HortexPL
22 02 2007, 17:04
Witam wszystkich. Chcialbym oglosic, ze organizujemy Lige GoW. Kazdy z Was moze sie zapisac i stac sie jej czescia. Liga jest amatorska i nieoficjalna, wiec nie spodziewajcie sie "cudow na kiju" (chociaz moze uzyskamy wsparcie Microsoft Polska po czym ulegnie to zmianie). Gramy 4vs4, kazda druzyna musi posiadac hosta z laczem ktore ma min. 256kb uploadu. Dalsze szczegoly, zapisy -
http://x360.coldgun.com/forum/ -> Liga GoW
zbieramy ludzi do ligi Gears of war ktoś chętny to zapraszam na x360.coldgun.com. Pomysłodawcą jest Hortex PL
kulakila
25 02 2007, 16:04
QUOTE(Meser @ 25 02 2007, 12:02)

zbieramy ludzi do ligi Gears of war ktoś chętny to zapraszam na x360.coldgun.com. Pomysłodawcą jest Hortex PL
Ej Meser co jest z tą stronką bo mi nie pyci a chętnie bym się zapodał do ligi Gearsów ??
Moze i bym pogral ale GoWa mi zabrali dziady
QUOTE(Sim @ 2 03 2007, 11:11)

Moze i bym pogral ale GoWa mi zabrali dziady

jak to zabrali?(hi btw:D)
I dobry pomysl z ta Liga,moze niektorzy starzy wyjadacze ktorzy odlozyli GoW na polke(jak ja) wroca do gry dzieki temu.
Hiho ano pozyczylem kumplowi a offlina ma i nie mam za bardzo jak sie z nim skumac

Koniec oftopa
jesli bedziecie chcieli to mozemy kiedys jakis meczyk zorganizowac z "klanem" do ktorego naleze

.
HortexPL
4 03 2007, 12:21
No to zapisujcie sie panowie, macie jeszcze 4 dni. Osobiscie chcialbym sie zmierzyc ze "starymi wyjadaczami" i skopac im wszystkim dupe =) Pzdr
Salwador
6 03 2007, 18:28
Szkoda.ja bym sam dolaczyl ale neta odzyskam za tydzien dopiero!;(
Brolly PL
23 05 2007, 18:09
JEST JESZCZE JAKAS LIGA GEARS OF WAR????????
HortexPL
24 05 2007, 17:13
Mania GoW przemija synu

Teraz raczej nei bedzie zadnych turniejow, spozniles sie o jakies 2-3 miesiace, wtedy wszyscy w to grali
Zdziwił byś się Hortex ile osób w to gra jeszcze. Moim zdaniem dopiero będą widoczne pustki, przy halo 3 bo dużo osób przejdzie tam grać.
Brolly... co do ligi to zapraszam na
http://extreme-team.eu po więcej info
Brolly PL
2 09 2007, 00:26
no wiem że będzie ta liga ale niemam teamu i lipa będzie uzbierać. jak ktoś potrzebuje kogoś do ligi walcie śmiało i się zastanowie. jestem w okienku transferowym i otwrty na propozycje hehe
Ej kto wygrał na finale WCG w polsce?? Polish Alpha team??
CYTAT(Rumc4js @ 2 09 2007, 12:15)

Ej kto wygrał na finale WCG w polsce?? Polish Alpha team??
Nie

Jakieś Extreme Team, ale nie znam chłopaków
I co jedziecie do stanów?? Szkoda, że finału nie widziałem, oj szkoda.
CYTAT(Brolly PL @ 2 09 2007, 01:26)

no wiem że będzie ta liga ale niemam teamu i lipa będzie uzbierać. jak ktoś potrzebuje kogoś do ligi walcie śmiało i się zastanowie. jestem w okienku transferowym i otwrty na propozycje hehe
Ja bym chetnie pogral ael moj skill dosyc sredni jest.Ale jak ktos chce zrobic klan i nie ma kogo wziac to bardzo chetnie.Fun to Fun..Jak cos to do 28 gram Live na nicku p o p i e r d o l k a (bez odstepow)..a wraz z wyjsciem halo 3 odkopa juz na swoim GamerTagu..
P.S.Jezeli graby tego wymagala to moge Grac na swoim GamerTagu tylko musze wczesniej wiedziec zeby zdrape kupic..
Ja też mogę do jakiegoś teamu dołączyć mam też średniego skilla, ale w grze teamowej nie oto chyba chodzi nie.
P.S. Izon może coś założymy??
CYTAT(Rumc4js @ 2 09 2007, 14:55)

Ja też mogę do jakiegoś teamu dołączyć mam też średniego skilla, ale w grze teamowej nie oto chyba chodzi nie.
Na jak juz pisalem bardzo chetnie!Moze by sie jeszcze Brolly PL pisal to juzbtysmy mieli 3 osoby..

wyslij mi zaproszenie na mojego gamer taga i na tego drugiego co pisalem wczesniej..
Panowie macie czas do jutra do 18.00 wtedy ogłaszam oficjalnie start Ekstremalnej Ligi Gears of War 4 vs. 4. Radzę się pośpieszyć

Peace
CYTAT(Rumc4js @ 2 09 2007, 14:55)

Bij do mnie na gg i robmy cos szybko:D
CYTAT(Rumc4js @ 2 09 2007, 13:38)

I co jedziecie do stanów?? Szkoda, że finału nie widziałem, oj szkoda.
http://youtube.com/watch?v=hBeVrlzZCyE ;]
Jest ktoś chętny do stworzenia klanu ?? gg:5843411 lub gt:szabla
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.