Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Project Gotham Racing 3
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
jurget
Witam, ponieważ coraz więcej ludzi gra w PGR3 postanowiłem zrobić dla ułatwienia spis polskich graczy, którzy stanowią ułamek wszystkich użytkowników tej wspaniałej gry.

Jeżeli lubisz się ścigać, masz XBoxa 360 i jeszcze nie kupiłeś tej gry to biegnij na aukcje, tam kupisz ten wypasiony tytuł za śmieszne pieniądze.

Nowi gracze dopisywani są od góry (za wyjątkiem mnie i kumpla, bo wiem, że gramy codziennie).
Uaktualniony spis: (kliknięcie w nick przenosi na strone live danego delikwenta)

JURGET
moherowy beret
Brolly PL
Szpaner
WUJA 360
INsejn
Matriks 1111
krisHGT PL
Misiek40k
kapuan
RUSIN pl
Jim Potato PL
Shinji PL
NIE
Ryo PL
ripper PL
Stolec777
BKU76
MASTERskora
xboxappl
SiwygpPL
oslokapa
DmK PL
J4m3k
Owiec PLNY
OsciBosci
Uzny PL
KIMO PL
Izon PL
PrzemolPL
Prude
Jim Potato PL ;]

Shinji-kun
Shinji PL
EX MASTER

Przez dwa miechy od premiery gry mielismy konkretna ekipe do PGR'a, z czasem zaczelo ludzi ubywac, a widok 8 zapelnionych slotow to bardzo rzadki widok. Jak jezdzil Sroma PL, absolutny mistrz polski PGR'a i nie tylko mialem checi do gry. Niestety nie ma go juz z nami, a mi checi do hc jazdy jakos odeszly.

Nie zmienia to faktu, ze czasem moge pojezdzic 4fun smile.gif
k9
Trza się umówić na jakąś nocke ostrego grania w pgr
ja zawsze jestem chętny GT: NIE
Ryo-San
jakby co ja zawsze jestem chetny do pogrania w PGRka ; )
Ryo PL

@Shinji
co sie dzieje ze Sromą?:f
Yaxa
Sroma nie zyje. Mial wypadek samochodowy...
WeltyKiLy
WeltyKiLy PL
Nie jest krytycznie solo na medium we 3dni przeszłęm wink.gif
the-ripper
Czekam na invite

GT: ripper PL
Wampis
CYTAT(Yaxa @ 5 03 2007, 18:12) *
Sroma nie zyje. Mial wypadek samochodowy...

Smutne, to był pierwszy Polak który ukończył PGR3.
stabik
GT: Stolec777 zwarty i gotwany! Sugeruje piatek lub sobote
Shinji-kun
CYTAT(Ryo-San @ 5 03 2007, 18:04) *
jakby co ja zawsze jestem chetny do pogrania w PGRka ; )
Ryo PL

@Shinji
co sie dzieje ze Sromą?:f

Ryo niestety, zginal w wypadku samochodowym gry wracal z kursu z roboty, zasnal za kierownica i czolowe z tirem confused.gif To on mnie zarazil PGR'em od niego moja kariera sie zaczela (pamietam jak pokazywal mi PGR'a 2 ;( ) Smutna sprawa, ale coz zrobic, trza zyc dalej .... [*]
Jamek
GT: J4m3k

Chociaż wymiataczem w ścigałki nie jestem to czasem chętnie się pościgam.
Owiec
Owiec PLNY ,ogolnie sam z siebie czasami gram ,wole jakies konkretne ustawki wink.gif
OsciBosci
OsciBosci, atakuje glownie turnieje, gram dopiero od kilku dni...
Uzny
Uzny PL, przede wszystkim nürburgring wink.gif

jo
WeltyKiLy
Byłą jazdaa . Ale lagowało jak skurczysyn confused.gif
jurget
CYTAT(WeltyKiLy @ 7 03 2007, 20:21) *
Byłą jazdaa . Ale lagowało jak skurczysyn confused.gif

