Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Project Gotham Racing 4
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Towarzysz
Ja juz gralem w praktycznie pelna wersje i motory to cos, co wniesie bardzo duzy powiew do rozgrywki.
Keymaker
CYTAT(Towarzysz @ 27 08 2007, 12:06) *
Ja juz gralem w praktycznie pelna wersje i motory to cos, co wniesie bardzo duzy powiew do rozgrywki.

Czyli co, motory śmierdzą ? biggrin.gif Mam nadzieję, że chodzi raczej o powiew świeżości. A przy okazji, to widziałeś jakieś samochody marki BMW ??? cool.gif
komar737
BWM? Tia, jest stare 320i z 86 roku. Kiedy do niego wsiadziesz, skin kierowcy zmienia sie na lysego wiesniaka z tania bizuteria. Na dodatek, soundtrack zapodaje od tego czasu same benzyniaki umcyk umcyk.
PePeP
Na www.xboxyde.com jest do zassania intro. Co prawda jakość jest daremna, bo jest to "screener" (wole to słowo niż "cam shot" hehe, bo brzmi podobnie do...), ale i tak widać, że gierka ma super grafikę (samochody, odbicia w kałużach, otoczenie, deszcz, krople na szybie itp. itd.), a samo intro ma odpowiednią muzyczkę i klimat... Całe szczęście, bo intro Forzy 2 było daremne, a grafika w samej grze też chyba się przyczyniła do modnego ostatnio narzekania na 360'kę. Mam nadzieje, że PGR4 zarządzi w także w trybie single player i nie będzie się do czego przyczepić :-)
Mastah27
Screeny:

http://www.gamersyde.com/news_4908_en.html
Mastah27
O tym jak wygląda interfejs plus screen z Photo Mode:

http://www.gamersyde.com/news_4934_en.html
Zwirz
Na www.gram.pl jest już PRE-ORDER na PGR4. Cena - 249zł
Mastah27
CYTAT(Keymaker @ 26 08 2007, 11:47) *
Wiadomo już czy będą samochody marki BMW ?

Będą smile.gif:

http://i3.tinypic.com/6hfb38n.jpg
Keymaker
ninja.gif

Ja nie chcę tu używać typowo gimnazjalnych odzywek typu "must have" czy coś w tym stylu, ale... DAWAĆ MI TO !!! pifpaf.gif
B0dz1o
Lista 50 achievmentów w PGR 4
slonik
Dwa nowe filmiki na gametrailers - grafa nie rozwala, ale jest ładnie.
Soul
Mnie tam się podoba , i to bardzo zwłaszcza motor :)
myrdolf
widok zza owiewki jest spoko. Ale nie podoba mi się to ,że gościu który mija drugiego motocykliste przy gestach ciągle patrzy do tyłu ,nawet jak już go wymijamy. Słaby script IMO
Jakim
kolejne screeny. Zwróćcie uwagę na ostatni screen. Otoczenie rozwala.

GAMERSYDE
Blim
Gameplay IMO wygląda biednie.
PePeP
Tak czy siak pojawiło się intro w wysokiej jakości (direct feed).

http://www.gamersyde.com/news_5044_en.html
B0dz1o
Pełna lista pojazdów w PGR 4
Zwirz
Obejrzałem filmiki z gameplayu i uważam, że ta gra niszczy wszytstkie arcadowe ścigałki... jak tylko będzie kasa to będzie PGR4
Blim
http://www.gamersyde.com/news_5046.html
Tutaj jest parę fajnych filmików.
Zwirz
objerzyjcie intro z PGR4. Bardzo fajny i klimatyczny. A śnieg to po prostu rewelka Intro PGR4 macie linka obejrzyjcie sobie.
Mastah27
http://www.bizarrecreations.com/article.php?article_id=5277

Bizarre Creations zostało wykupione przez Activision. Co to oznacza? Ano to, że PGR4 to ostatnia gra z serii stworzona przez BC, ponieważ właścicielem marki PGR jest Microsoft. Jeszcze kilka dni temu czytałem o tym, co może znaleźć się w PGR5, a tu taki zonk. Z drugiej strony jestem ciekaw, czy możliwe będzie ukazanie się sequela od Bizarre, tyle że pod innym tytułem...
qazar
CYTAT(Mastah27 @ 26 09 2007, 18:59) *
http://www.bizarrecreations.com/article.php?article_id=5277

