Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Nasze gry
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > GameCube
Stron: 1, 2
sand
Jeżeli był taki temat to sorry tongue.gif .Tu wipisujemy jakie mam gry(Te orginalne jak i kopie zapasowe biggrin.gif )ja jako 1st przedstawie mój tygodniowy zbiór closedeyes.gif

-Conan(orginał)
-True Crime2(Orginał)
-Iss2(orginał)
-Nba courtsize 2002(orginał)
-Gun(orginał)
-Nfs underground 2(orginał)

-Mario power tennis
-Mario smash football
-Beach Spikers
-Soul Calibur II

Dawajcie swoje kolekcje blush.gif
Hide999
Soul calinur 2
nfsu
thps3
fifa 2003

oryginalne
dexx
nie wiem dokładnie ale coś podobnego chyba było , ale oto moje gry :
Mario Kart DD
Metal Gear Solid TTS
Super Mario Sunshine
Luigi's Manson ( dziś zamówiona smile.gif )
Marylin
Resident Evil
Resident Evil Zero
Resident Evil 4
Eternal Darkness
Kirby Air Ride
FIFA World Cup 2006
Luigi's Mansion
Super Smash Bors.Melee
Ice Age 2
FIFA Street 2
Bomberman Generation
Rally Championship
Paper Mario
Super Monkey Ball 2
Rampage : Total Destruction
Zelda : Wind Waker
Zelda : Twilight Princess
Zelda : Collector's Edition
Sonic Riders
Mario Smash Football
Super Mario Sunshine
Mario Power Tennis
Mario Superstar Baseball
Mario Kart : Double Dash
Mario Kart 64
Super Mario 64
Harvest Moon : Magical Melody
Donkey Kong Jungle Beat
Winning Eleven 6 : Final Evolution
Viewtiful Joe 2
Adventure Island
Pokemon Colosseum
Cocoto Kart Racer
Metal Gear Solid
R.Racing Evolution
Virtua Striker 3
Wario World
Action Replay 1.14b
sand
QUOTE(Marylin @ 16 02 2007, 13:53) *

Luigi's Mansion
FIFA Street 2

Fajne te gry??

Marylin
Luigi's Mansion - dla mnie średnia, troche niezręczne sterowanie
FIFA Street 2 - dobra giera
n-name
resident evil 4
soul calibur 2
wave race
pikmin
opall
Zelda: Wind Waker Limite Edition
Zelda: Twilight Princes
Paper Mario: TTYD
Super Mario Sunshine
Resident Evil4
Metroid Prime
Metroid Prime 2
Star Fox Adventures

wszystkie oryginaly.
barcelona fan
Wszystkie orginalne biggrin.gif
Resident evil 4
The legend of zelda:The wind waker
Def Jam:Fight for NY
Timesplitters:Future Perfect
Spartan:Total Warrior
Metroid Prime
NBA Street V3
GUN
Eternal Darkness:Sanity's Requiem
humungatunga5
Wszystkie oryginały:

1. Soul Calibur
2. SSX 3
3. Medal of Honor: Rising Sun
4. Time Splitters 2
5. F-Zero GX
6. The Simpsons Road Rage
7. Ty The Tasmanian Tiger
8. THPS4
9. Staw Wars Ruoge Squadron III: Rebel Strike
10. Freedom Fighters
11. Eternal Darkness Sanity's Requiem
12. Burnout
13. Rocky
14. Kelly Slater's Pro Surfer
15. NFL Street
16. Resident Evil
17. Super Mario Sunshine
18. Mario Kart: Double Dash!!
19. XIII
20. Splinter Cell: Chaos Theory
21. The Legend of Zelda: The Wind Waker
22. NSF Underground
23. MGS The Twin Snakes
24. Metroid Prime

PS. Znajdzie się ktoś chętny na wymianę Metroid Prime'a 2 za którąś/któreś z tych gier? Sorry za offtopa.

razielos
Moja kolekcja:
- Spiderman
- ISS 2
- Tony Hawks Pro Skater 3
- Star Wars Roque Leader 2
- Medal of Honor: Frontline
- Fifa 2003
- Wave Race
- Need for Speed Underground
- Soul Calibur 2
- Metroid Prime
- Medal of Honor: Rising Sun

