Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: WipEout HD
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
ziemia1
poślińcie się trochę
http://www.eurogamer.net/tv_video.php?play...&size=large
elvis004
CYTAT(ziemia1 @ 20 02 2008, 23:59) *

OMFG Must Have nie wiadomo jeszcze nic na temat konkretnej daty premiery chociaż miesiąc slinotok.gif slinotok.gif slinotok.gif slinotok.gif slinotok.gif slinotok.gif slinotok.gif slinotok.gif slinotok.gif slinotok.gif slinotok.gif slinotok.gif slinotok.gif
YETI
Obowiązkowy zakup. WipEout z trybem online, ehh... dawać ten tytuł!
jamaniek
Czekam, czekam i się nie doczekam. Dawać Wipeouta!!!! slinotok.gif
Hysz
Ktoś zna soundtrack? Ciekawi mnie utworek Kraftwerka jaki dadzą [jestem ich wielkim fanem xD]
YETI
nowe screeny

:cool:

http://www.ps3site.pl/bedzie-szybko-i-bardzo-ladnie
Carleone
Gra będzie ciekawa jeśli poprawią trochę model jazdy w stosunku do wersji WipEouta z PSP. Aczkolwiek online będe musiał w to zagrać wink.gif
ziemia1
track list ten inny track nie soundtrack wink.gif
Vineta K – On the southern shores of Makana Island, the circuit at Vineta K snakes in and out of the ocean and across the beaches. The highlights of this 4.4km track include spectacular underwater tunnels and cutting-edge architecture along the waterfront.

Chenghou Project –The feature-packed circuit at Chenghou Project weaves its way around the offices and corporate buildings of Makana Island's business district. The 4.8 km track contains a tricky inverse-cambered spiral and culminates in a long jump into the tunnelled entry of the final chicane.

Sebenco Climb – The 4.8 km Sebenco Climb track is cut into the hillsides of Makana's Sebenco mountain range. It features a steep traverse up the snowy mountainside, followed by a breathtaking plunge into an icy tunnel carved through the very heart of the mountain. The final section takes pilots through a challengingly tight chicane before they swing back onto the grid.

Sol 2 – The 4.4 km Sol 2 circuit hangs suspended in the clouds high above Makana Island. Consisting of a series of fast-flowing, occasionally open-sided corners linked by sweeping straights, the combination of harsh sunlight and blind summits ensure that Sol 2 is a test of nerve for every speed class.

Ubermall – In the heart of Makana Island's commercial zone is Ubermall, a 4.6 km circuit built into a vast shopping centre. The latter half of the track contains a brief split which rejoins into a narrow hill, followed by an outdoor park section that leads swiftly to the finish.

Anulpha Pass – The 5 km Anulpha Pass track is located in a custom-built entertainment arena on the east side of Makana Island. Although the track looks deceptively simple from above, the undulations of the track surface and narrow skill-cut are enough to keep any racer on their toes.

Moa Therma – The immense man-made complex of Moa Therma is located just off the northern coast of Sicily, with around a third of the track surface built using mag-strip technology. The centrepiece of this 5.3 km circuit is the gigantic horizontal loop which sits just above sea level.

Metropia – The 4.7 km Metropia circuit weaves its way between the skyscrapers and traffic control towers that dominate the Kyoto skyline. Glass-bottomed track surfaces and a stunning vertical mag-strip drop into the depths of the city are just two of the highlights of this popular track.
no i dodatkowe info:

Sony wrote about the inclusion of eight teams from WipEout Pulse (Feisar, Assegai, AG-Systems, Qirex, Piranha, Triakis, Goteki45 and EG-X),
pilot assist,
five race modes (Single Race, Tournament, Time Trial, Speed Lap and Zone Mode),
downloadable content (extra teams, ships, tracks and events for the race campaign),
score posting,
custom playlists
http://ps3.ign.com/articles/854/854313p1.html
Redmitsu
W sumie dostaniemy lekko odgrzewanego kotleta ale mi to narazie nie przeszkadza :}
Jednak to bedzie pelnoprawna gra czy do sciagniecia na PS Store ?
drk2
CYTAT(Redmitsu @ 25 02 2008, 10:13) *
W sumie dostaniemy lekko odgrzewanego kotleta ale mi to narazie nie przeszkadza :}
Jednak to bedzie pelnoprawna gra czy do sciagniecia na PS Store ?

