Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Nine Inch Nails
Forum PSX Extreme > Niezależni > UNDERGROUND > Alternatywa
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Ölschmitz
with teeth mnie wkur.wia jest zbyt gejowe. przeciez takie every day is exactly the same, powinno byc z przytupem kurva a nie pitupitu. albo 'hand that feeds' brak tu agresji.
'kurva czy uzarlbys lape ktora ci daje zarcie' czy cos.
szczurek
"hand that feeds" sluchalem nalogowo przez jakis tydzien, teraz wlaczam zadko. Brak kopa jednak. Piosenka jest niby anty-Bushowa, ale ja tam ja zawsze utozsamialem z k. katolickim;f

WT jest poprostu... spokojne, jak na tyle czasu czekania za spokojne. Duzo tam schematow popowych, malo negatywnych emocji, nawet nie czuc tak zagubienia. Najwieksza sila WT sa dziwne brzmienia. Nie tak wysrubowane jak na poprzednich plytach, ale ostatnio wlasnie zaczynam poznawac. Wsluchu.je sie w gitary, brzmienia keyboardu, perkusji czy dzwieki z syntezatora. Naprawde warto dac tej plycie szanse...

A pozniej zapuscic sobie Downward Spiral \m/
totencham
W_T miało być z założenia płytą minimalistyczną, surową. Dla mnie jest ona nieco wyblakła, brakuje jej kopa poprzedniczek. Może to wina starzejącego się Reznora, albo może tak właśnie miał wyjść ten eksperyment - nie wiem, ale rychło nadchodząca nowa płyta Gwoździ powinna wyjaśnić tą kwestię.

A co do Pretty Hate Machine... album generalnie i pobierznie jest świetny, jednak czasem przeokrutnie wieje wiochą (Ringfinger - co to ku.rwa ma być?). Ot, takie początki grania i autor nie mający jeszcze do końca koncepcji i pewności w którą muzyczną stronę pójść.
wietnam
A ja napiszę,że łyfy tyfy nie jest takie złe.

Primo: Genialne Right where it belongs,kur.wać,no miażdży mnie ten utwór choć jest spokojny i taki nie trentowy,że się tak wyrażę(szczególnie na podkręconym na max głosności gdy po trzech minutach jest dodatkowy volume up i dźwięki z koncertu)
Secundo: Love is not enough-no wziął mnie z miejsca ten utwór
Tertio: Every day is exactly the same(niezły text)Only,Hand that feeds i masa innych utworów długo wyczekiwanych utworów
No i last but not least: TO JEST SPARTA!Znaczy NIN!A ja jako fanboj będe tego bronił.Ich.uj!(że się tak poetycko wyraże)

QUOTE(totencham @ 4 01 2007, 21:53) *

A co do Pretty Hate Machine... album generalnie i pobierznie jest świetny, jednak czasem przeokrutnie wieje wiochą (Ringfinger - co to ku.rwa ma być?). Ot, takie początki grania i autor nie mający jeszcze do końca koncepcji i pewności w którą muzyczną stronę pójść.

Cóż Trent przebył długą drogę muzyczną co nie zmienia faktu,że to na Pretty Hate są m.in. Terrible Lie,Head Like a Hole,Something I can Never have i Sin.

A do tego NIN ma masę HALOsów ;]
_Milan_
NIN mi sie kojarzy zawsze z burdelem, i to takim rynsztokowym, nie wiem, ta muza, ten imidz, jak teraz mysle ze mialbym posluchac np. with teeth to mi wsie niedobrze robi.

NIN jest ogolnie przereklamowany ;]

no idodatkowo kojarzy mi sie z tym szmaciarzem Mansonem, nosz kurva.

jakis taki burdel po prostu ;]

pozdro wietnam i szczurek xD
totencham
Raz jeszcze odnośnie With Teeth:
Right Where It Belongs aż tak mnie nie kręci, "moment przejścia" jest znakomity i bardzo charakterystyczny... tylko te głosy mokrych fanek już nie robią. Brakuje mi utworów z wykopem, w stylu You Know What You Are?.
Zeby nie było: płytę uważama za bardzo dobrą, a wszelkie czepialstwo z mojej strony jest na siłę. Sunspots (z mikserami w tle) miażdży.

