Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: C.S Lewis - Kroniki Narnii
Forum PSX Extreme > Inne > Klub Dobrej Ksiazki
Mastachi
Co sadzicie o tej serii? Klasyka fantasy tylko dla dzieci, czy starszej publicznosci tez moze sie spodobac?

Mi sie podoba, wlasnie koncze 3 chronologicznie ksiazke (the horse and his boy). Latwe, krotkie przyjemne.

A anglii dzieci na tym wychowuja, nas mecza jakimis krzyzakami biggrin.gif
STRETCH
QUOTE(MaStaCHi @ 14 02 2007, 10:58) *

Co sadzicie o tej serii? Klasyka fantasy tylko dla dzieci, czy starszej publicznosci tez moze sie spodobac?

Mi sie podoba, wlasnie koncze 3 chronologicznie ksiazke (the horse and his boy). Latwe, krotkie przyjemne.

A anglii dzieci na tym wychowuja, nas mecza jakimis krzyzakami biggrin.gif

ja jestem zakochany w BBC'owskich "Kronikach...." ksiazki jeszcze nigdy nie czytalem ale na pewno siegne. dlaczego starszej publicznosci mialoby sie nie spodobac?
Mastachi
No bo moze troche dziecieca jest... Wlasnie skonczylem Prince Caspian smile.gif Fajna
lalQr
sry, że odkopuje. Kiedyś czytałem wszystkie książki z cyklu o Narnii i powiem, że nie zachwyciły mną. Jakaś małpa zamierzająca zapanować nad światem... proszę... Przeczytaj lepiej Cykl o Wiedźminie <--to co tygryski fantastyki lubią najbardziej tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.