Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Grand Turismo 4 Spider & Roadster - jaki wóz
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
adi9998
Mam problem. Nie wiem jaki wóz kupić do wygrania wyścigów Spider & Roadster (Beginner Hall). Zastaniawiałem się nad urzywaną Mazdą Mx-5. Czy mam szansę przejść te wyścigi tym autem ( po tuningu ). A może bardziej opłaca zainwestować w jakiś inny kabriolet ( oczywiście w rossądnej cenie dry.gif ).
banny
zapisz, sproboj ten samochod, nie wyjdzie, wczytaj, wez inny -_-'

na przyszlosc wal takei cos do gt faq
adi9998
Tak tylko z jak kupie jakieś auto to włącza się autosave confused.gif . Czy idzie to jakoś wyłąćzyć
Pajda
nie idzie

kup jakas nowsza mazde mx5 - fajnie sie nimi jezdzi, lubie czasem pojezdzic nia po nurburgringu.

troche ja podkrec i wylacz systemy kontroli trakcji
Grzehoo
QUOTE(adi9998 @ 22 02 2007, 12:59) *

Tak tylko z jak kupie jakieś auto to włącza się autosave confused.gif . Czy idzie to jakoś wyłąćzyć

Niestety nie

QUOTE(adi9998 @ 22 02 2007, 12:59) *

Niestety nie

ed. kur.wa, post do kasacji
BQG
Jak mnie pamięć nie myli to jest któraś MX 5, co ma więcej źrebaków pod maską niż cała reszta. Poszukaj na gamefaq powinno coś tam być napisane.
PiotrB
CYTAT(BQG @ 28 02 2007, 23:13) *
Jak mnie pamięć nie myli to jest któraś MX 5, co ma więcej źrebaków pod maską niż cała reszta. Poszukaj na gamefaq powinno coś tam być napisane.

Najmocniejsza MX-5 to: Mazda MX-5 1800 RS (NB, J) - 2004.

Zawsze można sobie ułatwić sprawę i kupić TVR Griffith'a. Jednak ten wóz trzeba umieć opanować.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.