Z innej beczki. Są jacyś chętni na bonusową płytę z The Downward Spiral deluxe edition? Zawiera jakieś tam remixy, dema, pare nowych utworów.
szczurek
Brakuje mi utworów z wykopem, w stylu You Know What You Are?.

dla mnie takim utworem jest "Getting Smaller", ale jeden utwor to za malo...

Są jacyś chętni na bonusową płytę z The Downward Spiral deluxe edition? Zawiera jakieś tam remixy, dema, pare nowych utworów.

wrzucaj wrzucaj. Odrazu jezeli masz to zarzuc "Still". Bede zaje.biscie wdzieczny.
Grzehoo
Mnie szczerze mówiąc The Downward Spiral nie porwało. Takie to trochę bez wyrazu, jak Tool.
szczurek
wiadomo, ze kazdy ma swoj gust wiec nie bede Ci jej wciskal na sile;] Ale IMO poprostu trzeba wsluchac sie i WCZUC w dialogi. W historie samobojstwa, bo przeciez tym jest ta plyta. Trent prowadzi przez kolejne etapy na spirali prowadzacej na sam dol, herezje, samo-unicestwienie, porządanie, odrzucenie, itakdalej az do "Downward Spiral" i konczac na Hurt przez ktorego zawsze mam ciary. Tak samo przeciez z "Fragile" ktore jest swoistym 'oczyszczeniem' i 'rozgrzeszeniem' dla Trenta, tak "TDS" jest potencjalnym samobojem.

Coz, jesli ktos tego nie poczuje to plyta mu sie nie spodoba, ja tam nei bede jej wciskal;]

cholera, chyba rzeczywiscie jestem fanbojem huh.gif
Egr
Hurt to jeden z najsmutniejszych utworów jakie znam. Cudo...

Cover by Johny Cash też daje radę (jak mogli go tak sprofanować w reklamie nike confused.gif. Gupie (pipi)e)

A gadanie, że NIN to kupa to herezja co najmniej tego kalibru co "Fantomas to (pipi) a Mike Patton to pedał co nie umie śpiewać"
szczurek
Cover by Johny Cash też daje radę

cover jest swietny dlatego, ze Cash dodal do niego tak jakby swoja historie. Poprostu czuc, ze chodzi o niego, starego rokenrollowca ktory popelnil sporo bledow itd. No i ten teledysk...
wietnam
QUOTE(szczurek @ 6 01 2007, 13:05) *

Cover by Johny Cash też daje radę

cover jest swietny dlatego, ze Cash dodal do niego tak jakby swoja historie. Poprostu czuc, ze chodzi o niego, starego rokenrollowca ktory popelnil sporo bledow itd. No i ten teledysk...

Ten utwór w wykonaniu Casha pownni się słuchać niemal wyłącznie z teledyskiem jako obraz.

A tu dla tych co jeszcze nie słyszeli tego(są tacy?)

http://www.sendspace.com/file/ulijqb
totencham
QUOTE(szczurek @ 6 01 2007, 11:29) *

Brakuje mi utworów z wykopem, w stylu You Know What You Are?.

dla mnie takim utworem jest "Getting Smaller", ale jeden utwor to za malo...

Getting Smaller również jest świetny (flip-flop, flip-flop!), ma taki klaustrofobiczny klimat nieco.
QUOTE(szczurek @ 6 01 2007, 11:29) *

Są jacyś chętni na bonusową płytę z The Downward Spiral deluxe edition? Zawiera jakieś tam remixy, dema, pare nowych utworów.

wrzucaj wrzucaj. Odrazu jezeli masz to zarzuc "Still". Bede zaje.biscie wdzieczny.

Stilla niestety nie mam, nadczym bardzo ubolewam. Jakoś nigdzie nie mogę dostać And All That Could Have Been w wersji limitowanej ani w wersji dvd dry.gif.
Tego TDS cd2 wrzucę trochę później, jak robotę skończę.

