Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Project Gotham Racing 4
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
t3xz
Wrogu - Tobie udało się to chyba w 2 dni z hakiem od premiery O_O
Amatorek
Witam
Jak usunąć własne powtórki i fotografie z menu gry?
xplode111
Jest ktos chetny do zrobienia achievow na online??Potrzbuje jeszcze dwoch ludzi aby zrobic achiev dominajcja zespolu,takze kazdemu sie przyda.Walcie smialo na XplodePL. wink.gif
marcin0903
CYTAT(xplode111 @ 12 12 2007, 16:23) *
Jest ktos chetny do zrobienia achievow na online??Potrzbuje jeszcze dwoch ludzi aby zrobic achiev dominajcja zespolu,takze kazdemu sie przyda.Walcie smialo na XplodePL. wink.gif

Tego achieva, to można zrobić spokojnie samemu dołączając się do gier rankingowych..
Orange
czy glitche graficzne to normalka w tej grze czy to cos u mnie nie tak ?
Chodzi mi na przyklad o dziwnie pojawiajaca sie i znikajaca wode z szyby.
Pozatym dziwnie wyglada gdy najpierw pojawiaja sie slady po chodzacych wycieraczkach a dopiero pozniej wlaczaja sie wycieraczki.
Wojthas
Jak dla mnie to dla tej gry warto kupić X360. Nawet na zwykłym tv wygląda obłędnie. Zalety - za dużo by wymieniać. Wady? Myślę, że brak ustawienia własnego sterowania ( brakuje tego z PGR 2 - x - wsteczny a b - ręczny ), więc musiałem sie przyzwyczaić do nowych. No i nieco gorszy soundtrack. Ale gra i tak wymiata biggrin.gif
jasiopatryk
Od dziś dostępne są dodatki do PGR4. Ściągnął może ktoś z was je ? Bo ja to zrobiłem, ale niestety nie działają.
Hlipo
Usuń dodatki zrób aktualizacje gry i pobierz ponownie.
jasiopatryk
Wielkie dzięki już się pojawił nowy tryb.
elsaint360
BOŻE. Takie mam odczucie po 2.godz. grania w to GÓWNo. Znacznie więcej frajdy sprawił mi PGR3. Po co te ,,zapychacze" np. przejedź przez pachołki czy coś w tym stylu. Moja ocena to:6+. MASAKRA!!
hooki
ja gram od dwóch dni i jestem w niebo wzięty.. fun, fun, fun i jeszcze raz fun. 300kmh na prostej, bokiem w zakręt, bokiem w drugi i dalej jazda.. geniusz.
Zeratul
Dwa pytania...

1. Czy w tej grze zabki wszedzie to normalka?

2. Jak to sie gra? Bo nie umiem jezdzic tongue.gif
Keymaker
Gaz podłoga, trzy zdrowaśki, setka na oprzytomnienie i jedziem laugh.gif Tak się jeździ smile.gif
hooki
dokładnie, pizda do dechy i ogień na poprawkę. arcade pełną parą.
Zeratul
no wlasnie nie jest to takie pure arcade bo hamowac trzeba confused.gif kurna przejechalem w koncu jeden wyscig na platyne, ale widze ze czeka mnie meka... no i te dlugie loadingi ;/
Arek_
Komplet Platynek to jedyny skillowy Achievement i warto o to powalczyć, bo inne zrobi każdy na poziomie "easy". Zajęły mi ok.15-20h (w tym 3h nauka zakrętów Behemota reverse, 3x razy za długiego dla mnie by się nauczyć, GRRR), w PGR3 12h. Polecam patrzeć do listy kumpli czym to robili, nie do najlepszych, bo oni grają na Kudosy trudniejszymi brykami
Grrubas
ząbki na lcd to normalka, pgr4 nie ma AA
bajej
eee pgr4 na 100% ma AA(o ile mnie pamiec nie myli to 2x), porównaj to do ząbków w pgr3...
A w czasie photoshotów AA wbija na poziom chyba x4 lub nawet x16
skyblue
CYTAT(hooki @ 30 04 2008, 23:51) *
dokładnie, pizda do dechy i ogień na poprawkę. arcade pełną parą.

