Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Przygody Mr. Szatana
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
LegionPolski
zastanawia mnie dlaczego on jeszcze nie dostal po ryju XD

czy dlatego, ze podchodzi do raczej starszych, czy chodzi z 5 kumplami u boku? smile.gif [nie no wiem wiem]

ogolnie, moze wydawac sie zalosne, ale mnie wiele motywow polozylo ("AHAHAHA, MÓWIŁEM ŻEBY NIE DRAPAĆ!" XDDDD)
wortigern
"ciesze sie bo mam pełne uzębienie ;]"

nie ma co, trzeba przyznac ze koleś pomysł miał przedni. IMO chcialbym zobaczyc taki show w tv ;] chociaz wtedy nie moglby pewnie byc tak kontrowersyjny.

PS. czekam na czesc 4
ShtaS
raz spotkałem się z tym kolesiem i przyznam szczerze, ze on jest mocno pogrzany. W realu jeszcze bardziej obraża wiarę niż może się wydawać (szczególnie herezje z życia Maryji). Innymi slowy, nic ciekawego, podobnie, jak i filmiki. DNO

poza tym, podobny show leciał (leci jeszcze?) na MTV, tez z pacynką w roli głównej.
wortigern
raz spotkałem się z tym kolesiem i przyznam szczerze, ze on jest mocno pogrzany. W realu jeszcze bardziej obraża wiarę niż może się wydawać (szczególnie herezje z życia Maryji). Innymi slowy, nic ciekawego, podobnie, jak i filmiki. DNO

kuamiesz!

poza tym, podobny show leciał (leci jeszcze?) na MTV, tez z pacynką w roli głównej.

z tym pieskiem czy innym zwierzem?
Mariusz Saint
Obejrzałem pierwszy filmik i jak dla mnie nudy, większość przechodniów kolesia olewa, babka z grinPiSu nawija przez 2 minuty, a jedyną "atrakcją" jest to, jak pacynka macha łapkami wacko.gif Nie oglądam dalej...
wortigern
PS. Osoby przewrazliwione na punkcie wiary nie powinny tego ogladac.

banny
QUOTE(Mariusz Saint @ 3 02 2007, 23:44) *

Obejrzałem pierwszy filmik i jak dla mnie nudy, większość przechodniów kolesia olewa, babka z grinPiSu nawija przez 2 minuty, a jedyną "atrakcją" jest to, jak pacynka macha łapkami wacko.gif Nie oglądam dalej...

'widze Cie w piekle, maly kolego'
Pchela
już dawno to widziałem, czekam na 4 i sie doczekać nie mogę. Może zakończył działalność ;p Jestem ciekawy ile lat ma ten kolo
janol
QUOTE(wortigern @ 3 02 2007, 23:24) *

Insult Dog?
Specu
QUOTE(janol @ 4 02 2007, 11:11) *

QUOTE(wortigern @ 3 02 2007, 23:24) *

Insult Dog?

Triumph The Insult Comic Dog
genialne to jest
_Milan_
QUOTE(Mariusz Saint @ 3 02 2007, 23:44) *

dokladnie, tylko ze kolega zapomnial dodac ze tosmieszne wogole nie jest, wrecz odwrotnie, zal sie robi idioty lazacego z kawalkiemc szmaty na lapie i probujacy zagadac do pzrechodniow, a jak m u sie uda, to nawet kurva nie wie co powiedziec huh.gif

wortigern
ojejku jejku, sie poobrażali wszyscy.
Pajda
ja tam pamietam ze jak wplynelo to na net to smialem sie ostro, nie z tekstow czy z pacynki tylko z tego kolesia - jak robi z siebie debila xd
_Milan_
QUOTE(wortigern @ 4 02 2007, 13:16) *

ojejku jejku, sie poobrażali wszyscy.

na co sie obrazac, niedorozwoj z kawalkiem gumy na lapie. pelno takiego smiecia na necie, szkoda transferu cool.gif
Kmiot
Pomysł może i niezły, ale gościowi brakuje flołu i ma czerstwą gadkę. Ludzie głupio się uśmiechają patrząc na tego łba, a kloszardzi cieszą się, że jednak ktoś ma gorzej od nich.
canabis
QUOTE(Pajda @ 4 02 2007, 17:20) *

ja tam pamietam ze jak wplynelo to na net to smialem sie ostro, nie z tekstow czy z pacynki tylko z tego kolesia - jak robi z siebie debila xd

O to przecież w tym chodzi, mi się podoba bo lubie się śmiać z takich idiotów, ale te "zabawy" z Jezusem to przesada, zaj.ebał bym mu za takie coś.
Mq
Tak to wyglada jak beztalencie probuje zwrocic na siebie uwage kontrowersyjnymi zartami ale brakuje mu inteligencji zeby chociaz byly smieszne. Moze gdyby wczesniej wymyslal sobie teksty i wycial 90% materialu ktory jest niesmieszny to by wyszly 2 minuty w miare zabawnego filmika .

A bynajmniej wrazliwy na punkcie wiary nie jestem. Moze ten filmik jest zabawny dla jego rownie infantylnych znajomych ale nie rozumiem czemu my musimy ogladac te wypociny. Powinno sie go ignorowac a nie zachecac do krecenia kolejnych gowienek ...
ds
typ jezdzi po zulach ktorzy nie wiedza co sie wokol nich dzieje. zabawne, bok sobie urwałem.
LegionPolski
QUOTE(Pchela @ 4 02 2007, 10:59) *

już dawno to widziałem, czekam na 4 i sie doczekać nie mogę. Może zakończył działalność ;p Jestem ciekawy ile lat ma ten kolo

afaik to 19. zreszta w ktorejs czesci widac ich z maskami [pancóry w skórze i dżinsach] to tak na ten wiek wygladaja
Mendrek
Co za głupota, nie wiem czemu koleś to kręci i kogo to kręci. Dajcie spokój, zero inteligentnego żartu, ojej koleś jaki to on odważny, jedzie po religii i nabija się z ludzi confused.gif Prymitywizm, zero pomysłu na zrealizowanie, marne podkładanie głosu, a kolesiowi w trudnych sytuacjach mięknie faja. Typowy przykład "czatan lansera", jaki to on mhrrroczny i ohrginalny, jaką to on alternatywę prezentuje, że bawi się kukiełką diabełka i głosi antyreligijne hasełka... przecież to przykre jest, a nie śmieszne ;/
helveg
jak bylem kiedys w Trojmiscie na turnieju w PESa i jechalem sobie ruchomymi schodami na PKS Gdanski, jakis gowniarz 10cio letni krzyczal do ludzi jadacych na dol - "jedziecie do piekla! jedziecie do piekla! he he" biggrin.gif

a co do mr satana to niedlugo go moherowe berety dopadna i zgnije w piekle...
Solidny (pan)
Przełamałem się i obejrzałem. U mnie znane od dość dawna, wiadomo, z Gdańska jestem, czyli korzenie filmu smile.gif

Nie rozumiem czym tu się jarać. Widziałem tylko pierwszą część, a jedyne co mnie rozbawiło to żur całujący pacynkę i gwałcenie w piekle smile.gif. Czyli na te prawie 20 minut dostałem kilka "dość zabawnych" sekund. Reszta filmiku bez ciekawszego pomysłu, a scena z Green Peace powinna być wycięta. Nie chce mi się oglądać pozostałych części.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.