Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: No to zaczynamy
Forum PSX Extreme > Niezależni > Grupowce > Manga & Anime
Odyn
Grupa jest otwarta dla wszystkich, regulamin obowiazuje taki jak na forum glownym.

do dziela ;]

Mysle ze mozemy rozszerzyc tematyke takze o Japonie. Jako ze forum Japonia jest zamkniete ;P
RoL
No wreszcie cos sie w tej sprawie ruszylo wink.gif Moze by tak przeniesc tematy z tamtego subforum?
Stachu
bez sensu, nie wiem na co im ta grupka:} i po co sie odizolowali od swiata:|

ale dobrze ze Odynek mysli za trzech;*

AiszA
CYTAT(RoL @ 7 03 2007, 17:02) *
No wreszcie cos sie w tej sprawie ruszylo wink.gif Moze by tak przeniesc tematy z tamtego subforum?

Myślę, że to dobry pomysł, z chęcią wypowiedziałabym się na tamte tematy, a do tej pory nie miałam sposobności rolleyes.gif
Odyn
CYTAT(^i^_AiszA_^i^ @ 7 03 2007, 22:11) *
CYTAT(RoL @ 7 03 2007, 17:02) *

Myślę, że to dobry pomysł, z chęcią wypowiedziałabym się na tamte tematy, a do tej pory nie miałam sposobności rolleyes.gif

Jak Yohko zechce to przeniesie. Narazie nie widze potrzeby, potem beda pretensje (Przeniesienie tematu o koncu swiata w 2012 do kosmologii tez wydawalo sie dobrym pomyslem, a potem byly pretensje.) Mozecie zalozyc nowe tematy cool.gif
Odyn
Jak by byly jakies problemy to piszcie do mnie na PW bo nie zawsze tu zagladam ;]
Odyn
kogo proponujecie na nowego lidera grupy chytry_.gif?
Burth
a Ty nie mozesz dalej piastować tej funkcji ? ;p
Odyn
CYTAT(Burth @ 8 10 2007, 01:13) *
a Ty nie mozesz dalej piastować tej funkcji ? ;p

Nie interesuje sie M&A i nie chce mi sie tu zagladac ;>

Soooo?
Odyn
Dobra nowym leaderem zostala Ewcikson, co-leaderem koval xD Wszelkie zazalenia kierowac do leadera, ustalajcie to juz miedzy soba, ja stad znikam.

Bye
koval
CYTAT(Odyn @ 21 11 2007, 18:28) *
Dobra nowym leaderem zostala Ewcikson, co-leaderem koval xD

o kufa ! ohmy.gif

miło happy.gif
Ewcikson
CYTAT(koval @ 23 11 2007, 13:01) *
CYTAT(Odyn @ 21 11 2007, 18:28) *
Dobra nowym leaderem zostala Ewcikson, co-leaderem koval xD

o kufa ! ohmy.gif

miło happy.gif

Mnie też jest bardzo miło; witam wszystkich choć na forum jestem od dawna, nie udzielałam się zbytnio ,a i do działu M&A zaglądałam coraz częściej; niektórzy mogą mnie znać z ep, inni z portalu bleach.pl, gdzie jestem adminkąchytry_.gif
Wszystkich witam serdecznie i jak jakis problem to piszcie pw:D
Suavek
Zapewne nie jestem jedyną osobą, która już nieraz zastanawiała się jaki jest sens istnienia dwóch osobnych działów poświęconych tej samej tematyce na forum. Z tego co mi wiadomo, dział w grupowcach był tworzony jeszcze za czasów, gdy do oryginalnego dostęp mieli tylko zaproszeni (?). Teraz natomiast mamy dwa razy to samo.

Czy tym samym nie uważacie, że lepiej i przede wszystkim wygodniej by było w końcu połączyć to w jedną całość? Część tematów z grupowców połączyć z już istniejącymi (posty i tak będą wyświetlane wg daty umieszczenia), a część po prostu przenieść, wywalając przy tym parę śmieci.

"Nowe serie anime" można połączyć z "Anime w produkcji" pozostawiając jednak tą pierwszą nazwę.
"Polecam serie / filmy" natomiast połączyć z "Anime godne polecenia!!"
"Archiwalne anime" -> "Stare Anime"
itp.

Pozostałe po prostu przenieść, ewentualnie nawet zamknąć/usunąć parę zbędnych.

