Konar$ky
9 02 2007, 15:02
Activision zapowiedziało konwersję TH: DJ na PS2. Hehe, czyli największym konkurentem Wii jest PS2. Niewiem jak was, ale mnie niepokoją te konwersje z innych konsol. A wy co o tym myślicie?
robia dla kasy bo PS2 jeszcze sie trzyma a gra nic ciekawego po recce na Wii
Dr.Czekolada
9 02 2007, 15:23
Na co nam Downhill Jam

?. Mamy SSX, jeśli gra bedzie taką samą next gen popłuczyną jak np Project 8 to zabije !!.
Uwielbiam Tony Hawksy dlatego ta wiadomosc mnie cieszy, inna sprawa ze to konwersja- mysle, ze Tony na ps2 sprzedaje sie dobrze i fakt, ze wydaja ta czesc rowniez na ta konsole nie jest powodem do niepokoju, nie mam pojecia jak wyszedl project 8 bo jak narazie nie stac mnie na kupno ale sam THUG2 bylby calkiem zaje.bisty gdyby nie niegrywalne sterowanie bonusowymi postaciammi( koles na wozku inwalidzkim, steve-o na byku itd)
Swoja droga w pierwszej i drugiej czesci TH byla jedna plansza downhillowa i gralo sie na niej calkiem niezle, jezeli chodzi o poswiecenie temu calej czesci.... coz mozna sie zastanowsic czy warto, bo takie rozwiazanie nie daje pelnej swobody dzialania( ciagly ruch), ja sie w kazdym razie raczej skusze
downhil jam wyszedl na szybko zeby sie popodniecac 5 minut pilotem, czyli na ps2 nie ebdzie nawet 5 minut podniety tylko kaszana
jak dla mnie zbędne kompletnie ;p
@okens. Owszem były tego typu plansze i były całkiem ciekawe, z tym, że tu nie tylko są TYLKO takie plansze to w dodatku podobno jest MOCNO uproszczony system sterowania i czesania tricków

a tego już nie zdzierżę
@okens, w dwójce nie było plansz downhillowych, jedynie w trójce na PSXa w ramach bonusu.
Dr.Czekolada
10 02 2007, 15:43
........ I w Uderground 2

. Też lubie gry serwowane przez Neversoft, ale ostatnio firma robi przykre nextgenowe popłuczyny (założe się że wersja PS2 bedzie miało jeszcze gorszą grafe nizli wersja na Wii, a co jest oczywiste tą konsole stać na więcej !! (PS2). Szczerze wolałbym zamiast tego Dwonhilla nawet SSX Blur (Wii).
project 8 na ps2 i xboxa nie robiło neversoft. (Shaba games)
a w underground 2 faktycznie jest downhillowy level. ten sam co w thps1

ja downhilla chyba sobie daruje, od początku cały concept tej gry mi się nie podobał. Cała nadzieja w next genach, project 8 troche odświerzył serie.
Dr.Czekolada
12 02 2007, 14:34
Shaba games, powiadasz ?. czy to nie ci sami co robili konwersje Wakerboarding Unleashed na PC ?.
nie mam pojęcia, na PC nie grałem od zarania dziejów, robili konwersje next genowego THPS3 i 4 na PSXa to teraz robią konwersje z next genów na PS2

sorry za offtop
QUOTE(ping @ 10 02 2007, 15:26)

@okens, w dwójce nie było plansz downhillowych, jedynie w trójce na PSXa w ramach bonusu.
Sorry ale katowalem dwojke w wersji na pieca i wlasnie w 2 byl jako bonus downhill z jedynki...
Spotykam sie tutaj z strasznie cietymi komentarzami i zaczynam sie martwic, inna sprawa gdzies wyzej wyczytalem, ze uproszczony system, interesuje mnie w jaki sposob? Jak dla mnie Tony Hawksy zawsze staly na wysokim poziomie trudnosci i bardzo to sobie w nich cenilem( troche zirytowala mnie juz mozliwosc wklepania slow motion w THUG2) i wszelkie ulatwienia sa niemile widziane w moich oczach
Tylko że Downhill Jam to nie wiadomo co.Ni pies ni wydra.No bo w końcu reklamuje się toto jako Tony Hawk i niby ciągnie wątek deskorolkowy ale na pół gwizdka.Tak samo z tymii downhillami.TU już bliżej do SSX ale to już pierwsza liga a THDJ nie dorasta mu do pięt.Według mnie nie jest to prawdziwy Tony Hawk dlatego że zrobili o na szybkiego i nie dopracowali żadnego elementu jak dla mnie 6/10
Tym razem dziękuje i tego tytułu nie przetestuje (chyba ze jakiś znajomy kupi). Ciekawe tylko czy to oznacza że np.w przyszłości częśc gier robionych na Wii ni będzie exclusivami mimo że zostały na tą konsole pomyślana a i tak wylądują u konkurencji.
Zobaczymy jak to będzie wyglądało na Ps2
QUOTE(okens @ 13 02 2007, 10:03)