Co do covera Casha, to do wersji NINowej się nie umywa. Pod koniec oryginalnej wersji jest takie pie.rdolnięcie ni to przesterem, ni to jakimś innym efektem, które brzmi tak wymownie, że ciar dostaję.
Historii Johnego Casha nie znam, pewnie dlatego mnie jego wykonanie nie rusza.
totencham
Samo I'm Afraid of Americans można przełuchać tutaj jak coś. Trent dobrze tam wygląda, jak jakiś zakapior, czy coś.
wietnam
QUOTE(totencham @ 8 01 2007, 21:10) *

Samo I'm Afraid of Americans można przełuchać tutaj jak coś. Trent dobrze tam wygląda, jak jakiś zakapior, czy coś.

ten sam klip jest też zalinkowany przy płycie ;]
Obsolete
NINE INCH NAILS has set "Year Zero" as the title of its new album.
szczurek
hmmmmmm

hmmmm

hmmmmm

tutaj link - http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...ewsitemID=65084

troche martwi mnie ten motyw z nagrywaniem w hotelach, ale sie zobaczy...
Obsolete
QUOTE(szczurek @ 11 01 2007, 17:15) *

hmmmmmm

hmmmm

hmmmmm

okladki nie ma jeszcze mam rozumiec?

Chociaz pewnie i tak sie jeszcze zmieni tak samo jak W_T...

NINE INCH NAILS has set "Year Zero" as the title of its new album, which is due out in April and follows up 2005's "With Teeth". "It could be about the end of the world," the band's mastermind Trent Reznor wrote on the official NIN fan club web site The Spiral.
In a recent interview with England's Kerrang! magazine, Reznor described the upcoming album's as "a collage of sound type of thing, not heavy in a metal guitar kind of way." He added, "With this record I feel a lot less concerned about what people think about it — especially the dying record industry. I couldn't care less about that right now." Reznor also revealed that the new effort is a concept album and "part of a bigger picture of a number of things I'm working on. Essentially I wrote the soundtrack to a movie that doesn't exist."
The cover artwork has been posted online at this location
Reznor said that most of the album was recorded "in hotel rooms around the world on laptops," with very few musicians beside himself and "maybe some surprise vocalists that pop up here and there."
When asked why the new record took less than two years to arrive when the last one took six, Reznor said, "I'm probably as surprised as some fans are (laughs). But really it's just a matter of dis(pipi)line. When I was on the last tour, to keep myself busy I was just really hunkered down and was working on music the whole time, so this kept me in a creative mode and when I finished the tour I felt like I wasn't tired and wanted to keep at it."
szczurek
dobra teraz cos speszial. A mianowicie plytka 'Still' o ktorej juz tu wczesniej mowa. Cóż to jest? Ano, instrumentalne [lub pseudoinstrumentalne] aranżacje znanych już utworów, chociaż na płytce jest także pare nowych utwórów napisanych specjalnie pod pianino [ktore jest podstawowowym instrumentem na płytce]. Enjoy

238. Nine Inch Nails - [Still #01] Something I Can Never Have (Still)
239. Nine Inch Nails - [Still #02] Adrift and at Peace
240. Nine Inch Nails - [Still #03] The Fragile (Still)
241. Nine Inch Nails - [Still #04] The Becoming (Still)
242. Nine Inch Nails - [Still #05] Gone, Still
243. Nine Inch Nails - [Still #06] The Day the World Went Away (Still)
244. Nine Inch Nails - [Still #07] And All That Could Have Been
245. Nine Inch Nails - [Still #08] The Persistence of Loss
246. Nine Inch Nails - [Still #09] Leaving Hope

http://www.megaupload.com/pt/?d=ANXJ08CZ

gdyby link wygasl to piszcie
szczurek
ok, pojawilo sie troche wiecej info [a w sumie to sporo] o DVDku NIN - Beside You in Time.

Po pierwsze - tak bedzie wyglądać okładka:
http://halo22.nin.com/siteimages/CoverBig.jpg

Halo22 bedzie wydane w 3 formatach, t.j. Blu-Ray, HD-DVD i zwyklym DVD. Ficzery są w sumie standardowe:
* - 24 songs from the live: with_teeth 2006 tour presented in 16x9 anamorphic widescreen
* - dts 5.1 digital surround sound
* - dolby digital 5.1 / stereo
* - five bonus videos
* - alternate angles
* - image gallery
* - interactive discography
na BR i HD-DVD dochodzi wyzsza rozdzialka [blabla] i dolbytrue 5.1 [cokolwiek]

oto tracklista, a przynajmniej to, co bylo grane na dwoch koncertach

NORTH AMERICAN WINTER TOUR 2006

* 01. love is not enough
* 02. you know what you are?
* 03. terrible lie
* 04. the line begins to blur
* 05. march of the pigs
* 06. something i can never have
* 07. closer
* 08. burn
* 09. gave up
* 10. eraser *
* 11. right where it belongs *
* 12. beside you in time *
* 13. with teeth
* 14. wish
* 15. only
* 16. the big come down
* 17. hurt
* 18. the hand that feeds
* 19. head like a hole