Bizarre Creations zostało wykupione przez Activision. Co to oznacza? Ano to, że PGR4 to ostatnia gra z serii stworzona przez BC, ponieważ właścicielem marki PGR jest Microsoft. Jeszcze kilka dni temu czytałem o tym, co może znaleźć się w PGR5, a tu taki zonk. Z drugiej strony jestem ciekaw, czy możliwe będzie ukazanie się sequela od Bizarre, tyle że pod innym tytułem...

Nie no lipa na max:/ myslaem ze wykupi ich M$:/
PePeP
Też jestem bardzo zdziwiony... Raz MS mocno inwestuje (Lionhead, Bungie, Rare), a innym razem przepuszcza okazje. Dziwi tym bardziej, że akurat ta firma wykazała się niesamowitym talentem i zaangażowaniem w temacie X360 (PGR3 wyrobił się na start, do tego wyglądał super i chodził płynnie, Geometry Wars to jeden z największych hitów XBLA). Poza tym, biorąc pod uwagę problemy chłopaków od Forzy z robieniem efektownej grafiki, taki developer był MS bardzo potrzebny... Tym bardziej jestem zdecydowany na zakup PGR4, bo teraz wiem, że czekanie na PGR5 nie ma większego sensu. Do tego ostatni Official Xbox Magazine (czy jakoś tak) dał 10/10 PGR4 (Halo3 dostało 9/10 !!!), więc gra może być naprawdę wybitna...
Emet
Skoro zrobili następce MSR (DC) pod nazwą PGR (X) to teraz mogą zrobić nieoficjalną kontynuację pod inną nazwą (tym razem mam nadzieję że multiplatformową - PS3 i X360).
YETI
Nie po to Activison wydało kilka milionów zielonych na kupno Bizarre Creations, aby ci wydawali gry tylko na X360 wink.gif
Sadze, ze nawet PSP z NDS dostaną swoje gro od BC smile.gif
I w sumie dobrze sie stało, skorzystają na tym tylko gracze.
Zwirz
Na PSP i NDS mozna by spokojnie wydać Boom Boom Rocket tongue.gif Gra stworzona przez Bizzare Creation i wydna pod szyldem EA PoGo... Ciekawe jaki tytuł teraz wymyślą dla duchowego następny PGR
kraczek
Po obejrzeniu intra przez chwile nie moglem dojsc do siebie. Ta gra niszczy. (pipi) dlaczego nie stać mnie na HDTV ;((((((( bo bez tego nie mam po co kupowac konsoli ;/
the_m
Pierwsza(?) recenzja. http://www.gametrailers.com/player/25840.html
GameTrailers 8.7/10
design 9.1
gameplay 8.4

Ja bym sie nimi tak do konca nie przejmowal, u nich gry czasem dostaja dziwne oceny - co nie zmienia faktu ze jest to chyba pierwsza (video) recka PGR4
Emet
Jak to jest ze zniszczeniami w PGR4 (i przy okazji w PGR3)? Są czy ich nie ma? Bo w jedynce i dwójce były...
Towarzysz
Sa i to konkretne, ale do Dirta im daleko.
Orange
Gamespot 8.5/10

