Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: World Snooker Championship 2007
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
daras
Czy ktos w ogole wie o co kaman? Interesuje sie snookerem i dlatego bardzo wypatruje tego tytulu, ale widze, ze zgredy niezainteresowane bo zadnego info w PE nie widzialem. Nawet zapowiedzi krotkiej. Tylko w ostatnim nr jest wzmianka, ze ta gra "jest" smile.gif w sklepie PE, ale wchodze na strone, wyszukuje i nic.
Ktos moze wie czy ten tytul opusci w ogole brytyjski rynek? Jakies info? HELP! excl.gif

Lipa
Na Allegro jest ta gra ( na PS2, PS3, X360 ).

Poza tym czasem oglądnę jakiś meczyk na Eurosporcie. Ostatnio bodajże był finał smile.gif
sir_ryszard
CYTAT(Lipa @ 5 05 2007, 14:45) *
Na Allegro jest ta gra ( na PS2, PS3, X360 ).

Poza tym czasem oglądnę jakiś meczyk na Eurosporcie. Ostatnio bodajże był finał smile.gif

Lipa - obecnie trwają Mistrzostwa Świata. Stoją na etapie półfinałów (jeden już za nami) Higgis vs. Maguire. Awansował ten pierwszy 17 do 15 we frame'ach. O 20.00 kolejny półfinał, jego ostatnia, decydująca sesja. Murphy vs. Selby. Stan w meczu jak na razie 12 do 12. Finał dopiero przed nami. Konkretnie w niedzielę, czyli jutro. Szkot Higgins czeka na przeciwnika i tak mi się skromnie wydaje, że będzie to Mark Selby. smile.gif
janol
Od czasu jak mój ulubieniec Matthew Stevens odpadł ( w sumie na własne życzenie, bo zmarnować taką przewagę, jaką miał to sztuka), to mistrzostwa straciły swój urok trochę ;] Teraz jeszcze dodatkowo odpadł Maguire (też zmarnował przewagę). Ino mi się Higgins ostał, bo jak wygra grubasek Murphy albo ten szczurek Selby, to trochę kaplica
dr_hakenbusz
Najgorsze, że dwóch najciekawszych chłopków trafiło na siebie w 1 rudnie. Ding Jung Hui znowu dostał baty od O'Sullivana, który później przegrał bodaj z Higginsem. Ale jak widze te postacie na okładce, to wygląda na poważną produkcję. Generalnie snooker to świetna gra, ale jak się ogląda a nie gra samemu, nawet na konsoli wink.gif
daras
Gra ponoc bardzo dobra w multi, musze ja skolowac icon_puk.gif
Mistrz Higgins happy.gif
sir_ryszard
Lipa. Tytuł dla Higginsa, ale to było w zasadzie do przewidzenia, iż Szkot okaże się faworytem w tym pojedynku. Szkoda, bo rywalizacja nie była zacięta. Od początku do końca prowadził Higgins i dosłownie zero emocji. Przy stanie 13:11 podniosłem się trochę bardziej i czekałem na detronizację. Na to iż Anglik w końcu powalczy jak równy z równym. Ten finał był jedną, wielką smętą. Szkoda że odpadł jedyny słuszny zawodnik, siedmiokrotny mistrz świata - Stephen Hendry. xD

Ps. Swego czasu Mackal nawijał o snookerze. Na forum już go nie widzę. :\
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.