebi
No podobno dziś smile.gif Jeśli wraz z updatem ps store to powinna być ok 18tej
diolek
mialem wipeouta na psp i jakos za specjalnie mnie nieprzyciagnal, ale tem caly hype jaki jest wokol Wiepouta HD jakos i mnie nakrecil na ta gre , i zastanawiam sie czy ,wersja na duze konsole bedzie w stanie przyciagnac mnie na dluzej niz wersja z psp?. do wieczora sie namysle :-)
Hysz
Hype, czy nie Hype, takie gry trzeba po prostu trawić. Też się napalam na chociażby LBP, bo hype jest niemiłosierny, ale mam wielkie wątpliwości, za dużo popierdółek w tej grze jest, ale pewnie i tak zakupię. Mimo wszystko radzę się zastanowić, jeśli nie podeszła Ci wersja na PSP, [a tory są takie same!], to zastanowił bym się dwa razy nad zakupem. chociaż cena jest naprawdę śmieszna, więc jak Ci się nie spodoba, to dużo kasy n ie stracisz...
sakiu
Albo kup na nowym koncie i jak ci sie nie spodoba to sprzedaj 4 innym ludziom, ktorym sie spodoba ;p np za 70% ceny...
Ficuś
zajrzyjcie na polski store-niby dzisiaj pojawiły się na nim dwa burnouty na psp....czyżby to koniec dzisiejszej aktualizacji i znowu SCEP nas wyruchał?
Grigori
Też to widzę, też się boje. No chyba że upy robione są etapami. Nie wiem bo nigdy na nic nie czekałem z tak wywieszonym językiem.
nWo
a nie ma zadnych newsow czy ten wipe HD wyjdzie w wersji plytowej ?? bo jesli nie to sobie nie polatam, moja karta nie dziala w pss store dry.gif yebany mbank
Grigori
Jaka karta Ci nie działa? Tylko mi nie mów że eKarta. Bo płyty nie będzie na 100%.

Edit: już jest, już się ciągnie. 998 mb.
t3xz
Australijski PSS, angielski, w grecji z tego co widzę już są zupdateowane. Czekamy na Polski.

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST !
Ficuś
na polskim dalej brak ;(
Jakim
oby nie do jutra
SM1
CYTAT(Jakim @ 25 09 2008, 16:41) *
oby nie do jutra

już jest zasysam:)
Ficuś
skąd zasysacie?kurcze czemu mi nie działa moja karta na angielskim store,na polskim dalej nie ma sad.gif
Grigori
Mnie eKarta działa. A jeśli chodzi o zwykłą kartę mBanku (płatniczą) to ona ponoć też jest akceptowana ale trzeba telefonicznie załatwić by obsługiwała ten rodzaj transakcji.

Nie wiem w której Polsce niektórzy żyją ale JUŻ JEST I U NAS!
SM1
CYTAT(Ficuś @ 25 09 2008, 16:42) *
skąd zasysacie?kurcze czemu mi nie działa moja karta na angielskim store,na polskim dalej nie ma sad.gif

zasysam z polskiego 65zł...
Grigori
Chyba się pół świata rzuciło na tego WHD bo transfer jest niższy niż nasz prezydent. dry.gif
izon
QUOTE(Grigori @ 25 09 2008, 17:09) *
Chyba się pół świata rzuciło na tego WHD bo transfer jest niższy niż nasz prezydent. dry.gif

Wlasnie ciekawe czy podadza informacje ile ludzi zakupilo Wipeouta bo np na temat Sirena sie nie moge nic doszukac..
Hysz
Dopiero za godzinę będę w domu dry.gif ktoś może potwierdzić ile gra waży i czy z tym samym update'm wpadł Megaman 9?
Grigori
998 i tak.

Wszystkim transfer sięga bruku czy tylko mnie?
sakiu
Mega Man 9 już jest na PL store?! oO ah i niech ktoś napisze, czy online w wipeout jest region locked, bo wersja US jest tańsza xD (tak jestem cheap bastard!)
Hysz
Wielkie dzięki, widzę, że emocje sięgają zenitu biggrin.gif. Wysokich transferów, ja przymule serwery PS store za jakąś godzinkę smile.gif
sakiu
Ponoć jest 100kb plik do odblokowania? czyżby gra nie mogła być za darmo dana 4 innym osobom? =o
Ficuś
CYTAT(sakiu @ 25 09 2008, 17:27) *
Ponoć jest 100kb plik do odblokowania? czyżby gra nie mogła być za darmo dana 4 innym osobom? =o

niby jak do odblokowania?nie wierzę w takie ploty-jakby co to dawaj źródło
Grigori
No był taki plik, Unlock 100 kilo. Ale co z nim to nie wiem. Ja go ściągnąłem najpierw.
sakiu
Jak ludzie zaczną instalować to się dowiemy ohmy.gif Jeśli będzie lock na jedno konto, to się nie zdziwię....Sony chce nabić kasy na WHD, a kto nie kupi? każdy kupi....murowany killer ;p
LukaszM

