Liczyłem na tą grę... niestety to syf nieziemski. Sporo osób narzekało na grafikę w jedynce (która IMO była całkiem niezła, poza niektórymi teksturami.. i modelem kierowcy xD), ale to było cudo w porównaniu do tego. Tamto przynajcmniej wyglądało w miare realistycznie, miejscówki nie były puste. A tu?? Cukierki, plastik, pustki, tandeta, syf, malaria i korniki

Jedynka miała dobry model jazdy i fizykę, do tego całkiem niezłe zniszczenia. Całość okraszona świetnym cieniowaniem/oświetleniem. Co mamy tutaj?? Samochody jak kartonowe pudełka. Fizyka, model jazdy to kompletne dno

W dodatku dźwięki silników... nie wiem skąd je wzieli, chyba zatrudnili jakiegos menela z ulicy i kazali mu "bruczeć" bo to też żenada.
O ile jedynce za grafikę dałbym dziś jakieś 8 (za te cienie), dwójce mogę dać max 6. Dźwięki jak wspomniałem lipa (przynajmniej muzyka w wyścigach jakaś jest... ale to jedyny powód dla którego jest sens te wyścigi włączyć

)
Co do zadań to nie wypowiem się, bo nie grałem długo... porpostu gra mnie odepchnęła (tak się pisze??

). Nie ma żadnej przyjemności z jazdy autami. Niestety ale grę zdecydowanie ODRADZAM. A szkoda, myślałem że będzie godny następca jedynki