Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Lucky Louie
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy > Seriale
stona
Co tu dużo opowiadać. Serial jest pierwsza klasa. Amerykańska rodzinka (bezrobotny koleś, MILFowa mamuśka wub.gif i zakręcona kilkuletnia córka) mieszkający w "bloku". No nie chce opowiadać jakiegoś konkretnego odcinka ale poszczególne scenki rządzą. Serial został zdjęty z anteny za wulgarność ( chodnikowy język(znajomość angielskiego bardzo przydatna, nie wiem czy są napisy) itp. W każdym bądź razie ja bawię się przednio i pochłaniam odcinek za odcinkiem( muszę dozować bo mam tylko 1 sezon(12odc.) a nie wiem czy jest więcej.

Jeśli kogoś interesuje to szukajcie tego:
Lucky Louie - Season 1 (murry)
waży 2.55 GB

Kilka scenek
http://www.youtube.com/watch?v=ebs63cp9QXQ - Why? XD

http://www.youtube.com/watch?v=2YLUmNcR7Io

http://www.youtube.com/watch?v=XVXcO140PEA
Robak
Stonuś, jest tylko jeden sezon, bo zdjęli za tą wulgarność. Co do napisów to widziałem na kinomaniak.org, więc jeśli ktoś za dobrze nie zna anglika może ściągnąć. Ja zamierzam obejrzeć całość w najbliższy weekend, a z trailerów zapowiada się ciekawie wink.gif
Boorak
Dla mnie dno, wytrzymalem az do polowy odcinka.
Mariusz Saint
QUOTE(stona @ 14 02 2007, 23:56) *

Serial został zdjęty z anteny za wulgarność ( chodnikowy język(znajomość angielskiego bardzo przydatna, nie wiem czy są napisy) itp.

Myślałem, że zdjęli z powodu słabej oglądalności smile.gif Gdzie wyczytałeś, że to za bluzgi zdjęli? To seria HBO, a na kablówkach w USA mogą kląć tongue.gif

Sam serial to taki "Świat według Bundych" podniesiony do potęgi którejśtam, czyli chamski na maksa biggrin.gif "Niektórzy mężczyźni mają rodzinę, Louie ma rodzinę" tongue.gif
stona
No ktoś mi tak powiedział tongue.gif Mi tam się serial podobał. No z przeklinaniem to się raczej nie hamują z tym że jest to takie bardziej naturalne(a nie : upchniemy tu jeszcze dwa fuck to będzie śmiesznej). No i niektóre dialogi są naprawdę (pipi) biggrin.gif
COOLek
Jak dla mnie serial byl przesmieszny. Serial polknalem w dwoch podejscich i musialem ostro leki na astme lykac, zeby nie wykitowac ze smiechu. A scena gdy ta mala dziewczynka zaczyna tanczyc do "lick my pussy" to mistrzostwo swiata;D
stona
No ale to była piosenka o kotkach XD

Mnie rozwaliło jak ten koleś udawał dałna żeby dostać darmową pizze i zachowanie kolejnych dwóch. Po czym brechta z Luoiego że za pizze zapłacił XD
Robak
Obejrzałem całość i ogólnie całkiem fajne, chociaż z czasem coraz mniej mnie śmieszyło. Jedna z lepszych akcji to właśnie wspomniany już taniec przy "Lick My Pussy" biggrin.gif Jak dla mnie niestety komedia na raz. Chociaż później się fajnie wspomina podczas rozmowy wink.gif
DarealRadexHEJOO
OMFG! Właśnie obejrzałem parę fragmentów na Youtube i dziwię się, że też sam do tej pory o tym nie usłyszałem... Może i jest to "rzecz na jeden raz", ale scenki bynajmniej nie opierają się tylko na byciu obscenicznymi. Robią wrażenie dojrzałych i przyziemnych... A już na pewno nie ma żadnego lepszego "serialu ze śmiechem z taśmy" - Bill Cosby, Al Bundy i reszta ferajny są teraz TACY mali!

http://www.youtube.com/watch?v=LJBa2pzUJJU&NR
zduniacz
Sciągnalem, obejrzalem i stwierdzam ze dobry szit to jest. I (pipi), ze gdyby wyciac 'faki' i inne 'assholy' to polowa gagow przestalaby smieszyc, ale.... kogo to obchodzi, ja sie dobrze bawilem.

'And remember, the elderly are not dead yet " ; )
Er_WolvEr
Nawet nie taki zły. Największe -sy ? Dobrze, że nei ma dużo odcinków z tą hamską córką oraz INTRO - okropnie rysowane.
+sy - postacie 2goplanowe (ten łysy gościu w piżamie, brat żony Erla ciagle stojący przy lodówce).

Wciąż pamietam jeden z pierwszych odcinków jak poszli po pizze - łysol udawał downa żeby dostać za darmo plaster pizzy, a potem ochrzanił sprzedawców za to, że prubują uszczęśliwaiać chorych przez dawanie pizzy za friko.

,,-Are You My Frieand ?"
,,Yeah fucked people - they think that slice of pizza will make my miserable (niepełnosprawne) life better"
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.