Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Telefon = mp3+karty pamieci+stereo+nie ceglasty
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Mobile
Owiec
Tak wiec ,dla mnie fon musi miec mp3 ,bo droga do szkoly w sumie dziennie to bedzie ze 2h i zanudzic sie idzie ,gdy zana sie juz wszystkie widoki na pamiec ...

Tak wiec, fon musi miec mp3 (nie, nie chodzi mi o dzownki ...), slot na karty i nie ma byc wielkosci cegly, moze miec radio ,ale jezeli cena nie podskakuje wtedy o 100zl ...

Plis nie wymieniajcie mi fonow z symbianem ,bo te maja dopiero wbudowane mp3 i stereo od 500zl wzwyz (6630, 6600 ma mono, wiem bo mialem) oraz tych, bo je mialem:

-N 5510 (tak na zapas ,jesli ktos by wymyslil ,ze ma slot na karty)
-S SL45i (mam ,ale mnie wnerwia ,bo co chwile cos odwala)
-jak juz napisalem fonow z Symbianem

Obecnie zastanawiam sie nad Benq-Siemens S88 ,ma mp3, slot i do tego zaje.isty aparat. Jak ktos ma jakis inny sprawdzony i dobrze sie spisywal ,to prosze napisac co w nim fajnego ,a co nie.
Yacek
6600 ma stereo
Pajda
QUOTE(Owiec @ 21 02 2007, 15:38) *

Tak wiec ,dla mnie fon musi miec mp3 ,bo droga do szkoly w sumie dziennie to bedzie ze 2h i zanudzic sie idzie ,gdy zana sie juz wszystkie widoki na pamiec ...

Tak wiec, fon musi miec mp3 (nie, nie chodzi mi o dzownki ...), slot na karty i nie ma byc wielkosci cegly, moze miec radio ,ale jezeli cena nie podskakuje wtedy o 100zl ...

Plis nie wymieniajcie mi fonow z symbianem ,bo te maja dopiero wbudowane mp3 i stereo od 500zl wzwyz (6630, 6600 ma mono, wiem bo mialem) oraz tych, bo je mialem:

-N 5510 (tak na zapas ,jesli ktos by wymyslil ,ze ma slot na karty)
-S SL45i (mam ,ale mnie wnerwia ,bo co chwile cos odwala)
-jak juz napisalem fonow z Symbianem

Obecnie zastanawiam sie nad Benq-Siemens S88 ,ma mp3, slot i do tego zaje.isty aparat. Jak ktos ma jakis inny sprawdzony i dobrze sie spisywal ,to prosze napisac co w nim fajnego ,a co nie.

zmieniales soft w sl-ce? ja mialem ten model przez 2 lata i jakos na niego nie narzekalem.
Owiec
QUOTE(Yacek @ 21 02 2007, 20:29) *

6600 ma stereo
Tak? To podlacz sluchawki i powiedz wtedy czy ma stereo

I tak soft w SLce zmienialem i (pipi) to daje ,bo ten fon cos (pipi)a i softa bym musial zmieniac codziennie, ogolnie jest juz w stanie zwalonym i mam go dosyc.
ghost.
SE K750i? 2.0 aparacik + karty SD + stereo
Owiec
Wiesz dla bachora w wieku 17lat ,600zl (czy ile tam stoi K750) to troche sporo confused.gif Jest moze ktos z Benq-Siemens EF51? Zaintrygowal mnie ten fon ,ma wszystko czego potrzebuje i smieszny wyglad ,ktory mi pasi wink.gif
peter.a
Motorola E398 lub E1.
Tą pierwszą dorwałem za 280zl. happy.gif
Yacek
QUOTE(Owiec @ 21 02 2007, 20:45) *

QUOTE(Yacek @ 21 02 2007, 20:29) *

6600 ma stereo
Tak? To podlacz sluchawki i powiedz wtedy czy ma stereo

I tak soft w SLce zmienialem i (pipi) to daje ,bo ten fon cos (pipi)a i softa bym musial zmieniac codziennie, ogolnie jest juz w stanie zwalonym i mam go dosyc.

A podlaczales przejsciowke nokii do ktorej podlaczasz normalne sluchawki z wtykiem jack ? Ale nie taka z allegro bo na allegro sa chinskie podroby ktore sa mono.
Owiec
Nie wiem ,moze i prawda ,ale fakt faktem nie chce tego fonu ,bo jak na moje gabaryty to jest on duzo, za duzo. Co do motki to jest ona na liscie do rozpatrzenia wink.gif Ma moze ktos ktorys z tych modeli (wszystkie Benq-Siemens):
-S88
-E61
-EF51
Owiec
Dales linka ,zeby zobaczyc komenty czy model fona? tongue.gif Jako model to sie pytalem czy ktos go ma ,a jesli komenty ,to dobra fajnie ze sa ,ale wole opinie kogos ,kto nie chrzani tylko po to ,zeby fon mial lepsza opinie ,bo samemu sie nadzialo czy cos i zrobi to konkretnie, a nie napisze - super fonik, polecam smile.gif dry.gif
mord00k
Raczej chodziło mi o to że masz rozpisane dokładnie wszystko na jego temat wink.gif
Nsp
a dlaczego nie chcesz telefonu z symbianem do ktorego bys wgral se odtwarzacz? jest tez n-gage ktory ma wbudowany odtwarzacz ale pewnie tez za duzy ale dzieki fajnym gierkom jeszcze mniej bys sie nudzil
Owiec
Nie ma to jak szybkie odpowiedzi hyh.gif Juz sobie kupilem 6230i i jest w sam raz.

Nsp jest napisane na gorze czemu nie chce symbiana ,mialem 3 i jakos cudnej jakosci mp3 nie maja.

Do zamkniecia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.