Zakładam oczywiście, że oba działy mają jakichś aktywnych moderatorów wink.gif. No chyba, że też jest jakiś ukryty sens istnienia dwóch osobnych działów, z czego jeden ledwo widoczny.

No chyba, że innym to z jakiegoś powodu odpowiada...
Grigori
Odkąd jestem na tym forum nikt nie chce się za to zabrać. Ty jesteś rzeczowy człek i powinni dać Ci moderkę w obu działach i byś zrobił. Gorzej, że za pewne nikt, kto by mógł modem Cię uczynić tego posta nawet nie przeczyta.
koval
jestem co-leaderem i nic nie mogę confused.gif
Grigori
Ci co mogą "bajeczek" nie oglądają więc im to lotto. confused.gif
koval
No ale możemy chyba poprosić jakiegoś admina czy innego moda żeby nam tu posprzątali trochę ?

Ewentualnie żeby zmienili przywódców może sobie sami uporządkujemy.

Suavek podał dobre przykłady.
Grigori
Ja jestem za. Niech się parę osób dopiszę jeszcze żeby można się było poparciem ludu podeprzeć. wink.gif
Zaton.
Tego, no, to ja się podpisuję ;p
Ewcikson
CYTAT(Zaton. @ 16 10 2008, 13:31) *
Tego, no, to ja się podpisuję ;p

sorki chlopcy troche czekaliscie na moja riposte - sprawa wyglada tak - oba dzialy zostana polaczone sprawe juz omowilam z Yokho i Feniksem i ciagle czekam na dzialanie z jego strony... chyba mu musze przypomniec nasza ostatnia rozmowe bo facet zajety jest... a ja nie mam stalego lacza jak tylko bede miala (a potrwa to do 2 miechow) to porusze te sprawe na razie prosze was o wypowiedzi czy chcecie by dzialy zostaly polaczone z wejsciowka na haslo jak nasz grupowiedz i z aktywnymi moderatorami?
Grigori
Bez hasła i Suavka na moderatora. wink.gif
Aramis
Po co komu hasło, skoro bez niego ten grupowiec czyta tylko zamknięta grupka osób:P.

A na moda to Suavek (trza na kogoś zrzucić brudną robote:P).
Flik
Zgadam sie z wami - bez hasla. Tylko pytanie kto zrobi porzadek z tematami i czy zabieramy m&a tutaj, czy grupowiec przeskakuje do Japonii? Napisalem dzis PW do Yohko, ale nie moglem jej wyslac - prawdopodobnie ma zapchana skrzynke.
Aramis
Myślę, ze w 'Japonii' dział będzie bardziej widoczny.
Suavek
Nie rozumiem dlaczego po raz drugi chcecie popełnić ten sam błąd i dawać hasło/zaproszenie do grupy. Dział powinien być dostępny dla każdego, a i sam pamiętam, że gdy jeszcze jakiś czas temu wysyłałem wiadomość do Yokho z prośbą o dostęp do działu, to nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. M&A to nie jest nic na tyle nadzwyczajnego, że wypowiadać mogliby się tylko wybrani. Tym samym połączony dział powinien się znaleźć w Japonii i być dostępny dla każdego.
Ewcikson
CYTAT(Suavek @ 1 11 2008, 13:05) *
Nie rozumiem dlaczego po raz drugi chcecie popełnić ten sam błąd i dawać hasło/zaproszenie do grupy. Dział powinien być dostępny dla każdego, a i sam pamiętam, że gdy jeszcze jakiś czas temu wysyłałem wiadomość do Yokho z prośbą o dostęp do działu, to nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. M&A to nie jest nic na tyle nadzwyczajnego, że wypowiadać mogliby się tylko wybrani. Tym samym połączony dział powinien się znaleźć w Japonii i być dostępny dla każdego.

Jak rozmawialam z Yohko to nasz dzial mial zostac dolaczony do dzialu Japonia.. (jak ktos chce to potrafi sie dogadac:P) co do stanowiska moda nie w mojej kwestii, ale wszystko w rekach Fenixa .. przekaze mu wasza opinie... Co do hasla - ten grupowiec to bylo oczko w glowie Odyna obiecalam ze nie zrobie bajzlu i zachowamy odrebnosc.. ale jak widze wiekszosc i tak jest za przeniesieniem dzialu - mnie tez wydaje sie bezsensowne istnienie 2 takich samych kategorii na forum... wiec poszperalam i pogadalam z kim trzeba, a ze od was mam zielone swietelko wysylam pw do Fenixa...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.