Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: [Temporary]: Kosze sobie w Halo3...
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Raptor
Od jakiegos czasu tylko klutnie (bulbul cieszy sie wielkim lecz wtornym powodzeniem na chwile bierzaca) sa na topie i spieranie sie, ktore wieksze go sensu nie ma... ale ja nie to tym w sumie tongue.gif.

Jest to dosc wczesny temat wiem, ale od jakiegos juz czasu 'zapisy' do bety Halo3 zostaly zamkniete, a szczesliwcy oczekuja wiosny.

Co sadzicie i jakie pokrywacie nadzieje, czy bierzecie udzial?

Moze zaczne sam (nie zawiele tego bedzie, bo mam inne sprawy na glowie).

Osobiscie nie biore udzialu w becie (przelecialy mi zapisy obok nosa - raz na jakis czas sprawdzalem i europejskie mi umknely niestety). Na chwile obecna jedynie zakup crackdowna by mi dal taka mozliwosc, ale jakos sie na to nie pale (nie podoba mi sie sztuczne boostowanie sprzedazy kosztem tego, ze jestem fanem jakiejs serii) i nie chce specialnie dla bety kupowac gry za te pare stowek, w ktore za bardzo nie chce grac (a cudowanie w resell - nie chce mi sie po prostu w to cackac zbytnio). Co prawda bede sledzil dokladnie co sie tam dzieje, ale raczej udzialu z wiadomych powodow brac nie bede (chyba, ze jakims cudem ktos mi da tam wjazd cool.gif) wink.gif. Nie powiem brac bym bardzo chcial (nie ma to jak budowac cos wink.gif), ale nie widze za bardzo mozliwosci 'na poziomie' mnie zadawajacym.

Prosilbym o nie spamowanie tematu czy zmienianie kierunku dyskusji za bardzo, bo wiadomo jak sie to skonczy icon_twisted.gif.
Maiden
QUOTE(Raptor @ 10 02 2007, 19:21) *

i nie chce specialnie dla bety kupowac gry za te pare stowek, w ktore za bardzo nie chce grac (a cudowanie w resell - nie chce mi sie po prostu w to cackac zbytnio).

I tak byś tego nie zrobił.

http://www.valhalla.pl/news2623-Sprzedam-g...an-idealny.html
Raptor
No to tym bardziej jakos mi sie nie usmiecha za bardzo smile.gif
Czyli w skrocie jak chcesz brac udzial w becie to teraz musisz uziemic te pare stowek na dobre smile.gif.

Anyway zapraszam do dyskusji (nie trzeba przeciez tylko oddac w glosu w ankiecie wink.gif).
zaqwsx
W ch*j czasu straciłem grajac w halo2 (pipi) sie przy tym bawiac , halo3 bym łyknął nawet jakby trzeba bylo kupic dwa xboxy .

Crackdown zamowiony , gra nie jest zla , raz w miesiacu mozna w to popykac ze 20 minutek biggrin.gif
, to i tak cos bo jak zaczelem grac w halo2 na starym xe to nic innego nie wlaczalem przez 2 lata biggrin.gif

Mysle ze praktycznie kazdy maniak halo2 kupi Crackdowna jesli bedzie mial tylko tyle kasy .... oczywiscie pewnie duza tez role odegraja opinie innych graczy na temat tej gry(halo3)

gra 240 - zl wrazenia - bezcenne .... i tyle w tym temacie.
pro
geez...dla mnie Crackdown to sredniak ktorego i tak bym nie kupił i nie kupie, pewnie i tak na allegro niektórzy beda sprzedawac bete Halo 3 w dosc przystepne cenie:) narazie zbieram kase na Xbox360+GoW+PGR3, a póżniej na Halo3... bedzie sie dziac...
Goldi69-PL-
Po demie Crackdowna uwazam za jedna z najwiekszych kup na x360 i licze ze bedzie mzliwosc kupienia samej mozliwosci gry w bete nie zaleznie od posiadania Crackdowna. Bo jak sie okaze ze demo jest np na plycie zapisane i wymagany jest full CD to sobie daruje i poczekam na fulla o ile bedzie na co czekac.
Flaha
QUOTE(Goldi69-PL- @ 15 02 2007, 13:44) *

Po demie Crackdowna uwazam za jedna z najwiekszych kup na x360 i licze ze bedzie mzliwosc kupienia samej mozliwosci gry w bete nie zaleznie od posiadania Crackdowna. Bo jak sie okaze ze demo jest np na plycie zapisane i wymagany jest full CD to sobie daruje i poczekam na fulla o ile bedzie na co czekac.

tak wlasnie jest goldi, zeby grac w h3 beta trzeba miec dvd z crackdownem w czytniku konsoli inaczej nieodpalisz (gdzies czytalem na jakims serwisie bodajze xboxonline.pl)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.