Do sciagniecia .Mnie najbardziej cieszy custom playlist ,juz sobie zrobilem playliste z poprzednich czesci tongue.gif
nWo
duzym plusem to ze tras nie trzeba sie uczyc dry.gif bo sa znane. a reszta po staremu, znow nie mozna sie oderwac od trasy dry.gif wiec nie ma co liczyc na przelomowego wipeouta tylko na przecietny tytul.
YETI
CYTAT(ziemia1 @ 25 02 2008, 10:20) *
no i dodatkowe info:

Sony wrote about the inclusion of eight teams from WipEout Pulse (Feisar, Assegai, AG-Systems, Qirex, Piranha, Triakis, Goteki45 and EG-X),
pilot assist,
five race modes (Single Race, Tournament, Time Trial, Speed Lap and Zone Mode),
downloadable content (extra teams, ships, tracks and events for the race campaign),
score posting,
custom playlists
http://ps3.ign.com/articles/854/854313p1.html

cool.gif

Ciekawe czy wrzucą trasy z pierwszy części gry. Oby tylko tryb online był dopracowany i będzie się działo biggrin.gif
ziemia1
Imo zapewne brak nowych tras, może być zapowiedzią nie najwyższej ceny na starcie. Jezeli nowe trasy maja być ściągane (płatne), ale to tylko moja opinia. Cieszyłbym się bardzo gdyby ktoś wreszcie wykorzystał potencjał motywacyjny grania online z mozliwościa ściągania nowych patentów, np. pierwsza 10 w rankingu danej trasy - zniżki na nowy content, żółta koszulka lidera i takie tam...
ghost.
ten kawałek Kraftwerka który leci w trailerze to fragment oryginalnej scieżki z wipeout HD? bo jesli tak to nawet soundtrack bedzie zrzyną z Pulse na PSP...
Redmitsu
Imo i tak ta gra to jest polaczenie wipeout'a pulse z nowa grafika . Nie zdziwi mnie fakt jezeli nie dadza zadnego nowego utworu muzycznego .
wiedzminka
Kiedy, powiedzcie kiedy będzie ten tytuł? Chce już zacząć odliczać dni.
Ile osób na trasie przez net będzie mogło się ścigać?
polaki899
CYTAT(wiedzminka @ 8 03 2008, 17:09) *
Ile osób na trasie przez net będzie mogło się ścigać?

8 osób online bedzie mogło sie ścigać. Tytuł zapowiada sie ciekawie
YETI
CYTAT(wiedzminka @ 8 03 2008, 19:09) *

Premiera ma się odbyć między kwietniem a czerwcem.
drk2
http://www.gamersyde.com/news_6175_en.html

Zaslinilem podloge slinotok.gif Kiedy ten maj slinotok.gif
YETI
o rzesz ku#^a!!! ohmy.gif ale to cudownie wygląda i te 60fps'ów MIAZGA! Dawać mi tą grę, tryb online dla 8 graczy i grać, grać i jeszcze raz grać!
Ficuś
Umarłem,niesamowicie to wygląda,uwielbiam tą serię i nie mogę sie doczekać na tą część

genialne 4 miesiące dla posiadacza PS3 przed nami

koniec marca-Gran Turismo 5 Prologue
kwiecień-GTA4
maj-Wipeout HD
czerwiec-MGS4

do tego ,może wskoczy wkońcu Home
Zwyrodnialec
RE-WE-LA-CJA!!! Pięknie ta gra się prezentuję. tongue.gif Szkoda tylko, że wyścig odpalony jest chyba na najwolniejszej klasie Rapier biggrin.gif. Będzie co męczyć na Phantom'ie smile.gif.
YETI
No i te rankingi online, będzie można w końcu porównac swoje czasy z najlepszymi na świecie lub osobami z listy przyjaciół hyh.gif
YETI
Kolejna dwa filmiki!
http://www.ps3site.pl/wipeout-hd-kolejny-material-wideo
wub.gif
izon
http://www.ps3site.pl/wipeout-hd-nowe-screeny-plus-gameplay