http://www.gamespot.com/xbox360/driving/pr...reviews;title;2

Eurogamer 9/10

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=84445

Edge Magazine 9/10

Czyli jest dobrze smile.gif.Juz nie moge sie doczekac az usiade za kolkiem Testarossy na ringu w deszczowa pogode wink.gif
michu123
IGN UK: 9.1/10
TEAM Dabrowa Tar.
Pograłem juz troche(wersja PL),pierwsze wrazenie-rewelka, grafa jest sliczna...ok zmykam trzepac kudosy biggrin.gif
ping
musisz głęboko siedzieć w branży skoro udało Ci się wyrwać tytuł 2 tygodnie przed premierą... swoją drogą mógłbyś podzielić się jakimiś spostrzeżeniami zamiast się wyłącznie chwalić wink.gif
PePeP
A ja mam pytanko czy ktoś jest zorientowany w sprawie blokady regionalnej w wersji AZJATYCKIEJ, ponieważ wyszła dziwna sprawa. Wpierw pojawiła się ona w PLAY-ASIA jako region free. Potem był chwilowy brak towaru. Teraz towar jest ponownie dostępny, ale pisze że jest tylko dla Japan/Asia. Co ciekawe ZNIKNĘŁY ikonki kompatybilności (wcześniej były) i dołożono tekst jaki jest normalnie przy grach na PS3 o tym, że nie wysyłają tej gry do UE, Norwegi itp. Bardzo dziwna sprawa. W końcu jak gra nie działa w UE to po co ktoś miałby ją zamawiać hyh.gif Do tego dlaczego nie ma listy kompatybilności i dlaczego wcześniej pisało co innego. Oliwy do ognia dodaje fakt, że DVD CRAVE ma tą wersje w ofercie, jako preorder i piszą, że jest region-free. DVD CRAVE to nie wyrocznia, ale coś może być na rzeczy...
ping
po to miałby ktoś ją zamawiać bo przykładowo może mieć konsole w tymże regionie. Skoro coś może być na rzeczy to spokojnie poczekaj, faktycznie sytuacja wydaje się dość dziwna i na Twoim miejscu czekałbym na jej wyjaśnienie wink.gif
PePeP
Chodziło mi o to, że INFO o nie wysyłaniu towaru do UE miały do tej pory tylko produkty i gry na PS3. PGR4 w wersji ASIA jest chyba jedyną grą na 360, której nie wolno zamawiać mieszkańcom UW.
C1REX
CYTAT(ping @ 3 10 2007, 14:17) *
musisz głęboko siedzieć w branży skoro udało Ci się wyrwać tytuł 2 tygodnie przed premierą... swoją drogą mógłbyś podzielić się jakimiś spostrzeżeniami zamiast się wyłącznie chwalić wink.gif

Ewentualnie pirat wypłynął na sieci przed premierą.
maciucha
Wrog też gra więc chyba nie wypłynął wink.gif .
EDIT : a skad wiesz ze Tema coś tasm też nie jest jakimś redaktorem itp. ?
kfadratson
CYTAT(maciej95r @ 6 10 2007, 16:07) *
Wrog też gra więc chyba nie wypłynął wink.gif .

o'rly?
C1REX
U mnie w sklepie już jest gra.
grykom
CYTAT(PePeP @ 6 10 2007, 15:01) *
Chodziło mi o to, że INFO o nie wysyłaniu towaru do UE miały do tej pory tylko produkty i gry na PS3. PGR4 w wersji ASIA jest chyba jedyną grą na 360, której nie wolno zamawiać mieszkańcom UW.

Zamówiłem tego PGR'a4 jako właśnie Region Free, zapłaciłem, a drugiego dnia dostałem maila że grę wysłano ale już jako NTFS/J ...
Od razu napisałem maila jak to jest i dostałem odpowiedź :
CYTAT
No worry, we confirmed that the game 'Project Gotham Racing 4' is region free and it should compatible your PAL system.

Moim zdaniem poszło jakieś polecenie "od góry" jak masa ludzi zaczęła tą grę zamawiać.
PePeP
No też tak sobie pomyślałem. To by tłumaczyło dlaczego zakazano sprzedaży gry do UE. Żałuje teraz, że jej nie zamówiłem od razu... Ehh...

Ale spoko, teraz już nawet nie żałuje bo w DVD CRAVE jest super cena - około 140 zł !!! Jak ktoś planuje zakup, to niech lepiej już teraz zamawia, bo pewnie niedługo się skończą. Moja przesyłka została wysłana dziś rano (w końcu oni mają czas +8h), wiec powinna dojść w przyszłym tygodniu.

