Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Armored Core: Formula Front
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
Mati_Siepacz
Witam !!
Nie znalalazłem nigdzie tematu o tej grze, więc postanowiłem założyć. Gra wpadła w moje łapy jakiś tydzień temu i bardzo mi się podoba. Napiszcie też co wy o niej sądzicie i jak możecie to podawajcie też ustawienia do mechów, jakie części, ewentualnie jeśli gracie na AI to ustawienia do niego.
MasterOD
W sumie mam tą grę ale mi się nie podoba... niewiem nie przypadła mi do gustu. Jeśli miałbym wsytawić ejj ocenę to by było:
GRAFIKA - 9. Co do grafiki nie można się przyczepić... bardzo dobra ale nie NEJLEPSZA.
MUZYKA - 6. Nie podoba mi się... beznadzieja.
GRYWALNOŚĆ - 7+. Jak już pisałem nie przypadła gra mi do gustu... pozatym bardzo szybko mi się znudziła. Wg mnie szkoda kasy....
ALE TO SPRAWA GUSTÓW OCZYWIŚCIE.
lodziarz
siema czy mogli byscie napisac o tej grze cos wiecej? interesuje sie zakupem tej gry
=PiT=
Jak jestes fanem mechow, wymieniania im czesci, walki z innymi mechami, dobierania ekwipunku pod wzgledem szczegolowych parametrow (ciezar, zuzycie mocy, itd) to lykaj te gre na instancie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.