Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Opera DS
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Nintendo DS
jakbu
Gdzie można kupić (ewentualnie dostać smile.gif) tego karta na DS'a?
młoda
Np. w Ultimie ale nie w dziale gry tylko sprzęt smile.gif
lalQr
Spoko. TEraz zbieram na dodatkowa pamiec do dsa zeby odpalic ze tak powiem... kopie zapasowa biggrin.gif
Nexus-6
A czy ktoś ma może taką OperęDS i jej używa? Z tego co słyszałem jest bardzo wolna. Czy w ogóle opłaca się myśleć o takim zakupie?
lalQr
Jeszcze jej nie używałem ale chyba nie jest zbyt wolna. zresztą zalezy czy korzystasz w originala czy z nagrywarki z memory packiem...
Lukavik
ja mam i uzywam:]
doskonale sie nadaje jesli chcesz sproawdzic se cos w necie a znajdziesz hot spot
jest dosc wolna(nawet masakrycznie jesli chodzi o strony php), jak dla mnie najgorszy minus: nie da sie miec otwartej wiecej niz jednej strony! oO
ogolnie program nie jest wat swojej ceny;p

(chyba ze ktos siedzi w irlandi i nie bylo go stac na laptopa - to o mnie;p)
lalQr
Wiesz mam nadzieję, że na takim przykładowo necie w chacie 5 MB/s to będzie lepiej działało. Może sobie kupie 6 MB...specjalnie dla operetki..
Lukavik
watpie, ja uzywalem na 2mb necie, sadze ze zakup jakiegos beznadziejnego laptopa za pareset zl z allegro bedzie o wiele lepszym rozwiazaniem
lalQr
No tak tyle że laptop nie równa się gabarytami z dsem a ja chce go tylko do forum i poczty...
młoda
Ale przeglądanie internetu na DS jest przyjemne samo z siebie, a na takim starym beznadziejnym laptopie to mnie średnio kręci.
lalQr
nom zresztą nie stać mnie na laptopa ,a neta opłacają rodzice, kompa nie mam w pokoju a czasem fajnie sobie już w łóżku poprzeglądać to czego nie zdążyło się na kompie.
Lukavik
no nie wiem czy przegladarka jest warta takiej kasy do poprzegladania se w lozeczku stron;p
mnie najbardziej denerwuje xe nie mozna miec kilku stron otwartych jednoczesnie, gdyby nie to nawet wolne dzialanie by mi nie przeszkadzalo (a moj komp w pl jest wlaczony 24/7 wiec juz wole sie podniesc z lozka jak cos kce sprawdzic:P)
lalQr
U mnie tak nie ma ...komp jest w salonie gdzie wszyscy powiedzmy oglądają tv i przeszkadza im stukanie klawiatury biggrin.gif kompa mi do pokoju nie dadzą zresztą sam nie chce bo nie chce sie w nauce opuścić więc nawet 1 strona naraz mi starczy...
Lukavik
no jesli tak masz to moze to jest jakies wyjscie. cierpliowosc przy czekaniu na kazda strone wskazana:P
raven_raven
Jak to odpalić z takiego Super Carda?

A forum ma low-fi wersję, więc przeglądanie nie będzie takie trudne ja myślę.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.