Wszystkie to oryginały, tylko takie kupuje wink.gif Starałem sie trzymać kolejność w jakiej je zdobywałem.
kat_robert
resident evil 4
mario party 5
the lord of the rings, the third age
super smash bros. melee
hitman 2
splinter cell pandora tomorow
viewtiful joe
call of duty: finest hour
call of duty 2 big red one
time splitters future perfect
xii
time splitters 2
soul calibur 2
wave race: blue storm
top gun - combat zones
burnout
the legend of zelda: twilight princess
battalion wars
prince of persia the sands of time
mario party 4
mario kart: double dash
metroid prime
medal of honor frontline
medal of honor rising sun
the legend of zelda wind waker
i zakupione na allegro, ale jeszcze pewnie nie wyslane ssx tricky

wydaje sie duzo, ale jeszcze conajmniej drugie tyle brakuje, jednak sa to plany dlugoterminowe i teraz ograniczam sie do 1 gora 2 gier miesiecznie
aha wszystkie pal i englisz
sokol
1. Die Hard Vendetta.
2. Enter the Matrix.
3. Eternal Darkness: Sanity's Requiem
4. Metroid Prime.
5. Pikmin.
6. Resident Evil 2.
7. Resident Evil 4.
8. Sonic Adventure 2: Battle.
9. Soul Calibur 2.
10. Star Wars Rouge Leader: Roque Squadron.
11. SSX Tricky.
12. Super Mario Sunshine.
13. The Legend of Zelda: Wind Waker.
14. Tony Hawk's Pro Skater 3
15. Tony Hawk's Pro Skater 4

Wszystkie oryginalne.
boryn
The Legend of Zelda: The Wind Waker
The Legend of Zelda: Four Swords Adventure
The Legend of Zelda: Twilight Princess

I narazie tylko, bo mam go od dwóch miesiecy smile.gif
JanzKijan
Oczywiście jedynie oryginały:

1.) The Legend of Zelda: Wind Waker;
2.) The Legend of Zelda: Twilight Princess;
3.) Metroid Prime 2: Echoes,
4.) Metroid Prime 1,
5.) Paper Mario: The Thousand-Year Door;
6.) Baten Kaitos: Eternal Wings and the Lost Ocean;
7.) Eternal Darkness: Sanity's Requiem.

W planach: MGS TS i być może jakiś Mario lub Squadron Leader 2.
sokol
Ostatnio zakupiłem SSX 3, więc moja kolekcja wygląda teraz następująco.

1. Die Hard Vendetta.
2. Enter the Matrix.
3. Eternal Darkness: Sanity's Requiem
4. Metroid Prime.
5. Pikmin.
6. Resident Evil 2.
7. Resident Evil 4.
8. Sonic Adventure 2: Battle.
9. Soul Calibur 2.
10. Star Wars Rouge Leader: Roque Squadron.
11. SSX Tricky.
12. SSX 3
13. Super Mario Sunshine.
14. The Legend of Zelda: Wind Waker.
15. Tony Hawk's Pro Skater 3
16. Tony Hawk's Pro Skater 4

Jestem w trakcie szukania Pikmina 2 ale ciężko go dopaść i w dodatku miejsca na memorce mi zabrakło, więc muszę sobie nową sprawić zanim zainwestuję w grę. aggressive.gif
Olsen
dziś zakupiłem nową gierkę, więc moja kolekcja wygląda tak:
Zelda: Wind Waker
Viewtiful Joe
Metroid Prime
dziś zakupiony został Battalion Wars

wszystkie oryginalne, english
jiloo
Bardzo lubilem i lubie nadal Gacka. ma wiele za(pipi)istych gier i postaralem sie uzbierac najlepsze moim zdaniem tytuly w kolekcje.
Oto ona: GCN dotycza pozycje 28-53 (strony 2-4)
oryginaly, wiekszosc PAL, te kilka sztuk NTSC-U odpalam freeloaderem.
sokol
Niezła kolekcja. Tylko pozazdrościć. Widzę że lubisz gry o sportach extremalnych jak i muzyczne.
Bowser4
1. Wave Race 8/10
2. Super Mario Sunshine 7,5/10
3. SSX 3 7,5/10
4. MGS:TTS 8,5/10
5. Zelda: WW 8/10
6. Zelda: OoT 8,5/10
7. Soul Calibur II 6/10
8. Fifa 06 7,5/10
9. Metroid Prime 8/10
10. Resident Evil 4 9,5/10
11. Splinter Cell: Double Agent 8/10
sokol
Widzę, że moja kolekcja pokrywa się w 60% z twoją smile.gif
Olsen
dziś do mojej kolekcji doszły:
Luigi's Mansion
Super Mario Sunshine
Paper Mario

hyh.gif
jiloo
CYTAT(sokol @ 5 01 2008, 11:11) *
Niezła kolekcja. Tylko pozazdrościć. Widzę że lubisz gry o sportach extremalnych jak i muzyczne.

