hmm, Front Mission 4, spodziewałem sie czegos lepszego, a wyszło takie byle co:(
Musze też bronic jednej gry: Driv3r. to fakt, błędów co nie miara, ale gierka ma swietny klimat, lepszy niż GTA:VC (teraz mnie za(pipi)iecie;))
Musze też bronic jednej gry: Driv3r. to fakt, błędów co nie miara, ale gierka ma swietny klimat, lepszy niż GTA:VC (teraz mnie za(pipi)iecie;))
Z tym front missionem to troche racja.gorszy od trójki.ale za to piątka zamiata:)
chciałbym goraco poprzec tych, którzy nienawidzą Silent Hill 4.
ta gra jest naprawde tak zła, przeszedłem ja tylko raz i to na siłę, żeby tylko zaliczyć.
wszystko w tej grze jest z dnpy wziete, jedynie tytułowy pokój miał zadatki na coś naprawdę interesującego.
inne bardzo złe lub tylko złe gry na ps2, w które miałem nieprzyjemność zagrać to-
L.A. Rush
Just Cause
Obscure
Rule of rose
The DaVinci Code
True Crime New York City
187 Ride or Die
dzięki za uwagę
ta gra jest naprawde tak zła, przeszedłem ja tylko raz i to na siłę, żeby tylko zaliczyć.
wszystko w tej grze jest z dnpy wziete, jedynie tytułowy pokój miał zadatki na coś naprawdę interesującego.
inne bardzo złe lub tylko złe gry na ps2, w które miałem nieprzyjemność zagrać to-
L.A. Rush
Just Cause
Obscure
Rule of rose
The DaVinci Code
True Crime New York City
187 Ride or Die
dzięki za uwagę
Chyba troche przesadzasz:)