Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Super puzzle fighrt!
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Mobile
Yano
2 dni temu dowiedzialem sie ze ta (pipi)ista gierka powstala tez na komórki biggrin.gif

i tu pojawia sie moje pytanie: grał w to ktos? ja nigdzi enie moge znalesc tej gry.. anwet nie moge znalesc informacji na jakie komórki ja obslugują..
strasznie sie niepalilem bo uwielbialem ta gre na psx biggrin.gif

moze ktos ją ma? albo jakies namiary?

na ośle cos jest ale nie wiem czy dziala i na jakiego koma bo nie ma źrodeł..

edit: sory za literówke w tytule, oczywiscie powinno byc super puzzle fighter tongue.gif
Yano
nie edytuje tylko pisze pod soba zeby wbylo wiadac ze cos sie dzieje biggrin.gif

a wiec wersja jaka znalazlem u mnie na komorce niezbyt działa, chociaz o dziwo wykazuje jakies oznaki działania, odpalam i widac biały ekran jak by sie ładowalo, i kilkunastu sekundach pojawia sie muzyczka z gry (nawet podobna do wersji psx:D) niestety oprocz muzyczki nadal jest bialy ekran , jak naciskam guziki na oslep to muzyka sie zmienia (o ile pamietam to jestm muzyka z manu -> ekran wyboru postaci - > gra własciwa) , ale nei wiem, nie slychac odgłosow ruszania klockami , ale cos sie dziaje tylko u mnie nie widac obrazu sad.gif
mam siemensa CX65, i u mnie raczej nie dziala ale moze komus na innej komorce uda sie odpalic , a moze to wina braku pliku jad? ale niektore gry dzialaja bez jad .. no nie wiem, mysle ze warto obczaic , u kogos powinno zadzialac:D

wiec daje linka (mama andzieje ze to nie przestepstwo?)
http://rapidshare.com/files/17675734/Super...ter_2X.jar.html

jesli wam zadziala to dajcie znac jak jest i jaka macie komore biggrin.gif

[ps. teraz pare dni mnie nie bedzie na forum ale moze ktos przez ten czas sie zianteresuej i napsize:> ]
alienator
na k750i działa, jakby ktoś chciał wiedzieć.
RoL
Na k600i tez. Jak wlaczylem, zeby sprawdzic czy dziala, tak gralem do rozladowania baterii biggrin.gif
Danilo1972
Mógłby mi ktoś przesłać ten plik mailem?
alienator
daj mejla.
raven_raven
Jest wersion S40 v2 or v1?
Yano
u mnie nadal nie dziala;P ale u brata na nokii 5300 działa, (tylko inna rozdzielczosc jest i obraz jest na 1/4 ekranu)
szkoda ze niezbyt widac co robi "drugi gracz" bo o wiele lepiej sie gra rywalizujac z kims a nie tylko pasek z boku ekranu pokazujacy postepy..
ale i tak fajnie:D
niedlugo na szczescie zmieniam koma biggrin.gif

edit:
mam nowa koma i dziala biggrin.gif jest to k610i smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.