Sreeny,gameplay oraz przyblizona data premiery(juz z koncem maja oby!!)
ShrekuGT
No nareszcie pożądny wipeout.fussion niby dobry ale to nie to samo:) jakiś zbyt pokombinowany:) Mam nadzieje że będzie równie dobry co wip3out na psx,bo to moim zdaniem najlepsza część jak do tej pory:)
ziemia1
Wipeout HD '1UP Preview'
przetestowane między innymi sterownie (motion sensor, analogi i krzyżak), pokazany wpływ soundtracku na wyglad trasy
http://www.gamevideos.com/video/id/18262
Grigori
Kuuuuuuurde! O ile na początku myślałem że pomysł z wykorzystaniem sxs do sterowania nie przejdzie ze względu na precyzje, teraz to co zobaczyłem sprawiło iż robi mi się mokro - tak płynnej jazdy w żadnym WipeOucie nie było. W menusach widać spore możliwości konfiguracji tej opcji. Kosmos. Oby tylko dało się tak sterować na Phantomie i konkurować z realnymi przeciwnikami na d-padach.
nWo
kiedys gralem na D-padzie ale jak zobaczylem ze mozna latac NEG-CON"EM umarl dla mnie pad od psx'a, to sie nienadaje do latania. przynajmniej w 2097 i wip3out (+ se). niestety na psp nie ma juz takiej mozliwosci. teraz widze ze granie z sixaxis"em bedzie nawet bardziej interaktywne niz padem namco.

TO JEST GRA PRZY KTOREJ SPEDZAC BEDE KAZDA WOLNĄ CHWILE
drk2
JA TAK SAMO!!!
Mam filmiki z gameplaya w hd na twardym ,sprawdzilem w information a tam...time played 37 crazy.gif
Co to bedzie ,co to bedzie...soundtrack z 2097 juz czeka song.gif
ziemia1
WipEout HD gameplay footage blow-out
http://www.videogamer.com/features/article...4-2008-365.html
seb.maz
czy ktoś zna dokładną datę premiery?
YETI
CYTAT(seb.maz @ 11 05 2008, 22:03) *
czy ktoś zna dokładną datę premiery?

Premiera jest bardzo blisko... słowa Sony. Plotki mówią o 29.05, ale nie sądzę, że to już w maju, bo by o tym trąbili na PSD.
Ficuś
Ja słyszałem plotę o przesunięciu premiery na wakacje by zapchać dziurę letnich miesięcy.

Zresztą tak nawiasem mówiąc maj jest ciężkim miesiącem w tym roku na premiery gier na PS3-jakbym był wydawcą za żadne skarby bym w maju gry nie wypuścił z racji tego ,że jest to okres przejściowy między dwoma największymi premierami dla PS3-kwietniową GTA4 i czerwcową MGS4.Każdy teraz gra lub planuje kupić GTA4,a już myślami jest pewnie przy ostatniej przygodzie Snake'a.Każda inna gra nie ma szans się przebić i sprzedać w zadowalającej liczbie w tym okresie
nWo
CYTAT(Ficuś @ 12 05 2008, 00:20) *
Każda inna gra nie ma szans się przebić i sprzedać w tym okresie

ja kupie wipeout'a HD laugh.gif na mnie na pewno mogą liczyć
YETI
CYTAT(Ficuś @ 12 05 2008, 00:20) *
Ja słyszałem plotę o przesunięciu premiery na wakacje by zapchać dziurę letnich miesięcy.