moze jak w Polsce Mikrosyf uruchomi serwery to będzie mniej problemów z lagami...
A może to zależy tylko od naszych łącz, pewności nie mam...
Ale grało się fajnie.
Ryo-San
CYTAT(Shinji)
Ryo niestety, zginal w wypadku samochodowym gry wracal z kursu z roboty, zasnal za kierownica i czolowe z tirem confused.gif To on mnie zarazil PGR'em od niego moja kariera sie zaczela (pamietam jak pokazywal mi PGR'a 2 ;( ) Smutna sprawa, ale coz zrobic, trza zyc dalej .... [*]

naprawde nie wiem co mam w tym momencie napisac. Moze lepiej by bylo gdybym wogole nie zapytal. Cholernie trudno jest mi przyjac to do wiadomosci. Dlatego najlpeiej bedzie jak po prostu to przemilcze.

CYTAT(WeltyKiLy)
Ale lagowało jak skurczysyn

niestety panowie ja do hostow wieczorem sie kompletnie nie nadaje:f jestem w sieci osiedlowej i wieczorem wszyscy zaczynaja ssac jak opetani, dlatego predkosc mojego "super hiper" lacza wynosila ponizej 128kbps ; / dlatego nie dziwcie sie, ze byly lagi. Z tym laczem moge zahostwac gora dwie osoby, a nie 6
jak Jurget i OsciBosci hostowali wszystko smigalo jak ta lala - zreszta PGR3 jest kapitalnie zoptymalizowany do potyczek online i lagi sa tutaj ewenementem
jakby ktos pytal to w PGR3 na Live jestem - CODZIENNIE od godz 18-19(wczesniej praca, praca i jeszcze raz praca)
Shinji-kun
Postaram sie dzisiaj wieczorem wpasc na pare wyscigow.
WeltyKiLy
No ja mam radio z upem 128 . Ale DOWN 2048 . Ale jak gralem w PGRa kiedyś lagów nie było wink.gif Ale było fajnie wink.gif pojeździmy dziś panowie ? Tylko headseta nie mam ... i 2dni do końca GOLDA !!
jurget
Ja w tej chwili grałem i mnie wywalało ciągle, zrobiłem test łącza i wynik jest taki:

na łączu pierwszym:
http://www.numion.com/YourSpeed3/ShowMeasu...p?ID=55,642,201

download 591k, upload 244k

na łączu drugim:
http://www.numion.com/YourSpeed3/ShowMeasu...p?ID=55,642,440

download 971k, upload 247k

gralismy we trzech wiec teoretycznie to powinno wystarczyć... chyba M$ musi się pośpieszyć z tą infrastrukturą w Polsce.
Ryo-San
to cos musialo byc nie tak. Teraz gralismy na 8 osob i wszystko smiagalo bez problemu -hostowal Uzny, pozniej Ty hostowales i tez wszystko cacy. A jezeli Cie wywala to nie jest to wina gry tylko cos z laczem - problemy z modemem or something else.
ogolnie to jak najwiecej takich spotkan; ) brechta niesamowita. bylo nas tylu, ze nie kazdy mogl nawet wejsc do lobby; )
oby tak dalej, do jutra cool.gif
WeltyKiLy
Najlep[ieuj było jak ja na 128 hostoałem Shinji , Ryo , Jurgeta , Uznego i jeszcze kiklku wink.gif
ps.Przy hoście Uznego rozłaczało czesto wink.gif
Ja na http mam tlyko spłaby up . Na torrencie UPLOAD dochodzi do 40kb/s
WeltyKiLy
Sry za post pod postem ale dziś jeździmy ? Ostatni dzień golda więc wiecei(ale po wekendzie kupuje na roczek i headseta wink.gif ) Szalejemy od 19 ?? Pozdr
OsciBosci
Ja mam łacze 4MBit to moge hostowac...
WeltyKiLy
TO za 35min na Live ? OK ?
Shinji-kun
Czeste disconnecty to kwestia lacza uzytkownika, host nic do tego nie ma. Z tego co slyszalem od wielu osob to kwestia ustawienia routera.
jurget
CYTAT(Shinji-kun @ 9 03 2007, 20:09) *
Czeste disconnecty to kwestia lacza uzytkownika, host nic do tego nie ma. Z tego co slyszalem od wielu osob to kwestia ustawienia routera.