jakie Arcade? bo nie zauważyłem? za to fruwające na wszystkie strony samochody bez mozliwości zapanowania nad nimi są wszędzie. Przedtem grałem w MSR, tam było Arcade, a PGR4 jest niczym, ani to arcade, ani to symulacja, trasy ciasne, zero szaleństw, bieda, bieda, takie 5/10
Colin84
Ciasne trasy? Wcale nie takie ciasne, zresztą to w końcu trasy uliczne a nie tor wyścigowy smile.gif
Samochody bez możliwości zapanowania nad nimi, zero szaleństw? Kwestia kierowcy tongue.gif
Fizyka to taki półśrodek między arcade a symulacją. Bardzo przyjemny i można sie pobawić wink.gif
Wojthas
CYTAT(skyblue @ 6 05 2008, 01:46) *
jakie Arcade? bo nie zauważyłem? za to fruwające na wszystkie strony samochody bez mozliwości zapanowania nad nimi są wszędzie. Przedtem grałem w MSR, tam było Arcade, a PGR4 jest niczym, ani to arcade, ani to symulacja, trasy ciasne, zero szaleństw, bieda, bieda, takie 5/10

Każdy wózek da sie opanować. Nawet Koenigsegga w czasie deszczu/śniegu. Kwestia umiejętności. Jak baletnica nie umie tańczyć to narzeka, że ją gacie cisną tongue.gif Jak dla mnie PGR to arcade pełną gębą. A trasy są zróżnicowane i jakoś samych ciasnych w grze nie zauważyłem.
signap
czy te fotki z PHOTO MODE mozna zgrac na pena i na PC potem zrobic sobie tapete czy tylko zdjecia zapisuja sie na dysk?
ArkejD
mozesz je wysłac na strone pgrnations i potem ściągnąć na pc
signap
ale to wymaga GOLDa czy na Silverze mozna?
hooki
CYTAT(signap @ 9 06 2008, 14:49) *
ale to wymaga GOLDa czy na Silverze mozna?

można. ja tak robiłem swego czasu.
signap
mam problem z ostatnim eventem w trybie Arkady smile.gif, trasa - szalone zakrety (srebro dla 2.08 - platyna dla 1min..........) - caly czas proboje zrobic to motorem, drifty dla zatrzymania czasu ale jeszcze sporo mi brakuje do konca trasy:/. Jakie porady?
__bercik07
rob drifty ile wlezie...jezeli zobaczysz, ze masz juz pare tys punktow to stuknij w cos zeby wyzerowalo wynik i driftuj dalej;)
signap
jak pamietam mam ukonczyc trasie w 2.08 wiec stukanie chyba zbytnio nie pomoze
__bercik07
driftujac zatrzymujesz czas, staraj sie przejechac jak najwiecej na jednym drifcie, nastepnie lekko w cos walnij by licznik kudosow sie wyzerowal i driftuj od nowa (w wyscigu jest limit kudosow do zdobycia za drift jezeli osiagniesz maksimum to drift juz czasu nie przedluza dlatego najlepiej w cos walnac jezeli masz juz pokazna sumke)
Wampis
Limit jest tak wysoki, że nie należy się nim specjalnie przejmować.
signap
na bronz zrobilem to w ok 2,20 confused.gif niewiem skad wytrzasnac ze 20s, chyba trzeba jak najdluzej driftowac by miec kilka sec do przodu zawsze
jarken
Ściągnij sobie replay z najlepszym wynikiem i spróbuj tym samym sposobem to zaliczyć. Trzeba wybrać najlepszy motor do driftu i ślizgać się ciągle z jednej strony ulicy na drugą.
signap
zrobilem pare zdjec bez polaczenia z netem i jak je wyslac? Bo wchodze w moje zdjecia i tylko moge je obejrzec ew sladjy.PS tylko 5 fotek mozna wrzucic?
Colin84
CYTAT
zrobilem pare zdjec bez polaczenia z netem i jak je wyslac? Bo wchodze w moje zdjecia i tylko moge je obejrzec ew sladjy.PS tylko 5 fotek mozna wrzucic?

