Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Film się zatrzymuje zaraz po włączeniu
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Software
TeBe
Witam
Od jakichś kilku miechów mam problem z odpalaniem filmów. Z naprawdę dużą częścią nie ma najmniejszych probleów, jednak niektore zaraz po włączeniu wyłączają się ( odpalane w SuBEdit player się zatrzymuja, w Windows Media Player film niby leci, ale na środku ekranu wyskakuje tabelka, że błąd, że coś tam coś tam, i zamknij, a w VLC Player film się odpala - bo on odtwarza filmy nie mające wszystkich części, np z podglądu w eMule - jednak nie mogę w nim odpalić napisów, bo sposoby na to są conajmniej zagmatwane). Mam najnowszys pakiet kodeków K-Lite (tylko), więc raczej nie w nich problem. Myślę, że może to mieć problem z pofragmentowaniem partycji (defragmentator systemowy sobie z tym nie radzi), choć to też nie na pewno, bo ten sam problem występuje z filmami odpalanymi z płyty. Nie jest to też raczej problem filmów, bo teraz nie chodzą te, które wcześniej śmigały bez problemów.
TeBe
Już po problemie smile.gif
Miałem zainstalowane K Lite Codec Pack (instalka miała ok. 16 MB), teraz zainstalowałem K Lite Mega Codec Pack (instalka miała ok. 32 MB), i wszystko ładnie śmiga smile.gif
Niby mały szczególik, a jednak smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.