Manhunt 2 bedzie na PS2 także PSP http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=72714Człowiek polujący na zwierzynę
oby nie okazal sie niewypalem ajk to bylo w przypadku gta:vcs na ps2

a jesli wyjdzie to ZA,JE,BI,SCIE
kapitalnie , pierwsza część była rewelacyjna czekam z niecierpliwaością , och to super info .
Don_Pedro
6 02 2007, 22:38
Pierwsza czesc to mimo wszystko jedna z moich najlepszych gier na ps2! Czekam na ta gre! Kupie ja na PS2 i na PSP!!!
No no, fantastyczny news. Pierwszy MH to jedna z najbardziej klmatycznych rzeczy w jakie grałem (a grałem w wiele). Jak nie zrobią z tego mordoklepki/ strzelanki (levele "strzelane" w jedynce były IMO do kitu), bedzie super. Chcę wiecej wykręconych postaci, więcej ponurych, klimatycznych miejscówek, więcej adrenaliny przy eksterminacji gangoli. Więcej tego, co sprawiało, że MH kopał dupsko. Brutalności akurat nie musza podkręcać, było tego w sam raz.
No i wyjdzie na PS2- rewelka!!!
McDriv3r
7 02 2007, 07:48
Cool.Kiedy to wychodzi.
fajowy Manhunt 2 Teaser Trailer -
http://youtube.com/watch?v=ydkkj2-Nixgstrona ruszyla, teaser w lepszej jakosci -
http://www.rockstargames.com/manhunt2zapowiada sie powtorka z rozrywki z lepsza fabula
Hm , miło słyszeć ,że tytuł powraca . Żeby tylko nie dodali jakichś udziwnień .Jedynka była rewelacyjna (przeszedłem 3 razy ) i w takim stylu powinna być dwójka . Cieszyła by poprawa wizualiów .Mogło by dojść kilka fajnych klimatycznych miejscówek ( w jedynca każda zasługiwała na ocenę 10 /10 )
Trochę się jednak obawiam ,ponieważ jakiś czas temu jak dowiedziałm się,że wychodzi nowy Suffering TTB napaliłem się jak na ciepłe pączki , a tu po odpaleniu okazało się,że do pierwowzoru mu baaardzo daleko .Pod każdym względem.
No nic, pozostaje czekać,czekać ,czekać ...
mogliby przynajmniej robic na NGy bo gra zapewnie powtorzy "sukces" Bullego
McDriv3r
7 02 2007, 16:49
Z tego co zauwazylem na filmiku gra wychodzi na ........ Wii LOL !!!!
Solid_Snake_1
7 02 2007, 17:41
Wyobraźcie sobie wydłubywanie oczu Wii-lotem

. Nie mogę się już doczekać (ale wersji na PS2, Wii niestety nie posiadam)!
ooo tak...nocki spędzone z Manhunt'em ze słuchawkami na uszach dawały czadu...o ile pierwsze levele to mistrzostwo brutalności i mega klimatu o tyle ostatnie levele to zwykła strzelanka bez zbytniej rajcowności
oczekuje żeby gra była choć trochę nieliniowa, miała więcej stealth kill'i no i żeby były jeszcze brutalniejsze...sam klimat powinien urywać łeb przy samej d*pie jak w jedynce...
jedynka to gra klimatyczna, acz prymitywna.
Dwójka więc ni ziebi ni grzeje
Manhunt 2 budzi pierwsze kontrowersje
"
Nie trzeba było długo czekać na pierwsze reakcje dotyczące drugiej odsłony cyklu Manhunt. Gra została zapowiedziana oficjalnie przedwczoraj, a już dziś rosną wokół niej pierwsze kontrowersje. Z ogłoszenia o pracach nad programem nie są zadowoleni rodzice zamordowanego w 2004 roku Stefana Pakeeraha.
Choć w wyniku postępowania sądowego ustalono, że kontrowersyjna gra nie była inspiracją dla Warrena LeBlanca do popełnienia morderstwa, to jednak rodzice zabitego czternastolatka mają na ten temat inne zdanie. Patrick i Giselle Pakeraah są rozczarowani wiadomością o produkcji drugiej części Manhunta i mówią wprost o braku poszanowania dla pamięci ich syna.
Tymczasem firma Rockstar Games nie zamierza w żadnym stopniu zmniejszać ładunku przemocy, jaki będzie towarzyszyć zabawie w Manhunt 2. Przedstawiciele studia już wczoraj zapowiedzieli na łamach serwisu MCV, że ich produkt dostanie najprawdopodobniej kategorię wiekową 18+, dzięki czemu będą mogli go kupić wyłącznie dorośli fani elektronicznej rozrywki..."
za gry-online.pl
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=31366taaaa...
najlepsze jak się gra w Munhunta przez kino domowe , te głosy och to trzeba usłyszeć , coś pięknego , mam nadzieje ze 2-ka również będze ryć beret .
czytałem ostatnio