* includes alternate angle
ADDITIONAL CONTENT

NORTH AMERICAN SUMMER TOUR 2006

* 01. somewhat damaged
* 02. closer
* 03. help me i am in hell
* 04. non-entity
* 05. only

chyba jeden z nich to ten z Claro Festival w Brazylii z czego jestem szczegolnie rad bo chlopaki niezle dali rade [+naprawde fajne wizalizacje]. Na Youtubie jest pare nagran z tegoż festiwalu:
Only [nowa wejsciowka], Burn, Suck

no i w sumie tyle na ten temat. Tutaj znajdziecie trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=HYAI4l7sZEQ

ktory nastraja pozytywnie [przynajmniej mnie]. Nawet myslalem, zeby kupic org, ale w pewnych miejscach pojawily sie pre-ordery i cena odstrasza, coś koło 140zł... połowe mógłbym dać;f
Aha, premiera 27 lutego

anty-fanow wiadomo, ze to nie przekona, ale stalym sluchaczom zespol moze sprawic ladna niespodzanke...
Obsolete
NINE INCH NAILS is scheduled to film a video for the new track entitled "Survivalism" beginning Monday, February 5 in the Los Angeles area. The song comes off the group's new album, "Year Zero", which is slated for an April release.
kempa
QUOTE(szczurek @ 25 01 2007, 12:26) *

dobra teraz cos speszial. A mianowicie plytka 'Still' o ktorej juz tu wczesniej mowa. Cóż to jest? Ano, instrumentalne [lub pseudoinstrumentalne] aranżacje znanych już utworów, chociaż na płytce jest także pare nowych utwórów napisanych specjalnie pod pianino [ktore jest podstawowowym instrumentem na płytce]. Enjoy

238. Nine Inch Nails - [Still #01] Something I Can Never Have (Still)
239. Nine Inch Nails - [Still #02] Adrift and at Peace
240. Nine Inch Nails - [Still #03] The Fragile (Still)
241. Nine Inch Nails - [Still #04] The Becoming (Still)
242. Nine Inch Nails - [Still #05] Gone, Still
243. Nine Inch Nails - [Still #06] The Day the World Went Away (Still)
244. Nine Inch Nails - [Still #07] And All That Could Have Been
245. Nine Inch Nails - [Still #08] The Persistence of Loss
246. Nine Inch Nails - [Still #09] Leaving Hope

http://www.megaupload.com/pt/?d=ANXJ08CZ

gdyby link wygasl to piszcie

piekna rzecz.
szczurek
yhym, przy "Something I Can Never Have" i "And All That Could Have Been" mam ciary. Mam nadzieje, ze Trent wyda jeszcze kiedys plytke w tych klimatach...
zduniacz
QUOTE(szczurek @ 1 02 2007, 15:41) *

yhym, przy "Something I Can Never Have" i "And All That Could Have Been" mam ciary. Mam nadzieje, ze Trent wyda jeszcze kiedys plytke w tych klimatach...

Jak dla mnie to pianinko w Leaving Hope jest hmmm piekne.
totencham
A można by prosić o nie megauploadowy link do stilla? Z tamtąd nie mam jak ściągać niestety confused.gif
szczurek
http://www.sendspace.com/file/hsaef9

prsze

edit: ważna rzecz, jeśli ktos jeszcze nie widział:
http://stereo.pl/artysta.php?ida=1386

zaje.bista promocja na płytki NIN. Downward spiral juz do mnie jedzie, na bank jeszcze zamowie Broken a jak fundusze pozwola to i PHM spox.gif
totencham
QUOTE(szczurek @ 3 02 2007, 23:25) *

http://www.sendspace.com/file/hsaef9

prsze

edit: ważna rzecz, jeśli ktos jeszcze nie widział:
http://stereo.pl/artysta.php?ida=1386

zaje.bista promocja na płytki NIN. Downward spiral juz do mnie jedzie, na bank jeszcze zamowie Broken a jak fundusze pozwola to i PHM spox.gif

Dzięki bardzo!

