http://gry.wp.pl/filtr;18,0;x;gra,26,12334...icles;core.htmlmmmmmmmmmmmm i co wy na to

?
Ja to kupie tylko dla Symphony of the night

Nareszcie Castlevania na PSP...może Konami szarpnie się kiedyś na Metal Geary z odnowionymi filmikami...?Dream on...
Super, gra jest dobra. Pamietam te czasy z Castlevania i PSX'em.
Aktualnie męcze na psp castlevanie SOTN i stwierdzam że ta seria jest idealna na psp !! Nadchodzący tytuł musi być dobry nie ma bata:P
Szkoda, ze nie zdecydowali sie na umieszczenie nieco rzadszej wersji SOTN, ktora wyszla na Saturna (nie mialem okazji zagrac, a sa pewne roznice pomiedzy ta wersja, a wydana na PSXa)
CYTAT(RoL @ 9 03 2007, 00:42)

Szkoda, ze nie zdecydowali sie na umieszczenie nieco rzadszej wersji SOTN, ktora wyszla na Saturna (nie mialem okazji zagrac, a sa pewne roznice pomiedzy ta wersja, a wydana na PSXa)

W wersji saturnowej jako gratis pojawił się przerobiony na gitarowo jeden z flagowych utworów Castlevani pt. Bloody Tears.Boshe kocham ten kawałek

SOTN jest jedną z 3 gier jakie się pojawią w tym zestawie...I będą odnowione filmiki xD ale w oryginalniej wersji SOTN były zaledwie...3?
MasterShake
2 10 2007, 15:26
cos wiecej juz wiadomo kiedy toto bedzie?
Castlevania: The Dracula X Chronicles
10/23/07 USCastlevania: The Dracula X Chronicles
October 2007 EUCastlevania: The Dracula X Chronicles
11/01/07 AUAkumajou Dracula X Chronicle
11/08/07 JPhttp://boards.gamefaqs.com/gfaqs/gentopic.php?board=938141
Pograłem chwile i odblokowałem nową postać. Gra sie całkiem fajnie i z tego co zauważyłem to jest najprawdopodobniej możliwy wybór różnych ścieżek. Jak pogram więcej cos napisze bo wtedy może więcej odblokuje.
MasterShake
27 10 2007, 19:02
jakis sklep to ma ?
yasiekk
27 10 2007, 20:18
tak, pspiso
MasterShake
28 10 2007, 09:33
ahahahahahahahaha swietny dow(pipi)
muł
yasiekk
29 10 2007, 13:10
twoj stary.
A nawiazujac do tematu gry - fajna, szkoda tylko, ze to nie remake ktorejs z tych z gba. Jakos bardziej przemawiala do mnie forma takiej platformowki z elementami pseudo-rpg. A tak z tego wyszedl taki troche nijaki kotlet w stylu ultimate ghosts'n'goblins.
taki kłeszczen - nie grałem nigdy w zadną czesc serii, jakbym sobie pograł w tą to bede ostro do tyłu? tzn jest duzo powiazan z poprzednimi jakimis czesciami?
No, ja zaczynalem od Aria Of Sorrow, ktora dzieje sie w 2035, czyli chronologicznie jest to na razie przedostatnia czesc. Jak zaczniesz od tych czesci, ktore sa w skladance na PSP, to i tak bedzie git, bo to wlasnie one sa najbardziej powiazane ze soba fabula.
Widze, ze ponownie za artworki odpowiada Ayami Kojima - za(pipi)iscie, bo w Dawn of Sorrow i Portrait of Ruin zrobilo sie zbyt kolorowo. Szkoda, ze nie bedzie wersji na DSa ;]
gra jest bardzo dobra i moim zdaniem o wiele trudniejsza opd tych z gba i ds , nie ma juz zadnych potionow do uzywania (przynajmniej narazie do 5 stagu

) ani zadnych strojow do wymiany , gra moim zdaniem wymaga poznania kazdego ze stageow i przechodzenia najlepiej kazdego druga postacia * juz na poczatku zreszta mozna chyba pominac druga postac wiec uwazajcie

* . to tyle jak skoncze i odblokuje pozostale czesci to napisze wiecej

aha i przy grze moze sie posypac czasem pare bluzgow

wiec uwazajcie by nie zlamac konsolki w pół
Dark Serge
4 11 2007, 16:45
Gra świetna - ku.ewsko trudna i dająca kupe radochy

Fajnie bo do odkrycia jest masa bonusów w postaci dodatkowych utworów(mozna sobie ustawiać jakiś utworek ma grać na jakiej planszy), oryginalne Rondo of Blood(bo Dracula X to rimejk RoB) ii <werble> Castlevania : Symphony of the Night ! taaak

SotN na PSP aż się wzruszyłem - i znów będe miał radoche z glithcowania gry i nabijania ponad 300% odkrytej mapy

a i Dark AleX zrobił patcha ktory poszerza widoczność w SotN - dzięki czemu mamy obraz na całym ekraniku(po prostu więcej widać)
GRAĆ !
CYTAT(Musiu @ 1 11 2007, 14:39)

...aha i przy grze moze sie posypac czasem pare bluzgow

wiec uwazajcie by nie zlamac konsolki w pół

A już myślałem że to tylko ja tak mam. Nie będę ukrywał że to najbardziej irytująca gra na PSP w jaką kiedykolwiek grałem.
czesio83
10 11 2007, 22:08
najbardziej irytuja mnie te te uskoki/uniki w walkach z bosami az czasami chce sie wywalic konsole za okno
w sumie zakupilem castlevanie tylko dla sotn ;d ale dracula x chronicles daje rade

fakt czasem potrafi wkurzyc nieziemsko ale jak sie uda to jest duza satysfakcja

tez mialem pare takich sytuacji ze mysllem ze rozwale konsole hehe
MasterShake
22 04 2008, 11:01
doszedl ktos do inverted castle? Pokonuje richtera, leci animacja ze zamki sie lacza,jest loading i nagle psp sie wylacwza, wie ktos why?
W sotn sa pozmieniane dialogi. Do bani wyszlo ;s
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.