Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Największe zonki PS2
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2
ShrekuGT
CYTAT(skyblue @ 2 03 2008, 14:49) *
hmm, Front Mission 4, spodziewałem sie czegos lepszego, a wyszło takie byle co:(
Musze też bronic jednej gry: Driv3r. to fakt, błędów co nie miara, ale gierka ma swietny klimat, lepszy niż GTA:VC (teraz mnie za(pipi)iecie;))

Z tym front missionem to troche racja.gorszy od trójki.ale za to piątka zamiata:)

CYTAT(Dark knight @ 9 03 2008, 23:41) *
chciałbym goraco poprzec tych, którzy nienawidzą Silent Hill 4.
ta gra jest naprawde tak zła, przeszedłem ja tylko raz i to na siłę, żeby tylko zaliczyć.
wszystko w tej grze jest z dnpy wziete, jedynie tytułowy pokój miał zadatki na coś naprawdę interesującego.

inne bardzo złe lub tylko złe gry na ps2, w które miałem nieprzyjemność zagrać to-

L.A. Rush

Just Cause

Obscure

Rule of rose

The DaVinci Code

True Crime New York City

187 Ride or Die

dzięki za uwagę hyh.gif

Chyba troche przesadzasz:)
Sunderland
-Tony Hawk:Proving Ground.

Nie oczekiwałem cudów od panów z ekipy odpowiedzialnej za owy tytuł, ale po odpaleniu szczena powędrowała aż do piwnicy.Tak o.d.j.e.b.a.ć sprawy nie potrafiłbym nawet gdybym chciał.Grafa na PSX'ie byłaby najwyżej ponad przeciętnej.Na PS2 po prostu woła o pomstę do nieba.To trzeba zobaczyć bo słowa tego nie oddadzą.Po 20 minutach grania okazało się, że gameplay jest niewiele lepszy poziomem.

-Silent Hill 4

No ten tytuł będę wspominał chyba do końca życia gdzie się da i kiedy się da.Szkoda tylko, że w samych niemalże negatywach.

-Klimat i Fabuła Haunting Ground

Sama gra była w porządku choć przechodzenie jej drugi raz to byłaby niezła padaka.Problem twkił w tym, że zapowiadało się na coś mega ciężkiego i zawiłego i naprawdę konkretnie się nakręciłem.Klimat niestety w drugiej połowie gry był żaden, a fabułę można by streścić w jednym słowie : żal.
Canaris
Driver 3 jessu ale to był badziew confused.gif
Gateway Black Monday - po jedynce miałem nadzieje że naprawią te karygodne bugi które tam były ale nie naprawili ;/
Lukaszeq
że Front Mission 4 nie wyszło w PALu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.