hehe. no w sumie na to wyglada smile.gif
teraz jak ktos sie zapyta jakie gatunki lubie najbardziej to bede wiedzial co powiedziec, bo zawsze mialem z tym klopot.

btw. do kolekcji doszedl Metal Gear Solid: Twin Snakes.
od dawna polowalem na te gre, ale dosc ciezko dostac 3xA w dobrym stanie i niewygorowanej cenie. ale w koncu sie udalo. do wymarzonej kolekcji brakuje mi jeszcze kilku tytulow, ale jak widac to tylko kwestia czasu.
BartX
Super Mario Sunshine - kupiłem, bo Mario i chciałem zobaczyć, jak wygląda emulacja na Wii tongue.gif
Cybercotlet
1. Eternal Darkness
2. Mario Kart Double Dash
3. Geist
4. Metroid Prime
5. Starfox Adventures
6. Pikmin
7. Chibi-Robo!

Jeszcze brakuje duzo ale z czasem pewnie sie kupi ;P
Olsen
CYTAT(Cybercotlet @ 10 02 2008, 11:54) *
1. Eternal Darkness

może mi ktoś opisać te Entral Darkness? O czym to jest? Czy warto nabyć te grę? Krótko opowiedzieć tongue.gif
dziki_dziku
CYTAT(Olsen @ 11 02 2008, 06:41) *
CYTAT(Cybercotlet @ 10 02 2008, 11:54) *
1. Eternal Darkness

może mi ktoś opisać te Entral Darkness? O czym to jest? Czy warto nabyć te grę? Krótko opowiedzieć tongue.gif

Grę warto nabyć, a mając Gacka zagranie w nią to obowiązek wink.gif

Pokrótce, to gra jest o ratowaniu świata przed Złem Absolutnym, ale taki opis nic nie oddaje z klimatu gry. Trochę faktów:
- kilka postaci na przestrzeni wieków, pozornie ze sobą niezwiązanych (rzymski centurion, mnich w czasach Inkwizycji, strażak z Kanady, itd.)
- nawiązania do historii, od starożytnej Persji po współczesne River Island
- bajerancki motyw ze wskaźnikiem poczytalności - jak poziom spada, zaczynają się "wizje", których nie opiszę, żeby nie psuć klimatu wink.gif
- świetny system czarów; prosty i logiczny, do tego samemu można odkryć wiele czarów duuuużo wcześniej niż otrzymuje się tzw. Spell Scrolls

Jeśli lubisz klimaty E.A.Poe/Lovecraft, do tego (mocno zalecane) przynajmniej w dobrym stopniu znasz angielski, chcesz doświadczyć "odmiennych stanów świadomości" (no dobra, to tylko postacie, ale i tak jest kozacko cool.gif ), to bez zastanowienia sięgaj po tę grę!
sokol
Moim zdaniem Eternal Darkness to średnia pozycja. Co prawda ma oryginalne przedstawienie historii, choć nie podoba mi się sposób w jaki zostajemy straszeni z ekranu. Niby miał to być horror, a akcji strasznych w nim moim zdaniem dosłownie nie mm, ja się przynajmniej nie przestraszyłem. Ale to pewnie dlatego, że jestem zwolennikiem straszenia w stylu residentowskim, czyli bezpośrednio, a nie spokojnie przez klimat samej gry. Jeśli szukasz takie atmosfery grozy to pewnie ci się ten tytuł spodoba.
jiloo
warto wspomniec tez o zastosowanym nowatorskim i ciekawym rozwiazuniu.
kazdy z bohaterow ma poziom poczytalnosci (sanity meter). kazde spotkanie potworow obniza poziom. kiedy ten spadnie do jakiejs okreslonej wartosci gra zaczyna nam "psikusy". nie chce ich opisywac, bo znajac je traci sie duzo z zabawy - to przeba zobaczyc samemu. genralnie chodzi o to, ze gra "niby" serwuje nam halucynacje np: rzucamy czar leczacy, a tracimy glowe, zapisaujemy stan gry, a na ekranie pojawia sie komunikat - wszystkie save'y zostaly skasowane. wszystkich oszustw jest 50 i sa duzo lepsze bardziej "integrujace sie z rzeczywistoscia". naprawde fajny aspekt gry. co prawda poziom sanity latwo mozna podniesc, ale kiedys gralem caly czas na niskim zeby zobaczyc wszystkie triki.
ktos powyzej pisal, ze gra slabo straszy. zgodze sie z tym dokladnie, bo to wcale nie jest horror. ta gra to typowa przygotowka (moze jedynie z odrobina thrillera). dobra przygotowka z ciekawa historia w tle i niezlym gameplayem. no i fajnym Sanity System. jedna z moich ulubionych gier na Gacka (i gier wogole).

