Chciałbym sie poradzic czy są w ogóle na PS2 jakies gry typu Final Fight? Mam tylko tą i nie potrafie znaleźć innych w tej materii. Szukam gier wlasnie takich bo lubie przejść sie tak po ulicy i dać komuś butelka. A jesli nie ma kompletnie bijatyk chodzonych, to moze polecicie coś z maxymalnie brutalnych w ktorych mozna sie wyżyć? Cos w stylu Fight Club gdzie mozna łamać kosci albo Def Jam gdzie miesza sie ludzi z błotem i ich scierwa walają sie po finisherach. Chodzi mi o jak najbardziej krwawe i zdemoralizowane g.ówno jakie jest. Tekken itp odpada, wieczorynke moge obejzec codziennie o 19:00. Wymieniajcie co znacie, kupie wszystko a cos napewno mi sie spodoba.
Mastachi
12 02 2007, 11:42
Ja polecam the warriors. Przeczytaj sobie jakis opis. Mi sie podobala.
Gen. Stanisław Maczek
12 02 2007, 11:58
Dobre, DOBRE, DOBRE!!!!!!!!
Super Big Boss
16 02 2007, 17:08
Ja polecam God Hand- moim zdaniem to jedyne chodzone mordobicie na ps2 godne uwagi. Jest jeszcze The Warriors i jakaś chodzona bitka od namco (nie pamiętam nazwy) ale są o wiele słabsze. Jeśli chdzi o mnie to i tak wole odpalić sobie amigowe Franko albo Domana- te gry to dopiero mają klimat (o brutalności już nie mówie ).
Meanthord
17 02 2007, 00:06
Golden Axe - wyszlo na PS2 w kolekcji Sega Ages .
cameel
17 02 2007, 18:32
Ja polecam "Urban Reign" od Namco. Zaje.bista chodzona bijatyka, gorąco polecam. Piekna animacja, dynamika plus fantastyczne tagowe akcje. Mozna dodac do tego dający radę versus i wychodzi naprawdę konkretny tytuł.
Gen. Stanisław Maczek
24 02 2007, 01:01
PANOWIE, dzieki wszystkim za tytułu, zakupilem wszystkie gierki, od ponad tygodnia jestem w transie az musze odpocząc, nigdy sie tak nie wyrzylem. (pipi) szkoda tylko ze nie mam z kim grac nie ma jak obijac ryje chamom na ulicy w towarzystwie ziomka. Ale gierki pierwsza klasa.
Mastachi
24 02 2007, 01:18
Heh. Tesh TaK ByM KcI4l
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.