Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Pomoc potrzebna:)
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Soul
Interesuje mnie tytuł piosenki wykonawca(piosenka nr 1) , co bądź z tego o Halo 2 Montage smile.gif proszę o pomoc !:) Jakieś namiary na ten utworek blush.gif
Uzny
My Chemical Romance - The Black Parade

joł
Soul
Dzięki Wielkie!!!!!! cool.gif Uzny jeżeli masz coś jeszcze tego typu było by miło jak byś się podzielił smile.gif Cholernie lubię taką muzykęsmile.gif
Flaha
My Chemical Romance - Im not ok = 100 x lepsze niz black parade
Soul
Znowu potrzebna mi pomoc ktoś wie co to za nutka z tego o to montage happy.gif
Uzny
30 seconds to mars - the kill

jojo, maja kilka lepszych piosnek - obadaj calego albuma, powinien ci sie spodobac ;]
Soul
Dzięki wielkie!!! smile.gif
Goldi69-PL-
Uzny to nie ty grales w tym odcinku Bundych co Al szukal tytulu piosenki z przed lat?
Uzny
No, ale to stare czasy byly.
KarCzoH
Soul jak lubisz taką muzę to ściągnij sobie najlepiej OST - Burnout 3 Takedown obydwa CD ... smile.gif Tam jest pełno dobrych wałków smile.gif
JuanMag
KarczoH Ty zyjesz ??? smile.gif
KarCzoH
CYTAT(JuanMag @ 4 04 2007, 22:00) *
KarczoH Ty zyjesz ??? smile.gif

Juan cały czas smile.gif Na bieżąco odwiedzam forum itd. no tylko że się nie odzywam tongue.gif
CichyGrzmot
No i teraz ja prosze o pomoc... Zespoly, które graja w montage ogres saiyan walshy.
plz rolleyes.gif
Uzny
NILE - Sacrifice Unto Sebek

MISZCZ - 256bpm/s

KU.RWA niszczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
CichyGrzmot
Dzieki Pawel, ale mysle ze to chyba nie ten montage. Anyway, juz znalazlem co chcialem wink.gif. Dzieki jeszcze raz za fatyge
Cegla
QUOTE(Uzny @ 7 06 2007, 04:15) *
MISZCZ - 256bpm/s

????

co to znaczy
Uzny
Rojka pytaj nerd.gif Ale chyba bitrate muzy.
Cegla
to jest skrot beat per minute. A beat per minute na sekunde, chyba sensu nie ma tongue.gif. Pozatym 256 uderzen w sekundzie to by byl ciagly dzwiek.
Uzny
Mowilem Rojka pytac blush.gif , ja sie nie znam
Uzny
256bpm/s (?) = je.błem się w ch.uj ogólnie rzecz biorąc!!! /naj.ebany byłem mocniej niż teraz/ <- Roy
Miało być nie tyle, że 265, to jeszcze bpm, a nie bpm/s, jak pisze Szanowny Pan Cegła <lizanie dupci, jakoże Kanciapowiec>; bpm/s nie ma sensu najmniejszego, ponieważ nikt nie jest w stanie tego zagrać na perce; W ogóle per minute, per second = WTF XD (sorry, mocno nietrzeźwy byłem)... biggrin.gif
http://youtube.com/watch?v=Cac2-dTkayY
To jest ten link (= najszybsza gra na perkusji ever; zanotowana na studyjnym albumie ofkoz; endżoj dry.gif )
Nawiasem mówiąc, HALO cholernie słabe jest XD; taka moja opinia profesjonalna (...)

EDIT: Acha... Wszyscy, co myślą, że HALO jest dobrą grą... Się mylą!!!... HALO ssie mi druta XD
HALO to najgorszy FPS w jakiego grałem EVER!!!. I nie ma o czym mówić!!! Nara n00b'y!!!
Dark Serge
Uzny - co ty pie**lisz ? Daj sobie spokój z patrzeniem na tego typu szybkie granie na perce ;/ Ci kolesie jakby przyszło co do czego to zagrałby góra 3/4 tej prędkości. Słowo klucz do tej zagadki to - triggery. Jak nie trzeba się wysilać żeby wydobyć dźwięk z bębna to co drugi ziomal po krótkim treningu tak szybko zrobi. Jak chcesz sobie zobaczyć szybkie granie na perce to przyczaj tego ziomala co wygrał battle of the hands - ok. 1100 uderzeń w ciągu minuty(na werblu).
Sry za offtopa ^^'
Uzny
Uwaga korwa cytuje Rojka!!!1111: "kollias nie używa triggerów i już pobił rekord własy; tera ma 270"

tak wiec sie mylisz joł.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.