Co do oferty stereo - cenowo bardzo atrakcyjna! Zainteresuję się chyba zamówieniem Things Falling Apart i Further Down The Spiral, bo w sumie resztę mam, a single mnie nie interesują. Szkoda jeno, że nie mają AATCHB na dvd / 2cd confused.gif, ale tego chyba nigdzie nie ma (czasem coś uywanego trafi się na allegro).
szczurek
2cd AATCHB jest teraz na allegro, a DVDka to nie widzialem od hohooo... szkoda bo to fajny koncert jest.
totencham
Na youtubie znalazłem Just Like You Imagined wykonywane w studiu. Nie powiem, świetny materiał.
A tutaj jeszcze inny fanowski teledysk do tego samego, niesamowicie klimatycznego utworu wub.gif.
Obsolete
NINE INCH NAILS has set an April 17 release date for its new album, "Year Zero". A special "Year Zero" page has been launched at yearzero.nin.com, featuring new photos from the studio. The site has also revealed the title of the second song on the 16-track album: "The Beginning of the End".
Obsolete
NINE INCH NAILS has revealed the complete track listing for its new album, "Year Zero", due on April 17. It is as follows:

01. Hyperpower!
02. The Beginning of the End
03. Survivalism
04. The Good Soldier
05. Vessel
06. Me, I'm Not
07. Capital G
08. My Violent Heart
09. The Warning
10. God Given
11. Meet Your Master
12. The Greater Good
13. The Great Destroyer
14. Another Version of the Truth
15. In This Twilight
16. Zero-Sum

Calkiem duzo utworow.
szczurek
juz odbyly sie pierwsze koncerty z europejskiego touru, ciekawo czy grali cos z nowej plyty. Ma ktos jakies info?

hyperpower! brzmi wprost chu.jowo... power metal?
totencham
Na razie nie zagrali nic nowego. Z ciekawszych rzeczy na trackliście, to last (po raz pierwszy na żywo), ruiner, we're in this together.

A te tytuły z y0 to wogóle z d.upy jakieś takie.
Obsolete
According to FMQB, NINE INCH NAILS' new single, "Survivalism", will arrive at radio on February 27, with an add date of March 6. The group's new album, "Year Zero", which is due on April 17, will reportedly be the first of two concept albums, with the second CD expected sometime in 2008.

szczurek
łooo dwie płyty w dwa lata. Trent chyba naprawde wzial du.pe w kroki jak zobaczyl ile juz latek na karku ma;]
kempa
mi sie to wcale nie podoba...
szczurek
dopiero co rozejrzalem sie po necie i oto co wygrzebalem. Nowe wiadomosci zwiazane z y0 naplywaja prawie codziennie

- Trent zaczyna bawic sie w podobna gre jak w przypadku reklamowania Halo 2 czy Lost Experience. Na koszulkach rozdawanych w lizbonie byly pogrubione niektore litery ktore ukladaly sie w iamtryingtobelieve [jest tez taka strona z domena .com], jest jeszcze anotherversionofthetruth. Oba rzucaja SPORO swiatla o czym w ogole bedzie ta plyta. Pojawila sie takze data, 14 marca 2024... Stron jest naprawde sporo i wiadac, ze jednak ktos nad tym spoooro pracowal np. http://www.consolidatedmailsystems.com
- na koszulkach rozdawanych na kolejnym byly pogrubione cyfry, ukladaly sie w numer [do usa] pod ktorym mozna uslyszec pare dzwiekow i taki tekst
CODE
I got my fist
I got my brain
I got <strike>my violent heart</strike> survivalism

- nastapil kontrolowany wyciek piosenki "My Violent Heart". Jeszcze nie sluchalem, ale leci tak:
CODE
you and I, we may look the same,
but we are very far apart
because bullet holes mark where compassion used to be
and there is violence in my heart

into fire you can send us,
from the fire we return.
You can label us a consequence
of how much you have to learn.

