Chodzą plotki, jakoby miała powstać nowa bijatyka: Tekken Vs. Virtua Fighter.
Czyli w jednej grze postaci z gier namco i Segi. Coś jak Capcom vs SNK.
Info pochodzi z IGN
http://uk.insider.ign.com/teasers/769/769903.html
Babunia Staszek
4 03 2007, 11:37
Z JEDNEJ STRONY byloby nawet milo klepac tekkenowych fanboyów Akira, scena(y?) by sie polaczyly i rywalizacja byla naprawde kozacka... tylko niby jaki system mialaby ta gra? tekkenowe poduszkowe latanie, czy twarde stapaie po ziemi z VF?? gdyby nie wymyslono kompromisu miedzy dwoma systemami jedna wataha musialaby sie uczyc "od nowa".
jestem "za".
Zdecydowanie przeciw. Te gry zbyt bardzo się różnią, żeby można było je połączyć w jedno.
eee tam gadanie.
Zawsze to nowa bijatyka.
BTW: Ma wyjśc też namco x capcom, ale nie będzie to bijatyka, tylko jRPG : )
http://www.gry-online.pl/s016.asp?id=5177
NamcoxCamcom wyszło o ile się nie mylę ale only w dzapanie.
Co do mixu Tekkena z VF to niewiem jakim cudem chciali by to zrobic, ale jeśli wyjdzie to znośnie to jestem za.
Doszlo do lekkiej nadinterpretacji

To nei sa plotki na temat tworzenia gry, tylko czlowiek odpowiedzialny za konwersje T:DR na ps3 i jednoczenie sa T5, powiedzial (spytany w wywiadzie przez ludzi z IGN) ze CHCIALBY aby takie cos powstalo

Osobiscie szczerze w to watpie, lub raczej szczerze watpie w powodzenie takiej gry, systemy sie za bardzo roznia (to nie bitki 2D). Ale moze uda im sie wymyslec cos fajnego

Byloby milo

Najlepiej z oprawa z VF5 a nie T:DR
Hah bylo b yswietnie chociaz mi na tym jakos bardzo nie zalezy
A co do systemu to mogly by byc 3, jeden tekkenowy, drugi z vf, a trzeci mieszany. W sumie to nie pierwsze takie plotki. Juz za czasow PSXa krazyly plotki (a moze to nawet byly jakies tam plany..nie pamietam dokladnie) o powstaniu takiej gry. Byl nawet jakis obrazek, ale chyba robiony przez fanow.
Tak czy inaczej nie zaszkodzilo by coas takiego
Dzielenie na wybieralne systemy, w kotyrch postacie z danej gry dostosowuja sie do systemu z drugiej gry, nie ma wiekszego sensu... Bo jaky zostal uruchomiony system z VF to nei graliby ludzie od tekkena i na odwrot (bo niby jak, skoro sa to zupelnie inne podejscia do gry).
Najfaniej byloby tak ze jak bierzesz postac z VF walczysz jak w VF, jak bierzesz postac z Tekkena to walczysz jak w tekkenie. Tylko co wtedy zrobic z rzutami, sidestepami, jugglami... Jezeli zostawic tak jak jest teraz w kazdej z gier, to wymagaloby to sporo pracy i myslenia nad damage poszczegolnych kombinacji...
Genealnie jestem na tak, ale musieliby sie BARDZO postarac ;P
Niech zrobią jak Capcom i SNK. Wydadzą dwie gry.
Tekken vs VF i VF vs Tekken ; ) Dwa różne systemy walki ,dwie różne gry ,podwójne zadowolenie fanów ,podwójna kasiora dla skośnookich.
hehe nom:) to raczej by bylo cos dziwnego, biorac po tym co dzis przeczytalem ( beka ) bylo by to nie fajne:) fanboye tekkena by nie dawali podejsc postacia z vf:) no chyba ze bruce by mial ograniczone naboje w shootgunie ( beka ) a akira byl by ponad dzwiekowy:)
tak na serio, nigdy nie bedzie czegos takiego:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.