Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Worms HD
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360 > Online
Uzny
Jako ze juz jutro (w zasadzie dzisiaj) do sciagniecia na mp beda robale, wielu z Was nie bedzie sobie zalowac tych 800msp i zapoda szybkiego dałnlołda wink.gif Nie wiem czy w "tych" wormsach bedzie sie tak dalo ale partyjka na osiem 2robacznych polskich timow brzmi... dobrze w chui cool.gif

Zatem do jutra, jo.
wrog
Ja od razu rzucam się na fulla, więc jakby co wysyłać invite'y do gry smile.gif
Sokolov
ja tez jestem chetny do gry! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Flaha
CYTAT(Uzny @ 7 03 2007, 01:46) *
Jako ze juz jutro (w zasadzie dzisiaj) do sciagniecia na mp beda robale, wielu z Was nie bedzie sobie zalowac tych 800msp i zapoda szybkiego dałnlołda wink.gif Nie wiem czy w "tych" wormsach bedzie sie tak dalo ale partyjka na osiem 2robacznych polskich timow brzmi... dobrze w chui cool.gif

Zatem do jutra, jo.

oddawaj 7$ to se kupie fulla catfight.gif (xD)
Uzny
morda, i tak ci nie starczy rolleyes.gif
nelson
wczoraj z matroxem,shemkielem i egocentrykiem gralismy laugh.gif takich jaj to niema nawet w lobby rs:vegas laugh.gif tez jestem chetny wiec czekam na inv
Butcher
OK, trochę wrażeń z singla i multi - po partyjce w triala od razu łyknąłem fulla smile.gif
W oryginał grałem kilkanaście lat temu na 486DX (taki stary komputer jakby co:)), więc niektóre wrażenia i wspomnienia mogły się zatrzeć.
Ofkoz geniusz robaków nie podlega dyskusji - tym bardziej teraz, bez wielkich modyfikacji i w HD - więc nie ma się bardzo nad czym rozwodzić. To wciąz ten sam miód, genialny gameplay i humor.
Co mnie boli:
Cluster (odłamkowy) nie robi praktycznie krzywdy, jeśli nie dostaniemy centralnie odłamkiem - zawsze tak było? confused.gif Praktycznie żadna broń (poza tymi z dużym obszarem rażenia jak miny czy TNT), jeśli nie trafi centralnie to nie zabiera nawet 1 pkta, mimo zniszczeń terenu, wywrócenia robaka i trzęsienia ziemi smile.gif Trochę to bez sensu, bo obliczając np. trajektorię lotu takiej bazooki mamy 5% szans na headshota - za to CPU ma 100% szans, nawet strzelając pod wiatr (halny) i spod przeszkody. Boli jak cholera.
Niepotrzebne są animacje "myślenia" drużyny CPU - każdy robak zanim wykona ruch, musi spłodzić 3 komiksowe "dymki" i strzelić parę głupich min, co trwa dobrych 10 sekund, a my dłubiemy w nosie z nudów. Po kiego to?
Język rzucanych tauntów czasami samoczynnie ulega zmianie (w singlu) - robiąc Challenge, przy trzecim już mi wszyscy gadali po włosku confused.gif, poza okazjonalnym "surprise!". Same Challenge to niezły hardkor - 25 poziomów, na pierwszym CPU mają po 10 pkt zdrowia, przy piątym po 50 - i już jest prze.s.rane, bo każdy ich strzał, z czegokolwiek, trafia nas w czoło biggrin.gif
Cieszy możliwośc edycji nazwy drużyny/robaków, co działa także w multi. Nie cieszą problemy z dołączeniem do gry przez XL (można wejść do lobby, ale wywala w chwili startu) - udało mi się za 10 razem, a i tak wywaliło mnie na początku 3 meczu (ale drugi wygrałem tongue.gif).
Muza bez polotu - polecam wyciszenie i Custom OST z HDD, od razu miło się robi...
Co mi się marzy jako download/update? Generowanie map/aren na tle własnych fotek oraz pakiety znanych wokali zamiast defaultowych, które znamy na pamięć po godzinie - np. z filmów (na PC można np. było podłożyć cytaty i głosy z Monty Pythona, Beavis & Butthead, itp.).
Tak czy inaczej - dobrze zainwestowane 800 MSP.
wrog
Challenge'y jest 20 Butcher, nie 25 smile.gif Swoją drogą dziwnie rozłożony jest w nich poziom trudności - w 15 trudniej niż w 18 czy nawet 20, przynajmniej ja takie wrażenie odniosłem. Trochę jeszcze głupie jest to, że trzy teamy walą tylko do ciebie. Co do online, to pograliśmy w grupce czterech Polaków w player match i nie było żadnych problemów, dawno się tak dobrze w multi nie bawiłem.
Butcher
OK - może 20, pisze z pamięci smile.gif
Ja próbowałem i ranked i player i zawsze ten sam problem. Może coś u mnie... confused.gif
Sokolov
Ja tez mam czasem małe problemy z gra na Live. Czasem nawet nie zdaze wejsc i juz mnie wywali confused.gif
CO do samej gry to mam jedno zastrzezenie. Czemu nie ma bomby, która krzyczała "aleluja"? tongue.gif
nelson
dokladnie czemu niema?? !! laugh.gif i babci tez niema sad.gif
wrog
Osiołka i super owcy też zabrakło confused.gif Co do Holy Granade, to gdzieś wyczytałem, że wycięto by nie razić uczuć religijnych...
FlyJ4ck
czy ktos moze wypisac wszystkie bronie jakie sa dostepne w tej wersji wormsow? bo widze ze z tego co mowicie to zabraklo najlepszych confused.gif
Sokolov
*bazooka
*granade
*cluster granade
*TNT
*owca
*jetpack
*lina
*metalowy most
*banana bomb
*spawarka
*teleport
*air strike
*shoutgun
*Uzi
*prod (czyli paluszek tongue.gif )
*dragon ball
*nie pamietam jak sie nazywa, ale taka ognista pięść, która wybija przeciwnika w górę
*kamikaze
*mina
*samonaprowadzajacy pocisk
*biała flaga
*skip go (skakanka)
smile.gif
RioT
Pfff... czyli nie ma tych najlepszych... bez sensu confused.gif
RaselPL
jakby ktoś dzisiaj 17-19 był chętny do gry to msg ;]
Butcher
Yeeeha !! Moje marzenia powoli się spełniają smile.gif
Nadchodzi DLC dla Wormsów z bonusowymi pakietami wokali (w tym POLSKI !) - plus nowe tło i ambientowe odgłosy. Co najważniejsze - podobno wszystko za FREE !!
Będzie też Picture Pack i Theme za 150 MSP.
Tak trzymać - po przegięciu o nazwie "Guitar Hero" miło zobaczyć coś konkretnego za darmo...
chmura
ja mam pytanie mozna grac w demko na multi np z wami laugh.gif i jeszcze czy trudne jest laczenie sie z wami, jak to wyglada? - mam xa od przedwczoraj wiec jeszcze rozkrecam sie w mozliwosciach cool.gif
ping
musisz mieć pełną wersję gry.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.