you can try, but you'll never understand
this is something you will never understand
can you hear it now
hear it coming now
can you hear it now

on hands and knees we crawl
you cannot stop us all
our bones, our skin
we will not let you in

we have set something in motion
much greater than you've ever known
standing there in all your grand naiveté
about to reap what you have sown

time will feed upon your weaknesses
soon you'll lose the will to care
when you return to the place that you call home
we will be there, we will be there

you can not stop us all
our blood will stain
we will not go away

you can not stop us all
our blood, our brains?
will never leave this place

- obadajcie to:

, teraz to:
http://www.consolidatedmailsystems.com/noo...es/email_03.jpg [chodzi o reke]
a teraz ostatia czesc My Violent Heart przepuszczona przez spektogram:
http://img408.imageshack.us/img408/2838/ho...kingshitea8.png
Obrazek w muzyce... o kur.wa. Nic wiecej nie mam do powiedzenia

- odpalcie http://anotherversionofthetruth.com/ , przytrzymajcie lewy przycisk myszy i pojezdzijcie po obrazku... najlepiej po calym dokladnie...

- http://www.bethehammer.net/

http://www.sendspace.com/file/0jsdw9 - My Violent Heart

http://www.sendspace.com/file/2vrtls - phonecall

ja juz jestem po pierwszych odsluchaniach MVH i ... wymiekam. Na poczatku troche niemrawe, ale gdy wejdzie refren to... sami zobaczycie. Narazie jestem BARDZO NA TAK dla year zero... chyba nawet kupie na premierze

obso wez wydziel pare ostatnich postow do odzielnego tematu o NIN. Nie ma co smiecic tego tematu bo kazdy kto troche NIN sluchal wie, ze jednak z indu ta muzyka ma niewiele wspolnego. I ten zespol na to zasługuje.
tk
ej to nin to jakaś nowa religia?
szczurek
aha, a czemu tak sadzisz Bartku?
koval
aha, a czemu tak sadzisz Bartku?

bo wyczekujecie tej płyty jak nadejścia Zbawiciela ? ninja.gif
szczurek
masz racje. Nienormalnym jest, ze ktos moze czekac na plyte swojej ulubionej formacji.

Glupi bylem

Duzy jestes wiec powinnienes juz wiedziec ze zbawiciela nie bylo, nie ma i nie bedzie
tk
chyba cię ubodło wink.gif nie mam ciśnień, jak to mawiają "każdy lubi to co kocha". nie ma tu chyba osoby co by sie w życiu nie jarała tak na jakąś premiere.
koval
szczurek, czilałt maan ! ja też oczekuję nowego nin cool.gif
szczurek
wszystkie pliczki są tu - http://szczurek.diinoweb.com/files/year%20zero%20game/

- My Violent Heart jest kompletne, w 320kbps, bez szumow. Poprostu kontrolowany wyciek bo chyba nikt nie uwierzy, ze ktos znalazl dysk flash w kibelku podczas koncertu w Lizbonie na ktorym bylo te nagranie?;]

- opalo, nohurry i ballgameover to komunikaty z anotherversionofthetruth. Po kolei dotyczą:
- aresztowania jakiegoś głównego handlarza narkotyków, później oczywiście mamy gadkę "now, here's another version of the truth" i gadanie jakies babki, prawdopodobnie po meksykansku... Ogolnie chodzi o to, ze Amerykanie aresztuja meksykanow a opal tak naprawde jest przemycany z USA do Meksyku
- aresztowania [nie jestem pewien czy nie zabicia] jakiegos kolesia ktory mial niby byc w 'grupie zla'
- jakis koles daje pokolei reguly jak walczyc z tym rzadem, bomby, snajper, itd...
polecam obadac www.bethehammer.com ktora 'prowadzi' byly zolnierz i 'obecny' policjant.

chyba cię ubodło wink.gif nie mam ciśnień, jak to mawiają "każdy lubi to co kocha". nie ma tu chyba osoby co by sie w życiu nie jarała tak na jakąś premiere.

