CYTAT(PESinter @ 18 07 2007, 13:48)

Ad 1. Widać, że wrażliwa osoba z Ciebie. Ja wolę tytuły z oznaczeniem 15+ i wzwyż. I chcę mieć możliwość grania w takie produkcje.
alez ja bardzo bym chcial grac w produkcje z oznaczeniem +18. ale niech to beda produkcje dla doroslego odbiorcy i za to dostaja ten znaczek, a nie za to, ze trup scieli sie gesto. bo mimo, ze jedno drugiego nie wyklucza (przyklad: Killer7), to jednak na palcach jednej dloni mozna policzyc gry, ktore zostaly oznaczone jako "dla doroslych" za powazna fabule, a nie za hektolitry krwi.
CYTAT
Ad 2. No ale żeś teraz zapodał przykład. Brawo.
no to Pokemony. whatever.
CYTAT
Ad 3. Tępić to właśnie to co robimy na forum(negujemy takie zachowania szczeniaków).
a ja wlasnie tego nie zaobserwowalem.
CYTAT
Ad 4. Co ja mam do pozwalania... Po to jest forum aby polemizować na pewne sprawy. Nielogiczne i bezpodstawne w przypadku Twojej osoby jest właśnie wydawanie jakiejkolwiek opinii na temat gry Manhunt bez zagrania w nią, a przede wszystkim całkowitego przejścia tej gry!
Zabijanie dla zabijania?
ano.
CYTAT
Tak uważasz?
ano.
CYTAT
Nie znasz fabuły i biegu wydarzeń w tej grze. Raczej zabij innych by móc żyć i przejść do następnego lewelu by poznać resztę fabuły.
niech no zgadne - reszta fabuly mowi: zabij jeszcze wiecej, zeby poznac reszte fabuly? ja sie o fabule w Manhuncie tez troche naczytalem. i nie wcisniesz mi kitu, ze to dla poznania fabuly ludzie w to grali.
CYTAT
Przecież takie coś to podstawa prawie każdej gry od początku dziejów elektronicznej zabawy.
dlatego nad Manhunta przedkladam Super Mario Bros. ewentualnie Metal Sluga.
CYTAT
Manhunt to typowy survival.
typowym survivalem to jest seria Resident Evil. Manhunt to typowa rzeznia z nastawieniem na potajemne wykanczanie przeciwnikow, zamiast metody Johna Rambo.
CYTAT
Czym się różni "survivalowo" od takiego Resident Evil? Chyba tylko tym, że w Manhunt masz 3 stopnie wykończenia przeciwnika za pomocą każdej z dostępnych broni.
plus fakt, ze nie sa to potwory, tylko ludzie, calosc jest wzorowana na reality-show, a sceny morderstw sa chorobliwie wrecz szczegolowe.
CYTAT
Że w Manhunt można robić fatale za pomocą śrubokręta lub worka foliowego? Co z tego skoro grafika i sposób ukazania krwi jest tam raczej komiksowy, wręcz rysowany i niebyt realistyczny. To właśnie ce....e gry R*.
a moze to nie konwencja programistow, tylko ograniczenia sprzetowe?
CYTAT
Je chcę gry Manhunt 2 i tyle. Nie mam ochoty na nic w kategorii 3+ ani Barbie jak co niektórzy tylko chcę porządnej produkcji dla dorosłych.
ja bym chcial wiecej gier w stylu Killer7, Fahrenheit, nawet Broken Sword. gier w ktorych fabula nie jest wymyslona na sile historyjka majaca usprawiedliwic mordowanie w jak najbardziej sadystyczny sposob przeciwnikow, tylko czyms wiecej. czyms, co przyciagnie doroslego odbiorce wlasnie fabula zamiast hektolitrami posoki.
zreszta zauwaz, ze nikt z piszacych w tym temacie nie jest ciekaw jaka bedzie fabula, o co bedzie chodzic, tylko raczej powtarzaja sie co chwila glosy typu: "juz sie nie moge doczekac, az udusze kogos torebka foliowa", "chce juz wydlubywac oczy srubokretem", czy "dawac mi ta gre i zeby byla krwawsza niz poprzednia". i stad ma pewnosc, ze Manhunt nie jest fajna gra, bo ma fajna fabule, tylko jest fajna gra, bo fajnie sie w nim morduje.