Bardzo możliwe, wyszło GTAIV, pewnie trochę ludzi zdecyduje się na Haze, a później MGS4.
drk2
Bez sensu...Wipeout hd nie jest az taka wielka gra z wielkim hypem ( tzn. jest, ale tylko dla niektorych ). Rozumiem Resistance 2 i Killzone 2 ,ale Wipeout i GTA albo MGS? Toz to gry z innej bajki .Kto ma kupic Wipeouta to kupi .Tak myslac ,to gry powinny wychodzic jedna na miesiac .GTA4 bede mial 30 maja i jesli Wipeout wyjdzie 29-go to sciagam go natentychmiast tongue.gif a GTA4 poczeka az sie nim nasyce biggrin.gif
Ficuś
pamiętaj ,że to plota drk2,równie dobrze gra może wyjść jeszcze w tym miesiącu.Ploty narodziły się z dwóch powodów,że do końca miesiąca niespełna 3 tyg a dalej nie ma oficjalnej daty premiery (a miała być w tym miesiącu) i gorący okres premier (GTA4 i MGS4).
drk2
Wiem ,ze to plota i ludzie domyslaja sie roznych rzeczy .Z tym przesunieciem premiery moze sie sprawdzic ,fakt ,bo cos cicho o Wipeoutcie ,ale raczej nie z powodu premiery MGS4 .Na PS day chlopaki grali w Wipa ,moze Butcher skrobnie cos w najblizszym numerze...
Butcher
Oj skrobnie, skrobnie...
D.u.p.ę. mi urwało...
Hysz
Rozwiń myśl... neko.gif turned.gif
Heviro (Fanboy BDG)
Oj czyżby Butcher już ciorał w WipEout"a? Takim razie nie mogę się doczekać raportu w nowym extreme. Mam nadzieje ,że gra wygląda tak jak na filmikach. Oj multi przez sieć będzie przepotężne . Jestem ciekawy jak wyszło sterowanie wychyłami.
nWo
w tej kwestii to ja jestem starym psem i chyba tych nowych sztuczek sie już nie nauczę, dobrze ze będzie możliwość pozostania przy analogach i krzyżaku choć postaram sie pouczyć nowego starowania, to wiem ze liga podzieli sie pewnie na dwa obozy, klasyczne sterowanie i sixasis, tylko czy któraś grupa będzie bardziej uprzywilejowana to sie okaże po kilku miesiącach. gdyby jeszcze w tabelach wyników uwzględnić kto czego używa do sterowania było czarno na białym. a tak zachodź niepotrzebnie w głowę czy da sie coś jeszcze wyciągnąć ze starego poczciwego analoga/krzyżaka czy może ja mam mniejsze umiejętności sterując sixasix'em dry.gif
Łebi
nWo, nie będzie tak źle smile.gif
Ja też nie wyobrażam sobie Wipeouta w pełni obsługiwanego przez wychyły (szczególnie przy wyższych prędkosciach), za to opuszczanie lub obniżanie dzioba pojazdu przy jednoczesnym sterowaniu analogami, jak najbadziej tak.
Być może sixaxisem będziemy tylko kontrolować hamulce areodynamiczne niczym w staruśkim NegCon-ie.
Hysz
Sterowanie + wychyły. Widziałem jakiś review gdzieś, jak ludzie właśnie w ten sposób grali. Normalnie można było sterować i do tego regulować wysokość dzioba. jak dla mnie bomba, jestem starym wyjadaczem w W3O, ale teraz to dopiero mi ślinka cieknie ;3
Butcher
Wątpię, żeby to jeszcze poprawiono (finalny etap produkcji) ale Sixaxis jest zbyt czuły, dla mnie to sterowanie odpada z mety.
Przy takiej adrenalinie i prędkościach nie potrafię się skupić i opanować do tego stopnia, aby skręt pada nie przekraczał 2-3cm - a taka jest rzeczywistość...
Hysz
Z tego co mówisz, to raczej nie ma ustawień czułości... moje marzenia legły w gruzach... [A tak na serio, to i tak kupię, mogę grać nawet kultywatorem do gleby, byleby w Wipeout'a]
Grigori
CYTAT(Butcher @ 16 05 2008, 13:02) *
Wątpię, żeby to jeszcze poprawiono (finalny etap produkcji) ale Sixaxis jest zbyt czuły, dla mnie to sterowanie odpada z mety.
Przy takiej adrenalinie i prędkościach nie potrafię się skupić i opanować do tego stopnia, aby skręt pada nie przekraczał 2-3cm - a taka jest rzeczywistość...

Czułość ma być w dużym stopniu modyfikowalna. Na wspomnianym previewie 1upa było widać w menusach możliwość jej ustawiania.
Hysz
No to custom soundtrack Kraftwerka i jeeeedziemy ;D. ta gra skopie tyłek..., wreszcie...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.