R* ma zamiar też wypuścić Bully2 ( Canis Canem Edit 2 dla nie wtajemniczonych )
Tak więc cieszę się z obydwu produkcji.
Ja nie wiem jak R* to robi że jego gry są tak wciagające
Ciekaw jestem tylko rzonic miedzy poszczegolnymi wersjami. Mam nadzieje ze ta na PS2 i PSP bedzie mniej wiecej identyczna (PSP juz pokazalo ze daje rade w tym temacie), bo wtedy mialbym dylemat ktora wersje nabyc. Na Wii za to moze byc ciekawe sterowanie. Wyrywanie willotem jaj? Hehe! Swoja droga nigdy nie zapomne "oraniem" sierpem genitaliow przeciwnika, wyrywania mu kregoslupa na chama z pomoca lomu, okrutne odrabywanie glowy maczeta czy powolne, brutalne odrzynanie glowy z pomoca stalowej linki. Licze na wieksza schize i jakies inspiracje do Piły. Juz jedynka pokazala co nieco w tym temacie. Pamietacie ZOO? Rodzina Casha byla przywiazana do palow. Za kazdym razem gdy ktos spostrzegl Casha jeden czlonek rodziny zostal pozbnawioany glowy celnym strzalem z gnata duzego kalibru. Mogliby dac tego wiecej. W bardziej zeschizowanej formie. Aczkolwiek nie zeby toi stanowilo motyw rpzwodni gry, taki bonus jak w jedynce.
Świetna wiadomość ;] Jedynkę wspominam rzewnie, ale nie posiadałem własnej kopii, także całej gry nie znam.
Tym ciekawiej będzie teraz. Rockstar dobrze to przemyślało, nie tworząc sequela od razu, tylko odczekując sobie, po drodze racząc nas masą ciekawych tytułów. Tylko czy jednak za dużo nie czekało? W sumie dziwne, że news wyszedł tak późno, no i jeszcze na tą teoretycznie 'umierającą' platformę. Ale nie narzekam, w końcu to kolejne soki do wyciśnięcia z PS2 :>
PESinter
13 02 2007, 18:15
Czekam na Manhunt 2 bardzo bardzo bardzo bardzo kuwa bardzo!!!
2razyjot
17 02 2007, 12:27
Czekam z zapasem torebek foliowych z tesco ("dla ciebie, dla rodziny"), kawalkiem szkla w kielni i kijem baseballowym skitranym w szafie.
wiiboxstation
17 02 2007, 22:43
OMG!!!! Niemogę się doczekać.Motyw zdaje się być podobny do sufferinga , tyle, że Daniel Lamb (główny bohater) trafia do psychiatryka ,a nie do więzienia.Uwielbiam część pierwszą to też kupię część drugą

PS: Jeśli to prawda z tym Bully 2 to trzeba zaoszczędzić troche ( God of war2, Manhunt2,Bioshock)
LegionPolski
17 02 2007, 23:41
jak ktos wczesniej wspomn ial, powinno byc wiecej KAPITALNYCH motywów, jak w
w pamiętnej misji w ZOO
jak kazdy piszacy tutaj czekam z niecierpliwoscia i mam kolejny powod, do nie sprzedania mojej ukochanej ps2

ja nie wiem jak ten rockstar robi, ze te gry sa tak ciekawe, wciagajace i maja w sobie wieeeeelkie zapasy replayablity.
czeką, czeką, czeką!!
zajebisty
19 02 2007, 21:14
Nie gralem w jedynke...widze ze mam czego zalowac i co nadrabiac bo tu juz dwojeczka.Gra naprawde jest taka dobra?
vercetti
23 02 2007, 12:12
nie ma bata, manhunt 1 był naprawde dobrym kawałkiem giery (chociaż nieco niedocenionym) i rad żem jak prosie że będzie dwójka
Don_Pedro
6 03 2007, 20:51
Solidny (pan)
7 03 2007, 17:18
CYTAT(za(pipi)isty @ 19 02 2007, 21:14)

