Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Quiz obrazkowy retro.
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Retro
Stron: 1, 2
stona
No to zadaj kolejne smile.gif
MasterShake
nie mam pomyslu,oddaje;]
Esiu
Czemu mi sie nie chce wstawic obrazek??

Setezer
Pomiędzy [ img ] a [ / img ] (bez spacji) wstaw bezpośredni adres obrazka, który chcesz pokazać. Jeżeli masz go na dysku, to załaduj na swój serwer lub np. na imageshack.us i direct link to image wrzuć między wspomniane znaczniki.

Rondel
CYTAT(Setezer @ 1 12 2007, 10:34) *
Pomiędzy [ img ] a [ / img ] (bez spacji) wstaw bezpośredni adres obrazka, który chcesz pokazać. Jeżeli masz go na dysku, to załaduj na swój serwer lub np. na imageshack.us i direct link to image wrzuć między wspomniane znaczniki.

Secret of Evermore?
kat_robert
CYTAT(Rondel @ 8 12 2007, 22:37) *
CYTAT(Setezer @ 1 12 2007, 10:34) *

Secret of Evermore?

raczej nie, ale za maly obrazek...
consoleboy
Mi to trochę przypomina Alundrę z PSX ,ale pewnie jestem w błędzie ( Gra z PSX tutaj ?? To byłoby nielogiczne ) tongue.gif No ,ale obrazek jest fest duży....
Coati
psx to tez juz praktycznie retro smile.gif
Berion
No przecież to jest Alundra... geez ludzie.
consoleboy
CYTAT(Berion @ 14 12 2007, 16:27) *
No przecież to jest Alundra... geez ludzie.

O ile mi sie wydaje to quiz obrazkowy z grami na psx jest już , wiec chyba wygodniej dla nas wszystkich było by NIE mieszać tematów , co nie ?? Skoro Alundra , to oddaje. Powinienem zaczekać na to ,aż Setezer da nam wolną rękę i powie sakramentalne "Tak"( w senie prawidłowa odpowiedz) ,ale widocznie nas olał tongue.gif
kat_robert
ornit
dry.gif
CYTAT(kat_robert @ 15 12 2007, 00:01) *

Eh...w nazwie linka kryje się odpowiedź...
kat_robert
wiem, ale leniwy jestem i nie chcialo mi sie wrzucac na imageshack plus stwierdzilem, ze ktos na pewno w to gral i zgadnie bez kombinowania
CIGEN
odswiezamy temat
co to??
consoleboy
Któryś z Battletoads'ów tongue.gif ( strzelam : "Battletoads: BattleManiacs")
CIGEN
tak battletoads ale na NES'A a z tego co wiem to o podtytule Battlemaniacs były na SNES'A
ale uznaje wiec zadajesz ty
consoleboy

Coś "nowszego" tongue.gif ( oczywiście w pewnym sensie, gdyż jak tak przeglądam teraz temat, to okazuje się, iż jestem pierwszą osobą, której gra z zagadki jest tak "zaawansowana" graficznie czyli full 3D tongue.gif. Normalnie szok biggrin.gif )
CIGEN
nie wiem moze resident evil 2
consoleboy
Niestety, nie. Jak ktoś jeszcze poda błędną odpowiedz , to nie będę miał wyjścia, jak podpowiedzieć wam, co to za gra biggrin.gif
kat_robert
CYTAT(consoleboy @ 1 03 2008, 14:17) *

Coś "nowszego" tongue.gif ( oczywiście w pewnym sensie, gdyż jak tak przeglądam teraz temat, to okazuje się, iż jestem pierwszą osobą, której gra z zagadki jest tak "zaawansowana" graficznie czyli full 3D tongue.gif . Normalnie szok biggrin.gif )

Perfect Dark

consoleboy
Demolition Man .Jeśli jest to prawidłowa odpowiedz, to oddaje tongue.gif

Wyso
CYTAT(consoleboy @ 1 03 2008, 14:17) *

Contra
consoleboy
Nazwa obrazka to jedno, a czy to jest prawda, to już inna bajka....
kat_robert
CYTAT(consoleboy @ 3 03 2008, 23:15) *
Nazwa obrazka to jedno, a czy to jest prawda, to już inna bajka....

po zlosci za tego barrahira zmienilem nazwe
tak to czlowiek demolka
Plugawy
odświeżę temat :

ichibamboshi
new zealand story ?
consoleboy
Antarctic Adventure ??
Plugawy
żadna odpowiedź nie jest poprawna
podpowiedź tongue.gif Gra jest o pingwinie który chce sie odchudzic XD
Plugawy
Yume Penguin Monogatari
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.