Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: kolumbijski krawat z jajec
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
tewus
Sarnie żniwo, czyli pokusa statuetkowego szlaku

nowa produkcja mojej ulubionej grupy filmowej. a Wy jaki macie stosunek do skurczow?
wortigern
uwielbiam z.f. skurcz. Zaraz obczaje trailer.
ogicool
o widzisz, dziex za przypomnienie
odświeże se dziś Suma tzw. Olimpijczyka
xD

ciapek - Burak xDDD
Fab3r
Mam nadzieję, że widzieliście te filmy, bo są po prostu genialne smile.gif Poniżej zwiastuny:

Wściekłe Pięści Węża:
http://www.youtube.com/watch?v=q_J1DvEvKfs

Sarnie Żniwo:
http://video.google.pl/videoplay?docid=-4934118147726606132

Z.F.Skurcz (obecnie GIT Produkcja) jest już kultowy wśród moich znajomych, miejmy nadzieję, że nakręcą jeszcze masę nowych filmów ^^
P.S. Polecam jeszcze Bułgarski Pościkk - chociaż wątpię, by ktoś nie znał...
Di
Zacząłem oglądać Sarnie żniwo (VCD), ale na razie jest niestety gorzej niż w poprzednich produkcjach. Jeśli cały film będzie stał na takim poziomie, to Panowie z pewnością obniżyli loty.

Fab3r, do wymienionych przez Ciebie filmów dodałbym jeszcze Suma, który jest moim ulubionym spośród produkcji Skurcza.

A krótkie filmy też są dobre - np. Dżudo Honor ;)
Fab3r
Hmm w Sarnim żniwie podobały mi się sceny walk, a szczególnie z wykorzystaniem manekina... No i scena pod koniec jak sarna wyjada kolesiowi szyje ^^

i tak w moim prywatnym rankingu 1sze miejsce to WPW "jeżeli panowie tak bardzo tego chcecie, to spuszczę wam przysłowiowy wpier.dol" ^^, a 2gie to Bulgarski Poscikk.
Masorz
co do skurczow to obczajcie ich bajeczki, ktore produkuja dla kanalu 4fun.tv

na poczatek o hitlerze i innych chwastach biggrin.gif :

Junkhead
Owszem, filmiki animowane są świetne, ale te ich filmy amatorskie są takie sobie.
Di
Sarnie Żniwo to według mnie najgorszy film spośród tych dłuższych (ok. 1h). Sporo scen zostało przeciągniętych na siłę, a sam scenariusz wypada blado w porównaniu do poprzednich produkcji. Na plus zaliczam scenę pościgu samochodowego (budżet wink.gif ) oraz pomysł z imionami takimi jak Tytanowy Janusz. IMO idiotycznym pomysłem było uśmiercenie Wściekłego Węża confused.gif

Mam nadzieję, że kolejne produkcje powrócą do poziomu Pościkku.
wortigern
CYTAT(Di @ 7 09 2007, 08:45) *
Sarnie Żniwo to według mnie najgorszy film spośród tych dłuższych (ok. 1h). Sporo scen zostało przeciągniętych na siłę, a sam scenariusz wypada blado w porównaniu do poprzednich produkcji. Na plus zaliczam scenę pościgu samochodowego (budżet :wink: ) oraz pomysł z imionami takimi jak Tytanowy Janusz. IMO idiotycznym pomysłem było uśmiercenie Wściekłego Węża :confused:

Mam nadzieję, że kolejne produkcje powrócą do poziomu Pościkku.

Popieram opinie. IMO nie polecam Wściekłych pięści węża i Sarniego żniwa. Marne produkcje, choć trzeba przyznać że budżet musiałbyć "duży". Scena pościgu całkiem ok i chyba tylko dla niej warto obejzeć Sarnie żniwo. IMO po bułgarskim pościkku poziom skurcza spada.
Di
Ale właśnie Pięści są bardzo dobre wink.gif Dopiero na Żniwie można się zawieść.
tewus
ja jestem po 3 seansach Sarniego Zniwa w ciagu 2 dni i powiem tylko tyle: beka. dawno sie tak dobrze nie bawilem. galeria postaci rozwalila mi leb. przeciez Sebastian jest chba najlepsza postacia w polskim kinie laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.