Kroolik
Ktoś napisał że Eternal Darkness: Sanity's Requiem to średnia gra.
Oki, każdy ma prawo do własnych opini ale większość twierdzi inaczej, w tym dziennikarze:

Oceny: (skala 1-10 lub 1-100)
GameSpot 9.4
IGN 9.6
GameSpy 87
Game Informer 9.5
GameZone 9
Eurogamer 9

średnia powyżej 9.0 chyba mówi sama za siebie. Wciągać w ciemno, gra rewelacyjna.
Górnik
Metroid Prime (oryginał)
Mario Kart: Double Dash!! (oryginał)
Tony Hawk's Underground 2 (oryginał)
P.N. O3 (oryginał)
F1 2002 (oryginał)
True Crime: Streets Of L.A. (oryginał)

Mortal Kombat: Deadly Alliance
Mortal Kombat: Deception
Fifa 07
NBA Street v.3
The Simpsons: Hit & Run
Burnout
Burnout 2: Point of Impact
True Crime: New York City
Star Fox Adventures
Naruto: Clash of Ninja
Gekitou Ninja Taisen! 4
The Legend of Zelda: The Wind Waker
Paper Mario: The Thousand-Year Door
Need for Speed: Carbon
Soul Calibur 2
Pokemon: Colosseum
Pokemon XD
Marvel Nemesis: Rise of the Imperfects
Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow
Resident Evil 3: Nemesis
Zoids: Full Metal Crash
Battle Stadium D.O.N
Spartan Total Warrior
XIII
Fire Emblem: Path of Radiance
sokol
Masz tupet chwalić się piratami nie ma co hyh.gif
Kroolik
W takim razie można wpisać wszystkie na GC jakie się ukazały icon_twisted.gif
Choć może ma oryginały? wink.gif
Górnik
a czy ja napisałem, że to piraty? rolleyes.gif
sokol
W pierwszym akapicie wymieniłeś oryginały, co zaznaczyłeś w nawiasach. Nie trzeba być omnibusem żeby się domyślić że te w drugim akapicie to piraty, bo co to innego jest może nas oświecisz?
Górnik
Czy to oryginały czy nie to każdy sam może sie domyśleć, ja tylko podkreślam, że słowem nie wspomniałem ze to nielegalne kopie.

To nie piraty, to wikingowie smile_viking.gif
Olsen
z tego wszystkiego postanowiłem wrzucić zdjęcie swoich gier:

sokol
Wikingowie? hyh.gif Bez komentarza.

Co do kolekcji powyżej. Fajowa. Mam 3 z tych 7 tytułów. Widzę że to dopiero jej zalążek.
Bowser4
CYTAT(Bowser4 @ 3 02 2008, 10:24) *
1. Wave Race 8/10
2. Super Mario Sunshine 7,5/10
3. SSX 3 7,5/10
4. MGS:TTS 8,5/10
5. Zelda: WW 8/10
6. Zelda: OoT 8,5/10
7. Soul Calibur II 6/10
8. Fifa 06 7,5/10
9. Metroid Prime 8/10
10. Resident Evil 4 9,5/10

Do tego doszedł Splinter Cell : Double Agent
sokol
Fajnie. Mam 6 tytułów z twojej kolekcji. Mamy podobny gust.
HunterX
CYTAT(sokol @ 1 03 2008, 12:34) *
Fajnie. Mam 6 tytułów z twojej kolekcji. Mamy podobny gust.

