Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Test Drive Unlimited nie dla PS3?
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
ziolo69
Juz od dluzszego czasu meczy mnie to pytanie, "CZY NA PS3 POKAZE SIE TEST DRIVE UNLIMITED". Zastanawiam sie poniewaz mam zamiar kupic najnowszy "Chlebaczek" i nie wiem co zrobic. Czy moze "troszke" poczekac czy moze kupic Test Drive'a na juz wysluzona PS2. PoMoCy wacko.gif
MeL
a masz ps3? tongue.gif

ja nie wiem ale test drive wygląda nieciekawie na ps2 confused.gif
ziolo69
Nie wiem czy zauwazyles co napisalem ale jest to temat zwiazany z gra Test Drive Unlimited na PS3.

PS.Cytuje: "Zastanawiam sie poniewaz mam zamiar kupic najnowszy "Chlebaczek" i nie wiem co zrobic."
Czy cos Ci to mowi??
MeL
ej wielkie sorki. nie wiem jakim cudem tego nie zauważyłem tongue.gif
sorki.

ale tak jak mówie. na ps2 wygląda badziewnie. postaram się wcisnąć to na kompa.
ziolo69
Powodzenia. Ja tam mam za slabego pieca tongue.gif zeby TDU odpalic. Heh moze i bym odpalil ale na slabych cudach graficznych a to to mozna uzyskac na "staruszke czarnulke". Qrde czemu nikt nie wie czy bedzie TDU na PS3. Szukalem na Google ale jakos nic nie moglem znalezc. mellow.gif Ahh TDU na PS3 . . . happy.gif
sentinel
kupno tdu na ps2 mija się z celem, jeżeli ktoś liczy na zbliżony do 360-tkowego gameplay - esencją tej gry są ogromne przestrzenie, swoboda i online (massive multiplayer online racing game!).
ziolo69
Ok fajnie. Czy wogle ktokolwiek zrozumial o co chodzilo mi w tym temacie!? Sory ale nie interesuje mnie info a'la "kupno tdu na PS2 mija sie z celem...". Wiem juz ze TDU na PS2 jest "do kitu". Takze prosze was ludzie nie dawajcie mi takich odpowiedzi bo naprawde nie sa tu potrzebne. Ja pytam sie tylko czy na PS3 ukaze sie TDU. Podpisek przy temacie "Pytania i odpowiedzi" jest tylko ewentualnym przyszlosciowym motywem przewodnim odnoszacym sie do tej gry na PS3. Czy zrozumienie tego to taka trodna rzecz!? icon_chainsaw.gif ranting.gif Przeciez wiem ze osoby obecne na forum to nie jakies niedorozwoje tylko w miare normalni ludzie tongue.gif happy.gif . Takze plz bez takich. OK?
sentinel
CYTAT(ziolo69 @ 3 03 2007, 18:10) *
Ok fajnie. Czy wogle ktokolwiek zrozumial o co chodzilo mi w tym temacie!? Sory ale nie interesuje mnie info a'la "kupno tdu na PS2 mija sie z celem...".

najwyraźniej nawet ty sam nie rozumiesz o co ci chodzi. na pytanie "czy moze 'troszke' poczekac czy moze kupic Test Drive'a na juz wysluzona PS2", otrzymałeś krótką i prostą odpowiedź. jeśli nie interesują cię odpowiedzi na twoje własne pytania, lub nie jesteś w stanie ogarnąć swych zbyt złożonych wypowiedzi - nie pytaj.
ziolo69
OK sorki. Sentinel przyznaje Ci racje. smile.gif Z deczka troche dziwnie to wyszlo ze najpierw sie pytam a potem bezpodstawnie wpieniam. Naprawde sry. A teraz na spokojnie bym prosil wszystkich czytajacych ten temat aby sie zastanowili (czego ja nie zrobilem happy.gif )przed napisaniem czegokolwiek. Pozdro dla Zg(Red.)'ow
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.