Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: MTU - problem
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360 > Online
ksips1
Witam

Tak, czytałem inne topici na ten temat jednak we wszystkich przypadkach połączenie z Live konsoli odbywało się za pośrednictwem PC. U mnie jest inaczej - grałem w R6 gdy nagle pojawił się komunikat "Disconnect from Live", po czym przy próbie logowaniu wywala że nie można. Zrobiłem test connection i wyszło że MTU jest "failed". Od razu uprzedzam że kabel jest podłączony bezpośrednio z konsolą przez co nie ma mowy o żadnych firewall i tego typu wynalazkach.

Pozdrawiam
TomisH
Dzisiaj?

Właśnie jest przerwa techniczna Live - tak do 15-16.
TEAM Dabrowa Tar.
Mam pytanie-podłaczyłem 360 do neta(1raz) celem rejestracji-wykonuje mi testa i zatrzymuje mi sie na MTU-co to jest ??i co moge z tym zrobic??wczorajsze próby i dzisiejsze nic nie zmieniły
ksips1
QUOTE(TomisH @ 20 02 2007, 12:07) *

Dzisiaj?

Właśnie jest przerwa techniczna Live - tak do 15-16.

Tak, dzisiaj
konstant
Oj chwile wam lajv nie podziala i juz panika.
U mnie to samo bylo, ale obecnie juz hula.
Przerwa miala byc do 14
Matriks_1111
Zastanawiałem się ile osób dziś się odezwie, że im live nie działa... A na onlinecenter pisali, że będzie dzisiaj konserwacja serwerów, ale widzę nikt nie raczył tego sprawdzić hyh.gif
Soul
QUOTE(TEAM Dabrowa Tar. @ 20 02 2007, 13:49) *

Mam pytanie-podłaczyłem 360 do neta(1raz) celem rejestracji-wykonuje mi testa i zatrzymuje mi sie na MTU-co to jest ??i co moge z tym zrobic??wczorajsze próby i dzisiejsze nic nie zmieniły

Wpisz macadres do konsoli.
Wujasz3k
Mam taki sam problem tylko :
że ja mam podłączone [[ Xbox--->Modem [aster] ]]
I staje na tym samym i nie rusza dalej
Gdzie ja wpisze mac adres jak nawet jej nie znam neko.gif
Gazi
Mam podobny problem. Nie mogę podłączyć się do netu i w tym samym miejscu wyskakuje mi error. Konsolę wraz z 2 pc mam podłączoną do liveboxa. Czy dzisiaj jest przerwa techniczna ?
maciucha
Dziś między 11-19 LIVE nie dziala...
SpideyPL
Potwierdzam też nie mogę się zalogować.
Neostrada i router wifi
orion50
microsoft ssie pałe. niby działa, ale co chwila rozłącza. zawsze coś z(pipi)ią
Gazi
Po 19 loguje się do Live i wszystko śmiga. Nagle po kilku meczach w cod przy próbie dołączenie do kolejnych wyskakuje info, że muszę się połączyć z siecią O_o. W dashboardzie nie widać rynku ani nic wspólnego z xbox live. Nie rozumiem o co chodzi. Moi friendsi normalnie sobie grają a ja do tej pory ciągle nic jakbym dostał bana na live. O co chodzi ?
Gość
Siemka, dziala wam dzis xboxlive ? Pozdro
kwachus
Witam mam pytanie wyskakuje mi dns error, mam polączona konsole przez ruter . w ruterze ustawione mtu na 1500 i do tej pory wszystko smigało niekumam co sie stało:( moze ktos wie? dodam za mam neo 2+mb
signap
dzis Live nie dziala
kwachus
i to jest tym spowodowane, błąd dns? Wielkie dzieki bo sie martwilem ostatnoio elektronika w domu mi pada i myslałem ze teraz fatum dosiega x'a
cyter666
Ja teraz mam MTU error i nie mogę się jeszcze do live zalogować tongue.gif
htp
To samo biggrin.gif
oktis77
U mnie rano też MTU error. Mam nadzieję, że XBL jeszcze nie działa....
Nicon
U mnie to samo confused.gif, czyli dalej cos z Xbl tworzą...
[InSaNe]
Kamien z serca ... Bo tez nie moge sie zalogowac, i MTU failed . Juz chcialem sie pytac o so chozi jakby ... ;]
ShtaS
Również mam problem z MTU ; )

CYTAT(Major Nelson)
The LIVE maintenance is taking longer than expected. I'll have an update at 0200 PT.
opall
ile jeszcze osob napisze ze ma problemy z MTU.... wiadomo ze dopoki robia cos z live'em to kazdy tak bedzie mial.
moderacja by mogla troche postow pousuwac...

.... chyba ze to jest temat "kto ma chore MTU niech sie wpisze"...
cyter666
O właśnie się zalogowałem do xbl lecz jak zapowiadali nie ma jeszcze nowego dasha zaraz po skończeniu tego apdejta
signap
nikt nie pisal ze 30 bedzie dash...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.