...i sam nie wiem co o tym myśleć. Ja chce GTA z taką grafą ... chłopaki na stronce piszą że robia gery na ps2 więc wrzucam tutaj chociaż fotki z ich studia wyglądają biednie... :glare:
Czekam na gierce z wywieszonym jezorem. Mam nadzieje ze "Elektronicy" splodza tytul bliski, jak nie lepszy od Mafii Jak spartocza temat, nigdy wiecej nie zaopatrze sie w jakikolwiek ich tytul
a tak pozatym jakis nie chce nic mówic ale zakładasz 3-4 posty pod rząd
Jakim
7 06 2005, 19:39
Screeny z Psdwójkowej wersjii Call of Duty 2 1 2 3 4
game-walker
9 06 2005, 08:49
nic szczegulnego sie nie wydazyło prucz nowego slima w ceramicznej obudowie poza tym awantura wokół next genów przytłumiła wszystko
Roki
9 06 2005, 14:18
Sony Poland od 15.06.2005r. wprowadza do sprzedaży nowe gry w serii platynowej za 79 zł. Są to:
- Killzone - WRC 4 - This is Football 2005 - The Getaway: Black Monday - EyeToy: Play 2 - Jak 3 - Ratchet&Clank 3 - Smash Court Tennis 2
Sarge
9 06 2005, 15:46
Rockstar Vancouver tworzy grę Bully, w której wcielimy się w Jimmy Hopkins'a, który będzie rezydował na uczelni, w akademii i tam możemy się spodziewać akcji gry. Developer może w pierwszej chwili sugerować coś na wzór GTA, ale jakoś wielka swoboda się nie zapowiada (akademia...)
Siema! Zapraszam na nasze forum POTRZEBUJEMY LUDZI I ZWIERZĄT
CODE
www.extreme-downloads.kom.pl
Marcin$
28 07 2005, 11:15
No nie w Fifie06 bedzie polski duet komentatorów Szpakowski and Szaranowicz W nowym PE pisze, że beda oni tylko w wersji na PS2 , a Xbox jak zawsze w tyle
nie wiem czy w odpowiednim temacie zadaje te pytanie ale lebszego nie znalazłem. jakim programem mozna zgrac muzyke i filmiki z gier PSX/PS2?? najlepiej jak byl by to program darmowy.
dmlakers
4 09 2005, 12:24
QUOTE(konrado0905 @ 3 09 2005, 19:13)
nie wiem czy w odpowiednim temacie zadaje te pytanie ale lebszego nie znalazłem. jakim programem mozna zgrac muzyke i filmiki z gier PSX/PS2?? najlepiej jak byl by to program darmowy.
Musisz miec narzedzia(skanery,extraktory,ripkity,playery itp.), które są powszechne i dostępne... Więc, co to ma wspólnego z newsami?