Nie gralem w jedynke...widze ze mam czego zalowac i co nadrabiac bo tu juz dwojeczka.Gra naprawde jest taka dobra?
Raczej klimatyczna, niż dobra. Odejmując brutalność i chore wymysły Rockstar zostaje nam bardzo średnia skradanka. Mimo wszystko wspomniane aspekty starczają, by nas przyssało do ekranu.
Super że wychodzi niedawno przeszedłem po raz drugi manhunta i czekam na więcej
A ja mam tylko nadzieje, ze nie bedzie to zrobiony na szybkensa sequel. Boje sie, ze nowy team Rockstar London (to oni odpowiadaja za ta gre) nie spiepszy klimatu, badz samej mechaniki gry. Mam nadzieje, ze sequel nie skonczy tak
jak niezle State of emergency i mega shitowe State od e. II. Fakt, gra zrobiona byla przez innego developera, ale nie powiem dalem sie nabrac na tytul O.o
Sztajniec
15 03 2007, 22:06
No... mam nadzieję, że dwójeczka nie zawiedzie moich oczekiwań. Jedynka była świetną grą, straszliwie klimatyczną, z bardzo dobrym gameplay'em (dla mnie nie była to średnia skradanka, bo takie określenia też tu padały. O nie, nie, nie. Manhunt to jedna z lepszych gier w jakie grałem). Czekam na tę grę!
Też czekam na ten tytuł!
Solid_Snake_1
13 04 2007, 13:09
Na oficialnej stronie Manhunt'a 2 (
http://www.rockstargames.com/manhunt2/) ukazało się parę nowości, m.in. trailer i trochę screen'ów.
jedyneczka byla tak klimatyczna!!!!ze beret rył + do tego muzyka (dreszcze mi przechodzily a czylem sie jakbym mial szatana za skora...malina)mam nadzieje ze poprawi sie sposob skradania ze bedzie bardziej przystepny(nie ukrywam ze w jedynce milo)tzn wiecej animacji dla bohatera.uwazam ze kluczem do sukcesu gry bedzie fabula,gameplay i muza...pzdr wszytskich mordercow:D hihihi
McDriv3r
5 06 2007, 08:10
Wedlug Sklepu PE gra wyjdzie 6 CZERWCA 2007 a nie w lipcu.Dobrze napisali czy cos im sie je%^o??
Ps.Na IGN sa nowe screeny.
http://media.wii.ign.com/media/883/883115/img_4596104.html
borys123
5 06 2007, 11:47
Kazdy tak jedynke chwali, ze bomba i w ogole... jak dla mnie poczatek byl fajny ale na dluzsza mete zaczelo wiac monotonia(przyczaj sie w cieniu-zabij i tak w kolko) nic specjalnego w nie nie widzialem, ale przyznam szczerze, ze mam nadzieje ze dwojka wniesie cos lepszego wzgledem jedynki.
6 czerwca to chyba data premiery w USA.
E, no patrz, to już jutro! Czyli niedługo się przekonamy.
Sunderland
5 06 2007, 19:17
Poprzedni Menahunt był giercą fajną acz po pewnym czasie nieco nużącą.Za to nowy zapowiada się dużo lepiej sądząc po zapowiedzi w nowym extrimie.Oby wyszła z tego mroczna i w miarę rozbudowana pozycja.
W sklepie PE napisali: "Zamów i zarezerwuj swój egzemplarz już teraz - gra zostanie do ciebie wysłana w piątek, 06 lipiec 2007". I taki termin idealnie mi pasuje. Zawiodłem się tylko na Ultimie, oni zawsze mieli pre-ordery pół roku przed premierą, a u nich nadal cisza.
Również czekam z niecierpliwością na ten tytuł. Jednak mam pewne obawy co do jego jakości (port na ps2) oraz zachowania klimatu części pierwszej, która po dziś dzień wciąga niesamowicie!
Mam nadzieje że się nie zawiodę... przekonamy się już niebawem;)
Burgund
11 06 2007, 15:17
Ostro...
na filmiku pokazali
wyrywanie obcęgami serducha przez plecy
ostro!
Druga część ManHunta pewnie pobije rekord w ilości pozwów sądowych...
Już widzę te reportaże w programach typu "Uwaga!" i "Interwencja".
wiiboxstation
15 06 2007, 16:41
Ciekawe czy bedzie można zagrać na ps3 i czy w jedynke też (kiedś)
Agent_Man
15 06 2007, 16:58
Swoją drogą nazwisko głównego bohatera (Lamb) dziwnym trafem skojarzyło mi się z "Milczeniem owiec" - The Silence of the Lambs. Przypadek ?
Konar$ky
16 06 2007, 10:04
CYTAT
Swoją drogą nazwisko głównego bohatera (Lamb) dziwnym trafem skojarzyło mi się z "Milczeniem owiec" - The Silence of the Lambs. Przypadek ?
W Rockstar wszystko jest możliwe. Może to być czysty przypadek, albo może cała fabuła nowego MH będzie oparta w pewien sposób na tym filmie (tak samo jak trójca GTA, każda oparta na filmie gangsterskim)
CYTAT
Ostro...
na filmiku pokazali
wyrywanie obcęgami serducha przez plecy
ostro!
Druga część ManHunta pewnie pobije rekord w ilości pozwów sądowych...
Już widzę te reportaże w programach typu "Uwaga!" i "Interwencja".
Hehe, zgadzam się, teraz tylko poczekajmy jeszcze na adaptacje filmową, lol.
Don_Pedro
19 06 2007, 13:09
Niezłe jaja z tym zakazem w UK. Ja tylko mam nadzieję że nie wpłynie to w żaden sposób na premierę w EU. Nie mogę się już doczekać tej gry, ostatnio ponownie przeszedłem jedynkę. Świetna gra.
Tu też o tym piszą:
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=34436
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.