Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Mercenaries 2: World in Flames
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
raven_raven
No dopóki nie zniszczysz budynki kolesie nie przestaną się spawnować. Co i tak nie zmienia faktu, że tą grę muszę mieć wink.gif.
signap
zdziwila mnie tylko jedna rzecz - mamy tylko po 3 misje na frakcje confused.gif

- gdzie sie kupuje lub cos te FUEL Upgrade? Dostalem kilka w zadaniach ale ciagle mam 300 confused.gif
Matriks_1111
Musisz odwiedzic jakiegoś handlarza bronią i tam masz możliwość dokupienia upgrade'ów wink.gif
signap
a mozna jasniej? Bo na mapkach nie widze zadnych ikonek tego typu poza logiem frakcji, HVT czy budynkow do zniszczenia. smile.gif
Diabeu
w outpostach frakcji je kupujesz, tych samych co wyzwalasz
signap
juz do tego sam doszedlem wink.gif but thx, nasunelo mi sie pytanie - czy jesli kupuje u Partyzanti to inne rzeczy mam u innej frakcji?

cos taki maly update przed uruchomieniem plytki naprawial gre czy tylko multiplayer?
ash77
CYTAT(signap @ 31 10 2008, 11:35) *
czy jesli kupuje u Partyzanti to inne rzeczy mam u innej frakcji?

bardzo czesto inne pojazdy są u innych frakcji (no i malowanie pojazdu inne - ważne przy kamuflażu )
signap
Gierka skonczona. Duzy zawod confused.gif spodziewalem sie czegos na miare lub lepszego od Merc1 ale sie przeliczylem confused.gif. Graficznie jest ok, zywe kolory, fajne wybuchy. Reszta jak misje (na oko jest ze 12 misji), teren (bardzo duzy ale malo wykorzystany), puste ulice i maly ruch na drogach, slabe AI, zbieranie paliwa,itp. Kolejna przeszkoda sa bugi i zglitchowane aczivy dla hunterow. Mimo to da rade pograc jesli nie ma nic ciekawego. Dam jej 7=. Zapowiedziano nastepne czesci i moze bedzie lepiej.
Kroolik
A ja nie narzekam. Gra jest cudna. Wesoła rozpierducha, walące się budynki, naloty, masa zabawy. A bugi? Walić je. Spalę razem z całą Wenezuelą. Jak dla mnie gra jest zajebista. A grafiki nie oceniam bo każdy ma swój gust (wg. mnie średnia).

Diabeu
CYTAT(signap @ 31 10 2008, 09:35) *
juz do tego sam doszedlem wink.gif but thx, nasunelo mi sie pytanie - czy jesli kupuje u Partyzanti to inne rzeczy mam u innej frakcji?

cos taki maly update przed uruchomieniem plytki naprawial gre czy tylko multiplayer?

update reklam, serio
Gromi
Wyszedł już jakiś patch na te bugi ? Bo zastanawiam się nad kupnem tej gry.
Kroolik
Bugi nadal są.
- znikające pojazdy (zamawiasz, przylatuje i fik, nie ma)
- nie wpadają niektóre achievementy
- przeciwnicy czasami głupieją (stoję w bazie wroga i nikt nie strzela)
- upadek z wysokości kilometra (max helikopterem) nie oznacza zgonu...
- 4 granaty wybuchające jeden po drugim także nie oznaczają zgonu... (choć po pierwszym wybuchu mam 2/100 energii)
- czołgi przejeżdżają przez auta jak nóż w masło, ale za to mała beczka to przeszkoda prawie nie do pokonania (czołg zwalnia na maxa)

a ogólnie gra zacna, fajnie jest zrównac z ziemią kawał miasta icon_twisted.gif
Kroolik
Wiadomo już coś o tym dodatku? Jest czy co?
Mówię o tym gdzie można cheaty włączyć w co-opie, więcej postaci itd.
Dark AlexX
Trailer z DLC
Kroolik
Wczoraj zassałem coś z Marketplace i nie miałem czasu nawet przeczytać co i jak (laski do L4D wołały).
Czy to ten upragniony dodatek?
wrog
Jeśli pobrałeś Blow It Up Again Pack to tak.
signap
Tez jest regionizowany jak w Ao2? Bo pobiore sobie poki jest free :}
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.