Nie przesadzajcie panowie, na GC nie ma aż takiej masy hiciorów żeby nie trafić w te same must-have'y. tongue.gif
Bowser4
Na GCN jest spokojnie koło 30 tzw. must-have'ów. Niektóre niestety mocno rozczarowujące, np. Metroid Prime czy Zelda: WW, ale to już kwestia gustu.
HunterX
Must have a b.dobra gra to (IMHO) też nie jedno i to samo. Np. taka Zelda czy MP zaliczają się do tych pierwszych, a np. Enternall Darness, Pikmin czy Viewtiful Joe do drugich. Kupując GC, kupuje się go dla: Metroida, Metala, Zeldy, Mario i Residenta. Jak ktoś tych gier nie ma w kolekcji, to ja nie wiem. wink.gif

Czego się po Metroidzie spodziewałeś? Odstesowania w stylu Quake? To jest przygodówka, specyficzna i jedyna w swoim rodzaju. Mi na początku też nie podpasował Metroid, dopiero przechodząc drugi raz gra mnie oczarowała. wub.gif
Bowser4
Metroid Prime ma cały szereg wad :

1. Drętwe ruchy Samus - akcji w Metroidzie brakuje dynamiki, Samus obraca się wolno, a walki z bossami skutkują bólami w ścięgnach dłoni. Rozumiem, że to gra action adventure a nie FPP, ale skoro już zdecydowano się na taką perspektywę to należało zadbać o odpowiednią dynamikę akcji.

2. Backtracking - czyli najczęściej powtarzany zarzut wobec Metroida. Nic tak mnie nie wkurzyło w Metroidzie jak planowanie i przemierzanie optymalnej trasy do jakiegoś miejsca i konieczność walki kilka razy z tymi samymi przeciwnikami w odwiedzonych już wcześniej miejscach.

3. Marny garnitur przeciwników - o ile do bossów nie można się przyczepić o tyle zwykli przeciwnicy są po prostu nudni. Ci z początku gry są śmiesznie prości, natomiast w dalszych częściach mamy same wariacje na temat space pirates i metroidów. Do tego dochodzi to co napisałem wcześniej - respawnowanie się przeciwników i bezsensowne walki z już wcześniej pokonanymi. Sztucznie wydłuża to czas gry bo jej autorzy bardzo oszczędnie rozmieścili miejsca teleportacji między światami.

4. Muzyka - tu się pewnie nie zgodzicie. Irytowała mnie muzyka w grze, szczególnie ta wciąż powtarzająca się w momentach zagrożenia. Działała mi na nerwy i wprowadzała niepokój. Po grze w Metroida miałem ochotę na gry z mniej przytłaczającym klimatem.
Junkhead
CYTAT(Bowser4 @ 1 03 2008, 23:33) *
Metroid Prime ma cały szereg wad :
2. Backtracking - czyli najczęściej powtarzany zarzut wobec Metroida. Nic tak mnie nie wkurzyło w Metroidzie jak planowanie i przemierzanie optymalnej trasy do jakiegoś miejsca i konieczność walki kilka razy z tymi samymi przeciwnikami w odwiedzonych już wcześniej miejscach.

Mnie tylko ten nieszczęsny backtracking irytował + oczywiście konieczność walki z tymi samymi przeciwnikami. Ale gra i tak jest świetna.

Mi w czwartek przyszedł czwarty Resident i od razu się zakochałem w grze, cuuuuuuuuudo. Zabawa jest przednia i to prawie od pierwszych minut.

Ponad koniec tygodnia powinnien dojść Star Wars: Jedi Outcast (Dużo, Tanio, Ebay!). Grał ktoś w tę grę na GC?
jiloo
kolejny dosc dlugo poszukiwany tytul zawital do mojej skromnej kolekcji. w polsce praktycznie nie do zdobycia - szukalem, ale ani allegro, ani sklepy nie mialy. nawet jak ktorys sklep (vide Swiat Gier) posiadaly gre w ofercie internetowej - okazywlo sie, ze tytulu nie ma. w koncu dorwalem na brytyjskim ebay'u za niecale 80 pln (cena juz z przesylka do polski). jak na tak trudno dostepny towar cena rewelacja.

a mowa o Mario Power Tennis - od dawna i zawsze bylem fanem Mario Tennis na N64. ehh, te noce spedzone z tym wlasnie jednym starym tytulem. z przyjacielem ( \m/ Kroolik) robilismy sobie nocki z konsolami. przyjezdzal ze swoja PS2 i kilkoma tytulami. ja mialem juz wtedy gacka. pu chwili spedzonej z nowymi tytulami odpalalismy "na jeden meczyk" Mario Tennis. najczesciej konczylismy rano. zobaczymy czy wersja na NGC ma te sama moc grywalnosci co jej preceder.

ogolnie ostatnio na nowo odkrylem ebay - i to wlasnie brytyjski. jesli szukacie gier na gacka to polecam sprawdzic. sporo tytulow, wielu sprzedawcow od razu podaje koszt wysylki do Polski (wychodzi 2,5-8 funtow, zalezy od sprzedawcy). jak szukacie uzywanych gier to juz wogole wychodzi taniocha. oczywiscie sa wyjatki - pikmin 2 bedzie tu idealnym przykladem - ciezko kupic uzywke za mniej niz 150 pln, za nowke trzeba zaplacic juz ponac 200 (ceny podaje lacznie z kosztami wysylki do nas).