no bo za przeproszeniem nie lubie takiego pie.rdolenia. Zrozumiem porowanania do emo [lol], do muzyki z burdelu, czaje jak ktos mowi ze to jest straszna kicha.
Tylko jak dla kazdego, są płyty i Płyty. Więc nawet with_teeth jest dla mnie blizszy niz wiekszosc plyt mimo iz znam wiele lepszych plyt. Rozmawialem z wieloma osobami sluchajacymi NIN, w roznym wieku i kazdy mowil tak samo i to samo. Bo chociaz trudno to ubrac w slowa to NIN jest jakims odzwierciedleniem naszej, mojej duszy. Nie musze rozumiec o czym TR spiewa, ja to wiem.
Dlatego zwlaszcza teraz napinka na nowa plyte jest wielka bo:
a) Trent nigdy nie byl tak pracowity i bog jeden wie co sie z nim stalo [poprzednio plyty wychodzily raz na ~5 lat xD]
b) po niewatpliwym anty-sukcesie w_t ta plyta jest ostatnia szansa na pokazanie ze jednak chlop umie.

I cala ta gra polegajaca na wprowadzeniu w swiat o ktorym bedziemy sluchac na y0, caly wypuszczony utwor nastraja mnie niesasmowicie pozytywnie. Bo IMO albo to bedzie wielki niewypal, albo jedna z najlepszych Reznorowych plyt, i basta.

znowu sie rozpisalem...
szczurek
Survivalism juz jest na sieci

http://szczurek.diinoweb.com/files/year%20...Survivalism.mp3

MVH jednak lepsze, ale przyjemnie sie przy tym giba
Obsolete
Na prosbe Szczurka, przenosze czesc postow dotyczacych NIN do oddzielnego tematu. Od tej chwili o zespole Reznora dyskutujecie tutaj.
Obsolete
Nowy utwor - Me I'm not

http://quasar.coil.ru/Me_I_m_Not.mp3

Tak btw to to sa ostateczne wersje? Bo wszystkie 3 utwory cierpia na to samo, sa przytlumione, jakby grane zza sciany, wokal jakis schowany i zastanawia mnie, czy to jeszcze idzie na montaz, czy jest po prostu tak beznadziejnie wyprodukowane. Jak to 2 to slabo, bo wszystkie tracki sa przez to nudne, mecza i ciezko wytrzymac do konca;] Pozostaje dalej czekac na jakis dobry utwor z "Year Zero", zostalo 13 utworow do odkrycia, jakas szansa jest.
szczurek
Bo wszystkie 3 utwory cierpia na to samo, sa przytlumione, jakby grane zza sciany, wokal jakis schowany

pewnie taka 'konwencja'. A wokal akurat schowany nie jest, powiedzialbym raczej ze jest na tym samym poziomie co warstwa muzyczna

Me, I'm Not dobre jest, powolne, hipnotyczne granie, niezle wciska sie w banie. Podoba mi sie
totencham
Na http://yearzero.nin.com/ pojawił się "trailer" y0.

Jest krótki, śliczny i Klimatyczny.

EDIT! : Okładka y0: http://yearzero.nin.com/0024/
szczurek
Nine Inch Nails - The Downward Spiral [1994]

01. Nine Inch Nails - [The Downward Spiral CD1 #01] Mr Self Destruct
02. Nine Inch Nails - [The Downward Spiral CD1 #02] Piggy
03. Nine Inch Nails - [The Downward Spiral CD1 #03] Heresy
04. Nine Inch Nails - [The Downward Spiral CD1 #04] March Of The Pigs
05. Nine Inch Nails - [The Downward Spiral CD1 #05] Closer
06. Nine Inch Nails - [The Downward Spiral CD1 #06] Ruiner
07. Nine Inch Nails - [The Downward Spiral CD1 #07] The Becoming
08. Nine Inch Nails - [The Downward Spiral CD1 #08] I Do Not Want This
09. Nine Inch Nails - [The Downward Spiral CD1 #09] Big Man With A Gun
10. Nine Inch Nails - [The Downward Spiral CD1 #10] A Warm Place
11. Nine Inch Nails - [The Downward Spiral CD1 #11] Eraser
12. Nine Inch Nails - [The Downward Spiral CD1 #12] Reptile
13. Nine Inch Nails - [The Downward Spiral CD1 #13] The Downward Spiral
14. Nine Inch Nails - [The Downward Spiral CD1 #14] Hurt

http://szczurek.diinoweb.com/files/dziwnym...rd%20Spiral.rar [117MB @ 250kps VBR]

cudo

toten jak juz dostaniesz BYIT to wez napisz pare slowek bo strasznie mnie kusi zakup tego szitu;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.