Gra dostałą od IGN UK 9.1, ale od normalnego (US) IGN już tylko 8.1. Bardzo dziwi mnie argumentacja. Według nic gra jest mniej dopracowana od poprzedniczek ("lacks the polish of previous iterations"), a zarówno programiści jak i większość innych recenzentów sugeruje, że ta część jest bardzo dopracowana (bo robiona bez pośpiechu, bez konieczności walki z nową technologią). Do tego grafika dostała ocenę tylko 8.0 - podobno za aliasing. Jeszcze nie dostałem tego tytułu, ale wydaje mi się, że w wyścigach gdzie tło cały czas się rusza i mamy motion blur to nie powinno być problemem. Jakoś w Halo 3 im to nie przeszkadzało...
Jędrek
Jak wrażenia po demku (w przypadku niektórych po pełnej wersji) ?
maciucha
Pierwsze wrażenie- wow ta gra jest po PL. Szybko wybralem pogode i autko po czym ruszyłem. jak dla mnie demo to kolejne z tych które są do kitu... Ścigam sie sam z sobą. Grafika owszem fajna i w ogóle efekty git ale ta gra mnie jakos nie pociąga (to samo co było z PGR3 confused.gif) Po demku napewno nie kupie. Zobacze jak bedzie w reckach....
emik
A ja po demku mam mile wrazenie... To nie to wrazenie jakie bylo z "dwojka", ale jest git smile.gif
goldberg
CYTAT(C1REX @ 6 10 2007, 17:41) *
U mnie w sklepie już jest gra.

Tak??? A w ktorym, bo tak sie sklada, ze pracuje w GAME i wciaz na mojej rozpisce widnieje 12.10.07... Wiem, ze niektore sklepy Gamestation dostaly juz kopie, ale z pewnoscia nie sa na tyle glupi, zeby rozpoczac juz sprzedaz ( Numer z tepakami z Argosu i Halo 3 z pewnoscia sie juz nie powtorzy )...Wiec albo widziales jakiegos importa lub zwykle pudelko na ktorym nie doczytales "Preorder Now"...W zadnym GAME, Gamestation, Virgin Megastore, Woolworth'cie ani Argosie sprzedaz sie jeszcze nie zaczela!
Mastah27
CYTAT(maciej95r @ 10 10 2007, 15:30) *
Pierwsze wrażenie- wow ta gra jest po PL. Szybko wybralem pogode i autko po czym ruszyłem. jak dla mnie demo to kolejne z tych które są do kitu... Ścigam sie sam z sobą. Grafika owszem fajna i w ogóle efekty git ale ta gra mnie jakos nie pociąga (to samo co było z PGR3 confused.gif) Po demku napewno nie kupie. Zobacze jak bedzie w reckach....

Eee... jak to sam ze sobą? Jeśli wybierasz Nurburgring to jak najbardziej, ścigasz się z czasem, ale wystarczy wybrać Makau i już możesz zmierzyć się w kilku zawodach z przeciwnikami.

Dla mnie to jest to, czego oczekiwałem - poprawiony PGR3 z kilkoma świetnymi feature'ami jak np. pogoda i motorki. Demka jakoś specjalnie mocno nie katowałem, ale z tego co zobaczyłem to jedyną rysą na tym diamencie jest chyba jeszcze niższy poziom trudności (mówimy oczywiście o platynie) niż w poprzedniku. W każdym razie pre-order złożony i z niecierpliwością czekam na paczkę.

I na koniec taka ciekawostka - wybór języka jest możliwy bezpośrednio w opcjach, więc jeśli ktoś chce mieć grę po angielsku nie trzeba będzie bawić się w zmianę Locale.
Orange
CYTAT
jeszcze niższy poziom trudności (mówimy oczywiście o platynie) niż w poprzedniku

Platyne w PGR 3 mial jakis niewielki ulamek graczy ,wiec nie mozna mowic ,ze to rysa na diamencie i ,ze poziom trudnosci jest "jescze nizszy".Ja wiem ,ze sa ludzie ktorym to trudnosci nie sprawialo za duzej ale niestety poziom trudnosci dostosowywuje sie do sredniego gracza a nie do maniakow tongue.gif.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.