Dzisiaj odbył się finał polskiego WCG i znowu wygrał motorsportmanPL (rok temu w FM2), nie wiem z kim grał bo na www są same nazwiska a nie ksywki. Więc ekipa na finał w Kolonii będzie mocna. Teraz czas na nagrodę: walkę z iCam v1 podobno nieosiągalnie utalentowany, choć chyba musi potrenować kilka minut więcej, bo qG Handewasser i R1R Live mają o wiele lepsze czasy.
1. impacT Motorsportman
2. impacT Boniek
3. NIE
Dostalem dzisiaj konsole i wlaczam PGR 4, wszystko fajnie ale jak biore zakrety to po bokach smuzy (strzalki, budynki) i moje glpie pytanie to jest efekt w grze czy tc robi mnie w uja.
No i kolejna niespodzianka, gdy sie bawie radiem (dpad up albo down) to mam dropy animacji. Kpina Bizarre, czy to tylko moj przypadek?
Mam wrażenie, że jest to związane z doczytywaniem się danych z napędu DVD. W każdym razie nawet jeśli powód jest inny, to też miałem zwolnienia.
Wlasnie zle sie wyrazilem, nie jest to drop, lecz przeskok animacji. No coz, taki urok pgr'a widocznie. Ogolnie gra swietna, seria trzyma poziom.
ja pamietam jedynie dropy chyba gdy padal deszcz oraz kilka aut zebralo sie przy zakrecie. Muze pusczalem z custom ostow i zadnych dropow nie uswiadczylem
Sciagnalem te darmowe DLC, ktore daje tego koncepcyjnego Peugota i tryb Turystyczny + zabawe w kotka i myszke. No dobra ale w menusach nie moge doszukac sie tego freeroamingowego trybu turystycznego, gdzie to jest?
w platnym DLC to jest
W opisie tego darmowego (30 mb) pisze ze jest, albo mi sie pokickalo... To co jest w tym darmowym, tylko ten peugot?
Jest na multi, w płatnym dostajesz pojedyncze wyścigi - wyzwania.
6 listopada zaczynają się Mistrzostwa Świata w PGR4 na WCG, niezwykle mocny sład, niemal cała czołówka (nie tak jak w innych grach). Motorsportman wylosował super, tyle że chyba zmienił nazwisko

Pozostałe grupy są piekielnie mocne, szczególnie grupa D:
http://www.wcg.com/6th/tournament/2008/tm_...sort=G080416110Główni faworyci to (wg mnie): (R1R) Live, Handewasser, SteVeK, TER_BURBERRYqq, Daveyskills i może Cam jeśli potrenuje. Ponadto jeszcze 6-ciu niezwykle mocnych.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.