Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Quake Wars: Enemy Territory
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Memory
ID Software ogłosiło dzisiaj wszem i wobec, że głośno zapowiadany na komputery PC Quake Wars: Enemy Territory będzie dostępny dla PS3.
W trybie multiplayer będzie mogło zagrać 16 osób i przy okazji wykorzystać pojazdy lądowe, jak i powietrzne
Gawlick
No powiem ze to moze być coś, ale tylko 16 graczy w multi nie napawa optymizmem... Toż to BF2 na ps2 miał 24...
Deadeye
zabawne dla mnie jest, ze ludzie wszystko musza mierzyc cyframi, przy czym standardowo wiecej->lepiej. a tak wcale nie jest, w wiekszosci gier i tak najlepiej gra sie malym, ale zorgranizowanym teamem, niz druzyna ponad 10 osob z ktorych kazda robi co chce... i to wlasnie opcja malo graczy jest o wiele bardziej grywalna. a jesli chodzilo ci tylko o wzgledy techniczne to chyba nie trzeba mowic ze gdyby tworcy chcieli to spokojnie mogliby uzyskac nawet 64 graczy (kosztem wymagania szybkiego lacza i pewnie zanizenia jakosci grafiki, ale mogliby)
CELL7777
obawiam sie o ten tytuł. wersja na pc moze jeszcze im sie uda ale w przypadku konsol moze byc róznie jakby niebyło firma nieradzi sobie dobrze z konsolami...
Gawlick
Nie mówie ze to bardzo źle 16 osób w online, ale mając do dyspozycji po 5 kitów dla każdej strony i mase pojazdów chciało by się żeby były one wszystkie wykorzystywane. No ale jeszcze za wcześnie na mówienie czegokolwiek wink.gif
Ryo-San
kiedys z nudow przejrzalem kilka fimikow z tej szpili na IGN - i prawie zasnalem z nudow...graficznie to zasysalo tak ze nie mam pytan - nie wiem moze to jakas beta or somethinh else ale wygladalo okropnie. Gameplay tez sie jakos specjalnie nie wybijal...wogole kompletnie nic w tej grze nie widze...ale z drugiej strony podobne zdanie mialem o Crackdownie od ktorego(po wypuszczeniu demka na Market) teraz nie moge sie oderwac..
dlatego poczekam z opiniami do demka na Marketplace/PS Store bo w sumie marka Quake do czegos zobowiazuje; ]
the_m
marka Quake do czegos zobowiazuje; ]
Od jakiegos czasu chyba juz do niczego dobre, a napewno nie innowacyjnego wink.gif

Ja nie wroze tej grze sukcesu na konsolach tongue.gif
Memory
Nowe screeny - http://videogamerx.gamedonga.co.kr/bbs/vie...ws&no=14436
YETI
"pececiarze" bardzo podniecaja sie tym tytułe, a ja tu nie widze nic ciekawego
tomci
a ja czekam na Unreal Tournament
balthier
http://www.youtube.com/watch?v=XLUOepwMqAU - trailer Enemy Territory: Quake Wars na thumbsup.gif .
McDrive
CYTAT(YETI @ 5 05 2007, 20:58) *

Mam to samo...
signap
CYTAT(YETI @ 5 05 2007, 20:58) *

bo to kolejny Quake biggrin.gif, ja tez podobnie nie wiedze w tej nic zadzyczajnego, ale z checia bym sprawdzil jak to wyglada w praniu bo klimat Q2/Q4 mnie nie kreci, wolalbym ET2 jak bylo Enemy Territory na PC - WW2
Er_WolvEr
Iiii tam jak by zrobione remeke'a 3jeczki z dopasionym online'm to by była ciekawas produkcja. żeby to nie skończyło jak Quake IV - duże halo, duży shit.

Jedeyne co mnie ciekawi, to czy wreszcie będą to naprawde duże tereny oraz jakie będzie graficznie.
Foxter
http://www.gametrailers.com/player/20877.html

z bety na PC... no... wyglada na sredniaka raczej tongue.gif
Jacobss
CYTAT(Foxter @ 23 06 2007, 15:54) *
http://www.gametrailers.com/player/20877.html

z bety na PC... no... wyglada na sredniaka raczej tongue.gif
A tam, dla mnie wygląda dobrze smile.gif. Niecierpliwie wyczekuję tej gry. Zawsze mnie Quake'i pociągały. Wiadomo może coś o różnicach pomiędzy wersją PC a PS3?
okens
Quake... kiedys tytol ponadczasowy ale to bylo dawno temu i nieprawda, swego czasu zachwycalem sie singlem 2 i to naprawde zaciekle ale kazda kolejna czesc jest tylko malo ambitnym dzielem, na ktory oczekoja ci ktorzy nie widza innych gatunkow poza fpp
Mastah27
Pierwsze wrażenia z wersji na konsole (X360):

http://e3.gamespot.com/story.html?sid=6173...%3B3&page=1
SORROW
Grał ktoś w to coś ? Jakaś cisza dziwna nastała pomimo niedawnej premiery .Jaki online, jaki singiel ?
Litwin25
Demo na mnie średnie wrażenie zrobiło
izon
Po demie stwierdzam ze gra to dno.To powinno by za darmo wydane tak jak poprzedni Enemy Territory ktory nawiase mowiac byl/jest swietny..
Dr.Czekolada
Powiem tak: Wersja konsolowa Quake Wars to mega DNO (sterowanie to jakies NIEPOROZUMIENIE), wersja na PC byla swietna (taki Battlefield na szybko + otoczka ET) ale scene przycmil UT 3 ........ Coz szkoda .
RON!N
Jestem świeżo po przeczytaniu recenzji w ostatnim PSX Extreme. Szybko postanowiłem pobrać demko gry by samemu sprawdzić jak to wygląda. Powiem szczerze że faktycznie, z niektórymi elementami gameplayu id Software przesadziło a właściwie nic nie poprawili na potrzeby konsol tylko zapodali kopię wersji z PC ale ogólnie rozgrywka wcale nie jest na jakimś kiepskim poziomie. Przynajmniej mnie się bardzo fajnie grało. Ok, grafika paskudna. Sterownie też denerwujące ale powiem szczerze że gdyby Id wydało patcha w którym można używać myszki i klawiatury to bym głęboko pomyślał nad zakupem tej gry. Może dlatego że do dziś gram w Battleield 2 i pogrywałem w Battlefield 2147 i po prostu ten typ rozgrywki i odpowiada. Nie jest to gra ogromnych lotów, fakt, ale jako sieciowy shooterek nastawiany na potyczki grupowe jak najbardziej akceptowalny. UT3 rządzi, ale QW jest warte uwagi.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.