Z fotkami troche lipa jest. Też próbowałem wysłać już zrobione i zonk. Można wysłać tylko zaraz po zrobieniu, przynajmniej tylko tam widziałem taką opcję. Tak samo jest zrąbane z głosowaniem (dla achiva), z replayem obojętnie, za fotkę wpadło dopiero kiedy na swoją zagłosowałem.
signap
nie moge zrobic tego eventa na silver (arcade) co polecacie? Ten motorek (chyba najszybszy jest) czy moze cos wolniejszego ale bardziej do driftow a moze inna taktyka?
Wampis
Na silver to wszystkim można, polecam mimo wszystko przynajmniej złoto.
Co to tego eventa to nie wiem o który chodzi, ale jeśli to czas vs kudos, to jasne, że auto do driftów. A motorów w ogóle nie polecam, gra się nimi znacznie trudniej.
signap
ok, sprawdze niedlugo. Niewiem czy mi skill do scigalek sie zwiekszyl bo 4 na silvery to proscizna, trudniej bylo raczej w PGR2 jak pamietam

poszlo, za 2 razem jakims porszakiem smile.gif, wcale to trudne nie bylo smile.gif
Abdul
Takie głupie pytanie. Da się w tej grze włączyć/wyłączyć licznik okrążeń ? chytry_.gif Wydaje mi się że wcześniej był , teraz go nie ma i mnie to drażni. Grzebałem w opcjach i kurfa albo źle szukam albo nie ma.

edit. kurfa , wygląda na to ze mi się save pochlastał i powstał jakiś bug. grając z karty pamięci z wczytanym profilem nie wyświetlała się ani "pozycja" ani "okrążenie". super.
Psyko
Graja jeszcze ludzie online w PGR'a 4?
Colin84
Grają, głównie ustawki dla rozrywki i pod achivy.
Owiec
Dlatego granie samemu troche mija sie z celem, bo jak trafisz na kogos to cala grupa na chura daj Ci bombe na pierwszym zakrecie i do konca wyscigu musisz ich gonic.
hooki
ja grałem zawsze rankingi online samemu i mile wspominam wyścigi w pgr4, 100x lepiej jak te z forzy..
Wampis
Zależy kiedy grałeś, ostatnio to jeżdżą w większości hamburgery z pseudoklanów. Niektórzy są naprawdę dobrzy i ich nie dogonisz (jeżdżą na pamięć jednym autem), inni grają razem i wypychają innych. To co widzieliśmy przed wakacjami z Colinem, to chamstwo do kwadratu.
hooki
no ja grałem od lutego do maja/czerwca ostro i było faajnie.
scalibur
Czy wie ktoś/coś na temat turnieju w PGR4 na polskim finale WCG 2008 które odbedzie sie 30.08.2008.
Niestety jak narazie strona WCG 2008.pl milczy w temacie, a tu zostało raptem tydzien do finału ?/!!!/? ranting.gif icon_chainsaw.gif
Mikes
Pogralem juz troche, gierka miecie biggrin.gif Świetne samochody, genialna grafika, bardzo przyjemny model jazdy. Na minus słaba muzyka i nieintuicyjne menusy.

9/10

Zmieniam zdanie nt. muzyki. Gra po prostu zapętliła mi utowry electro, a ja tej muzyki nie trawie. Jak zaczeła leciec muzyka klasyczna podczas jazdy londynem w deszczu to oniemiałem biggrin.gif

2 pytania:

Da się w jakiś sposób zgrac zdjecia zrobine w grze na dysk przenosny?

Da się jeździć po danym miescie? Coś słyszałem ze sie da.
KIELiCH
1. Fotki wysyłasz z poziomu gry (zaraz po zrobieniu foty) na: http://pgrnations.com/mystats/ i tutaj też możesz je ściągnąć (po zalogowaniu się ofcoz) i zapisać na HDD/Pen whatever...
2. Można pojeździć po całym mieście, jeśli o to Ci chodzi, w trybie Zawody Turystyczne..czy jakoś tak tongue.gif
kulak4
KIELiCH, a ten tryb "Zawody Turystyczne" to polega na tym, że można sobie pojeździć bez limitu czasowego itp. ale tylko na pojedyńczych trasach? Nie mam pojęcia jak to może inaczej wyglądać (grałem tylko w demko "PGR4", a na YT nie ma takiego filmiku), bo zapewne na coś w rodzaju "Test Drive" Unlimited" nie ma co liczyć...
Wampis
Na multi możesz się powłóczyć po mieście i pozdobywać kudosy.
kulak4
Ale jak nie mam Golda (zresztą "PGR4" narazie też nie) to chyba pupa blada? Bo brakuje mi takiego free-roamingu z widokiem z kabiny jak w "TD:U" (najbliższą okazję do "samochodowych wycieczek" będę miał dopiero w "Far Cry'u 2 :-D)...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.