Ten plik nosi nazwę Full Game Unlock, waży 100 kb i ściąga się go jako pierwszy.
Onikage.
ja sciagam plik wazacy 998mb unlocka nie ruszalem, bylyby jaja jakby kazali nam za niego tez zapłacic hehe
ziemia1
Pewnie podobnie jak w SuperStardust HD demo i plik do odblokowania pełnej wersji, tak samo było też w Lemmings.
jan szabrownik
gre mozna dzielic na 5 konsol bo jest to napisane w opisie gry na PSS (na samym dole), czy tego nikt nie czyta???
tak przy okazji to o co wam chodzi z tym region locked w online, jak kupie z USA to jest szansa ze nie bede mogl grac z polakami sad.gif
nawet jak bede gral na koncie polskim, jak ktos moze to niech to sprawdzi ja sciagam dopiero po polnocy
sakiu
Sony nie lubi, jak kolesie z innego regionu kupują gry w innym regionie...a WHD ma online więc mam obawy.....jak będzie lock to kupie z PL store i tak ;p ale zawsze fajnie jak można taniej xD
Ficuś
ściągam dzielonego wipeouta tak więc do godziny dam pewne info czy można grę dzielić czy nie smile.gif
karol885
sciagnolem, zobaczylem , umarlem biggrin.gif

ŚWIETNIE, SZYBKO, Cudowanie a na 37'' wyglada przekozacko biggrin.gif, Gralem z 15 minut wiec tekst na goraco smile.gif
jan szabrownik
CYTAT(Ficuś @ 25 09 2008, 17:58) *
ściągam dzielonego wipeouta tak więc do godziny dam pewne info czy można grę dzielić czy nie smile.gif

raczej mozna, ale dobrze ze ktos sprawdzi smile.gif
sakiu
CYTAT(karol885 @ 25 09 2008, 17:59) *
sciagnolem, zobaczylem , umarlem biggrin.gif

ŚWIETNIE, SZYBKO, Cudowanie a na 37'' wyglada przekozacko biggrin.gif, Gralem z 15 minut wiec tekst na goraco smile.gif

Zazdroszczę, ja mam 32'' bo mi większy już się nie chciał zmieścić w pokoju przez zestaw kolumn sad.gif a jak tam split screen? duży spadek klatek?
elvis004
Noi ch wielki tyle osób się rzuciło, że występuje błąd podczas ściągania i gra łapie co chwilę zwiechy. Nie ma żadnego infa o tym błędzie ale tak niestety jest. Jest opcja, że coś z tym zrobią jeszcze dzisiaj. Nie wierzycie, przekonacie się jak ściągniecie gierkę, chyba, że trafia to na nielicznych ale już dwóch kumpli ma to samo confused.gif FUCK
Onikage.
czy gra ma singleplayer? jakis tryb kariery?
Ficuś
gra miażdży jajca-tryb zone z własną muzą z dysku to poezja smile.gif

ps.kolega kończy ściągać więc za jakiś czas dam info czy da się dzielić
Styku
miazga.. graficznie chyba najlepsza gra na ps3 jak i pod wzgledem plynnosci... szczena mi opadla !!!!
Yabollek007
Heh, ze tez ta gre mozna kupic tylko i wylacznie za posrednictwem PSstore confused.gif
elvis004
I jak normalnie działa ? Bo jeśli tak to nie wiem WTF? Mam jeszcze raz ściągać czy najpierw gre a potem full game unlock HELP smile.gif
lesheq
Ja miałem kupić na PSstore US ale jak widzę że jest niejasna sytuacja z tym region locked i grą online to wolałem wydać te śmieszne 65zł niz potem kupowac ponownie.
Szkoda tylko że dziś nockę spędzę w pracy więc pewnie pogram dopiero jutro, jak włączę teraz to o robocie zapomnę wink.gif

Małe info dla fanów serii Wipeout (jeśli tacy są wink.gif)

Wkrótce w dziale "Muzyka Gracza" wstawię wszystkie soundtracki z serii Wipeout (Wipeout, WipeoutXL,Wipeout2097,Wipeout3,Wipeout Fusion,Wipeout Pure, Wipeot Pulse) więc bądźcie czujni smile.gif

Wiolku
No i da się dzielić? a jeśli tak to na jakiej zasadzie?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.