wszystkie pliczki są tu -
http://szczurek.diinoweb.com/files/year%20zero%20game/- My Violent Heart jest kompletne, w 320kbps, bez szumow. Poprostu kontrolowany wyciek bo chyba nikt nie uwierzy, ze ktos znalazl dysk flash w kibelku podczas koncertu w Lizbonie na ktorym bylo te nagranie?;]
- opalo, nohurry i ballgameover to komunikaty z anotherversionofthetruth. Po kolei dotyczą:
- aresztowania jakiegoś głównego handlarza narkotyków, później oczywiście mamy gadkę "now, here's another version of the truth" i gadanie jakies babki, prawdopodobnie po meksykansku... Ogolnie chodzi o to, ze Amerykanie aresztuja meksykanow a opal tak naprawde jest przemycany z USA do Meksyku
- aresztowania [nie jestem pewien czy nie zabicia] jakiegos kolesia ktory mial niby byc w 'grupie zla'
- jakis koles daje pokolei reguly jak walczyc z tym rzadem, bomby, snajper, itd...
polecam obadac www.bethehammer.com ktora 'prowadzi' byly zolnierz i 'obecny' policjant.
chyba cię ubodło

nie mam ciśnień, jak to mawiają "każdy lubi to co kocha". nie ma tu chyba osoby co by sie w życiu nie jarała tak na jakąś premiere.
no bo za przeproszeniem nie lubie takiego pie.rdolenia. Zrozumiem porowanania do emo [lol], do muzyki z burdelu, czaje jak ktos mowi ze to jest straszna kicha.
Tylko jak dla kazdego, są płyty i Płyty. Więc nawet with_teeth jest dla mnie blizszy niz wiekszosc plyt mimo iz znam wiele lepszych plyt. Rozmawialem z wieloma osobami sluchajacymi NIN, w roznym wieku i kazdy mowil tak samo i to samo. Bo chociaz trudno to ubrac w slowa to NIN jest jakims odzwierciedleniem naszej, mojej duszy. Nie musze rozumiec o czym TR spiewa, ja to wiem.
Dlatego zwlaszcza teraz napinka na nowa plyte jest wielka bo:
a) Trent nigdy nie byl tak pracowity i bog jeden wie co sie z nim stalo [poprzednio plyty wychodzily raz na ~5 lat xD]
b) po niewatpliwym anty-sukcesie w_t ta plyta jest ostatnia szansa na pokazanie ze jednak chlop umie.
I cala ta gra polegajaca na wprowadzeniu w swiat o ktorym bedziemy sluchac na y0, caly wypuszczony utwor nastraja mnie niesasmowicie pozytywnie. Bo IMO albo to bedzie wielki niewypal, albo jedna z najlepszych Reznorowych plyt, i basta.
znowu sie rozpisalem...