QUOTE(ping @ 10 02 2007, 15:26)

Sorry ale katowalem dwojke w wersji na pieca i wlasnie w 2 byl jako bonus downhill z jedynki...
Spotykam sie tutaj z strasznie cietymi komentarzami i zaczynam sie martwic, inna sprawa gdzies wyzej wyczytalem, ze uproszczony system, interesuje mnie w jaki sposob? Jak dla mnie Tony Hawksy zawsze staly na wysokim poziomie trudnosci i bardzo to sobie w nich cenilem( troche zirytowala mnie juz mozliwosc wklepania slow motion w THUG2) i wszelkie ulatwienia sa niemile widziane w moich oczach
katowałeś dwójke w wersji na pieca czy underground 2 w wersji na pieca?
Gra uproszczona to fakt, nie ma co liczyć na czesanie milionowych kombosów i robienie zadań
yasiekk
14 02 2007, 19:27
kto dopuscil ta konska spier.doline zwana shaba games do thp8? Bozesz ty moj, spieprzyli jedna z przyjemniejszych dla mnie serii gier. No dobra, port Wakeboarding Unleashed na PC jeszcze jako tako im wyszedl, ale thp8 rzucilem po dokladnie 15 minutach. Loadingi, tutorial i pierwszy level. Dlaczego tak dlugo? Bo jestem FUNBOYem serii. Juz Neversoft sie nie popisal przy American Wasteland, ale w to sie jeszcze dalo calkiem przyjemnie grac.
A wracajac do tematu: jaki ma sens Downhill Jam na PS2? Level downhillowy w THPS2 i jego wersja z THUG2 zbyt pociagajace nie byly. No i co fajnego w sumie jest w zjezdzaniu w dol, nabijajac punkciki? Przeciez DJ mialo byc gra dla dzieci (jak jest naprawde - nie wiem, bo nie gralem). Oni chca zrobic konwersje, kiedy dzieci pewnie dawno juz dostaly X360 lub dostana PS3 od tatusiow.
Dr.Czekolada
14 02 2007, 23:29
No dobra, port Wakeboarding Unleashed na PC jeszcze jako tako im wyszedl
ŻE NIBY CO ?!?!, nie żeby port był najgorszym crapem ale jeszcze mu daleko do udanego !!!!!!.
ja wiare w THPS straciłem po odpaleniu Undergrounda2... za ósemkę się nie zabieram, dopóki nie dorobię się next-gena; downhill jam potraktuje jako ciekawostkę przyrodniczą...
yasiekk
15 02 2007, 21:22
QUOTE(Dr.Czekolada @ 14 02 2007, 23:29)

No dobra, port Wakeboarding Unleashed na PC jeszcze jako tako im wyszedl
ŻE NIBY CO ?!?!, nie żeby port był najgorszym crapem ale jeszcze mu daleko do udanego !!!!!!.
I dlatego nie napisalem UDANY tylko JAKO TAKI. Zle nie bylo, gralo mi sie przyjemnie. Calkiem. Nie liczac (pipi)go sterowania i kiepawej grafiki.
QUOTE(ping @ 13 02 2007, 17:23)

katowałeś dwójke w wersji na pieca czy underground 2 w wersji na pieca?
Gra uproszczona to fakt, nie ma co liczyć na czesanie milionowych kombosów i robienie zadań

Juz wyjasniam... W czesci drugiej na pc jako bonus dostawales dwie albo trzy( bo dokladnie nie pamietam) plansze... pierwsza z nich nosila nazwe skeaters haven i byl to skeatepark o gwiezdzistym niebie przygotowany zarowno do streeata jak i do vetra, zostawal odblokowany po skatowaniu tonego na 100( wszystkimi postaciami), kolejnym byl wlasnie downhill z czesci pierwszej ten sam poziom zostal pozniej umieszczony w trybie arcade w undergroundzie 2, natomist trzecim poziomem byl olbrzymi vert umieszczony gdzies po srodku oceanu a startowales go wyskakujac z helikoptera, nie jestem jednak pewny czy owa plansza byla bonusem... thats all
damn... to musiałem coś przeoczyć, dzięki za sprostowanie. (chociaż pamiętam każdy level o którym napisałeś oprócz downhilla, na planet tony hawks też nic o tym nie pisze)
Deadeye
17 02 2007, 02:48
QUOTE(ping @ 16 02 2007, 23:58)

damn... to musiałem coś przeoczyć, dzięki za sprostowanie. (chociaż pamiętam każdy level o którym napisałeś oprócz downhilla, na planet tony hawks też nic o tym nie pisze)
jak to nie?

The PC version however stands far beyond the other 2 by adding 3 stages from the original game. Here, you can play in the Downhill Jam, Chicago and Warehouse stages. This bonus is far more than I could've asked for (barring the rest of the levels..hmmm)
http://planettonyhawk.gamespy.com/View.php...Detail&id=7jesli grales na pc to nie wiem jak to mogles przegapic, to byl chyba pierwszy bonusowy lvl ktory sie odblokowywalo...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.