Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Stuntman 2
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Mikes
http://www.gamespot.com/news/6166553.html?...mp;subj=6166553

gosh, coraz więcej gier z next genów, mnie to baaardzo cieszy, o ile te konwersje bedą dobre mamy jeszcze minimum rok ciorania w bardzo dobre gry

Co wy na to? happy.gif
Linek
Jedynka wbrew powszechnej opinii mi się podobała, więc dwójka też może być ciekawa. Ja się tam cieszę, jeszcze trochę perełek się znajdzie na PS2 na pewno wink.gif A potem zostają "starocie".
palo
ja gralem tylko w demo jedynki, bylo zbyt duzo lepszych gier, zeby zabierac sie za fulla; sequel jest w lepszej sytuacji - mniejsza konkurencja na rynku smile.gif
Sarge
Sony mnie zadziwia - nigdy bym się nie spodziewał, że po wydaniu PS3 nadal będą tak starać się o support Czarnuli smile.gif . No i to co napisał palo - będzie mniejsza konkurencja, więc Stuntman: Ignition ma szansę na większy sukces niż prequel.
banny
ojj tak tak, bardzo dobrze.
Jedyna byla nawet ok, czekam na ten szpil tak samo jak na nowego burnouta smile.gif
3mam kciuki:)
Emet
Jedynka IMO byłą bardzo fajna. Szczególnie fizyka i model jazdy. IMO wbrew temu co wiele osób mówi grafika nie była taka zła. Np cieniowanie to najwyższa półka jeśli chodzi o PS2. Jedynie tekstury i czasami framerate mogłyby stać na wyższym poziomie.
Poza tym jednak czasami nieco przegięty poziom trudnościu (niekiedy podwyższony przez bugi).
Ale ogólnie gra bardzo OK, dlatego bardzo chętnie pyknę w dwójkę. Ciekawy tylko jestem jak bardzo będzie pocięta względem PS3/X360.
YETI
Pierwszy STUNTMAN...baaardzo dobra gra. Naprawde dziwne, ze ludzie tak narzekali na ten tytuł, ja sie bawiłem swietnie.
Zroznicowane misje no i wysoki stopien trudnosc, czasami sie powtarzało jakies sekwencje filmowe po 10 razy smile.gif
Gra miodzik, mam nadziej ze dwojka da rade.
Emet
W końću jakieś info (i screeny) na temat Stuntman: Ignition na PS2

http://ps2.ign.com/articles/796/796595p1.html
Super Big Boss
CYTAT(Emet @ 17 06 2007, 18:35) *
W końću jakieś info (i screeny) na temat Stuntman: Ignition na PS2

http://ps2.ign.com/articles/796/796595p1.html

Jak ta gra będzie wyglądać tak jak na screenach to kapa.
Yano
CYTAT(Mikes @ 28 02 2007, 23:41) *
gosh, coraz więcej gier z next genów, mnie to baaardzo cieszy, o ile te konwersje bedą dobre mamy jeszcze minimum rok ciorania w bardzo dobre gry

Co wy na to? happy.gif

mnie niezby podnieca stuntman, chociaz jesli bedzie fajny to nie pogardze:D

ale cieszy mnie ze ps2 jeszcze zyje biggrin.gif

chociaz wolal bym jakas fajna klimatyczna gierke a nie multiplatformowego kotleta (glownei mam na mysli gry na podsatwie filmow)
Mikes
http://media.ps2.ign.com/media/816/816994/imgs_1.html

Nowe screeny, ostro podciągneli grafe od ostatnich
Emet
Czy ja wiem? Niespecjalnie to wygląda (miejscami całkiem dobrze ale przeważnie nienajlepiej) no i brakuje mi bardzo świetnego cieniowania z jedynki confused.gif Wątpie aby je dodali. Przynajmniej tekstury wydają się być wyraźnie lepsze.
Emet
sad.gif Liczyłem na tą grę... niestety to syf nieziemski. Sporo osób narzekało na grafikę w jedynce (która IMO była całkiem niezła, poza niektórymi teksturami.. i modelem kierowcy xD), ale to było cudo w porównaniu do tego. Tamto przynajcmniej wyglądało w miare realistycznie, miejscówki nie były puste. A tu?? Cukierki, plastik, pustki, tandeta, syf, malaria i korniki confused.gif
Jedynka miała dobry model jazdy i fizykę, do tego całkiem niezłe zniszczenia. Całość okraszona świetnym cieniowaniem/oświetleniem. Co mamy tutaj?? Samochody jak kartonowe pudełka. Fizyka, model jazdy to kompletne dno confused.gif
W dodatku dźwięki silników... nie wiem skąd je wzieli, chyba zatrudnili jakiegos menela z ulicy i kazali mu "bruczeć" bo to też żenada.
O ile jedynce za grafikę dałbym dziś jakieś 8 (za te cienie), dwójce mogę dać max 6. Dźwięki jak wspomniałem lipa (przynajmniej muzyka w wyścigach jakaś jest... ale to jedyny powód dla którego jest sens te wyścigi włączyć confused.gif)
Co do zadań to nie wypowiem się, bo nie grałem długo... porpostu gra mnie odepchnęła (tak się pisze?? huh.gif). Nie ma żadnej przyjemności z jazdy autami. Niestety ale grę zdecydowanie ODRADZAM. A szkoda, myślałem że będzie godny następca jedynki confused.gif
raven_raven
Aj, czyli jednak zamiast całkiem dobrego portu mamy robionego na szybko gniotka, który next-genom będzie mógł dyda oblizać... szkoda, liczyłem na tą produkcję po cichu.
Mikes
Najładniejsze w tej grze są filmiki xd

Zrobiłem pierwszy film i tez mi sie jakos nie chce do niej wracac, nie czuje powera.

INO muza fajna
mlokon
kupa i tyle. grałem i jest nie do ugrania
mlokon
mała poprawka, zostały mi 2 ostatnie filmy do ukonćzenia i moge stwierdzić iż jest to gra na 7+/8-. Mogło być gorzej. Początek zniechęca ale po wdrożeniu się gra wciaga! Niestety jest troche krótka no i z początku może wydawać się troche trudna. Techniką jazdy jest nie śpieszenie się zbytnie i umiejętne korzystanie z hamulca i ręcznego.
Yano
chyb apowiem podobnie jak pozostali - zrobilem pierwszy film.. i moze zrobie drugi i kawalek 3 tongue.gif ale ogolnie to gra mizerna, nie czuc wcale mocy i widowiskowosci filmu, podczas samej jazdy trza sie skupiac bo ikonki czasem pojawiaja sie jak juz jest za pozno tongue.gif i golnie pdoczas jazdy widwiskowosc jest slabiutka, na replayach jest troszke lepiej ale tylko troszke ;/
chyba dzwięki sa za slabe i nie czuc tez mocy i wagi (ciężaru) przedmiotow walajacych sie po planie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.