Nazbyt optymistyczne podejście. Wszystko zależy od transmisji host <----> klient, przepustowość tego połączenia zależy ZAWSZE od przepustowości obu łącz (i klienta i hosta) i dodatkowo różne gry wymagają różnych przepustowości wejściowej (download) i wyjściowej (upload).
Najprościej byłoby zrobić pomiary przy pomocy 3 sztuk xboxów w jednym miejscu wpiętych w koncentrator nierutujący (zwany potocznie HUB) i odpalonym jakimś skanerem obciążenia typu Anasil na PC.
Ma ktoś taką możliwość?
WeltyKiLy
Ja nie garm do wakacji ... No chyba ze ktoś goldem 48h mnie poratuje confused.gif/
izon
Izon PL

Ja tez narazie mam lipe z Goldem ale za miesiąc powinno sie to zmienić
jurget
CYTAT(izon @ 1 04 2007, 19:04) *
Izon PL

Ja tez narazie mam lipe z Goldem ale za miesiąc powinno sie to zmienić

To czekamy na Ciebie wink.gif Ostatnio coraz mniej ludzi daje czadu, ale mimo wszystko czasem idzie zebrać komplecik...
Jak wyjdzie Forza 2 to pewnie odpadnie jeszcze ludzi ale do tego czasu jeszcze wiele wody w Wiśle upłynie cool.gif
WeltyKiLy
Ja niedługo będe miał rocznego Golda i 1mb/1mb wiec bedziemy grali smile.gif
Smaczny77
Moge pojezdzic,
gametag: przemolPL
WeltyKiLy
Panowie , Panowie !!! Sobota . O godzinie 19 smile.gif Spasi wam ?
jurget
KOLEJNI GRACZE DOPISANI DO LISTY.
CZEKAM NA WIęCEJ!
__bercik07
gametag: kapuan
krisHGT
Jak w PGR3 to bardzo chętnie. Gamertag: krisHGT PL
BTW, kto ma zakupione dodatkowe paczki z samochodami?
jurget
CYTAT(krisHGT @ 22 05 2007, 08:48) *
Jak w PGR3 to bardzo chętnie. Gamertag: krisHGT PL
BTW, kto ma zakupione dodatkowe paczki z samochodami?

Zdecydowana większość ludzi (w tym ja sam) ma te darmowe packi. Są też tacy którzy nic nie mają ale i tak jakoś się jeździ tymi gratami standardowymi wink.gif
Matriks_1111
GT: Matriks 1111

smile.gif
INsejn
Ja też zawsze chętnie się pościgam wink.gif
Mój GT: INsejn
wujakamil
PGR 3 zawsze zwarty i gotowy biggrin.gif
Mój tag: WUJA 360
Valeq
GT: Szpaner

EDIT

Płytka mi się porysowała i niewiem kiedy będe mógł znowu grać. sad.gif
jurget
Moja konsola już tydzień nieczynna, ale wczoraj dotarła do serwisu, może w poniedziałek dostanę ją spowrotem i znowu będziemy grać.
jurget
CYTAT(Valeq @ 7 06 2007, 13:09) *
GT: Szpaner

EDIT

Płytka mi się porysowała i niewiem kiedy będe mógł znowu grać. sad.gif

Kurcze to kup na allegro za 30 zeta. Pozdrawiam
No chyba, że ściemniasz bo widze, że kupiłeś Forze2.. Ja też kupiłem biggrin.gif
Valeq
nie ściemniam, pękła mi angry.gif ,może kupie na początku lipca, bo chętnie bym sobie jeszcze pograł i nabił w końcu rank 1
Brolly PL
BROLLY PL chetnie sobie zagram z polakami
dx36
DX36PL
Jameroo
GT: JameroquaiPL
PGR3 i PGR4
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.