CYTAT(Junkhead @ 2 03 2008, 11:12) *
Ponad koniec tygodnia powinnien dojść Star Wars: Jedi Outcast (Dużo, Tanio, Ebay!). Grał ktoś w tę grę na GC?

hehe. zobaczylem twoj post dopiero po napisaniu swojego. niezla synchrnizacja.
kat_robert
CYTAT(jiloo @ 2 03 2008, 13:57) *
a mowa o Mario Power Tennis - od dawna i zawsze bylem fanem Mario Tennis na N64. ehh, te noce spedzone z tym wlasnie jednym starym tytulem. z przyjacielem ( \m/ Kroolik) robilismy sobie nocki z konsolami. przyjezdzal ze swoja PS2 i kilkoma tytulami. ja mialem juz wtedy gacka. pu chwili spedzonej z nowymi tytulami odpalalismy "na jeden meczyk" Mario Tennis. najczesciej konczylismy rano. zobaczymy czy wersja na NGC ma te sama moc grywalnosci co jej preceder.

aj, zazdroszcze
akurat tej gry nie mam, a chcialbym, jednak tak jak napisales, jest praktycznie nie do dostania
CYTAT(jiloo @ 2 03 2008, 13:57) *
ogolnie ostatnio na nowo odkrylem ebay - i to wlasnie brytyjski. jesli szukacie gier na gacka to polecam sprawdzic. sporo tytulow, wielu sprzedawcow od razu podaje koszt wysylki do Polski (wychodzi 2,5-8 funtow, zalezy od sprzedawcy). jak szukacie uzywanych gier to juz wogole wychodzi taniocha. oczywiscie sa wyjatki - pikmin 2 bedzie tu idealnym przykladem - ciezko kupic uzywke za mniej niz 150 pln, za nowke trzeba zaplacic juz ponac 200 (ceny podaje lacznie z kosztami wysylki do nas).

no ja odkrywam go raz na jakis czas, ogladam, slinie sie i zaluje, ze nic z tamtad nie moge kupic
ale ostatnio pojawila sie nadzieja, Ping oferuje przemiane zwyklej gotowki w ta z PayPala i moze uda mi sie po wyplacie dorwac mario party 7 lub 3, ktore podobnie jak ten tennis sa nie do dostania
(3 ostatnio byla na allegro za 230zeta)
jiloo
nasze posty odnoscie zakupow za granica zostaly przeniesione do nowego watku (na moja prosbe).
znajdziecie go tutaj: Gdzie kupować gry na Gamecube'a?.
tak bedzie lad i porzadek.
JanzKijan
CYTAT(JanzKijan @ 29 12 2007, 18:46) *
Oczywiście jedynie oryginały:

1.) The Legend of Zelda: Wind Waker;
2.) The Legend of Zelda: Twilight Princess;
3.) Metroid Prime 2: Echoes,
4.) Metroid Prime 1,
5.) Paper Mario: The Thousand-Year Door;
6.) Baten Kaitos: Eternal Wings and the Lost Ocean;
7.) Eternal Darkness: Sanity's Requiem.

W planach: MGS TS i być może jakiś Mario lub Squadron Leader 2.

Ostatnio doszedł PikMin 2 - rewelacyjna gra wink.gif

...a propos tytułów obowiązkowych, to jakkolwiek trudno tu o sztywne kryteria, niemniej - moim subiektywnym - jest to maksimum 10 gier (ww wymienione oraz ww planowane;-)).
Sarge
Mój spis (pogrubioną czcionką zaznaczyłem tytuły, które aktualnie posiadam - pozostałe miałem kiedyś, ale już sprzedałem):

Metal Gear Solid: Twin Snakes
Metroid Prime
NHL 2003
Resident Evil
Tony Hawk's Pro Skater 3

[stan na dzień 3.11.2008r]

Postaram się w miarę systematycznie aktualizować posta, aby niepotrzebnie nie tworzyć kolejnych.

EDIT:
Jakoś przed wakacjami sprzedałem GaCka, więc zdążyłem zagrać ledwie w pięć gier wymienionych powyżej tongue.gif .
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.